نحوه ثبت نام و دریافت وام مضاربه بانک تجارت، به این صورت است که متقاضیان باید نسبت به حضور در یکی از شعب این بانک اقدام کرده و مدارک شناسایی، مدارک شغلی و تضامین لازم برای دریافت وام را به شعبه مربوطه ارائه دهند. محاسبه و میزان سود این وام، بین 15 تا 20 درصد متغیر می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت
وام مضاربه یکی از تسهیلات بانک تجارت بوده که برای رونق تجارت داخلی و خارجی شرکت های خصوصی و دولتی، تحت شرایط خاصی به آنان ارائه شده و باید ظرف مدت نهایت یک سال همراه با سود تعیین شده به صورت کامل به این بانک بازگردانده شود.
به دلیل تاثیر این وام در رونق کسب و کارها نیاز است تا تجار و بازرگانان از جزئیات این وام و مواردی همچون نحوه دریافت و بازپرداخت آن اطلاع داشته باشند. داشتن آگاهی در خصوص این وام به فعالان اقتصادی در جهت کسب سود و توسعه فعالیت های آنان کمک شایانی می کند.
به دلیل اهمیت این موضوع، در این مقاله، متقاضیان با شرایط و مدارک لازم برای دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت آشنا شده و اطلاعاتی را در مورد نحوه ثبت نام و دریافت وام مذکور کسب می کنند. همچنین افراد می توانند با مبلغ و سقف وام مضاربه تجارت و نیز محاسبه سود وام مضاربه ای آشنا شده و از اهمیت بازپرداخت به موقع این وام مطلع شوند.
یکی از تسهیلات انواع وام بانکی که بانک تجارت جمهوری اسلامی ایران برای رونق اقتصاد کشور پرداخت نموده، وام مضاربه می باشد. در وام مضاربه بانک تجارت؛ این بانک به عنوان سرمایه گذار مبلغی مشخص را در اختیار شخص حقیقی یا حقوقی قرار داده تا با آن تجارت کرده و در نهایت شخص وام گیرنده و بانک تجارت باید در سود نهایی شریک شوند. تسهیلات مضاربه بانک تجارت تنها به افراد واجد شرایط پرداخت می شود. شرایط دریافت وام مضاربه بانک تجارت برای اشخاص حقیقی و حقوقی به شرح زیر است:
بخش خصوصی قادر به دریافت وام مضاربه در زمینه صادرات و بازرگانی داخلی بوده، ولی نمی تواند برای واردات کالا تسهیلات مذکور را دریافت نماید.
اولویت پرداخت تسهیلات مضاربه، تعاونی های قانونی سراسر کشور می باشد.
شرکت های دولتی و شرکت هایی که وابسته به دولت بوده، می توانند برای واردات، صادرات و بازرگانی داخلی، تسهیلات مضاربه بانک تجارت را دریافت نمایند.
سبک تجارت اشخاص حقیقی و حقوقی نباید با اهداف ارائه تسهیلات مضاربه در تضاد باشد.
اشخاص حقیقی و حقوقی باید از سوابق مالی خوب در پرداخت تسهیلات گذشته خود برخوردار باشند.
افراد باید در مرحله اعتبارسنجی بانک تجارت، رتبه مناسبی را کسب نمایند.
سرمایه قرار داده شده در اختیار افراد باید متناسب با میزان سود و فروش تجارت مذکور باشد.
بانک تجارت باید برای بازگشت اصل سرمایه توسط اشخاص حقیقی و حقوقی اطمینان پیدا کند.
با توجه به شرایط اشاره شده، این تسهیلات بیشتر به کسب و کارهایی که امکان صادرات داشته، تعلق می گیرد. بنابراین؛ بانک تجارت قادر به پرداخت وام مضاربه در جهت واردات کالا به بخش خصوصی نمی باشد. اشخاص باید ظرف مدت یک سال از دریافت وام، تسهیلات دریافت شده را تسویه نمایند. بنابراین، افراد می بایست نسبت به محاسبه سود این تسهیلات اقدام نموده و با نحوه ثبت نام و دریافت این وام آشنا باشند.
