از جمله شرایط ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری، این است که تاریخ عقدنامه از ۱۳۹۸/۰۱/۰۱ به بعد بوده و مدارک لازم از قبیل مدارک هویتی و اصل عقدنامه فراهم شود. زمان ثبت نام این وام، در هر دوره، توسط صندوق بازنشستگی کشوری، اعلام شده و در سایت آن، اطلاع رسانی می شود.
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان
از جمله تسهیلاتی که به هنگام وقوع عقد ازدواج، به منظور حمایت مالی از زوجین به آن ها اعطا می شود، وام ازدواج می باشد. این وام از سوی نهادهای مختلف و عموما بانک ها؛ به متقاضیان ارائه گردیده که از جمله آن می توان به وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری اشاره نمود.
برای دریافت این وام، متقاضیان می بایست شرایط و مدارک لازم را فراهم نموده و در موعد مقرر، اقدام به ثبت نام و دریافت این وام نمایند. از آن جایی که عدم احراز ضوابط و تهیه اسناد مربوطه، موجب عدم تعلق وام به داوطلبان خواهد شد، افراد می بایست با جزئیات وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آشنایی کامل داشته باشند.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، به این موضوع بپردازیم که شرایط، مدارک و نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به چه نحوی می باشد. سپس در خصوص فرم، زمان و نحوه پیگیری ثبت نام این وام صحبت خواهیم کرد و در انتها، به ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخته خواهد شد.
در راستای ارائه خدمات حمایتی به بازنشستگان، صندوق بازنشستگان کشوری با مشارکت بانک صادرات، وامی را تحت عنوان وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به متقاضیان اعطا می نماید. برای دریافت این وام، داوطلبان باید، شرایط ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری را رعایت نمایند. ضوابط نام نویسی و دریافت این وام به شرح زیر می باشد:
ارائه تسهیلات تنها به ازدواج اولیه فرزند (عروس/داماد) بازنشستگان و فرزند وظیفه بگیر (همسر) تعلق می گیرد. بنابراین به ازدواج دوم و ... فرزندان افراد مذکور، وامی تعلق نخواهد گرفت.
فرزندان بازنشستگان کشوری باید، بعد از تاریخ (۱۳۹۸/۰۱/۰۱) ازدواج نمایند.
مبلغ وام سیصد و پنجاه میلیون ریال می باشد و فقط به حساب متقاضی در بانک صادرات که در سیستم احکام درج شده و از این حساب حقوق بازنشستگی/ وظیفه دریافت می نماید، واریز خواهد شد.
بازنشستگان و موظفین (همسر) که در دوره های قبلی، نسبت به اخذ وام ازدواج مزبور اقدام نموده اند، امکان ثبت نام و بهره مندی از تسهیلات جاری را برای سایر فرزندان خود نخواهند داشت.
متقاضیانی که از تاریخ صدور حکم بازنشستگی آن ها کمتر از یک سال گذشته و افرادی که حکم ترمیم سال جاری برای آنان صادر نگردیده است، مجاز به ثبت نام نمی باشند.
در مواردی که از یک دفترکل وظیفه بگیری، بیش از یک همسر حقوق دریافت نمایند، فقط یکی از وراث وظیفه بگیر (همسر) و با رضایت وظیفه بگیر دیگر (همسر دیگر) می تواند از تسهیلات وام استفاده نماید. لذا سایر ورثه (همسر دیگر) می بایست پس از ورود به لینک «سامانه تعهد وراث» و تکمیل آن، رضایت خود را از دریافت وام توسط متقاضی (همسر) اعلام نماید.
تکمیل و تایید مشخصات در سامانه تعهد وراث
حداقل حقوق خالص دریافتی در زمان ثبت نام مشمولین می بایست مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.
«بازنشسته» متقاضی که علاوه بر حقوق بازنشستگی خود از حقوق وظیفه بگیری (همسر) نیز استفاده می نماید، صرفا یک فقره تسهیلات و تنها از یکی از دفترکل ها (ترجیحا از «دفتر کل بازنشستگی» خود) به فرزند ایشان پرداخت می گردد.
