دینا / تجاری / امور بانکی / پیگیری تراکنش بانک تجارت

پیگیری تراکنش بانک تجارت

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

از روش های پیگیری تراکنش بانک تجارت، مراجعه به بانک و تماس با شماره تلفن مرکز ارتباط با مشتریان بانک تجارت بوده و در هر کدام از این روش ها، بهتر است فرد، شماره پیگیری تراکنش خود را همراه داشته باشد. از دلایل واریز ناموفق بانک تجارت، مشکلات اینترنتی یا وارد کردن رمز اشتباه می باشد.

 

امروزه، استفاده از تکنولوژی، در امور بانکی و مالی، رواج بسیاری پیدا کرده و پیشرفت های زیادی، در زمینه تجهیزات امور بانکی، حاصل شده است. به عنوان مثال، افراد می توانند، بسیاری از امور مالی خود را صرفا از طریق دستگاه POSS، اپلیکیشن های بانکی و همراه بانک ها، انجام داده و از مراجعه حضوری به بانک، بی نیاز شوند.

 

 امور مذکور، علاوه بر مزایای فراوانی که دارند، افراد را با مشکلاتی نیز، روبرو نموده اند. از جمله این مسائل، تراکنش های ناموفق و ناقصی است که مشتریان بانک تجارت، با آن، روبرو هستند و همین امر، سبب شده این بانک، امکان پیگیری تراکنش ها را پیش بینی کند که تنها، افراد مطلع از قواعد و روش های پیگیری تراکنش بانک تجارت می توانند، امور بانکی و تراکنش های انجام شده خود را رهگیری نمایند.

 

لذا در مقاله حاضر، ماهیت شماره یا کد پیگیری تراکنش بانک تجارت، دلایل واریز ناموفق این بانک، روش ها و نحوه پیگیری تراکنش ها، همچنین، شیوه پیگیری تراکنش پایا بانک تجارت، بررسی گردیده و در خصوص شماره تلفن پشتیبانی 24 ساعته بانک تجارت و پشتیبانی آنلاین پیگیری تراکنش های بانک مذکور، توضیح داده شده است.

شماره یا کد پیگیری تراکنش بانک تجارت چیست؟

قبل از توضیح در این باره که شماره یا کد پیگیری تراکنش بانک تجارت چیست؟ باید گفت، امروزه، افراد دارای حساب و کارت بانکی بانک تجارت، می توانند، بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک و شعبه، اکثر امور مالی خود، نظیر انتقال وجه، پرداخت قبوض و... را از طریق دستگاه ATM، دستگاه پوز (POSS)، همراه بانک تجارت، سایت بانک تجارت و ...، انجام دهند و در وقت و هزینه خود، صرفه جویی کنند.

 

هنگامی که فرد، تراکنشی را به کمک هر یک از روش های فوق الذکر، انجام می دهد، برروی رسید صادره از دستگاه پوز یا عابر بانک، یا برروی رسید الکترونیکی صادره در اپلیکیشن های بانک تجارت و...، شماره یا کدی، تحت عنوان شماره ارجاع یا پیگیری، درج می گردد که در هر تراکنش، منحصر به فرد بوده و حسب مورد، به آن، کد پیگیری تراکنش موفق یا ناموفق بانک تجارت، می گویند.

 

شماره ارجاع یا کد پیگیری تراکنش بانک تجارت، عامل شناسایی تراکنش صورت گرفته، نوع آن و موفق یا ناموفق بودن آن می باشد و از مهم ترین اطلاعاتی است که هر فرد، برای اثبات انجام تراکنش یا پیگیری کردن تراکنش های ناموفق یا موفق، به آن، نیاز دارد.

دلایل واریز ناموفق بانک تجارت

از جمله پرسش های مطروحه از سوی مشتریان بانک تجارت که تراکنش و واریز ناموفق داشته اند، مبنی بر این است که دلایل واریز ناموفق بانک تجارت چیست؟ لذا در این تیتر، مهم ترین و شایع ترین این دلایل، بررسی و در خصوص آن ها، توضیح داده شده است. دلایل واریز و تراکنش های ناموفق بانک تجارت، عبارتند از؛

 

کافی نبودن موجودی حساب مبدا؛ تجاوز از سقف مجاز برداشت از حساب، در صورت انجام تراکنش؛ انقضای تاریخ اعتبار کارت بانک تجارتی که برای انجام تراکنش، استفاده می شود؛ درج نادرست شماره کارت مبدا یا مقصد در پروسه انتقال وجه؛

 

درج نادرست تاریخ انقضای کارت مبدا؛ درج نادرست (CVV2)؛ درج نادرست، رمز اصلی کارت بانک تجارت در دستگاه عابر بانک یا کارتخوان یا درج نادرست رمز دوم و رمز پویا در پرداخت ها و واریزهای آنلاین؛ مشکوک شناخته شدن تراکنش از سوی بانک تجارت.

 

شایان ذکر است، در برخی موار نیز، علت ناموفق بودن تراکنش های بانک تجارت، خطا در بانک صادر کننده یا شبکه شتاب، مشکلات اینترنتی، ساعت نامناسب انجام تراکنش، خطا در درگاه شاپرک، خطا در درگاه پرداخت شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت، خطای کسب و کار بر اثر راهبری سیستم و خطا در شبکه‌ی پرداخت الکترونیکی می باشد.

