داوطلبانی که برای زندگی، به روستای محل سکونت خود بازگشته و قصد ایجاد اشتغال را داشته، می توانند برای ثبت نام وام بازگشت به روستا از طریق بنیاد برکت اقدام نمایند. اشخاص واجد شرایط باید مدارک لازم را آماده کرده و از طریق سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت اقدام کنند.
برای مشاوره ثبت نام وام بازگشت به روستا
برای مشاوره ثبت نام وام بازگشت به روستا
وام بازگشت به روستا جدید ترین تسهیلات بنیاد برکت محسوب شده و این بنیاد در جهت ترویج مهاجرت معکوس، نسبت به ارائه تسهیلات بازگشت به روستا تا سقف 500 میلیون تومان اقدام نموده است. بنابراین افراد واجد شرایط این وام باید از طریق سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت نسبت به ثبت نام این تسهیلات اقدام کنند.
اطلاع از تسهیلات بازگشت به روستا برای افرادی که به تازگی به محل سکونت خود در روستا یا مناطق محروم بازگشتند، اهمیت زیادی دارد. ارائه این تسهیلات در جهت اشتغالزایی و فقرزدایی اشخاص در روستا و مناطق محروم انجام گرفته و افراد با اطلاع از این وام می توانند کسب و کار خود را توسعه دهند.
به جهت اهمیت این موضوع، در این مقاله، شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام بازگشت به روستا توضیح داده می شود. افراد همچنین می توانند با نحوه دریافت وام اشتغالزایی بازگشت به روستا آشنا شده و اطلاعاتی را در مورد مبلغ و سقف پرداخت این تسهیلات کسب کنند.
امروزه به دلیل مهاجرت بسیاری از روستاییان به شهرهای مختلف، بسیاری از روستاها با مشکل کاهش جمعیت مواجه شده و برخی از روستاها خالی از سکنه شده اند. به دلیل مشاغل محدود شهرهای مختلف، مهاجرت از روستاها به شهرهای بزرگ افراد را با مشکلات متعددی مواجه کرده است. به همین دلیل دولت طرح های متنوعی برای ایجاد اشتغال در روستا و مناطق محروم ایجاد کرده تا جلوی مهاجرت بی رویه افراد گرفته شود.
بنیاد برکت یکی از زیرمجموعه های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) محسوب شده که تسهیلات متنوعی را به اشخاص ساکن در روستاها و مناطق محروم ارائه می دهد. همچنین امکان دریافت انواع وام بانکی برای ایجاد کسب و کار وجود دارد. یکی از تسهیلات نسبتا جدید بنیاد برکت، تسهیلات بازگشت به روستا بوده که قیمت و سقف پرداخت مشخصی دارد. داوطلبانی که قصد دریافت تسهیلات مذکور را داشته، باید با شرایط دریافت این وام آشنا شوند. در ادامه برخی از شرایط دریافت وام بازگشت به روستا شرح داده شده است:
مهاجرت معکوس داوطلب باید انجام شده باشد. درواقع متقاضیان باید در یکی از روستاهای مشخص شده توسط بنیاد برکت ساکن شده باشند.
حداقل سن متقاضیان دریافت این تسهیلات، 20 سال و حداکثر 50 سال می باشد.
داوطلبان باید از مهارت ایجاد کسب و کار خانگی یا صنعتی بهره مند باشند.
افراد باید از شرایط درج شده در آیین نامه سحاب و آسمان برخوردار باشند.
اشخاصی که از شرایط دریافت وام بازگشت به روستا برخوردار باشند، باید ابتدا به شعبه این بنیاد در شهر یا روستای محل سکونت خود مراجعه نمایند. در صورتی که شعبه بنیاد برکت محل سکونت آنان، امکان دریافت این وام را فراهم نماید، اشخاص می توانند با مراجعه به بانک مربوطه، مراحل دریافت این وام را انجام دهند.
بنیاد برکت در راستای تشویق افراد برای بازگشت به روستای سکونت خود، تسهیلات ویژه ای را در نظر گرفته که سقف پرداخت مشخصی دارد. این بنیاد به تازگی پویش بازگشت به روستا را معرفی نموده است. افرادی که در یکی از روستاهای تایید شده توسط بنیاد برکت ساکن شده و قصد اشتغالزایی داشته، می توانند نسبت به دریافت تسهیلات بازگشت به روستا از طریق سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت اقدام کنند.
