سامانه بهین یاب behinyab.ir، از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، برای ارائه خدمات و امکاناتی چون ثبت نام جواز تاسیس، صدور پروانه بهره برداری، درخواست تسهیلات و استعلام درخواست های ثبت شده، راه اندازی گردیده که ورود به آن و استفاده از امکانات مذکور، تنها پس از ثبت نام در سایت، میسر می باشد.
برای مشاوره امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب
برای مشاوره امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب
امروزه، پیشرفت تکنولوژی و رواج استفاده از آن توسط اکثر اقشار جامعه، سبب گردیده، بسیاری از خدمات نهادهای دولتی و حکومتی، به صورت اینترنتی ارائه گردد و این امر، توانسته، تا حد بسیار زیادی، از مراجعات حضوری و تشریفات اداری زمان بر، بکاهد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت، از جمله نهادهای دولتی پیشگام در ارائه خدمات به صورت الکترونیک است و در این راستا، سایت و سامانه بهین یاب behinyab.ir را نیز، راه اندازی نموده که تنها، افرادی که با ساز و کار و قواعد استفاده از این سامانه، آشنا هستند، می توانند، از خدمات غیر حضوری آن، بهره مند گردند.
لذا در مقاله حاضر، ماهیت، شرایط، مدارک و اطلاعات لازم برای ثبت نام در سامانه بهین یاب، بررسی گردیده و نحوه ورود، نام نویسی، ثبت نام جواز تاسیس، استعلام، ثبت درخواست دریافت تسهیلات و امکانات سایت behinyab.ir، توضیح داده شده است.
برای ورود به سامانه بهین یاب کلیک کنید.
کاربران، برای ورود به سامانه بهین یاب، باید به آدرس behinyab.ir مراجعه کنند.
در پاسخ به این پرسش که سامانه بهین یاب چیست؟ باید گفت، سایت یا سامانه بهین یاب، که به آن، سامانه جواز تاسیس صنعت، معدن، تجارت، نیز می گویند، از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، راه اندازی شده تا خدماتی را به صورت اینترنتی، به شهرندان، ارائه دهد و از مراجعه حضوری به نهادهای ذی صلاح، بکاهد.
این سامانه، از طریق آدرس behinyab.ir در دسترس متقاضیان استفاده از امکانات و تسهیلات آن، نظیر ثبت نام جواز تاسیس، ثبت درخواست صدور مجوز بهره داری و دریافت تسهیلات می باشد و افراد برای استفاده از امکانات این سامانه، باید در آن، ثبت نام باشند.
در ادامه، در خصوص شرایط و مدارک و نحوه نام نویسی و ثبت نام جواز تاسیس از طریق این سایت، توضیح داده خواهد شد. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره سامانه صدور جواز تاسیس می توانند، مقاله زیر را مورد مطالعه، قرار دهند.
از رایج ترین پرسش های افرادی که قصد ثبت نام در سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت را دارند، مبنی بر این است که شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام در سامانه جواز تاسیس صنعت، معدن، تجارت چیست؟ لذا در این تیتر، اطلاعات، شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سایت مذکور، بررسی گردیده است که عبارتند از:
داشتن اطلاعات و مدارک هویتی، اعم از کد ملی، تاریخ تولد و شماره تماس
داشتن اطلاعات و مدارک مربوط به استان و شهرستان محل سکونت و آدرس پستی
داشتن اطلاعات مربوط به کد تامین اجتماعی مستقل، کد اقتصادی شرکت و کارت بازرگانی
در صورتی که فردی، نتواند اطلاعات مورد نیاز را در زمان ثبت نام در سایت بهین یاب، در سامانه وارد نماید و به مدارک مربوط به اطلاعات مذکور، دسترسی نداشته باشد، ثبت نام وی، ناقص خواهد ماند و نمی تواند از امکانات سامانه بهین یاب، استفاده کند.
