از جمله شرایط دریافت یارانه مادران شیرده و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادر باردار، این است که مادر، جزو دهک های درآمدی مدنظر دولت قرار گیرد. این مبلغ به صورت نقدی به کارت کالابرگ واریز شده و دریافت کنندگان صرفا مجاز به خرید کالاهای تعریف شده می باشند.
دولت جمهوری اسلامی ایران، همواره بر مواردی چون، عدالت اقتصادی و جوانی جمعیت و فرزندآوری، تاکید داشته و در این راستا، طرح هایی مختلف، از جمله طرح تسهیلات کمک ودیعه مسکن، وام فرزند سوم یا وام فرزند آوری را پیش بینی و اجرایی نموده است.
با توجه به اهمیت جوانی جمعیت و حمایت دولت از مادران باردار یا شیرده، دولت با همکاری بنیاد کرامت رضوی آستان قدس رضوی، بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع)، طرح یسنا که تعلق یارانه و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادران شیرده و باردار نیز بخشی از آن است را اجرایی نموده و این تسهیلات رایگان حمایتی را تنها به ماداران شیرده و باردار واجد شرایط، ارائه می دهد.
لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم و سایت و همچنین، نحوه ثبت نام، برای دریافت یارانه مادران شیرده و باردار، قواعد تعلق بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادر باردار و شیرده، کد دستوری یارانه مادران شیرده و نحوه استعلام آن مورد بررسی و توضیح قرار گرفته است و به این سوال پاسخ داده می شود که یارانه مادران شیرده به چه کسانی تعلق می گیرد. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
دولت، به تازگی، در کنار طرح وام فرزند آوری، از اجرای طرح یسنا و پرداخت یارانه به مادران شیرده و باردار خبر داده و اعلام نموده که این یارانه و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان، صرفا به مادران واجد شرایط، تعلق خواهد گرفت. لذا در این تیتر، به این سوال که یارانه مادران شیرده به چه کسانی تعلق می گیرد پاسخ داده و شرایط دریافت یارانه مادران شیرده، بررسی و ذکر شده اند که عبارتند از:
مادر، جزو دهک های درآمدی اول، شناخته شود؛
مادر، باردار بوده یا دارای فرزند شیرخوار باشد (به طور معمول، معیار شیرخوار لحاظ شدن، تا 2 سالگی فرزند است)؛
مادر، ساکن یکی از 8 استان کم برخوردار ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی باشد.
شایان ذکر است، دولت، اجرای طرح یسنا که پرداخت یارانه و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادران شیرده و باردار نیز بخشی از آن است را به صورت آزمایشی و برای 6 ماه (از زمان نگارش این مقاله "آذر ماه ۱۴۰۲")، آغاز نموده است. بنابراین در پاسخ به این سوال که یارانه مادران شیرده به چه کسانی تعلق می گیرد، می توان بیان نمود که این طرح مخصوص مادرانی است که کلیه شرایط قید شده در قسمت فوق را دارا باشند. ممکن است، شرایطی که در بالا ذکر گردیده اند، در صورت تداوم اجرای این طرح، تغییر کنند.
در تیتر قبلی مقاله، شرایط دریافت یارانه مادران شیرده و باردار طرح یسنا ، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفت. هم چنین، در این زمینه باید گفت که مادران به منظور تامین هزینه ها، می توانند اقدام به ثبت درخواست وام بانکی نمایند. با توجه به پرسش های پر تکرار در خصوص مدارک لازم برای دریافت بسته حمایتی مادران شیرده و باردار، در این تیتر از مقاله، این موضوع، بررسی و درباره آن، صحبت خواهد شد.
در توضیح مدارک لازم برای دریافت یارانه مادران شیرده و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان مادر باردار باید گفت، در راستای اجرایی سازی طرح یارانه مادران شیرده و بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان، دولت، شخصا از طریق مراجع ذی صلاح و انجام استعلام های لازم، اقدام به شناسایی افراد واجد شرایط برای دریافت این تسهیلات می نماید؛
بنابراین، تا زمان نگارش مقاله حاضر (آذر ماه ۱۴۰۲) و با توجه به آنچه در اخبار آمده، نیاز به ارائه مدارک ویژه ای از سوی افراد واجد شرایط نیست و مطابق آنچه در تیتر بعدی، مورد بررسی و توضیح قرار خواهد گرفت، یارانه و بسته حمایتی، به واجدین شرایط، پرداخت و ارائه می گردد.
در بخش های پیشین مقاله به شرایط و مدارک لازم برای دریافت بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان به مادر باردار پرداخته شد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح سایت ثبت نام یارانه مادران شیرده طرح یسنا و معرفی آدرس آن بپردازیم.
همانطور که پیش تر بیان شد، یارانه افراد واجد شرایط، به صورت نقدی به کارت کالابرگ آن ها واریز می شود و شناسایی افراد حائز شرایط نیز توسط خود دولت انجام می گیرد. بنابراین، نیازی به نام نویسی متقاضیان در مراجع ذی صلاح وجود نداشته و این امر توسط خود دولت صورت می گیرد. با توجه به مطالب فوق می توان بیان نمود که سایتی به منظور نام نویسی و ثبت درخواست برای دریافت یارانه مادران شیرده وجود نداشته و صحبت از آدرس این سایت نیز بی معنا خواهد بود.
البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که دولت در حال حاضر در فازهای اولیه اجرای این طرح می باشد و استان های محدودی تحت پوشش طرح یارانه مادران شیرده قرار گرفته اند، اما ممکن است که در ماه های آینده و با توجه به گسترده شدن مناطق تحت پوشش، سایتی به این منظور راه اندازی گردد که اطلاع رسانی در این مقاله صورت خواهد گرفت.