کلیه افرادی که از شرایط لازم برای دریافت تسهیلات وام مضاربه برخوردار بوده، باید نسبت به بررسی مدارک مورد نیاز این وام اقدام نمایند. مدارک لازم برای دریافت وام مضاربه ای بانک تجارت شامل مدارک شناسایی، مدارک شغلی و تضامین لازم برای دریافت وام می باشد. اشخاص باید مدارک مورد نیاز برای دریافت وام را به یکی از شعب بانک تجارت ارائه نموده و منتظر نتیجه درخواست خود باشند. در ادامه مدارک مورد نیاز اشخاص حقیقی و حقوقی برای دریافت این تسهیلات معرفی شده است.
ارائه فرم درخواست وام در دو نسخه همراه با امضا متقاضی
ارائه اصل و کپی کارت ملی متقاضی
ارائه اصل و کپی شناسنامه متقاضی
ارائه کلیه مدارک مربوط به مجوز کسب و کار و مجوز صنفی
ارائه پیش فاکتور خرید کالاهای مورد معامله
ارائه انواع ضامنان و وثایق مورد نیاز
ارائه کپی سند مالکیت و یا اجاره نامه کسب و کار مربوطه
ارائه فرم درخواست وام در دو نسخه همراه با امضا شرکت
ارائه اصل و کپی کارت ملی مدیران شرکت
ارائه اصل و کپی شناسنامه مدیران شرکت
ارائه اساسنامه و اظهارنامه شرکت
ارائه اظهارنامه مالیاتی و صورت های مالی شرکت
ارائه آگهی ثبت شرکت
ارائه آخرین آگهی ثبت شده مربوط به شرکت مذکور در جراید
ارائه انواع ضامنان و وثایق مورد نیاز
ارائه کپی سند مالکیت و یا اجاره نامه شرکت
بانک تجارت برای اطمینان از بازگشت سرمایه و جلوگیری از ضر رو زیان احتمالی، وثیقه مورد نیاز را از متقاضی دریافت وام دریافت می کند. داوطلب می تواند نسبت به ارائه سند ملکی برابر با ارزش تسهیلات مورد نظر خود اقدام نماید. اشخاص همچنین می توانند در صورت موافقت مدیر بانک، متناسب با اصل سرمایه و حداقل سود مورد نظر بانک تجارت، سفته ارائه دهند. یکی از مواردی که برای متقاضی دریافت تسهیلات مضاربه تجارت اهمیت داشته، محاسبه سود و نحوه ثبت نام و دریافت این وام بوده که در ادامه بررسی شده است.
متقاضیان دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت باید با نحوه ثبت نام و دریافت وام مذکور آشنا شده و از امکان ثبت نام حضوری و غیر حضوری این تسهیلات مطلع شوند. افراد برای دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت باید به صورت حضوری به یکی از شعب این بانک مراجعه نموده و مدارک لازم برای دریافت وام را ارائه دهند. اشخاص باید ابتدا فرم درخواست تسهیلات مذکور را به شعب بانک تجارت ارائه نموده و منتظر نتیجه بررسی درخواست خود برای انجام مراحل بعدی باشند. نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک تجارت در ادامه معرفی می شود.
متقاضیان دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت باید به یکی از شعب این بانک مراجعه کرده و فرم درخواست وام را ارائه دهند.
اشخاص پس از تاییدیه بانک تجارت باید مدارک لازم برای دریافت تسهیلات را به شعبه مربوطه تحویل نموده تا به طور کامل بررسی گردد.
در صورت موافقت بانک تجارت با ارائه تسهیلات مضاربه، از طریق شعبه مربوطه به افراد اطلاع داده شده و آنان باید نسبت به ارائه تضامین و وثایق لازم برای دریافت وام مضاربه اقدام نمایند.
