دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / تعویض پلاک خودرو درب منزل

تعویض پلاک خودرو درب منزل

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

تعویض پلاک خودرو درب منزل، خدمتی است که از سوی پلیس راهور فراجا برای افرادی نظیر خانواده شهدا، جانبازان، معلولان، افراد کهنسال و سایر متقاضیان ایجاد شده و در آن، صفر تا صد نقل و انتقال در محل انجام شده و نیاز به مراجعه به مراکز شماره گذاری وجود ندارد. نحوه نوبت گیری این طرح، از طریق سامانه سخا می باشد.

 

از جمله مواردی که خریداران و فروشندگان ملزم به انجام آن، در حین معاملات خودرو و انتقال سند آن می باشند، تعویض پلاک است. این امر به این معنی است که مشخصات مالک قبلی از روی پلاک برداشته شده و اطلاعات مالک جدید روی پلاک ثبت شود.

 

به منظور سهولت حال متقاضیان تعویض پلاک، رئیس پلیس راهور فراجا، از اجرای طرحی با عنوان "ارائه خدمات پلاک خودرو درب منزل" از سال جاری خبر داده است. از آن جایی که عدم تعویض پلاک خودرو در معاملات، ممکن است خریدار را با جریمه نقدی مواجه سازد، اشخاص می بایست با جزئیات طرح تعویض پلاک خودرو درب منزل نظیر افراد مشمول و نحوه نوبت گیری آن، آشنایی کامل داشته باشند.

 

از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پاسخ به این پرسش که تعویض پلاک خودرو درب منزل شامل چه کسانی می شود؛ به سامانه نوبت گیری آن بپردازیم. سپس در خصوص نحوه نوبت گیری و شماره گذاری تعویض پلاک خودرو درب منزل توضیحاتی ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.

تعویض پلاک خودرو درب منزل شامل چه کسانی می شود

همانطور که پیش تر اشاره شد، تعویض و فک پلاک و نیز، دریافت پلاک جدید، در زمان خرید و فروش خودرو امری الزامی می باشد. در حال حاضر، تعویض پلاک خودرو به سه صورت حضوری، اینترنتی و درب منازل صورت می گیرد. 

 

در طرح پلاک خودرو درب منازل، صفر تا صد نقل و انتقال و تعویض پلاک خودرو، در محل انجام شده و نیازی نیست به مراکز شماره گذاری خودرو مراجعه گردد. در خصوص این پرسش که خدمات تعویض پلاک خودرو درب منزل شامل چه کسانی می شود و چه افرادی مشمول این طرح می شوند؛ باید بیان نمود که طبق اعلام پلیس راهور فراجا اشخاص زیر می توانند در طرح تعویض پلاک خودرو درب منزل با پرداخت هزینه تعویض پلاک، مشارکت نمایند:

 

خانواده شهدا

ایثارگران و جانبازان

معلولان

افراد کهنسال که مراجعه حضوری برای آنان سخت است و همچنین سایر افراد متقاضی

 

آنچه در این میان حائز اهمیت است؛ این است که در حال حاضر، طرح تعویض پلاک خودرو درب منزل تنها در شهر تهران، به صورت آزمایشی اجرا شده و مشمولان سایر نقاط کشور، امکان شرکت در این طرح را ندارند. با این حال، به نظر می رسد که با اجرای موفقیت آمیز این طرح در شهر تهران، تعویض پلاک خودرو درب منزل برای سایر شهرها نیز امکان پذیر گردد.

سامانه نوبت گیری تعویض پلاک خودرو درب منزل

در قسمت گذشته، به این پرسش پاسخ دادیم که تعویض پلاک خودرو درب منزل شامل چه کسانی می شود؛ و در این خصوص بیان نمودیم که افرادی، نظیر خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان، می توانند از این خدمت درب منزل خود استفاده نمایند. 

 

به منظور شرکت در طرح تعویض پلاک خودرو درب منزل، شخص می بایست ابتدا در سامانه ای که منظور ثبت نام این طرح ایجاد شده، نام نویسی نموده تا کارشناسان در فردای همان روز، به منظور تعویض پلاک به درب منزل وی مراجعه نموده و مراحل شماره‌ گذاری را درب منزل او انجام دهند.

 

سامانه نوبت گیری تعویض پلاک خودرو درب منزل، در واقع همان سامانه سخا پلیس یا همان پنجره واحد خدمات فراجا به آدرس sakha.epolice.ir می باشد. افراد به منظور استفاده از خدمات این سامانه، ابتدا می بایست در آن ثبت نام نموده و نام کاربری و کلمه عبور دریافت نمایند.

