مراحل گرفتن مجوز پیش دبستانی، شامل تکمیل فرم درخواست اخذ مجوز در درگاه ملی مجوزها و بارگذاری مدارک در سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، است و از شرایط و مدارک لازم برای اخذ جواز پیش دبستانی، می توان به برخورداری از شرط سنی، همچنین، تکمیل فرم درخواست و داشتن گواهی مربوط به عدم اعتیاد، اشاره کرد.
برای مشاوره شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی
برای مشاوره شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی
کودکستان ها و مراکز پیش دبستانی، از مهم ترین نهادهای تعلیم و تربیت فرزندان 1 تا 6 سال می باشند و از همین رو، قانون گذار، شرایط و قوانین ویژه ای را برای متقاضیان فعالیت در این حیطه، در نظر گرفته و تنها، به افراد واجد شرایط، اجازه فعالیت در این حوزه را می دهد.
از جمله این قوانین، الزام افراد، به کسب مجوز پیش دبستانی، برای تاسیس این مرکز است و با توجه به پیچیدگی های مربوط به این امر و تاثیری که طی صحیح مراحل، در اخذ موفقیت آمیز جواز پیش دبستانی دارد، ضروی است، متقاضیان راه اندازی پیش دبستانی، از تمامی قواعد و مراحل گرفتن این مجوز، مطلع باشند.
لذا در مقاله حاضر، سامانه، شرایط، نحوه و مراحل و مدارک لازم برای گرفتن مجوز پیش دبستانی، بررسی گردیده و در خصوص، فرم درخواست اخذ جواز پیش دبستانی، هزینه این کار، نحوه پیگیری روند مجوز درخواستی، قواعد خرید و نحوه تطبیق این مجوز، توضیح داده شده است.
امروزه، اخذ و دریافت جواز پیش دبستانی، در مراحل اولیه، نیاز به مراجعه حضوری، به هیچ مرجع و نهادی نداشته و افراد باید، اقدامات اولیه را به صورت الکترونیکی و برخط و از طریق مراجعه به سامانه مخصوص برای این امر، انجام دهند.
سامانه اخذ مجوز پیش دبستانی، یک سایت و سامانه انحصاری نبوده و فرد باید، حسب مورد، به سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، به آدرس eservices.smttk.gov.ir و درگاه ملی مجوزهای کشور، به آدرس mojavez.ir، مراجعه نماید.
مراتب پیش ثبت نام در دوره توانمند سازی و بارگذاری مدارک مورد نیاز، در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، به آدرس eservices.smttk.gov.ir، صورت می گیرد و روند ثبت درخواست مجوز، از طریق درگاه ملی مجوزها، به آدرس mojavez.ir انجام می گردد که در تیترهای بعدی، این مراحل و جزئیات آن ها، ضمن ارائه راهنمای تصویری، توضیح داده خواهند شد.
از آنجا که تنها، افراد واجد شرایط، موفق به اخذ جواز تاسیس پیش دبستانی می گردند، شرایط گرفتن مجوز پیش دبستانی، پرسش اکثر متقاضیان این مجوز است. لذا، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، این شرایط، بررسی و در خصوص آن ها، توضیح داده خواهد شد. شرایط گرفتن مجوز پیش دبستانی، عبارتند از:
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی خواستار این مجوز، متاهل، فاقد سوء پیشینه کیفری موثر و فاقد اعتیاد باشند؛
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی خواستار این مجوز، از شرط سنی لازم که داشتن حداقل 24 سال است، برخوردار باشند؛
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی خواستار این مجوز، در صورت مرد بودن، از کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت، (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.) برخوردار باشند؛
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی خواستار این مجوز، از سلامت روان و تاییدیه آن، برخوردار باشند؛
متقاضی حقوقی غیر دولتی، از اساسنامه ثبتی با زمینه فعالیت مرتبط، نزد مرجع رسمی ثبت شرکت ها، برخوردار باشد؛
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی غیر دولتی خواستار این مجوز، از حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی برخوردار باشند؛
متقاضی حقیقی یا مدیرعامل اشخاص حقوقی غیر دولتی خواستار این مجوز، دوره های تخصصی اعلامی در سامانه تخصصی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، به آدرس eservices.smttk.gov.ir، را گذرانده و از گواهی آن ها، برخوردار باشند.