روش ها و نحوه پیگیری تراکنش بانک تجارت

هنگامی که مشتریان بانک تجارت، با مساله تراکنش ناموفق روبرو می گردند یا قصد دارند با شماره پیگیری ای که از سوی دیگری، به آن ها ارائه شده، تراکنش مد نظر خود را پیگیری کنند، باید از روش ها و نحوه پیگیری تراکنش بانک تجارت، مطلع باشند. روش ها و نحوه پیگیری تراکنش بانک تجارت، عبارتند از:

 

مراجعه حضوری به بانک تجارت و ارائه شماره یا کد پیگیری یا شماره کارت و شماره حساب خود.

تماس با شماره تلفن مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت؛ یعنی تماس با شماره تلفن 1554 و 02188852200.

ارسال پیامک به سرشماره 5000973.

تماس با شماره تلفن سامانه میز امداد شتاب، یعنی شماره ۲۹۹۱۱ که بر اساس آنچه در سایت emdadshetab.cbi.ir، درج شده، این شماره تلفن، صرفا مخصوص مواردی است که مشکل تراکنش، مربوط به سامانه های شتاب و شاپرک بوده است.

 

پیگیری تراکنش پایا بانک تجارت

یکی از راه های انتقال وجه با مبالغ بالا، انتقال آن به صورت پایا است و بانک تجارت نیز همچون سایر بانک ها، این امکان را برای مشتریان خود، فراهم آورده تا از طریق اینترنت بانک خود، اقدام به انتقال و واریز وجه به حساب خود یا دیگری، به صورت پایا نمایند.

 

در صورتی که افراد، قصد پیگیری تراکنش و انتقال وجه پایا بانک تجارت را داشته باشند، می توانند حسب مورد، از تماس با شماره تلفن مربوط به مرکز امور مشتریان بانک تجارت، تماس با شماره تلفن سامانه میز امداد شتاب یا مراجعه حضوری به بانک تجارت، استفاده کرده و تراکنش مد نظر خود را پیگیری کنند.

 

داشتن کد رهگیری یا شماره ارجاع نیز از مهم ترین مواردی است که فرد، در پیگیری تراکنش پایا بانک تجارت، باید از آن، برخوردار باشد. علاقمندان به کسب اطلاعات درباره برداشت پول از حساب مسدود شده می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک زیر را مطالعه کنند. 

 

شماره تلفن پشتیبانی 24 ساعته بانک تجارت

در توضیح شماره تلفن پشتیبانی 24 ساعته بانک تجارت باید گفت، بانک تجارت، در سایت خود به آدرس tejaratbank.ir، شماره تلفن پشتیبانی مخصوص مشتریان را ارائه نموده تا افرادی که قصد دارند، تراکنش های موفق یا ناموفق آنلاین یا غیر آنلاین خود را پیگیری کنند، با آن شماره، تماس گرفته و خدمات مد نظر خود را دریافت نمایند.

 

شماره تلفن های 1554 و 02188852200، در سایت بانک تجارت، تحت عنوان شماره تلفن های مرکز ارتباط مشتریان معرفی شده اند و افراد، از سراسر کشور می توانند، با هریک از این دو شماره، تماس گرفته و مشکلات خود را مطرح و از مسئول مربوطه، درخواست پیگیری و پشتیبانی، نمایند.

 

خدمات قابل ارائه در مرکز ارتباط مشتریان، مواردی چون، اطلاع رسانی درخصوص انواع حساب ها، خدمات و تسهیلات در شبکه بانک تجارت؛ دریافت و پیگیری نظرات، انتقادها و شکایت های مردمی و ارائه پاسخ لازم در سریعترین زمان ممکن؛ پیگیری مشکلات بانکی، ارباب رجوع و مشتریان تا حصول اطمینان از رفع مشکل و امکان برقراری ارتباط مستقیم با مدیران ارشد بانک را در بر می گیرد.

 

پشتیبانی آنلاین پیگیری تراکنش بانک تجارت

بانک تجارت، سامانه ای تحت عنوان سامانه پشتیبانی آنلاین پیگیری تراکنش بانک تجارت، راه اندازی نکرده است و بنابراین، افراد نمی توانند، به طور آنلاین، اقدام به پیگیری تراکنش بانک تجارت نمایند. اما، باید این نکته را ذکر کرد که سایت bazrasi.tejaratbank.ir، از سوی بانک تجارت، برای ثبت شکایت آنلاین، طراحی و راه اندازی شده است.

 

افراد می توانند، برای ثبت شکایت آنلاین خود، به سایت مذکور، مراجعه کرده، گزینه ثبت شکایت را انتخاب و پس از درج اطلاعات لازم، نظیر شماره همراه، کد ملی و تاریخ تولد، به مرحله بعدی بروند.

 

پیگیری تراکنش بانک تجارت

 

در این گام، فرد باید، کد تایید دریافتی را در کادر مربوطه، درج نموده و به مرحله بعدی برود.

 

 پشتیبانی آنلاین پیگیری تراکنش بانک تجارت

 

در ادامه، فرد باید، اطلاعاتی نظیر آدرس ایمیل و شماره تماس ثابت را وارد کرده و با درج اطلاعات مربوط به شعبه و متن شکایت، ثبت شکایت خود را به اتمام رسانده و کد رهگیری مربوطه را دریافت کند. در صورت عدم پاسخگویی تا 30 روز، فرد مجددا می تواند، از طریق سامانه معرفی شده، اقدام به پیگیری شکایت خود کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پیگیری تراکنش بانک تجارت در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه پیگیری تراکنش بانک تجارت پاسخ دهند.