توجه به این نکته ضروری است که پرداخت اقساط وام به صورت ۳۶ ماهه با کارمزد سالیانه ۴ درصد می باشد و مبلغ آن نیز 35 میلیون تومان تعیین شده است. علاوه بر این، در صورتی که پدر و مادر هر دو مشترک صندوق باشند، تنها یک فقره تسهیلات ازدواج به فرزندان آن ها پرداخت می گردد. در مواردی که پدر و مادر هر دو مشترک صندوق بوده و دارای دو فرزند متقاضی وام ازدواج باشند، هر فرزند از یک دفتر کل امکان استفاده از تسهیلات را خواهد داشت.
در قسمت گذشته، شرایط ثبت نام جدید وام ازدواج فرزندان بازنشستگان، ارائه شده و بیان گردید که این وام به فرزندان بازنشستگان کشوری تعلق می گیرد که تاریخ عقد آن ها از ۱۳۹۸/۰۱/۰۱ به بعد باشد. در این قسمت از مقاله، مدارک لازم برای ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان ارائه خواهد شد که عبارت است از:
اسکن اصل مدارک هویتی (شناسنامه و کارت ملی بازنشسته و عروس و داماد)
اسکن اصل عقدنامه و صفحاتی که مشخصات زوجین (عروس و داماد) قید شده باشد.
ارائه شماره دفترکل، شماره ملی، شماره حساب بانک صادرات ایران و شماره تلفن همراه (بازنشسته/وظیفه بگیر همسر)
توجه به این نکته ضروری است که اسکن اصل صفحه اول شناسنامه و صفحه ای که مشخصات همسر و فرزندان قید شده باشد، الزامی است. در صورت عدم تهیه مدارک و اسناد فوق، درخواست متقاضی برای دریافت وام از سوی مراجع ذی صلاح رد خواهد گردید.
آنچه در خصوص ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری، ضروری است، این است که نام نویسی در سامانه، حقی را برای پرداخت وام به متقاضی ایجاد نخواهد کرد. با این حال این ثبت نام برای دریافت و بررسی درخواست امری ضروری می باشد. به جهت اطلاع علاقمندان، در این قسمت به نحوه ثبت نام جدید وام ازدواج فرزندان بازنشستگان پرداخته خواهد شد.
به منظور ثبت نام برای دریافت وام ازدواج بازنشستگان کشوری، متقاضی می بایست نشانی سایت صندوق بازنشستگان کشوری به نشانی eservices.cspf.ir را در مرورگر خود وارد نموده و به صفحه اصلی این سایت وارد شود. پس از آن داوطلب باید از صفحه اصلی سایت گزینه، وام ازدواج را انتخاب کند.
پس از آن داوطلب باید از صفحه نمایش داده شده، گزینه ثبت نام را انتخاب کند. توجه به این نکته ضروری است که متقاضیان وام ازدواج، می توانند اقدام به ثبت نام وام جهیزیه کالای ایرانی، نیز نمایند.
در مرحله بعدی، متقاضی باید نوع و شیوه ورود به سایت خود را انتخاب نموده و مراحل ثبت نام وام ازدواج بازنشستگان کشوری را طی نماید.
افراد به سه روش، یعنی، ورود از طریق رمز ثابت، شناسایی دو عاملی، شناسایی سه عاملی می توانند به این سایت وارد شوند. همچنین، امکان ورود به سایت، از طریق سامانه دولت من نیز برای کاربران فراهم شده است. لازم به ذکر است که ثبت نام شبانه روزی متقاضیان وام ازدواج در سایت وام ازدواج امکان پذیر است.
در قسمت های پیشین مقاله، در خصوص شرایط، مدارک و نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری، توضیحاتی ارائه گردید و بیان شد که افراد برای نام نویسی این وام، می بایست به سایت صندوق بازنشستگان کشوری به نشانی eservices.cspf.ir مراجعه نمایند. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح فرم ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان بپردازیم.
تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان، برای بررسی درخواست توسط کارشناسان صندوق و تایید آن الزامی می باشد. به منظور دریافت این فرم، متقاضیان می بایست مطابق با راهنمای تصویری قید شده در قسمت فوق، به سامانه eservices.cspf.ir وارد شده و اقدام به تکمیل فرم نام نویسی نمایند. بنابراین، امکان مشاهده فرم ثبت نام و تکمیل نمودن آن، بدون ورود به سایت امکان پذیر نمی باشد.
یکی از سوالات متداولی که ممکن است در خصوص ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری، برای افراد مطرح شود، زمان و مهلت نام نویسی این وام می باشد. از آن جایی که ممکن است برخی افراد با تاریخ ثبت نام این وام آشنایی نداشته باشند، این قسمت از مقاله به بیان زمان ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری اختصاص داده شده است.
زمان ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری، در هر دوره، توسط سایت صندوق بازنشستگی کشوری اطلاع رسانی شده که این زمان، برای دوره هشتم، از تاریخ سوم تیرماه 1402 آغاز شده است. ثبت نام دوره های مختلف این وام تا انتهای سال، بنا به نیاز بازنشستگان به این تسهیلات، به صورت مستمر، قابل انجام خواهد بود.
پس از اتمام مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان از جمله مجموع وام های دریافتی، بهره مندی از سایر تسهیلات، میزان حقوق و راستی آزمایی مدارک ارسالی و اعمال شرایط پیش گفته شده، مورد بررسی و اولویت بندی قرار گرفته و بر اساس میزان اعتبار تخصیصی توسط بانک عامل، «واجدین شرایط» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می گردد.
همانطور که بیان شد، پس از ثبت نام متقاضی در سایت صندوق بازنشستگان کشوری، کارشناسان صندوق، شرایط و مدارک متقاضی را بررسی نموده و در صورت احراز ضوابط لازمه، اقدام به اعطای وام به وی می نماید.
متقاضیان به منظور اطلاع از نتایج نام نویسی وام می بایست نسبت به پیگیری ثبت نام وام خود اقدام نمایند. نحوه پیگیری ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری نیز به این صورت است که شخص باید آدرس cspf.ir را در مرورگر خود وارد نموده و گزینه تسهیلات مالی را از صفحه اصلی سایت انتخاب کند.
در مرحله بعدی، داوطلب باید بر روی گزینه وام ازدواج کلیک نماید.
در نهایت، پس از اتمام مراحل ثبت نام و بررسی متقاضیان، صندوق بازنشستگان کشوری، گزینه ای را تحت عنوان نتایج وام، در قست وام ازدواج، فعال نموده و افراد می توانند با کلیک بر روی لینک آن، نتایج ثبت نام وام ازدواج خود را مشاهده و پیگیری نمایند.
در این میان، ممکن است که افرادی بازنشسته سازمان تامین اجتماعی بوده و این سوال برای آن ها مطرح شود که آیا به فرزندان بازنشستگان این سازمان نیز وامی برای ازدواج تعلق می گیرد یا خیر؟
در پاسخ به این پرسش باید بیان نمود که امکان ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان تامین اجتماعی و اخذ تسهیلات در قالب وام ازدواج، برای فرزندان بازنشستگان تامین اجتماعی فراهم نمی باشد و وام ازدواج بازنشستگان، تنها مختص فرزندان بازنشستگان کشوری می باشد.
با این حال، ممکن است که سازمان تامین اجتماعی، در آینده امکان ثبت نام و دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان این سازمان را برای متقاضیان فراهم آورد. تا آن زمان، داوطلبان دریافت وام ازدواج می توانند به سایت وام ازدواج به نشانی ve.cbi.ir مراجعه نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان
برای مشاوره نحوه ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©