بر اساس آنچه در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir آمده، مراحل و نحوه گرفتن مجوز پیش دبستانی، بدین صورت است که در ابتدا فرد باید، در دوره توانمند سازی سازمان تعلیم و تربیت، شرکت کرده و در آزمون برگزار شده از سوی این سازمان، قبول شود. برای این کار، فرد باید، آدرس eservices.smttk.gov.ir را جستجو نموده و برروی گزینه خدمات عمومی، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، برروی گزینه "پیش ثبت نام دوره توانمند سازی"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، عدد نمایش داده شده را در کادر مربوطه، وارد کرده و برروی گزینه "ورود"، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، شرایط و قواعد را مطالعه و پس از تیک زدن گزینه مربوط به موافقت، برروی گزینه "ثبت و ارسال"، کلیک کند.
پس از آن، فرد باید، درخواست صدور مجوز تاسیس کودکستان یا پیش دبستانی را در درگاه ملی مجوز های کشور، ثبت کند که برای این امر، او باید، آدرس درگاه ملی مجوزهای کشور mojavez.ir را جستجو نموده و در کادر مربوطه، عبارت "کودکستان" را جستجو کند.
در این مرحله، فرد باید، برروی گزینه آبی رنگ "خدماتی" مربوط به "کودکستان غیر دولتی"، کلیک نماید.
در این گام، فرد باید، برروی گزینه "راهنما و درخواست" مربوط به تاسیس کودکستان غیر دولتی، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، از پایین صفحه، برروی گزینه "درخواست مجوز"، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، وارد پورتال خود در درگاه ملی مجوز های کشور شود و به همین علت، باید، نوع شخصیت خود را تعیین کند که در این راهنما، شخصیت حقیقی، انتخاب شده است.
در این قسمت، فرد باید، شماره تلفن همراه و اعداد تصویر امنیتی را در کادر مربوطه وارد کرده و برروی گزینه "ارسال رمز یکبار مصرف"، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، رمز ارسالی به تلفن همراه را در کادر مربوطه، وارد نماید.
در این گام، فرد مجددا، به صفحه مربوط به درخواست مجوز پیش دبستانی در درگاه ملی مجوزها، هدایت خواهد شد و باید، گزینه "درخواست مجوز" را انتخاب کند.
در این مرحله، فرد باید، با زدن تیک گزینه "تایید می کنم"، موافقت خود را با صحت اطلاعات و قوانین نمایش داده شده، اعلام کرده و برروی گزینه "بررسی کد پستی"، کلیک کند.
پس از طی باقی مراحل ثبت درخواست مجوز پیش دبستانی در درگاه ملی مجوزهای کشور و ثبت نهایی درخواست، فرد باید منتظر پیامک نام کاربری و رمز عبور خود در سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir، از سرشماره 2000070 بماند؛
با دریافت پیامک، فرد باید، آدرس eservices.smttk.gov.ir را جستجو کرده و برروی گزینه "ورود کاربران"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، متن نمایش داده شده را مطالعه کرده و گزینه "ورود کاربران" را انتخاب نماید.
در این بخش، فرد باید، نام کاربری و رمز ارسالی از سرشماره 2000070 را در کادرهای مربوطه، درج کرده و وارد پورتال خود در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir گردد.
پس از ورود به پورتال، فرد باید، در بخش مربوطه، مدارک لازم را بارگذاری و اطلاعات مورد نیاز را وارد کند؛ در گام بعدی، اطلاعات و مدارک شخص، توسط مراجع صلاحیت دار، بررسی خواهد شد و در صورت پذیرش، پیامکی مبنی بر تایید درخواست، از سرشماره 2000070، به وی، ارسال می گردد؛ در گام آخر، فرد باید، وجه مورد نیاز را برای دریافت مجوز، به حساب معرفی شده، واریز کرده و فایل تاسیس پیش دبستانی را دریافت کند.