نحوه ثبت نام و دریافت یارانه و سبد غذایی رایگان مادران شیرده، پرسش اغلب افرادی است که از کودک شیرخوار، برخوردار هستند و برای طرح یسنا، واجد شرایط شناخته شده اند. در توضیح نحوه ثبت نام یارانه مادران شیرده و دریافت این یارانه، همچنین، دریافت بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان، باید گفت:
در حال حاضر نیازی به ثبت نام از سوی مادران شیرده واجد شرایط، برای دریافت یارانه مادارن شیرده نبوده و بر اساس اعلام دولت و آنچه در اخبار آمده، دولت، در 8 استان کم برخوردار (ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی)، 27 هزار مادر شیرده یا باردار شناسایی شده که 22هزار نفرشان مشمول دریافت این یارانه هستند و برای مدت 6 ماه، به آن ها، یارانه مذکور را پرداخت می نماید.
در خصوص نحوه دریافت یارانه مادران شیرده و یا باردار نیز باید گفت، بر اساس آنچه در اخبار آمده، دولت، برای 6 ماه، برای هر مادر شیرده یا باردار مشمول طرح یسنا، تا سقف چهار میلیون تومان را به صورت نقدی، به کارت کالابرگ آن ها، واریز نموده و دریافت کنندگان، صرفا مجاز به خرید کالاهای تعریف شده با کالابرگ، از فروشگاه های معرفی شده، خواهند بود.
همچنین، پیرو اجرایی شدن طرح تعلق بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان در برخی شهرهای کشور برای خانوارهای دهک 1 تا 7 که از کودکان دارای ناهنجاری رشد برخوردارند، به مادران شیرده و باردار 8 استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی که مشمول یارانه مادران شیرده یا باردار شده اند نیز علاوه بر یارانه، ماهانه، مبلغ 600 هزار تومان، برای بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان، تعلق می گیرد؛
مبلغ مذکور، از طریق شارژ اعتبار حساب یارانه سرپرستان خانوار، به مادران شیرده و باردار، پرداخت خواهد شد و این افراد مجازند، افراد مشمول طرح یسنا از پنجشنبه ۳۰ فروردین میتوانند از تمام فروشگاههای طرف قرارداد با کالابرگ الکترونیکی خرید خود را انجام دهند.
یکی از سوالات متدوالی که ممکن است در زمینه دریافت یارانه مادران شیرده و اخذ بسته حمایتی و سبد غذایی رایگان طرح یسنا برای افراد مطرح شود این است که چگونه می توان نسبت به استعلام این یارانه اقدام نمود و روند دریافت آن را پیگیری نمود؟
استعلام یارانه مادران شیرده از طریق کد دستوری و اپلیکیشن شما ممکن است و نکته قابل توجه این است که یارانه مادران شیرده به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.
اولین راهی که برای استعلام یارانه مادران باردار و شیرده وجود دارد استعلام آن از طریق برنامه شما است که در این روش افراد ابتدا باید برنامه شما را دانلود کرده و بر روی تلفن همراه خود نصب کنند و پس از نصب برنامه بر روی تلفن همراه باید در مرحله اول شماره تلفن همراه خود را وارد کنند و پس از وارد کردن کد ارسال شده به تلفن همراه وارد مرحله تشکیل پرفایل خواهند شد.
در مرحله تشکیل پرفایل با وارد کردن اطلاعاتی همچون کد ملی، شماره تلفن همراه و آدرس، پرفایل را تکمیل نموده لازم به ذکر است که این روند باید توسط سرپرست خانواده صورت گیرد و پس از تکمیل پرفایل امکان استعلام یارانه مادران شیرده از طریق اپلیکیشن شما امکان پذیر است.
یکی دیگر از روش هایی که برای استعلام یارانه مادران شیرده و طرح یسنا وجود دارد استعلام آن از طریق کد دستوری است. سرپرست خانوار برای بررسی اعتبار شارژ شده در حسابشان باید ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع را شماره گیری کنند بعد از شماره گیری باید گزینه دوم (موجودی یارانه سرپرست) را وارد کرده و سپس باید کد ملی خود را وارد کنند. افراد باید دقت داشته باشند که استعلام از طریق کد دستوری فقط با شماره موبایل به نام سرپرست خانواده امکان پذیر است.
از آن جایی که این یارانه به کارت کالابرگ افراد واریز می شود؛ متقاضیان می توانند با مشاهده مبالغ واریزی از این طریق به کارت کالابرگ خود و میزان تراکنش های آن، نسبت به استعلام هزینه واریزی و یارانه مزبور اقدام نمایند.
تاکنون به این پرسش که یارانه مادران شیرده به چه کسانی تعلق می گیرد پاسخ داده شده و در ادامه مدارک لازم برای دریافت بسته حمایتی مادران شیرده، سایت ثبت نام، نحوه ثبت نام و دریافت یارانه و سبد غذایی رایگان مادران شیرده و استعلام یارانه مادران شیرده توضیح داده شد. در این بخش به کد دستوری یارانه مادران شیرده پرداخته خواهد شد.
همانطور که گفته شد دولت در طرح یسنا، به تمام مادران شیرده واجد شرایط امکان دریافت یارانه تعیین شده داده است. افراد می توانند از راه های بسیاری یارانه مادران شیرده را استعلام بگیرند یکی از راه های استعلام اعتبار یارانه مادران شیرده، استعلام از طریق کد دستوری مادران شیرده *500*1463# است.
همچنین افراد می توانند از طریق کد دستوری مادران شیرده متوجه پرداخت یا عدم پرداخت یارانه مادران شیرده شوند. در ادامه متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات درباره بیمه مادران باردار به مقاله زیر مراجعه و آن را مطالعه نمایند.
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©