استعلام از صیغه همسر و استعلام ازدواج موقت از ثبت احوال به طور کلی امکان پذیر نمی باشد. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اقدام به راه اندازی سامانه ثبت من برای استعلام ازدواج دائم نموده است اما سامانه استعلام صیغه موقت تا کنون راه اندزای نشده و استعلام صیغه با کد ملی امکان پذیر نمی باشد.
برای مشاوره استعلام از صیغه همسر
برای مشاوره استعلام از صیغه همسر
طبق قوانین مرد با داشتن شرایط لازم می تواند نام همسر سابق خود را از شناسنامه حذف کند و از این طریق می تواند سابقه صیغه موقت و دائم خود را مخفی کرده و طرف مقابل را فریب دهند و ممکن است بسیاری از خانم ها گرفتار این فریب شوند و چه بسا که این موضوع برایشان مشکل ساز شود.
لذا ضروری است افراد با روش های استعلام از ازدواج همسر آشنایی یافته تا بتوانند در صورت نیاز از طریق این روش ها استعلام لازم را انجام داده و بتوانند از فریب های احتمالی توسط افراد سود جو جلوگیری نمایند. اما سوالی که عمدتا برای افراد مطرح می شود این است که سامانه استعلام صیغه موقت برای دریافت استعلام صیغه با کد ملی راه اندازی شده است؟
لذا در مقاله حاضر به این پرسش که از کجا بفهمیم مردی زنی را صیغه کرده؟ پاسخ داده خواهد شد و سامانه استعلام وضعیت تاهل، نحوه استعلام از صیغه همسر با کد ملی در ثبت من، نرم افزار استعلام ازدواج مورد بررسی قرار خواهد گرفت. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص استعلام ازدواج و استعلام صیغه با کد ملی با ما همراه باشید.
از کجا بفهمیم مردی زنی را صیغه کرده؟ پرسش بسیاری از افرادی است که یا قصد ازدواج با مردی را دارند و یا اکنون با همسر خود زندگی می کنند و به هر دلیلی خواستار استعلام از صیغه همسر خود هستند ولی آیا راهی برای استعلام ثبت صیغه وجود دارد؟
در اسلام و قانون دو نوع صیغه داریم. صیغه دایم و صیغه موقت که هر دو از نظر قانونی دارای اعتبار هستند و به رسمیت شناخته شده است. منظور از صیغه موقت در این مقاله "ازدواج موقت" می باشد که در اصطلاح عامه مردم صیغه به معنای ازدواج موقت به کار می رود و پنهان نمودن آن می تواند عواقب قانونی به دنبال داشته باشد.
پنهان نمودن صیغه و یا فریب جهت ازدواج، دارای ضمان اجرای کیفری است. مستند قانونی آن ماده 647 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات است که مطابق ماده مذکور چنانچه هر یک از زوجین قبل از ازدواج طرف مقابل خود را به امور واهی مانند داشتن موقعیت اجتماعی و یا تحصیلات عالی و یا تجرد فریب دهد به حبس از شش ماه تا دوسال محکوم می گردد.
ثبت احوال سامانه ای را با نام سامانه ثبت من یا درگاه یکپارچه خدمات الکترونیکی ثبتی راه اندازی کرده جهت استعلام وضعیت تاهل برای ایرانیان داخل و یا خارج از کشور که ممکن است به هر دلیلی بخواهند سابقه ازدواج خود و یا دیگری را استعلام و بررسی نمایند که آیا این شخص قبلا ازدواج کرده است یا خیر؟ اما در این خصوص باید بگوییم در سامانه ssaa.ir استعلام ازدواج موقت فراهم نشده و نمی توان صیغه را استعلام گرفت.
سامانه ثبت من: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از راه اندازی سامانه الکترونیکی"ثبت من" جهت خدمات غیر حضوری خبر داده است. این سامانه به منظور دسترسی یکپارچه به تمامی خدمات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نظیر سامانه های ملک، مالکیت معنوی، اسناد رسمی و ازدواج و طلاق طراحی شده است.
