از جمله شرایط ثبت نام و دریافت تسهیلات طرح نیکان بانک ملل، داشتن سپرده قرض الحسنه در بانک مذکور می باشد. مبلغ وام اعطایی برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت بوده و شامل حداکثر سیصد میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و هفتصد و پنجاه میلیون تومان برای متقاضیان حقوقی می شود.
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل
وام قرض الحسنه به انواعی از وام ها گفته می شود که در آن، سودی از وام گیرنده دریافت نمی شود. از این جهت، این نوع وام ها، متقاضیان بسیاری داشته و افراد تمایل دارند که به جهت صرفه جویی در هزینه های خود، اقدام به اخذ وام هایی نمایند که نرخ سود پایینی داشته و دوره بازپرداخت آن ها طولانی می باشد.
در این میان، موسسه اعتباری ملل از جمله موسسات مالی است که امکان ارائه انواع وام های قرض الحسنه را برای مشتریان خود فراهم نموده است. از جمله طرح هایی که اخیرا از سوی این بانک، ارائه گردیده است، طرح تسهیلات قرض الحسنه نیکان ملل می باشد که افراد به منظور دریافت این وام، می بایست در ابتدا؛ با شرایط، مدارک و نحوه اخذ آن آشنایی داشته باشند.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پرداختن به این موضوع که شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام قرض الحسنه بانک ملل چه می باشد؛ به بیان میزان و مبلغ این نوع وام بپردازیم. سپس در خصوص نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات قرض الحسنه طرح نیکان و سود و کارمزد آن صحبت خواهیم کرد و در انتها؛ نحوه و میزان بازپرداخت وام قرض الحسنه بانک ملل و مراحل پیگیری آن ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
موسسه اعتباری ملل در سال 1366 با نام صندوق قرض الحسنه عسكريه شروع به کار نمود و در طی سال های بعد و با توافقاتی که میان اعضای هیات مدیره این بانک و مقامات بانک مرکزی منعقد گردید، این صندوق به موسسه مالی اعتباری تبدیل گشت.
این بانک در راستای خدمات رسانی به مشتریان خود، امکان اخذ وام و تسهیلات در قالب طرح های مختلف را فراهم نموده است که از جمله آن می توان به طرح تسهیلات قرض الحسنه نیکان ملل اشاره نمود. به منظور دریافت این وام، متقاضیان می بایست دارای ضوابط و شرایطی باشند که به جهت اطلاع علاقمندان، این قسمت از مقاله به بیان شرایط دریافت وام قرض الحسنه بانک ملل اختصاص داده شده است.
اشخاص حقیقی متقاضی دریافت این وام، می بایست دارای سپرده قرض الحسنه (حداقل 90 روز و حداکثر 365 روز) در بانک ملل بوده و ضامن معتبر به بانک معرفی نمایند. توجه به این نکته ضروری است که اخذ تسهیلات تا مبلغ پنجاه میلیون تومان در این بانک، بدون ضامن بوده و اخذ وام های تا مبلغ سیصد میلیون تومان نیز حداکثر با یک ضامن و بر اساس رتبه اعتباری قابل دریافت می باشد.
از جمله شرایط لازم برای دریافت تسهیلات طرح نیکان بانک ملل برای اشخاص حقوقی این است که متقاضی حقوقی دارای سپرده قرض الحسنه (حداقل 90 روز و حداکثر 365 روز) در این بانک باشند. هم چنین، این اشخاص می بایست پروانه و جواز فعالیت معتبر داشته و به بانک بدهکار نبوده و چک برگشتی نیز نداشته باشند.
هم چنین، شخص حقوقی متقاضی وام طرح نیکان می بایست جزو کسب و کارهای خرد و دانش بنیان به حساب آمده تا حائز شرایط دریافت وام قلمداد شود. توجه به این نکته ضروری است که امکان اخذ تسهیلات طرح نیکان برای متقاضی حقوقی تا مبلغ هفتصد و پنجاه میلیون تومان بدون اخذ وثیقه ملکی است.
