وام مضاربه بانک سامان به متقاضیان خود به قصد گسترش امور بازرگانی اعطا می گردد و پس از انعقاد قرارداد مضاربه، بانک سامان در سود تجارت شریک خواهد شد. شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام نشان می دهد که، وثیقه گذاری و اخذ مجوز کسب و کار برای دریافت کمک هزینه، الزامی خواهد بود.
برای مشاوره شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان
برای مشاوره شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان
یکی از موانع راه اندازی کسب و کار یا تجارت نداشتن سرمایه کافی و بودجه مالی می باشد که افراد زیادی با آن مواجه خواهند شد، اما سوالی که مطرح می شود؛ این است که آیا می توان از طریق دریافت وام بانکی برای تجارت اقدام کرد و شرایط آن چگونه خواهد بود؟ بانک های کشور از جمله بانک سامان برای رفع این مشکلات وامی با عنوان وام مضاربه را به متقاضیان واجد شرایط اعطا کرده و در سرمایه گذاری آنان شریک خواهند شد.
آشنایی با وام مضاربه بانک سامان و شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام به اشخاص کمک می کند تا در اسرع وقت سرمایه لازم برای آغاز تجارت را دریافت کرده و بدون اتلاف وقت، به کسب سود بپردازند. عدم آشنایی با قوانین و مقررات اخذ این وام به ضرر متقاضیان راه اندازی کسب و کار بوده و طبیعتا مانع دریافت تسهیلات و اخذ سود می شود.
در این مقاله، به بررسی دقیق شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان پرداخته شده و در خصوص مبلغ و سقف تسهیلات توضیحات کامل شرح داده شده است. افراد از طریق مطالعه مطلب در پیش رو با نحوه دریافت تسهیلات مضاربه فوری آشنا گشته و در خصوص نحوه بازپرداخت اطلاعات کسب خواهند نمود.
به طور کلی مضاربه به عقد قرارداد بین سرمایه گذار و شخص واجد شرایط راه اندازی تجارت گفته می شود که در طی این قرارداد، سرمایه گذار بودجه مالی لازم را در اختیار فرد عامل قرار داده و در نهایت در سود حاصل از تجارت با شخص شریک خواهد شد. بانک های مختلف ایران به افراد واجد شرایط سرمایه اعطا کرده و تسهیلاتی با عنوان انواع وام بانکی از جمله مضاربه را در اختیار آنان قرار می دهند که شرایط دریافت تسهیلات مضاربه بانک سامان به شرح زیر است:
فرد عامل می تواند شخصیت حقیقی یا حقوقی داشته و وام بانکی را به صورت یک جا یا به تدریج دریافت نماید.
مبلغ وام مضاربه بانک سامان با توجه به تجارت و هزینه کالا و مبالغ مربوط به نیازهای آغاز کسب و کار برآورد می شود.
مدت قرارداد مضاربه حداکثر 1 ساله بوده و امکان تمدید وجود ندارد.
بانک ها، اجازه انعقاد قرارداد مضاربه در خصوص واردات را نداشته و همچنین امکان در خصوص واردات شراکت با بخش خصوصی وجود نخواهد داشت.
متقاضیان می بایست پروانه کسب و کار داشته و همچنین تمامی مجوزهای لازم را اخذ کرده باشند.
ارائه وثیقه و تضمین جهت بازپرداخت وجه ضروری به حساب خواهد آمد.
کالای مربوط به قرارداد مضاربه می بایست در دسته کالاهای ضروری قرار گرفته و تمامی مردم به آن نیاز داشته باشند.
قرارداد مضاربه غالبا به صادر کنندگان اختصاص داشته و متقاضیان واردات امکان دریافت چنین وامی را ندارند.
بانک در سود معامله شریک گشته، اما غالبا در صورت بروز زیان تنها بانک متحمل ضرر خواهد شد، مگر این که در قرارداد خلاف این مورد به ثبت رسیده باشد.
در خصوص شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان، می بایست توضیح داد که متقاضیان باید سند ملکی یا تجاری را به عنوان وثیقه در بانک قرار داده و آن را به عنوان ضمانت ارائه دهند. ارزش ملک می بایست تا حدودی با میزان تسهیلات دریافتی برابر بوده و مورد مناسبی برای ضمانت به حساب آید.