 

در صورتی که متقاضیان در ورود به این سایت با مشکلاتی مواجه شوند، می توانند از طریق تماس با پشتیابی این سایت به شماره 81240090-021 به رفع مشکل خود اقدام نمایند. همچنین، امکان ورود به این سامانه، از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نیز وجود دارد.

نحوه نوبت گیری تعویض پلاک خودرو درب منزل

در بخش های قبلی مقاله، افراد مشمول طرح تعویض پلاک خودرو درب منزل بیان گردیده و سامانه آن، معرفی شد. در این قسمت، قصد داریم تا به توضیح نحوه نوبت گیری تعویض پلاک خودرو درب منزل بپردازیم.

 

به این منظور شخص می بایست در ابتدا، نشانی سایت سخا به آدرس sakha.epolice.ir را در مرورگر خود وارد نموده و به صفحه اصلی این سایت مطابق با تصویر زیر وارد شود.پس از آن فرد باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نموده و گزینه ورود را انتخاب کند. امکان ورود با پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نیز وجود دارد. در صورتی که کاربر پیش از این، در این سامانه ثبت نام ننموده است، لازم است که گزینه ثبت نام را انتخاب کند. 

 

تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

با انتخاب این گزینه، صفحه ای مطابق با تصویر زیر برای کاربر نمایش داده می شود که لازم است فرد کد ملی خود را وارد نموده و رمز امنتی را درج کرده و گزینه ادامه را انتخاب کند.

 

نحوه تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

در مرحله بعدی، داوطلب باید شماره همراه به نام خود را وارد نموده و گزینه تایید شماره و ادامه را انتخاب کند.

 

تعویض پلاک درب منزل

 

پس از آن، شخص باید مجددا شماره همراه خود را تایید نموده و گزینه ادامه را انتخاب کند.

 

نوبت گیری تعویض پلاک درب منزل

 

بعد از این که شخص، شماره همراه خود را تایید نمود، صفحه زیر برای وی نمایش داده می شود. در این مرحله، فرد باید برای حساب کاربری خود در سامانه sakha.epolice.ir، یک کلمه عبور انتخاب نموده و مجددا آن را تکرار کند. سپس، یک کد احراز هویت به شماره همراه فرد پیامک می شود. پس از تعیین کلمه عبور، شخص باید کد امنیتی پیامک شده را در کادر مربوطه قرار داده و گزینه ثبت نام را انتخاب نماید.

 

تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

بعد از وارد کردن کد امنیتی ارسال شده به شماره همراه فرد، پیامی با عنوان کاربر با موفقیت ایجاد شد؛ برای شخص نمایش داده می شود. در این وضعیت، ثبت نام متقاضی با موفقیت انجام شده است، سپس، فرد باید بر روی گزینه بستن، کلیک نماید.

 

نحوه تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

پس از آن، فرد مجددا به صفحه اصلی ورود به سایت ارجاع داده می شود تا نام کاربری، رمز عبور و تصویر امنیتی را وارد کند. پس از درج موارد مذکور، متقاضی باید گزینه ورود را انتخاب کند.

 

تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

پس از ورود به سایت شخص باید از حساب کاربری خود، گزینه خدمات پلیس راهور را انتخاب کرده و سپس گزینه نقل و انتقال خریدار و فروشنده را برگزیند.

 

تعویض پلاک درب منزل

 

در مرحله بعدی، داوطلب به صفحه ای مطابق با تصویر زیر هدایت می گردد که لازم است گزینه بستن را انتخاب کند.

 

نوبت گیری تعویض پلاک درب منزل

 

پس از آن فرد باید، تیک "قبول دارم" را فعال نموده و نحوه نقل و انتقال خودرو خود را مشخص نماید.

 

تعویض پلاک خودرو درب منزل

 

سپس فرد می تواند به تکمیل نمودن سایر مراحل ثبت نام، نظیر انتقال وسیله نقلیه، ثبت درخواست، مشاهده درخواست، تایید درخواست، بازدید وسیله نقلیه، نظیر مدیر فنی، پرداخت شماره گذاری، تخصیص پلاک و صدور کارت و سند اقدام نماید. توجه به این نکته ضروری است که فرآیند تعویض پلاک درب منزل متضمن پرداخت هزینه بوده و عدم پرداخت موجب رد درخواست از جانب کارشناسان خواهد گردید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تعویض پلاک خودرو درب منزل در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه تعویض پلاک خودرو درب منزل پاسخ دهند.