در قسمت گذشته به بیان شرایط دریافت وام قرض الحسنه بانک ملل برای اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخت و در این راستان بیان نمودیم که متقاضیان حقیقی و حقوقی می بایست برای اخذ این تسهیلات، دارای سپرده قرض الحسنه در این بانک باشند. در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به توضیح مدارک لازم برای دریافت وام قرض الحسنه بانک ملل بپردازیم.
مدارک لازم برای درخواست وام قرض الحسنه بانک ملل برای اشخاص حقیقی، شامل مدارک هویتی (نظیر شناسنامه، کارت ملی و...)، اسناد دال بر افتتاح حساب قرض الحسنه و مدراک مربوط به ضامنان می باشد.
اشخاص حقوقی نیز مانند متقاضیان حقیقی برای دریافت وام می بایست مدارک و اسنادی را گرد آوری نموده و در هنگام ثبت درخواست دریافت تسهیلات به بانک ارائه دهند که از جمله آن می توان به مدارک مربوط به شرکت (اعم از آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات و...)، مدارک دال بر دارا بودن سپرده، اسناد مربوط به جواز و پروانه فعالیت اشاره نمود.
از جمله سوالات متداولی که ممکن است برای متقاضیان در خصوص طرح تسهیلات قرض الحسنه نیکان موسسه ملل مطرح شود؛ این است که مبلغ این تسهیلات چه قدر است؟ در خصوص پاسخ به این پرسش می بایست بیان نمود که مبلغ وام قرض الحسنه طرح نیکان بانک ملل برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت می باشد.
مبلغ وام قرض الحسنه طرح نیکان بانک ملل ویژه متقاضیان حقیقی؛ حداکثر سیصد میلیون تومان می باشد که امکان انتقال امتیاز به بستگان درجه یک خانواده نیز در آن فراهم است. مبلغ وام قرض الحسنه طرح نیکان بانک ملل برای اشخاص حقوقی نیز حداکثر هفتصد و پنجاه میلیون تومان می باشد که متقاضی می تواند امتیاز آن را به یکی از کارکنان شرکت خود نیز منتقل نماید.
در نتیجه با توجه به ارقام قید شده در قسمت فوق، می توان بیان داشت که مبلغ تسهیلات اعطایی به اشخاص حقوقی در طرح نیکان موسسه ملل دو برابر اشخاص حقیقی تعیین شده است. ذکر این نکته در این میان، حائز اهمیت است که مبلغ اعلامی به صورت حداکثر بوده و افراد می توانند در صورت نیاز، مبلغی کمتر از سقف مشخص شده، وام دریافت نمایند.
در قسمت های پیشین مقاله، در خصوص شرایط، مدارک و مبلغ تسهیلات قرض الحسنه طرح نیکان صحبت نموده و جزئیات آن را به تفکیک در خصوص اشخاص حقیقی و حقوقی بیان نمودیم. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات قرض الحسنه طرح نیکان بپردازیم.
به منظور ثبت نام و دریافت این تسهیلات به صورت اینترنتی، متقاضی (اعم از شخص حقیقی و حقوقی) می بایست ابتدا؛ در این بانک افتتاح حساب نموده و سپرده قرض الحسنه ایجاد نماید. پس از آن شخص می بایست نشانی melalbank.ir مراجعه نموده و گزینه اینترنت بانک را انتخاب کند.
پس از آن، داوطلب باید از صفحه باز شده، گزینه ورود به اینترنت بانک ملل را برگزیند.
در مرحله بعدی، متقاضی می بایست زبان خود را انتخاب کند.
پس از آن، فرد می بایست نام کاربری و رمز ورود خود را انتخاب کرده تا به حساب کاربری خود در سامانه وارد شود.
در نهایت فرد می تواند از منو حساب کاربری خود، گزینه درخواست تسهیلات را انتخاب نموده و به طی کردن مراحل لازم اقدام نماید.
علاوه بر ثبت درخواست از طریق سامانه، امکان ثبت نام وام قرض الحسنه طرح نیکان موسسه ملل، به صورت حضوری نیز امکان پذیر می باشد. در این روش، فرد باید به همراه مدارک مورد نیاز به یکی از شعب بانک ملل در سراسر کشور مراجعه نموده و مراحل ثبت درخواست خود را به صورت حضوری طی نماید.