پس از امضای قرارداد مضاربه بین بانک تجارت و متقاضی با ذکر مهلت بازپرداخت و محاسبه سود مشخص، کل مبلغ تعیین شده در قرارداد به صورت کامل و یا در چند نوبت پرداخت می شود.
افراد بدین ترتیب می توانند برای ثبت نام وام مضاربه اقدام نموده و منتظر دریافت تسهیلات مورد نظر نظر باشند. لازم به ذکر است که اشخاص امکان ثبت نام وام مضاربه بانک تجارت را به صورت غیرحضوری نداشته و فقط می بایست به صورت حضوری و مطابق با مراحل گفته شده برای دریافت تسهیلات مذکور اقدام کنند.
وام مضاربه یکی از تسهیلات بانک تجارت بوده که به افراد واجد شرایط پرداخت شده و اشخاص باید با نحوه ثبت نام و دریافت این وام آشنا شوند. برخی از بازرگانان نیاز به سرمایه مشخص برای رشد و توسعه کسب و کار خود را دارند. بنابراین، تسهیلات مضاربه به اشخاص حقیقی و حقوقی کمک نموده تا کسب و کار خود را رونق ببخشند. یکی از مواردی که برای متقاضیان تسهیلات مضاربه بانک تجارت اهمیت بالایی داشته، مبلغ و سقف وام مضاربه بانک تجارت می باشد.
همانطور که اشاره شد، بانک تجارت برای ارائه تسهیلات مضاربه، وثیقه مشخصی را دریافت می نمایند. سقف وام مضاربه متناسب با وثیقه ارائه شده توسط افراد تعیین شده و برای اشخاص مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. سقف مبلغ تسهیلات مضاربه بانک تجارت براساس ارزش واحد مسکونی، ارزش واحد اداری و ارزش واحد تجاری وثیقه ارائه شده تعیین می شود. وام مضاربه جزو وام های بانک ملت نیز است.
مبلغ وام مضاربه بانک تجارت نیز متناسب با تجارت مورد نظر اشخاص تعیین شده و به مدت قرارداد و میزان سرمایه آنان بستگی دارد. بانک تجارت برخی از هزینه های لازم برای توسعه کسب و کار اشخاص را تقبل می نماید. از جمله هزینه هایی که بانک تجارت در کسب و کارهای مختلف قبول نموده، می توان به هزینه خرید وسایل، هزینه های انبارداری، هزینه گمرک و حمل و نقل، هزینه ثبت سفارش کالا و هزینه های بیمه کالا می باشد.
کلیه افرادی که به دنبال دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت بوده، باید از سود تسهیلات مذکور مطلع شوند. سود وام مضاربه در بانک های دولتی و خصوصی با یکدیگر تفاوت دارد. بانک تجارت نرخ سودی بین 15 تا 20 درصد را برای ارائه تسهیلات مضاربه در نظر می گیرد؛ در حالی که بانک های خصوصی سودی بیشتر از 20 درصد را برای تسهیلات خود لحاظ می کنند.
البته لازم به ذکر است که مبلغ تسهیلات مضاربه بانک های خصوصی نیز معمولا بیشتر از بانک های دولتی می باشد. برای محاسبه سود وام مضاربه بانک تجارت باید به عوامل مختلفی نظیر زمان قرارداد وام مذکور، مبلغ وام مضاربه، ارزش فعالیت های تجاری شخص، تاثیر معاملات تجاری بر اقتصاد و وثیقه ارائه شده توجه نمود.
سود تسهیلات مضاربه بانک تجارت به صورت ماهانه محاسبه می شود. با این حال افراد باید در زمان سررسید وام مذکور کل مبلغ تسهیلات و سود تعیین شده را به طور کامل پرداخت نمایند. به همین دلیل اشخاص بهتر است سررسید پرداخت اصل مبلغ وام و سود آن را در بازه های زمانی کوتاه تر از یکساله انتخاب نموده تا مبلغ سود کمتری را پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است که با توجه به مدت قرارداد تسهیلات مضاربه و میزان سرمایه، سود کلی تسهیلات مذکور محاسبه شده و در قرارداد ذکر می شود. بنابراین افراد باید نسبت به بررسی قرارداد تسهیلات مضاربه تجارت اقدام نموده تا از سود وام خود مطلع شده و سپس اطلاعات لازم را در مورد نحوه ثبت نام و دریافت این وام کسب نمایند.
