از جمله شرایط دریافت وام ازدواج بانک شهر، برخورداری از مدارک لازم، نظیر عقد نامه معتبر و معرفی ضامن می باشد. برای ثبت نام و پیگیری این وام، فرد باید به سایت ve.cbi.ir، مراجعه کرده و بر روی گزینه سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و بعد، گزینه ثبت نام جدید، کلیک نماید.
برای مشاوره شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر
برای مشاوره شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر
دولت جمهوری اسلامی ایران، همواره، بر تشکیل خانواده به واسطه ازدواج، تاکید داشته و با توجه به ارزشمندی نهاد خانواده در قانون و سیاست های کشور ایران، دولت، تسهیلات و حمایت های مالی ویژه ای را برای جوانانی که با عقد نکاح دائم، اقدام به تشکیل خانواده می نمایند، در نظر می گیرد.
از مهم ترین مصادیق این تسهیلات و حمایت های مالی، وام ازدواج است که بانک های مختلف، از جمله بانک شهر و شعب مختلف آن، اقدام به ارائه آن می نمایند و افرادی که متقاضی دریافت وام ازدواج خود از بانک شهر هستند، تنها در صورتی موفق به این امر خواهند شد که از قواعد، شرایط و مدارک مد نظر بانک شهر، مطلع و برخوردار باشند.
لذا در مقاله حاضر، شرایط دریافت وام ازدواج بانک شهر، مدارک لازم، فرم و نحوه ثبت نام این وام در سایت مخصوص آن، بررسی گردیده و در خصوص محاسبه مبلغ وام ازدواج بانک شهر و شرایط ضامن این وام و نحوه پیگیری و بازپرداخت این وام توضیح داده شده است.
شرایط دریافت وام ازدواج بانک شهر، به دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی، تقسیم بندی می شوند. بر اساس آنچه در سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir آمده، همچنین، بر اساس موارد مندرج در سایت shahr-bank.ir بانک شهر، بخش خدمات بانکی و الکترونیک، گزینه وام قرض الحسنه، شرایط عمومی و اختصاصی دریافت وام قرض الحسنه ازدواج بانک شهر، برای متقاضیان این وام، به شرح زیر هستند:
شرایط اختصاصی وام ازدواج بانک شهر
متقاضی، از شرط سنی این بانک برای اعطای وام ازدواج، برخوردار باشد که حداقل 18 سال تمام است؛
متقاضی وام ازدواج بانک شهر، مقیم محل بوده و در محدوده شعبه، ساکن باشد؛
متقاضی، از مدارک لازم و مورد نیاز، برخوردار باشد؛
متقاضی، اقدام به افتتاح حساب پس انداز قرض الحسنه، در شعبه مد نظر خود از شعبات بانک شهر نماید؛ بانک شهر، در پرداخت وام ازدواج، اولویت را به کسانی خواهد داد که بیش از یک سال، سابقه افتتاح حساب فعال دارند.
شرایط عمومی وام ازدواج بانک شهر
دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛
برخورداری از کارت ملی و کد پستی؛
توان ارائه مدارک ضمانتی و معرفی ضامن معتبر و واجد شرایط؛
برخورداری از شرط سنی، که برای دختران و پسران، به ترتیب، حداقل 13 سال تمام شمسی و 15 سال تمام شمسی و حداکثر، 50 سال شمسی است؛
"به استناد مفاد بند (الف) تبصره 16 قانون بودجه سال 1402 کل کشور، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به زوج هایی که تاریخ عقد آن ها بعد از 01/01/1398 می باشد و تاکنون، وام ازدواج دریافت نکرده اند، پرداخت میگردد" و پرداخت وام ازدواج، به افرادی که برای مرتبه دوم و بیشتر است که ازدواج کرده، لکن تاکنون، این وام را دریافت ننموده اند، بلامانع می باشد.