متقاضیان وام مضاربه بانک سامان می بایست هدف خود را از تجارت به طور کامل مشخص کرده و میزان هزینه های مورد نیاز را همراه با میزان سود دریافتی، مورد بررسی قرار دهند. عدم برخورداری از طرح تجاری مناسب و برآورد هزینه های مورد نیاز طبیعتا منجر به دریافت تسهیلات ناکافی شده و فرد برای آغاز کسب و کار دچار مشکل گشته و متحمل ضرر خواهد شد.
متقاضیان وام مضاربه بانک سامان به دو دسته اشخاص حقیقی و حقوقی تقسیم می شوند که شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام برای هر دو گروه مشابه بوده، اما مدارک مورد نیاز تا حدودی فرق خواهد داشت. کسب اطلاعات در خصوص موارد لازم و آماده سازی آن ها پیش از ثبت درخواست اهمیت زیادی دارد که به همین دلیل؛ توضیحات کامل در ادامه آورده شده است.
به طور کلی شخص حقیقی به یک انسان یا فرد گفته می شود که به صورت شخصی برای انجام کاری اقدام کرده و ماهیت سازمانی ندارد. این افراد برای دریافت تسهیلات و کمک هزینه مضاربه از بانک سامان نیاز به مدارک خاصی دارند که لیست مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی به شرح جدول زیر می باشد:
فرم درخواست وام کتبی
پروانه کسب و کار
مجوزهای دریافتی از واحدهای صنفی
اصل و کپی شناسنامه
اصل و کپی سند محل کسب و کار یا اجاره نامه آن
همان طور که در جدول بالا مشاهده می گردد؛ اشخاص حقیقی برای انعقاد قرارداد و دریافت وام مضاربه بانک سامان نیاز به ثبت درخواست رسمی و کتبی داشته و همچنین می بایست محل کسب و کار خود را در نظر گرفته و جزئیات مربوط به آن را شرح دهند. افراد باید مجوز کسب و کار را در اختیار داشته و از پروانه کسب معتبر برخوردار باشند تا دچار مشکل نگردند.
شخصیت های حقوقی ماهیت سازمانی یا شرکتی داشته و در واقع؛ می توان گفت گروهی از افراد که به عنوان یک سازمان یا شرکت برای راه اندازی کسب و کار اقدام می نمایند، می بایست اسناد و مدارک خاصی را جهت دریافت خدمات ارائه دهند. اشخاص حقوقی جهت دریافت وام مضاربه بانک سامان نیاز به مدارک بیشتری داشته و لیست موارد مورد نیاز برای آنان شامل موارد زیر می باشد:
فرم درخواست
شناسنامه مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره همراه با لیست سهامداران
پروانه کسب و کار و کارت بازرگانی
اساسنامه و اظهارنامه مالیاتی ممهور همراه با گزارش بازرس قانونی
اظهارنامه ثبت شرکت و آگهی مربوط به تاسیس آن
روزنامه های رسمی حاوی اطلاعات ثبت شرکت و آخرین تغییرات آن در ارکان و اعضا
صورت های مالیاتی
پیش فاکتور خرید کالای مربوط به معاملات
لازم به ذکر است که شرکت های غیر سهامی می بایست شرکت نامه را ارائه داده و این مدرک را نیز جزو مدارک لازم برای اخذ وام مضاربه بانک سامان به حساب آورند. افراد در صورت لزوم می توانند با بانک مربوطه تماس حاصل کرده و در خصوص نحوه درخواست تسهیلات و مدارک لازم ابهامات خود را مطرح سازند.
آشنایی با شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان برای تمامی تجار و متقاضیان کسب سود ضروری بوده و کسب اطلاعات در خصوص قوانین کمک کننده به حساب می آید. نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان برای اشخاص حقیقی و حقوقی شامل مراحل معینی می باشد که توضیحات کامل در ادامه شرح داده شده است:
بررسی شرایط و قوانین: در مرحله اول متقاضیان می بایست شرایط بانک سامان را در خصوص اعطای وام مضاربه مورد بررسی قرار داده و در خصوص مبلغ وام، نحوه بازپرداخت و مدت قرارداد اطلاعات کسب نمایند.