وام مضاربه یکی از تسهیلات پرطرفدار بانک تجارت بوده که تحت شرایط خاصی به افراد ارائه شده تا کسب و کار خود را ارتقا ببخشند. بنابراین اشخاصی که از شرایط و مدارک لازم برای دریافت این وام برخوردار باشند، می توانند بعد از آشنایی با محاسبه سود و نحوه ثبت نام و دریافت این وام، در صورت لزوم نسبت به دریافت تسهیلات مذکور اقدام کنند. یکی از مواردی که برای متقاضیان دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت اهمیت داشته، امکان دریافت وام مضاربه فوری می باشد.
بانک تجارت هیچ طرحی را برای ارائه تسهیلات مضاربه فوری ارائه نداده و اشخاص باید از طرح وام فوری بانک تجارت برای دریافت تسهیلات آنی استفاده نمایند. تسهیلات فوری به وام هایی گفته شده که با مسدود کردن سپرده اشخاص، به آنان ارائه می شود.
در طرح تسهیلات فوری بانک تجارت، داوطلبان می توانند با مسدود کردن مبلغی مشخص به عنوان سپرده خود در حساب قرض الحسنه تجارت، تا سقف مبلغ 180 میلیون تومان را به صورت آنی دریافت نمایند. تسهیلات فوری بانک تجارت با کارمزد بین 1 تا 4 درصدی ارائه شده و نیازی به ارائه ضامن برای دریافت این وام نمی باشد. همچنین اشخاص امکان بازپرداخت وام فوری بانک تجارت را در حداکثر 60 ماه داشته که یکی از مزایای این طرح محسوب می شود.
کلیه بازرگان هایی که قصد دریافت تسهیلات مضاربه بانک تجارت را داشته، باید با نحوه بازپرداخت وام مذکور آشنا شوند؛ چرا که بی اطلاعی از چگونگی بازپرداخت این تسهیلات، اشخاص را با مشکلاتی نظیر جریمه دیرکرد بازپرداخت تسهیلات مضاربه درگیر می کند. نحوه بازپرداخت وام مضاربه بانک تجارت مشابه با بانک های دیگر ایران می باشد.
پس از واریز مبلغ تسهیلات مضاربه تجارت، معمولا یک سال مهلت برای بازپرداخت وام و سود تعیین شده در نظر گرفته می شود. بنابراین اشخاص باید تمام مبلغ وام و سود تعیین شده در قرارداد تسهیلات را پرداخت نمایند. بنابراین بازپرداخت وام مضاربه تجارت به صورت اقساطی نبوده و در پایان سر رسید از داوطلبان دریافت می شود. لازم به ذکر است که محاسبه سود این وام به صورت ماهانه بوده و در موعد بازپرداخت تسهیلات مضاربه تجارت از متقاضی دریافت می شود.
متقاضیانی که تسهیلات مضاربه بانک تجارت را دریافت نمودند، برای بازپرداخت مبلغ تسهیلات و سود مشخص شده باید به صورت حضوری اقدام نمایند. افراد باید به یکی از شعب بانک تجارت مراجعه نموده و مبلغ مشخص شده را به طور کامل پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است که اطلاعات مربوط به مبلغ و زمان بازپرداخت تسهیلات مضاربه بانک تجارت در قرارداد تسهیلات مذکور درج شده است. اشخاصی که در زمان مقرر نسبت به بازپرداخت تسهیلات مذکور اقدام نکنند، مشمول پرداخت جریمه دیرکرد شده و با مشکلات بسیاری مواجه می شوند. بنابراین متقاضیان باید به زمان بازپرداخت وام مضاربه تجارت توجه داشته باشند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک تجارت
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©