از جمله مهم ترین شرایط دریافت وام ازدواج بانک شهر و سایر بانک ها، برخورداری از مدارک لازم می باشد و از آنجا که بدون ارائه مدارک یا در صورت تحویل ناقص آن ها، پروسه تعلق و اعطای وام، با مشکل مواجه می گردد، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مدارک لازم برای دریافت وام ازدواج بانک شهر، بررسی شده اند که عبارتند از:
دفترچه حساب پس انداز بانک شهر، با مانده مناسب؛
اصل و کپی صفحات اول و دوم شناسنامه زوجین؛
اصل سند ازدواج؛
اصل شناسنامه های ضامنين و زوجین؛
اصل کارت ملی هوشمند زوجین و ضامنین یا اصل رسید ثبت نام کارت ملی هوشمند؛
کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجين و ضامنین و مدارک تایید کد پستی، نظیر قبض گاز، اجاره نامه و...؛
کد رهگيری دريافتی از سايت ve.cbi.ir، پس از اتمام مرحله ثبت نام وام ازدواج؛
سفته ضمانت یا گواهی کسر از حقوق یا سایر موارد و مدارکی که بانک، برای ضامن، اعلام می نماید.
بانک مرکزی، امکان ثبت شکایت در خصوص وام ازدواج را مورد پیش بینی قرار داده و برای این امر، سایت و تلفن های پشتیبانی مخصوصی را در نظر گرفته است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این موضوع می توانند، مقاله زیر را مطالعه کنند.
از آنجا که دریافت انواع وام بانکی، از جمله وام ازدواج بانک شهر، نیاز به انعقاد قرارداد، ثبت نام در سایت و تکمیل فرم ثبت نام دارد، بسیاری از افراد، متقاضی مشاهده فرم وام ازدواج بانک شهر، هستند تا قبل از ثبت درخواست وام، با اطلاعات لازم و مورد نیازی که باید در فرم وام ازدواج درج شود، آشنا گردند.
در توضیح فرم ثبت نام وام ازدواج بانک شهر، باید گفت، با توجه به پروسه الکترونیکی ثبت نام وام ازدواج، فرمی کاغذی و قابل دانلود، تحت عنوان فرم ثبت نام وام ازدواج بانک شهر، وجود ندارد و هنگامی که متقاضی، اقدام به ثبت نام در سایت وام ازدواج بانک شهر ve.cbi.ir می نماید، با صفحه ای مشابه صفحه زیر، روبرو خواهد شد.
به صفحه بالا، فرم الکترونیکی وام ازدواج می گویند و همانطور که در تصویر نیز مشاهده می گردد، فرد در تکمیل آن، باید از اطلاعات مربوط به محل سکونت، تاریخ تولد، کد ملی خود و همسر، همچنین، تاریخ ازدواج، مطلع باشد تا بتواند با موفقیت، فرم را تکمیل و درخواست وام ازدواج خود را ثبت و پیگیری، کند.
در پاسخ به این پرسش که آیا سایت وام ازدواج بانک شهر باز است یا خیر و نحوه ثبت نام در سایت وام ازدواج بانک شهر، چگونه می باشد؟ باید گفت، بله، سایت ثبت نام این وام، باز بوده و نحوه ثبت نام در این سایت، بدین صورت است که متقاضی باید، آدرس سامانه وام ازدواج بانک شهر ve.cbi.ir را جستجو نموده و پس از ورود به صفحه ای مشابه صفحه زیر، بر روی گزینه "سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج"، کلیک کند.
در این مرحله، متقاضی باید، بر روی گزینه "ثبت نام جدید"، کلیک کند.
در این گام، متقاضی باید، اطلاعات لازم، نظیر تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، کد ملی، شماره همراه و کد ملی مالک تلفن همراه، در خصوص متقاضیان زیر 18 سال را در کادرهای مربوطه درج و پس از تعیین وضعیت تابعیت و مذهب خود، همچنین، تعیین استان محل سکونت، بر روی گزینه ادامه، کلیک نماید.
در ادامه، فرد باید، وضعیت ایثارگری و... را مشخص و بانک و شعبه مد نظر خود برای دریافت وام ازدواج را بانک شهر، تعیین کند.