کلیه افرادی که از شرایط لازم برای دریافت وام بازگشت به روستا برخوردار باشند، باید نسبت به بررسی مدارک لازم برای دریافت این وام اقدام کنند. مدارک مورد نیاز تسهیلات بازگشت به روستا شامل مدارک شناسایی داوطلبان، مدارک مربوط به ضامن ها و مدارک مربوط به بانک تعیین شده می باشد. در ادامه مدارک لازم برای دریافت وام بازگشت به روستا معرفی شده است:
افتتاح حساب در یکی از شعب بانک هاب اعلام شده توسط بنیاد برکت
ارائه اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
ارائه کارت پایان خدمت یا کارت معافیت سربازی موقت برای آقایان
ارائه پوشه رنگی که بانک مربوطه مشخص می کند
ارائه قبضی از خانه محل سکونت متقاضیان
ارائه مدارک مربوط به ضامن یا ضامن های خواسته شده
ارائه سفته یا چک در صورت نیاز
در صورت کسب اطلاعات بیشتری در مورد مدارک لازم برای دریافت تسهیلات بازگشت به روستا، از طریق همین مقاله اطلاع داده می شود. افراد باید از طریق بنیاد برکت نسبت به اطلاع از مدارک لازم برای این تسهیلات اقدام کرده تا برای دریافت این وام به مشکل نخورند. لازم به ذکر است که متقاضیان باید ابتدا مدارک مربوط به ضامن ها را ارائه داده و بعد از اطلاع بانک مربوطه، با ضامن ها به بانک مراجعه کنند.
مهم ترین هدف تاسیس بنیاد برکت، کمک به افراد و کسب و کارهای مختلف در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته می باشد. سامانه ثبت نام وام بنیاد برکت روستایی، در جهت ایجاد کسب و کارهای خرد وکلان، تسهیلات متنوعی را با سقف پرداخت مشخص، به افراد ارائه می دهد. یکی از تسهیلات این سامانه، درخواست وام مشاغل خانوادگی می باشد.
افراد می توانند از طریق سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت نسبت به ارائه درخواست تسهیلات راه اندازی کسب و کار خانگی اقدام نمایند. همچنین این بنیاد نسبت به ارائه تسهیلات ایجاد کسب و کار خرد و کلان نیز اقدام می کند. متقاضیان باید طرح کسب و کار خود را به یکی از شعب بنیاد برکت ارائه داده و در صورت تایید، تسهیلات مناسب را دریافت نمایند.
سامانه بنیاد برکت تسهیلات متنوعی را برای پشتیبانی از بسیاری از مشاغل روستایی و مناطق محروم با سقف پرداخت مشخص ارائه می دهد. ثبت نام تسهیلات ارائه شده توسط بنیاد برکت به صورت کاملا اینترنتی و غیر حضوری انجام می شود. بنیاد مذکور نسبت به طراحی و توسعه وبسایت اختصاصی خود اقدام نموده است. بنابراین ثبت نام تسهیلات متنوع بنیاد مذکور از طریق سامانه اختصاصی این بنیاد انجام می گیرد.
برکت در راستای تشویق هرچه بیشتر بازگشت افراد به روستاها تسهیلات بازگشت به روستا را در اختیار افراد واجد شرایط قرار می دهد. بنابراین داوطلبانی که قصد دریافت وام بازگشت به روستا را داشته، باید با سامانه ثبت نام وام بنیاد برکت روستایی آشنا شوند.
سامانه ثبت نام بنیاد برکت در جهت اشتغالزایی افرادی که قصد بازگشت به روستای خود را داشته، ایجاد شده است. مهم ترین هدف طرح وام بازگشت روستا در جهت مهاجرت معکوس اشخاص می باشد. بنابراین این سامانه بیشتر برای شناسایی و خدمت رسانی به افرادی که قصد اشتغال در روستا و مناطق محروم را داشته، طراحی و توسعه داده شده است. لازم به ذکر است که اشخاص بعد از ثبت نام وام بازگشت روستا بهتر است برای پیگیری وام خود اقدام نمایند. نحوه پیگیری وام مذکور در ادامه مقاله توضیح داده شده است.
یکی از تسهیلات جدید بنیاد برکت، وام بازگشت به روستا می باشد. متقاضیان برای دریافت این وام باید به سامانه ثبت نام وام بنیاد برکت مراجعه کرده و اطلاعات خود را ثبت نمایند. نحوه دریافت وام اشتغالزایی بازگشت به روستا چندان پیچیده نبوده و در ادامه توضیح داده شده است.
داوطلبان باید ابتدا عبارت سامانه بنیاد برکت به آدرس اینترنتی eco.barkat.ir را از طریق نوار ابزار جستجوی گوگل، سرچ نموده و بر روی اولین لینک مشاهده شده، کلیک کنند. کاربران در ادامه، باید مطابق با تصویر زیر بر روی لینک سامانه های تولید و اشتغال بنیاد برکت کلیک نمایند.
اشخاص در بخش پویش به روستا بر میگردم؛ باید بر روی دکمه ثبت نام در سامانه کلیک نمایند.
افراد در ادامه باید شماره موبایل و کد ملی خود را وارد کرده و گزینه تایید را انتخاب کنند.