یکی از مسائل مهم و ضروری در زمان دریافت وام قرض الحسنه بانک ملل، برای افراد مطرح می شود بحث محاسبه سود وام و کارمزد این نوع تسهیلات می باشد. به جهت اطلاع علاقمندان، در این قسمت از مقاله در خصوص نحوه محاسبه سود و کارمزد وام قرض الحسنه بانک ملل توضیحاتی ارائه می گردد.
کارمزد وام قرض الحسنه بانک ملل برای اشخاص حقیقی و حقوقی بوده و معادل با چهار درصد می باشد. در خصوص وام طرح نیکان بانک ملل نیز می توان بیان داشت که از آن جایی که این طرح، جزو تسهیلات قرض الحسنه می باشد، سودی بابت وام از متقاضی دریافت نمی شود و وی می بایست تنها کارمزد وام را پرداخت نماید.
کارمزد تسهیلات، به هزینه ای گفته می شود که برای پوشش هزینههای عملیاتی بانک های قرض الحسنه از قبیل تامین و نگهداری زیرساخت های فنی و نرم افزاری و هزینه های جاری نگهداری شعب مانند نیروی انسانی، اجاره بها، تلفن، برق، گاز و … اختصاص پیدا می نماید.
در بخش های پیشین مقاله در خصوص شرایط و مدارک و کارمزد وام طرح نیکان بانک ملل صحبت نموده و در این خصوص بیان نمودیم که این نوع تسهیلات فاقد سود بوده و متقاضی تنها می بایست کارمزد آن را پرداخت نماید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح نحوه و میزان بازپرداخت وام قرض الحسنه بانک ملل صحبت نماییم.
مدت بازپرداخت وام قرض الحسنه بانک ملل؛ برای اشخاص حقیقی حداکثر 60 ماه و برای اشخاص حقیقی و حقوقی حداکثر 60 ماه می باشد. به منظور بازپرداخت وام قرض الحسنه بانک ملل افراد می توانند به دو روش حضوری و اینترنتی اقدام نمایند. در روش اینترنتی متقاضی می بایست مطابق با راهنمای قید شده در قسمت های پیشین مقاله به سامانه melalbank.ir وارد شده و پس از درج نام کاربری و رمز عبور، به حساب کاربری خود وارد شود. پس از آن کاربر می بایست از منو حساب کاربری خود گزینه بازپرداخت تسهیلات را انتخاب کند.
پس از انتخاب این گزینه در سایت، متقاضی می تواند به روش آنلاین مبلغ اقساط وام خود را به موسسه ملل پرداخت کند. در روش حضوری نیز، متقاضی می بایست به طور مستقیم به شعب بانک ملل مراجعه نموده و پس از اخذ نوبت، مبلغ اقساط وام خود را پرداخت نماید. امکان پرداخت اقساط از طریق دستگاه های خودپرداز نیز برای افراد فراهم می باشد.
بسیاری از افراد ممکن است که درخواست خود را برای اخذ وام در بانک ملل ثبت نموده و این سوال برای آن ها مطرح شود که نحوه پیگیری تسهیلات قرض الحسنه طرح نیکان موسسه ملل به چه صورت می باشد؟
در پاسخ به این سوال می توان بیان نمود که افراد می توانند برای پیگیری تسهیلات قرض الحسنه طرح نیکان موسسه ملل (اعم روند پذیرش درخواست وام و یا پیگیری پرداخت اقساط) به حساب کاربری خود در سامانه موسسه ملل، به نشانی melalbank.ir و بخش تسهیلات مراجعه نموده و جزئیات وام خود را مشاهده نمایند. هم چنین، افراد متقاضی وام می توانند اقدام به دریافت وام بلاعوض از بانک های مختلف نمایند.
علاوه بر روش اینترنتی، امکان پیگیری تسهیلات از طریق مراجعه به شعب و پیگیری از کارشناسان شعبه نیز میسر می باشد. با این حال به کاربران توصیه می شود که برای صرفه جویی در وقت و هزینه خود، تا حد امکان، فرآیند پیگیری وام را به صورت اینترنتی دنبال نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه بانک ملل
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©