استفاده از امکانات سامانه بهین یاب، مستلزم ورود به سایت این سامانه است. برای ورود به سامانه بهین یاب، فرد باید، آدرس سایت بهین یاب behinyab.ir را جستجو کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را در کارد سمت چپ صفحه، وارد نماید که تصویر آن در پاراگراف بعدی، آمده است.
همچنین، این امکان وجود دارد که شخص حقیقی یا حقوقی، از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، وارد سایت بهین یاب شود. در صورتیکه فرد، بخواهد از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، وارد سایت بهین یاب گردد، باید، بسته به نوع شخصیت خود، برروی گزینه "پنجره ملی خدمات دولت هوشمند افراد حقیقی یا حقوقی"، کلیک نماید که در این راهنما، گزینه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند افراد حقیقی، انتخاب شده است.
در گام بعدی، فرد باید، تلفن همراه و اعداد تصویر امنیتی را در کادر مربوطه، وارد کند.
در این مرحله، فرد باید، کد ارسالی به تلفن همراه خود را در کادر مربوط به این امر، وارد کرده تا به پورتال خود در سایت بهین یاب، هدایت گردد.
شایان ذکر است، افرادی که از نام کاربری و رمز عبور در سایت سامانه بهین یاب، برخوردار نیستند، باید، نسبت به ثبت نام در این سامانه، اقدام کنند که نحوه و مراحل انجام این امر، در تیتر بعدی مقاله، ضمن راهنمای تصویری، ارائه گردیده است.
نحوه ثبت نام در سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت، با جستجوی آدرس behinyab.ir، میسر است. پس از جستجوی آدرس سایت بهین یاب، فرد باید، برروی گزینه "ثبت نام" که با فلش قرمز رنگ در تصویر زیر، نمایش داده شده، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، موارد مورد نیاز نظیر تابعیت و نوع عضویت را تعیین و اطلاعات لازم، نظیر کد ملی، تاریخ تولد و... را در کادر مربوطه، وارد کرده و برروی گزینه "استعلام"، کلیک کند.
با طی مراحل لازم و درج اطلاعات مورد نیاز، ثبت نام فرد در سایت بهین یاب behinyab.ir به پایان رسیده و او می تواند با نام کاربری و رمز عبور خود، به پورتال خویش در این سامانه، دسترسی یافته و از امکاناتی چون، ثبت نام جواز تاسیس، درخواست تسهیلات و صدور مجوز بهره برداری، بهره مند گردد.
در توضیح طریقه ثبت نام جواز تاسیس در بهین یاب، باید گفت، در ابتدا فرد باید، درخواست جواز تاسیس در حوزه مد نظر خود را در درگاه ملی مجوز های کشور که اکنون از طریق آدرس mojavez.ir در دسترس است، ثبت نماید.
سپس باید، آدرس behinyab.ir را جستجو نموده و با درج نام کاربری و رمز عبور خود در بخش مربوطه یا از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، وارد پورتال خویش در این سامانه شود.
در گام بعدی، فرد باید، از قسمت پایین صفحه، گزینه "صدور جواز تاسیس" را انتخاب کند.
در این قسمت، فرد باید، موافقت خود را با شرایط و قوانین سایت بهین یاب، اعلام کند.
با طی باقی مراحل، فرد موفق خواهد شد، ثبت نام جواز تاسیس در سایت بهین یاب را به اتمام رسانده و مطابق آنچه نحوه و مراحل آن، در تیتر بعدی مقاله، توضیح داده خواهد شد، اقدام به استعلام درخواست صدور جواز تاسیس خود نماید.
هنگامی که شخصی، از امکانات سامانه بهین یاب behinyab.ir، برای ثبت نام جواز تاسیس یا مجوز بهره برداری و...، استفاده می نماید. این امکان برای وی، فراهم است تا درخواست ثبت شده را پیگیری و استعلام نموده و از وضعیت آن، مطلع گردد.
برای استعلام سامانه بهین یاب، فرد باید، آدرس این سامانه را behinyab.ir در مرورگر خود، جستجو کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود در بخش مربوطه یا از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، به پورتال خود، دسترسی یابد.