آماده سازی مدارک: در مرحله دوم اشخاص می توانند مدارک لازم برای اخذ وام مضاربه بانک سامان را تهیه کرده و به برآورد هزینه های لازم جهت آغاز تجارت و تخمین سود بپردازند.
ثبت درخواست وام مضاربه: در این مرحله متقاضیان می توانند از طریق مراجعه حضوری به بانک سامان درخواست ثبت نام وام را داده و فرم مربوطه را تکمیل کرده و امضا نمایند.
بررسی درخواست متقاضی و انعقاد قرارداد: در ادامه بانک سامان درخواست متقاضیان را همراه با مدارک آنان مورد ارزیابی قرار داده و در صورتی که مشکل خاصی وجود نداشته باشد با آن ها قرارداد خواهد بست.
دریافت وثایق و بیمه کالا: پس از انعقاد قرارداد متقاضیان می بایست وثیقه گذاری را در بانک سامان انجام دهند که غالبا وثیقه سند ملک بوده و پس از انجام این کار بانک کالای مورد معامله تجار را که مورد مضاربه قرار گرفته بیمه خواهد نمود. در صورت عدم پرداخت، بانک اقدام به ضبط وثیقه می نماید.
افراد پس از طی کردن مراحل بالا مبلغ وام مضاربه بانک سامان را به صورت یک جا یا بخش بخش دریافت کرده و می توانند با استفاده از آن تجارت را آغاز نمایند. لازم به ذکر است که بانک سامان یک سایت به نشانی ib.sb24.ir جهت ارائه تسهیلات به صورت آنلاین راه اندازی کرده، اما در حال حاضر امکان دریافت تسهیلات مضاربه به شکل آنلاین وجود نداشته و افراد جهت انعقاد قرارداد می بایست به صورت حضوری به بانک مراجعه نمایند.
در خصوص مبلغ و سقف وام مضاربه بانک سامان اطلاعات دقیقی در دسترس نبوده و این بانک پس از بررسی هزینه کالاهای مورد معامله و نیازهای تجار برای آغاز فرآیند تجارت مبلغ را برآورد می نماید. به عبارت دیگر؛ متقاضیان ابتدا می بایست هزینه های مورد نیاز را برآورد کرده و سپس تقاضا را با بانک مطرح نمایند تا مرکز مربوطه برای اعطای تسهیلات تصمیم گیری نماید.
مبلغ و سقف وام مضاربه بانک سامان، پس از بررسی مدارک و فرم درخواست توسط این مرکز تعیین می شود، اما به طور کلی می توان مبلغ وام را بر اساس وثیقه تعیین کرده و آن را برابر با 70 درصد ارزش ملک مسکونی و 60 درصد ارزش واحد اداری و 50 درصد ارزش واحد تجاری دانست. افراد جهت برآورد میزان تسهیلات می بایست به وثیقه خود توجه داشته و ارزش آن را مورد توجه قرار دهند.
متقاضیان وام مضاربه بانک سامان پس از بررسی شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام می بایست توجه داشته باشند که ارزش کالای مورد مضاربه تاثیر زیادی بر روی برآورد مبلغ تسهیلات داشته و به همین علت، سقف مبلغ وام بسیار متغیر و متفاوت به حساب می آید.
بهترین راه جهت کسب اطلاعات در خصوص میزان تسهیلات برقراری ارتباط با مرکز مالی و ارائه مدارک مربوط به تجارت خواهد بود. افراد همچنین باید بدانند که مرکز مالی ارائه تمام هزینه ها را بر عهده نگرفته و پرداخت برخی مبالغ بر عهده تاجر می باشد. مراکز غالبا مبلغ مربوط به خرید کالاها، بیمه کالای مورد مضاربه و حمل و نقل را بر عهده خواهند گرفت.
