شکایت از موسسه مهاجرتی، با طی مراحل قانونی این امر و بسته به مجوز داشتن یا نداشتن موسسه، با ثبت شکواییه کیفری یا دادخواست حقوقی شکایت، از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، صورت می گیرد و شاکی یا خواهان، باید از مدارک لازم، نظیر شکواییه و ادله مثبت ادعای خویش، برخوردار باشد.
برای مشاوره مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی
برای مشاوره مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی
از دیرباز تا کنون، افراد بسیاری، متقاضی مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری به کشورهای دیگر هستند و حاضرند برای این کار، مبالغ هنگفت و سنگینی را به دیگران، من جمله، افراد فعال در موسسات مهاجرتی، بپردازند تا پروسه اخذ ویزا و اقامت آن ها، هرچه سریع تر، انجام گردد.
در این اثنا، ناآگاهی متقاضیان مهاجرت و اعتماد به اشخاصی که صرفا، مدعی انجام کارهای مهاجرتی هستند و توان کافی برای انجام پروسه اداری مهاجرت را ندارند، سبب شده تا بسیاری از افراد، با ضررهای مالی سنگینی در مسیر مهاجرت، مواجه گردند و خواستار شکایت از موسسات مهاجرتی باشند که این امر، مستلزم اطلاعات کافی از مراحل قانونی و قواعد شکایت از موسسه مهاجرتی است.
لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم، نحوه و مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی، بررسی گردیده و پس از ارائه متن نمونه شکواییه شکایت از این موسسات، روند پیگیری شکایت ثبت شده، توضیح داده شده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند، ادامه متن مقاله را دنبال کنند.
چنانچه فردی، قصد شکایت از موسسه مهاجرتی را داشته باشد، تنها در صورتی، قادر به انجام این امر و طی مراحل قانونی آن خواهد بود که از شرایط لازم این شکایت، برخوردار باشد. لذا در ادامه این تیتر، شرایط شکایت از موسسه مهاجرتی، بررسی گردیده که عبارتند از:
برخورداری از مدارک لازم برای شکایت که در تیتر بعدی، به تفصیل، در خصوص آن، توضیح داده شده است؛
توان اثبات ادعای خود در شکایت از موسسه مهاجرتی؛
اهلیت قانونی و داشتن سمت و نفع، در شکایت از موسسات مهاجرتی.
کلاهبرداری در مهاجرت توسط موسسات مهاجرتی، از جمله مواردی است که می تواند، سببی برای شکایت از این موسسات باشد که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانند، نسبت به مطالعه مقاله پیشنهادی در لینک زیر، اقدام کنند.
یکی از موارد موثر در موفقیت پرونده های شکایت از موسسه مهاجرتی، برخورداری از مدارک لازم شکایت از موسسه مهاجرتی است که این مدارک، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته اند. مدارک لازم شکایت از موسسه مهاجرتی عبارتند از:
نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا که برخورداری از این موارد، مستلزم تشکیل حساب کاربری در سامانه ثنا، از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا مراجعه به سایت adliran.ir، بخش احراز هویت برخط است.
متن شکایت یا دادخواست تنظیم شده، با کمک وکیل یا نمونه شکواییه و دادخواست های موجود در اینترنت که به صورت فایل word، برروی یک حافظه، نظیر سی دی، رم و...، ذخیره گردیده است؛
ادله مثبت ادعای فرد که حسب مورد می تواند، مواردی چون، قرارداد منعقده، سندهای عادی و رسمی، امارات، رسیدهای پرداخت وجه، اقرارنامه کتبی یا استشهادیه شهودی که حاضر به حضور در محکمه، برای ادای شهادت هستند را شامل شود.
نحوه و مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی، پرسش اغلب کسانی است که قصد شکایت از این موسسات را تحت عناوینی چون، مطالبه وجه، الزام به ایفای تعهد، کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع، دارند. لذا در این تیتر از مقاله، نحوه و مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی به ثبت رسیده یا به ثبت نرسیده، بررسی شده است.