در انتهای فرم، فرد باید، شماره ملی همسر، اطلاعات محل سکونت و سایر اطلاعات لازم را وارد و بر روی گزینه "ثبت نام"، کلیک کند.
با انجام اقدامات بالا، مراحل ثبت نام وام ازدواج، به اتمام رسیده و کد رهگیری، به متقاضی داده خواهد شد. در گام بعدی، فرد باید، منتظر اعلام پیامک تایید درخواست و اعلام شعبه بماند یا با مراجعه به سايت، از شعبه عامل اعطای وام ازدواج، مطلع گردد. لازم به ذکر است که ثبت نام شبانه روزی متقاضیان وام ازدواج در سایت وام ازدواج امکان پذیر است.
در نهایت، متقاضی باید، همراه مدارک لازم و کد رهگیری درخواست، ظرف 12 روز کاری، به شعبه معرفی شده، مراجعه کرده و مراحل اخذ وام را طی نماید تا وام ازدواج بانک شهر، از سوی شعب این بانک، به حساب وی، واریز گردد. شایان ذکر است، در صورت عدم مراجعه به شعبه، ظرف 12 روز کاری، درخواست فرد، حذف و او باید، مجددا، اقدام به ثبت نام وام ازدواج در سایت ve.cbi.ir، کند.
در توضیح محاسبه مبلغ وام ازدواج بانک شهر، باید به سایت بانک مرکزی ve.cbi.ir و سایت بانک شهر، به آدرس shahr-bank.ir (بخش خدمات بانکی و الکترونیک، گزینه وام قرض الحسنه)، مراجعه کرد. مبلغ وام ازدواج بانک شهر در سال 1403 به شرح زیر است:
مبلغ وام ازدواج، در حالت کلی، 300 میلیون تومان برای هریک از زوجین است که این مبلغ، بنا به سن زوجین و خانواده های رزمندگان و شهدا و جانبازان، تا دو برابر امکان افزایش دارد؛ البته، افزایش مبلغ وام، توسط بانک شهر، در صورتی انجام خواهد گرفت که در اعتبارسنجی بانکی و...، برای بانک، محرز گردد، متقاضی قادر به پرداخت اقساط وام، خواهد بود.
مبلغ وام ازدواج بانک شهر، برای زوج زیر 25 سال و زوجه زیر 23 سال، 350 میلیون تومان می باشد و این مبلغ، برای خانواده های رزمندگان، شهدا و جانبازان، تا دوبرابر امکان افزایش، خواهد داشت. وام ازدواج بانک شهر، قابل پیگیری نیز می باشد که علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص پیگیری این وام، می توانند، مقاله زیر را مورد مطالعه قرار دهند.
با توجه به اینکه اعطای اکثر انواع وام های بانکی و تسهیلات مالی، نیاز به معرفی ضامن دارد، این پرسش از سوی متقاضیان وام ازدواج بانک شهر، مطرح می گردد که شرایط ضامن وام ازدواج بانک شهر چیست و آیا می توان، صرفا، به عنوان ضمانت وام، سفته یا سهام عدالت و... را به بانک ارائه کرد یا خیر؟
در توضیح شرایط ضامن و ضمانت وام بانک شهر باید گفت، بانک شهر، در سایت خود، shahr-bank.ir، بخش تسهیلات قرض الحسنه، در خصوص شرایط ضامن وام ازدواج، سکوت کرده و در سامانه بانک مرکزی ve.cbi.ir نیز، پذیرش سهام عدالت و حساب یارانه فرد یا اعضای خانواده درجه یک او (در صورت عدم کسب امتیاز مناسب وام گیرنده در اعتبارسنجی بانکی)، به عنوان وثیقه وام ازدواج، بلامانع دانسته شده است.