محاسبه سود وام مضاربه بانک سامان توسط کارشناسان این مرکز مالی صورت گرفته و مدت زمان بازپرداخت یا به عبارتی دیگر مدت قرارداد مضاربه می تواند در برآورد سود تاثیرگذار باشد. به طور کلی میزان سود را می توان 15 الی 20 درصد دانسته و این طور توضیح داد که میزان مبلغ تسهیلات بر روی سود تاثیرگذار خواهد بود.
پس از بررسی شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان مشخص شد؛ پس از انعقاد قرارداد مضاربه سرمایه گذار یا همان بانک سامان در سود دریافتی با تاجر شریک گشته و طبیعتا از این سرمایه گذاری به سوددهی خواهد رسید. تاجر می بایست در پایان قرارداد سرمایه را همراه با سود به بانک برگردانده و وام خود را به طور کامل تسویه نماید.
افراد جهت کاهش سود وام مضاربه بانک سامان می توانند در این خصوص با کارشناسان مشورت کرده و از طریق کاهش مهلت بازپرداخت برای کاهش سود اقدام نمایند. همچنین در صورتی که وام دریافتی فرد مبلغ پایین تری داشته باشد؛ میزان سود نیز کاهش یافته که این مورد به نفع شخص یا سازمان واقع خواهد شد.
وام فوری به آن دسته از تسهیلات گفته می شود که روند اخذ آن ها سریع تر طی شده و بانک در اسرع وقت سرمایه را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. افراد باید توجه داشته باشند که لازمه دریافت وام فوری داشتن مدارک معتبر و قابل قبول بوده و همچنین وثیقه گذاری می بایست به صورت صحیح و در کمترین زمان انجام شود.
بررسی شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک سامان نشان می دهد که این مرکز، در حال حاضر تسهیلاتی با عنوان وام مضاربه فوری ارائه نمی دهد، اما افراد می توانند درخواست خود را با مرکز در میان گذاشته و شرایط ضروری خود را با ارائه مدارک به اثبات برسانند. مرکز مالی سامان پس از ارزیابی درخواست افراد ممکن است تسهیلات را به صورت فوری اعطا نموده و از متقاضیان حمایت نماید. امکان دریافت وام بلاعوض، برای متقاضیان نیز از بانک ها وجود دارد.
ممکن است در آینده دریافت وام مضاربه فوری وام مضاربه بانک سامان در دسترس اشخاص حقیقی و حقوقی قرار گیرد که اطلاعیه های این مورد طبیعتا از سایت مرکز مالی منتشر خواهد شد. افراد همچنین از طریق مراجعه به شعب بانک سامان می توانند در خصوص نحوه و مدت زمان اعطای تسهیلات تحقیقات به عمل آورده و برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
نحوه بازپرداخت وام مضاربه بانک سامان غالبا به صورت یک جا بوده و پس از اتمام مهلت قرارداد تاجر می بایست کلیه قرض را همراه با سود محاسبه شده به بانک سامان بازگرداند. طبق آخرین اطلاعیه ها مهلت قرارداد مضاربه این مرکز مالی حداکثر 1 ساله بوده و امکان تمدید آن، مگر در شرایط بسیار خاص و حساس وجود ندارد.
اگر چه نحوه بازپرداخت وام مضاربه بانک سامان به صورت یک جا می باشد، اما محاسبه سود ماهانه بوده و به ازای گذشت هر یک ماه از انعقاد قرارداد فرد میزان معین سودی را به بانک بدهکار می گردد. تاجران نیازی به پرداخت ماهانه اقساط مرکز ملی سامان نداشته و پس از اتمام قرارداد خود می بایست تمامی قرض را پرداخت نمایند.
متقاضیان پیش از انعقاد قرارداد وام مضاربه بانک سامان می بایست در خصوص شرایط دریافت تسهیلات و نحوه ثبت نام و همچنین قوانین بازپرداخت اطلاعات کافی به دست آورند که در این باره باید گفت که مهلت قرارداد این مرکز حداکثر یک سال بوده و افراد حداکثر 1 سال پس از امضای قرارداد مربوطه می بايست بازپرداخت را انجام دهند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان
برای مشاوره شرایط دریافت وام مضاربه بانک سامان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©