داوطلبان در ادامه باید اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام وام بازگشت به روستا را تکمیل نموده و درخواست خود را ثبت نمایند. تاکنون اطلاعات جدیدی در مورد زمان اعلام نتیجه ثبت نام تسهیلات مذکور ارائه نشده و در صورت دریافت اطلاعات جدید، از طریق همین مقاله به اشخاص اطلاع رسانی می گردد.
بنیاد برکت با توجه به اعتبارات خود تسهیلات متعددی را با سقف پرداخت مشخص برای اشتغالزایی و گسترش فقر زدایی در اختیار افراد قرار می دهد. داوطلبانی که قصد دریافت تسهیلات این بنیاد را داشته، باید در مورد مبلغ و سقف پرداخت تسهیلات بنیاد مذکور اطلاعات جامعی را کسب نمایند.
بنیاد برکت نسبت به ایجاد و توسعه کسب و کارهای خرد و کلان تسهیلاتی را به اشخاص در روستاها و مناطق محروم ارائه می دهد. مبلغ تسهیلات ایجاد کسب و کار متفاوت و بر اساس نوع شغل ایجاد شده؛ تعیین می گردد. با توجه به آخرین اطلاعات منتشر شده، تسهیلات این بنیاد در سه طرح مختلف به اشخاص ارائه شده است.
در طرح اول تا سقف مبلغ 500 میلیون تومان تسهیلات به اشخاص داده می شود. طرح دوم شامل تسهیلاتی تا سقف 1.5 میلیارد تومان می باشد. همچنین بنیاد برکت در طرح سوم خود تا سقف 10 میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای بزرگ ارائه می دهد. وام بنیاد برکت از محل وجوه اداره شده نزد بانک ها و یا منابع ترکیبی به افراد واجد شرایط اعطا می شود. همچنین این بنیاد نسبت به ارائه تسهیلات مشاغل خانگی تا سقف 300 میلیون تومان اقدام می کند.
دیگر تسهیلات ارائه شده توسط سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت، وام مهاجرت معکوس می باشد. اطلاع از مبلغ و سقف وام بازگشت به روستا برای متقاضیان اهمیت بالایی دارد. بر طبق آخرین اطلاعات منتشر شده مبلغ وام مذکور از 150 میلیون تومان شروع شده و سقف تسهیلات بازگشت به روستا مبلغ 500 میلیون تومان می باشد. نرخ تسهیلات مهاجرت معکوس بر اساس طرح کسب و کار ارائه شده تعیین می شود.
کلیه افرادی که متقاضی اخذ تسهیلات بازگشت به روستا شدند، باید با نحوه پیگیری و بازپرداخت وام بازگشت به روستا آشنا شوند. با توجه به اینکه ثبت نام تسهیلات مهاجرت معکوس به تازگی آغاز شده، هنوز هیچ وامی به اشخاص داده نشده و افراد تنها قادر به ثبت نام در سامانه ثبت نام وام اشتغالزایی بنیاد برکت و انتظار برای اعلام نتایج ثبت نام خود می باشند.
افرادی که نسبت به ثبت نام تسهیلات بازگشت به روستا اقدام کردند، باید برای دریافت وام بنیاد برکت، پیگیری های لازم را انجام دهند. یکی از راه های پیگیری ثبت نام وام بازگشت به روستا، مراجعه به سامانه بنیاد برکت می باشد. اشخاص از بخش ارتباطات مردمی وبسایت مذکور می توانند برای پیگیری این وام اقدام نموده و باید منتظر دریافت پاسخ از طرف پشتیبانان سامانه بنیاد برکت باشند. توجه به این نکته ضروری است که امکان دریافت وام بانک تجارت نیز برای متقاضیان واجد شرایط وجود دارد.
کاربران همچنین می توانند از طریق شماره تلفن 15–88532300 (021) برای پیگیری تسهیلات این بنیاد افدام نمایند. دیگر روش پیگیری تسهیلات بازگشت به روستا، مراجعه حضوری به یکی از شعب بنیاد برکت در شهر یا روستای محل سکونت افراد بوده تا از زمان اعلام نتایج ثبت نام این تسهیلات مطلع شوند.
تسهیلات مهاجرت معکوس از طریق بانک مشخص شده توسط بنیاد برکت به اشخاص واجد شرایط اعطا می شود. بنابراین افراد برای اطلاع از بازپرداخت وام مذکور باید به بانک مربوطه مراجعه نموده و برگه مشخصات قرارداد تسهیلات خود را دریافت نمایند. در این برگه اطلاعات مربوطه به تعداد اقساط و تاریخ و مبلغ هر قسط قرار می گیرد. لازم به ذکر است که اشخاص باید به زمان تنفس پرداخت وام خود نیز توجه نموده و معمولا نیازی نیست از همان ماه اول پرداخت وام را شروع کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام وام بازگشت به روستا در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام وام بازگشت به روستا پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت نام وام بازگشت به روستا
برای مشاوره ثبت نام وام بازگشت به روستا
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©