پیگیری انتقال وجه پایا، از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری به بانک و در برخی مواقع، از طریق مراجعه به سایت بانک، میسر می باشد و در این فرایند، به اطلاعاتی چون، کد رهگیری و شماره شبا حساب مقصد، نیاز خواهد بود. در روزهای کاری، ساعت 3:45، 10:45، 13:45 و 18:45، ساعات انجام فرایند انتقال وجه پایا، توسط بانک ها، هستند.
برای مشاوره نحوه پیگیری انتقال وجه پایا
برای مشاوره نحوه پیگیری انتقال وجه پایا
در بسیاری از مواقع، افرادی که از طریق مراجعه حضوری به بانک یا از طریق اپلیکیشن های موبایلی، اقدام به انتقال وجه به حساب خود یا دیگری، به صورت پایا می نمایند، با مساله تاخیر در انتقال وجه، به حساب مقصد، مواجه می گردند و در اکثر مواقع، علی رغم اینکه پول از حساب واریز کننده کسر گردیده و اس ام اس واریز پایا دریافت شده، وجه به حساب دریافت کننده، منتقل نگردیده است.
در این شرایط، تنها راه رفع مشکل، ابهام و نگرانی ها، پیگیری انتقال وجه پایا است که نحوه و مراحل مخصوص به خود را داشته و تنها، افرادی که از قواعد پیگیری، مطلع هستند، موفق خواهند شد، پیگیری واریزی و انتقال وجه پایا را با موفقیت، انجام دهند.
لذا در مقاله حاضر، علت واریز نشدن حواله پایا، روش های پیگیری انتقال وجه پایا به طور کلی و با کمک شماره پیگیری پایا، بررسی گردیده و در خصوص مواردی چون، پیگیری مغایرت این تراکنش، اینکه انتقال پول در این روش، چقدر طول میکشه و ساعت و مدت زمان انتقال وجه در این شیوه، توضیح داده شده و در نهایت، به استعلام شماره پایا با کد رهگیری پرداخته شده است.
از آنجا که امروزه، در انتقال وجه به صورت پایا، کسر وجه از حساب مبدا و عدم انتقال آن به حساب مقصد، مشکلی، شایع است و پرسش هایی نظیر اینکه از پایا برام پول واریز شده چرا به حساب، منتقل نگردیده؟ یا، انتقال وجه چقدر طول میکشه؟ بسیار پرتکرار می باشد، در این تیتر از مقاله دینا، علت واریز نشدن حواله پایا، علی رغم دریافت اس ام اس واریز پایا، بررسی گردیده است که عبارتند از:
علت اول این است که واریز کننده، خارج از ساعات انتقال وجه پایا اقدام به پایا نمودن وجه کرده است؛ با این توضیح که در سیستم بانکی، ساعات انتقال وجه پایا، به طور معمول و در اغلب بانک ها، در روزهای کاری (شنبه تا پنجشنبه) در ساعت 3:45؛ ساعت 10:45؛ ساعت 13:45 و ساعت 18:45، انجام می گردد که البته، این ساعات، در مواردی ویژه و پس از اعلام بانک مرکزی، تغییر خواهند نمود.
علت دوم می تواند، وجود مشکلی، نظیر مغایرت در اطلاعات حساب مقصد، یا وجود دستوری قضایی، مبنی بر مسدودی حساب های واریز کننده یا دریافت کننده و عدم انجام تراکنش های بانکی باسد.
علت سوم این است که ساعات انتقال وجه پایا و چرخه های واریز، به دستور بانک مرکزی، تغییر نموده یا بنا به دلایلی، صرفا، یک بار در روز، عملیات انتقال وجه به صورت پایا، انجام شده و علت چهارم، این می باشد که واریز کننده، از طریق اپلیکیشن های موبایلی و در روزهای تعطیل رسمی و غیر کاری، اقدام به پایا نمودن وجه، کرده است.
پس از توضیح علل واریز نشدن حواله پایا، علی رغم کسر مبلغ از حساب واریز کننده در تیتر قبل، در این تیتر از مقاله دینا، روش های پیگیری انتقال وجه پایا در سیستم بانکی کشور، توسط واریز کننده و دریافت کننده، بررسی خواهند شد. این روش ها، عبارتند از:
پیگیری تلفنی و سپس، مراجعه حضوری به بانک مبدا و بانک مقصد، پس از گذشت 24 ساعت از انجام عملیات یا 24 ساعت از کسر کارمزد انتقال وجه پایا و دریافت پیامک کسر وجه از حساب؛
مراجعه به سایت بانک مبدا یا مقصد (این روش، صرفا در خصوص بانک هایی امکان پذیر است که سامانه ای مخصوص، برای پیگیری انتقال وجه پایا، به صورت اینترنتی، طراحی کرده اند)، که راهنمای تصویر این امر، در تیتر بعد، ارائه شده است.
در صورتی که از طریق شیوه های فوق الذکر نیز، فرد در خصوص پیگیری انتقال وجه پایا، به نتیجه ای نرسید، می تواند، از طریق سامانه بانک مرکزی crm.cbi.ir، یا تماس با شماره تلفن های این بانک، اقدام به ثبت شکایت از بانک مد نظر خود، نماید که مطالعه مقاله زیر، جهت کسب اطلاعات در این باره، توصیه می گردد.