یکی از خدمات مهم این سامانه استعلام وضعیت تاهل و سوابق ازدواج و طلاق اشخاص می باشد.سوالی که عموما برای افراد مطرح می شود این است که آیا سامانه استعلام صیغه موقت راه اندازی شده است؟ در این خصوص باید بگوییم خیر سامانه استعلام صیغه موقت راه اندازه و امکان استعلام صیغه با کد ملی در سایت my.ssaa.ir صیغه به هیچ وجه وجود ندارد. برای آشنایی با شیوه ثبت صیغه موقت مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
پیش از این به بیان توضیحاتی در خصوص راه اندازی سامانه ثبت من و امکان استعلام ازدواج دائم ارائه شده است. سوالی که عموما برای افراد مطرح می شود این است که نحوه استعلام از صیغه همسر با کد ملی در ثبت من به چه صورت است؟ باید بگوییم متاسفانه سامانه استعلام ثبت صیغه راه اندازی نشده و استعلام صیغه در سامانه ssaa.ir استعلام صیغه و یا استعلام صیغه با کد ملی به هر روش دیگر به طور کل، امکان پذیر نمی باشد.
همانطور که مطرح شد امکان استعلام ازدواج در سامانه ثبت من فراهم شده در ادامه راهنمای تصویری این موضوع ارائه شده است. ابتدا شخص آدرس این سایت را به نشانی my.ssaa.ir را در مرورگر خود جستجو کرده تا وارد سایت اصلی شود. پس از ورود به سایت صیغه چنانچه شخص قبلا ثبت نام داشته باشد گزینه "ورود" و اگر ثبت نام نداشته باشد، گزینه "ثبت نام" را انتخاب می نماید. برای ورود به سامانه برخی به اشتباه سایت ثبت من به نشانی my ssaa ir استعلام صیغه را می نویسند حال آنکه نشانی درست آن my.ssaa.ir استعلام صیغه موقت می باشد.
پس از ورود به صفحه زیر لازم است شخص کد ملی خود را وارد کرده و بر روی گزینه دریافت رمز پویا کلیک نموده و پس از دریافت رمز آن را در کادر مورد نظر وارد نماید.
در این مرحله شخص بعد از وارد کردن رمز پویا بر روی گزینه ازدواج و طلاق کلیک می نماید.
در این بخش مطابق تصویر گزینه وقایع ازدواج و طلاق را انتخاب می نماید.
در صورتی که ازدواج پس از سال 1392 ثبت رسمی شده باشد، در این بخش قابل مشاهده خواهد بود. شایان ذکر است استعلام طلاق های فرد نیز در این قسمت قابل رویت می باشد.
استعلام در حضور خود فرد باید صورت بگیرد و یا توسط وکیل و یا نماینده قانونی وی صورت می گیرد. این طور نیست که هر کس به راحتی و بدون رضایت طرف مقابل وارد ثبت من شده و استعلام ازدواج را بدون رضایت وی بگیرد، چرا که برای ورود به سامانه ثبت من برای تلفن همراه فردی که، شخص قصد استعلام وی را دارد، کد ورود ارسال می شود و شخص برای ورود به این کد نیاز خواهد داشت.
یکی از سوالات پر تکرار متقاضیان سامانه ثبت من این است که آیا امکان دانلود نرم افزار استعلام ازدواج وجود دارد یا خیر؟ و ایا سامانه استعلام صیغه موقت راه اندازی شده است؟ در خصوص راه اندازی سامانه استعلام صیغه موقت با کد ملی باید بگوییم خیر تاکنون سامانه استعلام صیغه موقت با کد ملی راه اندازی نشده است؛ اما در پاسخ به این پرسش که آیا امکان دانلود استعلام ازدواج با کد ملی وجود دارد؟ باید گفت متقاضیان می توانند با دانلود و نصب برنامه کلید ثبت من بر روی تلفن همراه اندرویدی خود وارد سامانه ثبت من شده و استعلام ازدواج و طلاق های ثبت شده در محضر را به صورت آنلاین دریافت نمایند.
برای دانلود نرم افزار کلید ثبت من کلیک کنید.
کاربران برای استفاده از نرم افزار کلید ثبت من و دریافت خدمات ارائه شده توسط این سامانه تنها کافیست تا نسخه این برنامه را بر روی سیستم عامل گوشی اندروید خود دانلود و سپس نصب نمایند تا با وارد کردن شماره همراه و کد تایید ارسال شده توسط سامانه وارد حساب کاربری شوند. لازم به ذکر است اکنون سامانه ای از سوی ثبت احوال برای دانلود و نصب بر روی سیستم عامل ios راه اندازی نشده است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد استعلام از صیغه همسر در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون استعلام از صیغه همسر پاسخ دهند.
برای مشاوره استعلام از صیغه همسر
برای مشاوره استعلام از صیغه همسر
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©