همچنین، در سامانه بانک مرکزی ve.cbi.ir، ارائه یک سفته الکترونیکی یا کاغذی، به همراه معرفی یک ضامن معتبر نیز، به عنوان وثیقه وام ازدواج، قابل پذیرش دانسته می شود. خوانندگان محترم، باید مد نظر داشته باشند، اساسا بانک ها، افرادی را به عنوان ضامن، می پذیرند که نتایج اعتبارسنجی بانکی آن ها، مثبت باشد، از اقساط عقب مانده تسهیلات بانکی یا چک برگشتی رفع سوء اثر نشده، برخوردار نباشد و فیش حقوقی آن ها، تکافوی پرداخت اقساط وام ازدواج را بنماید.
در نظر داشتن این نکته نیز ضروری است که بسیاری از بانک ها، تنها ضامنی را به عنوان ضامن وام ازدواج می پذیرند که کارمند دولت بوده و بتواند، گواهی کسر از حقوق، ارائه کند. در کل، شرایط ضامن وام ازدواج بانک شهر و سایر بانک ها، تابع آیین نامه داخلی بانک می باشد.
پیش تر نحوه ثبت نام وام ازدواج در سایت بانک مرکزی توضیح داده شد. این سامانه بخشی را هم برای پیگیری وضعیت ثبت نام طراحی کرده است تا زوجین پس از ثبت نام بتوانند نسبت به وضعیت درخواست خود آگاهی کسب نمایند و همچنین بانک عامل مشخص شده برای دریافت وام خود را مشاهده کنند. افرادی که وام خود را از بانک شهر دریافت می کنند جهت پیگیری و مشاهده وضعیت وام ازدواج بانک شهر می توانند از طریق روش زیر اقدام کنند.
جهت پیگیری و مشاهده وضعیت وام ازدواج ابتدا باید به آدرس اینترنتی ve.cbi.ir مراجعه کرده و در صفحه اصلی این سایت از منوی سمت راست صفحه گزینه مشاهده وضعیت انتخاب شود.
پس از انتخاب گزینه ذکر شده، صفحه ای برای کاربر باز می شود که در آن با وارد کردن شماره ملی و کد رهگیری ای که پیش تر از این سامانه دریافت کرده است، می تواند به وضعیت بررسی درخواست خود دسترسی داشته باشد.
مشاهده وضعیت درخواست وام ازدواج به زوجین کمک می کند تا نسبت به زمان دریافت وام خود و سایر جزئیات آگاهی کسب کرده و در خصوص پرداخت هزینه های خود با استفاده از وام ازدواج برنامه ریزی نمایند.
در خصوص محاسبه مبلغ و اقساط وام ازدواج بانک شهر در متن مقاله توضیحاتی ارائه شد. بازپرداخت وام ازدواج طی 120 ماه صورت می گیرد که اولین قسط آن یک ماه پس از دریافت وام باید بازپرداخت شود. در نتیجه بدیهی است که وام گیرندگان خواستار اطلاع از نحوه بازپرداخت وام ازدواج بانک شهر باشند.
یکی از روش های متداول جهت بازپرداخت انواع وام، مراجعه به شعب بانک مربوطه است، اما در صورتی که افراد خواستار پرداخت اقساط وام خود به صورت غیر حضوری باشند؛ می توانند از طریق سامانه های اینترنتی بانک عامل مورد نظر خود اقدام نمایند.
پرداخت اقساط بانک شهر به صورت غیر حضوری از طریق استفاده از اینترنت بانک و همراه بانک شهر امکان پذیر است. سایت اینترنتی بانک شهر به آدرس ebank.shahr-bank.ir در دسترس مشتریان است که پس از مراجعه به آن نیاز به ورود کد ملی و رمز عبور ثابت است. در واقع مشتری قبلا باید اطلاعات لازم برای ورود به سامانه را از شعب بانک دریافت کرده باشد تا بتواند از خدمات آن استفاده نماید.
در خصوص استفاده از سایر روش های بازپرداخت وام ازدواج بانک شهر مانند پرداخت اقساط از طریق عابر بانک و غیره نیز می توان از شعب این بانک استعلام گرفت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر در کانال حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر
برای مشاوره شرایط و سایت ثبت نام وام ازدواج بانک شهر
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©