پیگیری تراکنش با شماره پیگیری پایا، هم از طریق مراجعه حضوری به بانک مبدا و مقصد، هم از طریق تماس تلفنی با بانک مبدا و مقصد و هم از طریق اینترنتی، در خصوص بانک هایی که در سایت خود، این امکان، یعنی امکان استعلام وضعیت تراکنش پایا را فراهم آورده اند، میسر می باشد.
به عنوان مثال، پیگیری انتقال وجه پایا در بانک پاسارگاد، به صورت اینترنتی، میسر است؛ بدین صورت که فرد باید، به آدرس vbank.bpi.ir، مراجعه کرده و پس از هدایت شدن به صفحه سامانه این بانک، برروی گزینه "خدمات بیشتر"، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید، از منوی استعلام، گزینه "استعلام وضعیت پایا" را انتخاب نماید.
در این گام، فرد باید، شماره پیگیری و شماره شبا مقصد را وارد کرده و برروی گزینه "استعلام"، کلیک کند.
یکی از مشکلات استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین در خریدهای اینترنتی، کسر شدن پول از حساب و عدم تکمیل عملیات می باشد و در بسیاری از این مواقع، افراد، با مشکل کسر شدن وجه در خرید اینترنتی و عدم بازگشت وجه، مواجه هستند که مطالعه مقاله زیر، جهت کسب اطلاعات در این باره، توصیه می گردد.
پیگیری مغایرت در تراکنش پایا نیز مانند پیگیری عدم انتقال وجه پایا، هم به صورت مراجعه حضوری به بانک و هم از طریق تماس تلفنی با شماره تماس بانک مربوطه، میسر می باشد که در باکس زیر، جدول اکسل مربوط به شماره تماس برخی از بانک ها، ارائه شده است.
در صورتی که شماره تماس بانک مد نظر فرد، در لیست ارائه شده نیست، امکان دسترسی به آن، از طریق سرچ گوگلی یا تماس با 118 شهر و استان مد نظر شخص، میسر می باشد. در ادامه، ساعت و مدت زمان انتقال وجه پایا بررسی گردیده و به این پرسش که انتقال وجه پایا، چقدر طول میکشه؟ پاسخ داده شده است.
در توضیح ساعت و مدت زمان انتقال وجه پایا و اینکه انتقال وجه در این نوع از انواع تراکنش بانکی، چقدر طول می کشه؟ باید گفت، در حال حاضر و در سال نگارش این مقاله ( دی ماه 1402)، انتقال وجه پایا، در روزهای کاری شنبه تا پنجشنبه، طی 4 چرخه و در برخی مواقع یک چرخه، انجام می شود. وضعیت ساعات انتقال وجه پایا، به شرح زیر است:
چرخه اول: 3:45
چرخه دوم: 10:45
چرخه سوم: 13:45
چرخه چهارم: 18:45
طبق اخبار جدید ساعت کاری پایان ساتنا در مدت زمان ذکر شده درجدول به منظور ایجاد سهولت در پرداخت های مشتریان شبکه بانکی افزایش یافته است.
تاریخ | ساعات پایان کار سامانه سانتا | سامانه پایا | |
دستور پرداخت های بین مشتری | دستور پرداخت های بین بانکی | ||
28 و 29 اسفند سال جاری |
20:30 | 21:30 |
همانند روزهای عادی(غیر تعطیل رسنی)شامل چهار چرخه می باشد. دستور پرداخت های شاپرکی نیز در چرخه اول (03:45 بامداد)تسویه خواهد شد. |
29اسفند سال جاری | 18:00 | 18:30 |
شایان ذکر است، بر اساس آنچه در سایت بانک تجارت، در خصوص ساعات انتقال وجه پایا، آمده، در برخی مواقع و در شرایط خاص، بانک مرکزی، دستور تغییر در تعداد چرخه انتقال وجه پایا و ساعات آن را به بانک ها، ابلاغ می نماید و از همین رو، به خوانندگان محترم، توصیه می گردد، قبل از هرگونه اقدام برای انتقال وجه به صورت پایا، خصوصا در مواقع عجله ای و اضطراری، حتما درباره ساعت و مدت زمان انتقال وجه پایا، از بانک مبدا، استعلام نمایند.
در قسمت های قبلی مقاله به توضیح علت واریز نشدن رمز پایا و نیز، روش های پیگیری انتقال وجه آن پرداخته شد و توضیحاتی در خصوص پیگیری تراکنش و مغایرت با شماره پایا ارائه گردید. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به توضیح استعلام پایا با کد رهگیری بپردازیم.
همانطور که پیش تر بیان شد؛ افراد می توانند به منظور پیگیری وضعیت پایا، به سه طریق حضوری، تلفنی و اینترنتی اقدام نمایند. در روش اینترنتی متقاضی می بایست به سامانه بانک مراجعه نموده و بعد از ورود به حساب کاربری، از منوی کارتابل خود، گزینه استعلام وضعیت پایا را برگزیند.
به منظور استعلام انتقال وجه پایا، داشتن شماره و کد رهگیری و نیز شماره شبا مقصد الزامی می باشد. متقاضیان می توانند به منظور مشاهده راهنمای تصویری نحوه استعلام پایا با کد رهگیری، به راهنمای تصویری قید شده، در قسمت های قبلی مقاله، مراجعه نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پیگیری انتقال وجه پایا در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه پیگیری انتقال وجه پایا پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه پیگیری انتقال وجه پایا
برای مشاوره نحوه پیگیری انتقال وجه پایا
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©