از مهم ترین شرایط و مراحل گرفتن مجوز پیش دبستانی، برخورداری از مدارک لازم و بارگذاری آن ها در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir است. لذا در ادامه این تیتر، مدارک لازم برای دریافت جواز پیش دبستانی، ذکر خواهند شد. این مدارک، عبارتند از:
تصویر مدرک تحصیلی متقاضی؛ تصویر گواهی عدم سوء پیشینه کیفری؛ عکس متقاضی حقیقی یا بالاترین مقام مرتبط حقوقی؛ تصویر تمام صفحات شناسنامه متقاضی؛ تصویر گواهی عدم اعتیاد متقاضی؛ تصویر کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم برای آقایان؛
تصویر گواهی دوره های تخصصی؛ تصویر تاییدیه سلامت جسم و روان کمیسیون پزشکی از وزارت آموزش و پرورش؛ تصویر آگهی آخرین تغییرات ثبتی، در روزنامه رسمی که این مدرک، مختص اشخاص حقوقی متقاضی تاسیس پیش دبستانی است.
در توضیح فرم و متن درخواست مجوز پیش دبستانی، باید گفت، در حال حاضر و در سال نگارش مقاله (دی ماه 1402)، تمامی مراحل اخذ جواز پیش دبستانی، به صورت اینترنتی و الکترونیکی بوده و به هیچ وجه، نیاز به تکمیل و ارائه فرمی کتبی، تحت عنوان فرم درخواست مجوز پیش دبستانی نیست.
از این رو، متنی نیز تحت عنوان متن درخواست اخذ جواز تاسیس پیش دبستانی، وجود ندارد و برای ثبت درخواست جواز پیش دبستانی، کافی است متقاضی، مطابق آنچه در تیتر سوم مقاله، توضیح داده شد، به سایت mojavez.ir مراجعه کرده و درخواست مجوز پیش دبستانی را ثبت کند؛
سپس، به سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir، مراجعه کرده و مدارک و اطلاعات لازم را بارگذاری و وارد نماید تا درخواست وی، بررسی و در صورت واجد صلاحیت شناخته شدن، مراتب پرداخت هزینه و اقدامات بعدی، به وی، اعلام گردد.
یکی از مراحل گرفتن مجوز پیش دبستانی، پرداخت هزینه های مربوط به صدور این جواز است. لذا در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، موارد مربوط به هزینه صدور مجوز پیش دبستانی، بررسی شده و در خصوص آن، توضیح داده خواهد شد.
یکی از مصادیق هزینه مجوز پیش دبستانی، هزینه آگهی آخرین تغییرات ثبتی شرکت ثبت شده در سامانه جامع ثبت شرکت ها، در روزنامه رسمی است که این هزینه، مختص اشخاص حقوقی خواستار اخذ جواز پیش دبستانی می باشد؛ از دیگر هزینه ها، می توان به هزینه ثبت درخواست جواز پیش دبستانی در درگاه ملی مجوز های کشور اشاره کرد که در حال حاضر و در سال نگارش مقاله (دی ۱۴۰۲)، مبلغی در حدود ۷٬۰۷۷٬۷۱۲ ریال است؛
هزینه مربوط به اخذ گواهی عدم سو پیشینه، گواهی عدم اعتیاد، گواهی و تاییدیه سلامت جسم و روان، هزینه شرکت در دوره ها و آزمون های برگزار شده توسط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز از دیگر مصادیق هزینه مربوط به اخذ مجوز پیش دبستانی، می باشند.
پس از توضیحاتی که در تیترهای قبلی، درباره شرایط و مراحل گرفتن مجوز پیش دبستانی و سامانه اخذ جواز تاسیس این نهاد، ارائه شد، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مراتب پیگیری دریافت مجوز پیش دبستانی، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهد گرفت.
در توضیح نحوه و مراحل پیگیری دریافت مجوز پیش دبستانی باید گفت، پس از ثبت درخواست صدور مجوز پیش دبستانی در درگاه ملی مجوز ها و وارد کردن و بارگذاری اطلاعات و مدارک لازم در سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir، مراتب موافقت یا عدم موافقت با درخواست فرد، از طریق سرشماره 2000070، به وی، پیامک خواهد شد.