در اغلب موارد، مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی ای که به ثبت رسیده با شکایت از موسسه مهاجرتی ای که به ثبت نرسیده، یکی است و تنها تفاوتی که وجود دارد، این است که در بیشتر اوقات، شکایت از موسسه مهاجرتی ای که با کسب مجوز قانونی، اقدام به تاسیس دفتر مهاجرتی نموده، حقوقی است و به موجب ثبت دادخواست هایی چون، مطالبه وجه یا الزام به ایفای تعهد صورت می گیرد؛
حال اینکه، شکایت از موسسه مهاجرتی بدون مجوز و به ثبت نرسیده، کیفری بوده و با ثبت شکواییه هایی چون، کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع، انجام می شود. جز مورد مذکور، در باقی روند شکایت از موسسه مهاجرتی، افراد باید، مراحل زیر را طی کنند:
در وهله اول، افراد باید، با کمک وکیل یا شخصا و با استفاده از نمونه شکایت نامه ها و دادخواست های موجود در اینترنت، فایل شکواییه یا دادخواست خود از موسسه مهاجرتی را تهیه کرده و آن را به صورت ورد، برروی سی دی یا ...، ذخیره کنند؛
سپس افراد باید، با در دست داشتن فایل شکواییه یا دادخواست، مدارک هویتی، نام کاربری و رمز عبور ثنا، همچنین، ادله ای که قابل ضمیمه کردن به شکواییه یا دادخواست شکایت از موسسه مهاجرتی هستند، به نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مراجعه نموده و پس از پرداخت هزینه های دادرسی و تعرفه خدمات دفاتر قضایی، دادخواست یا شکواییه خود را ثبت و به دادگاه صالح، ارسال کنند تا رسیدگی های لازم، صورت گرفته و رای مقتضی، صادر گردد.
با توجه به اینکه داشتن نمونه شکایت نامه و دادخواست شکایت، تا حد زیادی، به فرد، در تنظیم فایل شکواییه یا دادخواست مد نظر وی، کمک می کند، در این تیتر از مقاله دینا، فایل دانلود نمونه شکایت از موسسه مهاجرتی، ارائه شده است تا خوانندگان محترم، در صورت نیاز، از آن استفاده کرده و با اندکی تغییر در متن نمونه شکایت بر اساس موضوع خود، بتوانند، شخصا و بدون نیاز به وکیل، فایل شکواییه شکایت از موسسات مهاجرتی را تنطیم نمایند.
در اغلب موارد، موسسات مهاجرتی ثبت نشده و بدون مجوز هستند که با فریب و مانور متقلبانه، اقدام به کلاهبرداری از متقاضیان مهاجرت، می نمایند و در شکایت از آن ها، باید، شکواییه کلاهبرداری، ثبت گردد که علاقمندان به دسترسی و مطالعه نمونه شکایت نامه کلاهبرداری می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک زیر را مطالعه کنند.
پس از طی مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی، فرد می تواند، از طریق پیامک های ابلاغ ثنا و با مراجعه به سامانه ابلاغ ثنا برای مشاهده آرای صادره یا از طریق بخش اطلاع رسانی پرونده سایت adliran.ir، پیگیر روند پرونده شکایت از موسسه مهاجرتی باشد. برای پیگیری شکایت از موسسه مهاجرتی از طریق بخش اطلاع رسانی پرونده سامانه adliran.ir، باید مراحل زیر، طی گردد؛
در ابتدا فرد باید، آدرس adliran.ir را جستجو نموده و برروی گزینه "اطلاع رسانی پرونده"، کلیک کند.
سپس فرد باید، بر حسب شرایط خود، گزینه "اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی یا اطلاع رسانی با رمز پرونده" را انتخاب کند.
با انتخاب هریک از دو گزینه مذکور، فرد به صفحه ای مشابه صفحه زیر، هدایت می گردد و باید، نام کاربری و رمز ثنای خود را در کادرهای مربوطه، وارد کند.
در این گام، فرد باید، رمز موقت ارسالی به تلفن همراه خود را وارد کند.
در صورتی که در مراحل قبل، شخص، "گزینه اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی" را انتخاب کرده باشد، با صفحه ای مشابه صفحه زیر، روبرو خواهد شد که باید، پس از تنظیم تاریخ و تیک زدن گزینه مختومه نشده ها و مختومه شده ها، گزینه بازیابی اطلاعات را انتخاب کند و برروی پرونده مد نظر خود، کلیک نموده و بخش روند کار پرونده را مطالعه نماید.
در شرایطی که فرد، در مراحل قبلی، گزینه "اطلاع رسانی" پرونده را انتخاب نموده باشد، باید، رمز پرونده مد نظر خود و سایر اطلاعات را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و پس از کلیک برروی گزینه بازیابی اطلاعات، روند کار پرونده را مطالعه کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی پاسخ دهند.
برای مشاوره مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی
برای مشاوره مراحل قانونی شکایت از موسسه مهاجرتی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©