سپس فرد باید، گزینه "درخواست های در حال انجام" را انتخاب کند و بدین ترتیب، وضعیت درخواست ثبت شده را استعلام نماید.
شایان ذکر است، این امکان در سایت سامانه بهین یاب behinyab.ir، وجود دارد که فرد، علاوه بر استعلام وضعیت درخواست های ثبت شده، درخواست های نهایی شده خود را نیز، مورد بررسی قرار دهد و به آرشیو پیام های خود در سامانه، دسترسی پیدا کند.
یکی از امکانات و مزایای سامانه بهین یاب، ثبت درخواست، برای اخذ تسهیلات است که نحوه و روند این امر، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهد گرفت. برای دریافت تسهیلات سامانه بهین یاب، متقاضی باید، آدرس behinyab.ir را جستجو نموده و مطابق آنچه راهنمای تصویری آن، در تیتر سوم مقاله، ارائه شد، به پورتال خود در سایت بهین یاب، دسترسی یابد.
پس از دسترسی به پورتال، فرد باید، برروی علامت سبز رنگی که مقابل گزینه "دریافت تسهیلات" قرار دارد، کلیک کرده و سپس، عبارت "درخواست تسهیلات" را انتخاب نماید.
در این گام، فرد باید، تیک موافقت با شرایط و قوانینی که به وی، نمایش داده شده را زده و به مرحله بعدی برود.
در این مرحله، فرد باید، اطلاعات مربوط به حوزه فعالیت، نوع فعالیت و... را مشخص کرده و به مرحله بعدی برود.
در این گام، فرد باید، تاریخ مجوز، نوع مجوز، استان و شهرستان آن را تعیین کرده و به مرحله بعدی برود.
در این قسمت، فرد باید، جزئیات درخواست خود را مشخص کرده و به مرحله بعدی برود.
در این مرحله، فرد باید، اطلاعات بانک عاملی که تمایل دارد، تسهیلات درخواستی را از طریق آن، دریافت کند، مشخص کرده و به قسمت بعدی برود.
در این گام، فرد باید، جزئیات بدهی مالی خود را مشخص کرده و به قسمت بعدی برود.
در این قسمت، فرد باید، تعیین کند، آیا پیش از این از تسهیلات، استفاده نموده یا خیر و به مرحله بعدی برود.
در این مرحله، فرد باید، تیک تایید تعهد نامه را زده و به مرحله بعدی برود.
با تکمیل مراحل، شخص موفق خواهد شد تا درخواست خود برای دریافت تسهیلات سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت را ثبت کرده و منتظر بررسی نهایی و اعلام نتیجه از سوی وزارت صنعت، بماند. در ادامه، امکانات سایت بهین یاب، مورد بررسی و توضیح، قرار خواهند گرفت.
در تیترهای قبلی مقاله، در خصوص برخی امکانات سامانه بهین یاب، نظیر درخواست تسهیلات یا صدور مجوز از طریق آن، توضیح داده شد. در این تیتر از مقاله، سایر امکانات سامانه بهین یاب behinyab.ir، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این امکانات عبارتند از:
درخواست ابطال مجوز؛ درخواست اصلاح / توسعه مجوز؛ درخواست انتقال مالکیت مجوز؛ درخواست تمدید مجوز؛ درخواست سهمیه و حواله خرید مواد اولیه؛ درخواست مجوز ورود و معافیت واردات؛ صدور شناسه کسب و کار؛ ویرایش نام؛
صدور پروانه تاسیس پایانه های صادراتی؛ صدور پروانه بهره برداری پایانه های صادراتی؛ صدور مجوز تاسیس مراکز تجاری و بازاریابی؛ صدور مجوز فعاليت مراكز تجاری؛ صدور مجوز احداث سايت نمايشگاه های بين المللی و صدور مجوز بهره برداری سايت نمايشگاه های بين المللی.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب پاسخ دهند.
برای مشاوره امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب
برای مشاوره امکانات و نحوه ورود به سامانه بهین یاب
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©