با این حال، فرد می تواند، آدرس سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک eservices.smttk.gov.ir را جستجو نموده و با کلیک برروی گزینه ورود کاربران و سپس، با درج نام کاربری و رمز عبور خود، به پورتال خویش در سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، دسترسی یابد. (راهنمای تصویری این مراحل، در تیتر سوم مقاله، ارائه شده است) و پس از ورود به پورتال شخصی، از قسمت پیگیری درخواست ها، وضعیت صدور مجوز پیش دبستانی درخواستی را پیگیری کند.
قواعد و امکان فروش و خرید مجوز پیش دبستانی، پرسش افرادی است که به هر دلیل، شخصا نمی توانند، نسبت به اخذ جواز پیش دبستانی، اقدام کنند. لذا، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، قواعد مربوط به فروش یا خرید مجوز پیش دبستانی، بررسی گردیده است.
در توضیح فروش مجوز پیش دبستانی به فردی دیگر، باید گفت، این امر، تنها در صورتی میسر است که مجوز فرد فروشنده، ابطال شده و با طی مراحل اداری، همچنین پس از موافقت آموزش و پرورش، جواز، به نام فرد خریدار، صادر گردد.
در صورت موافقت آموزش و پرورش، مبلغ فروش مجوز پیش دبستانی، کاملا تابع توافق دو طرف بوده و اینگونه نیست که سازمان تعلیم و تربیت یا آموزش و پرورش، نرخ و مبلغ مشخصی را برای این امر، تعیین و پیش بینی، نموده باشند.
برای تطبیق مجوز پیش دبستانی، فرد باید، آدرس eservices.smttk.gov.ir را جستجو کرده و در ابتدا، گزینه "خدمات عمومی" و سپس، گزینه "درخواست تطبیق مجوز تاسیس" را انتخاب نماید که گزینه های مذکور، در تصویر زیر، با فلش زرد رنگ، نمایش داده شده اند.
در این مرحله، فرد باید، اعداد نمایش داده شده را در کادر مربوطه وارد و برروی گزینه "ورود"، کلیک نماید.
در این گام، فرد باید، شرایط، مدارک و قواعد نمایش داده شده را مطالعه، در صورت نیاز، ویدئوی آموزشی طی روند تطبیق مجوز را تماشا کرده، گزینه مربوط به تایید و موافقت با شرایط و قواعد نمایش داده شده را تیک زده و برروی گزینه "ثبت و ارسال"، کلیک نماید.
در این مرحله، فرد باید، کد ملی و شماره همراه خود را در کادرهای مربوطه وارد و برروی گزینه "ثبت و ارسال"، کلیک نماید.
در این گام، با تلفن همراه وارد شده، تماس گرفته خواهد شد و کدی از پشت تلفن، برای فرد، قرائت می گردد که شخص باید آن را در کادر مربوطه، وارد نماید.
در این مرحله، فرد باید، فرم مربوط به اطلاعات موسس، را تکمیل، اطلاعات لازم را وارد و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کند و برروی گزینه "ثبت و ارسال"، کلیک نماید.
در این مرحله، کد رهگیری ای به شخصی، نمایش داده خواهد شد که می تواند برای پیگیری های بعدی، از آن، استفاده کند.
پس از بررسی مدارک و اطلاعات فرد، پیامکی مبنی بر موافقت با درخواست تطبیق مجوز، به وی، ارسال خواهد شد و در این مرحله، فرد باید، مجددا، وارد سایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک شده و برروی گزینه "ورود کاربران" کلیک کند.
در این مرحله فرد باید، گزینه "ادامه با کد رهگیری" را انتخاب نماید.
در این مرحله فرد باید، کد رهگیری را در کادر مربوطه درج و برروی گزینه "ورود"، کلیک کند.
در این مرحله فرد به پورتال خود، دسترسی یافته و باید با پرداخت مبلغ مربوط به تطبیق مجوز پیش دبستانی و طی باقی مراحل، فرایند مربوط به تطبیق مجوز را به اتمام برساند. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره جواز تاسیس می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک زیر را مطالعه کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی
برای مشاوره شرایط و نحوه اخذ مجوز پیش دبستانی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©