از مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی بانک تجارت، ارائه اسناد هویتی می باشد. این حساب در سه نوع حساب جاری ارزی، پس انداز ارزی و سپرده مدت دار ارزی به متقاضیان عرضه می شود. افتتاح حساب ارزی بانک تجارت تنها به صورت حضوری امکان پذیر بوده و غیرحضوری و آنلاین صورت نمی پذیرد.
برای مشاوره پیرامون افتتاح حساب ارزی بانک تجارت
برای مشاوره پیرامون افتتاح حساب ارزی بانک تجارت
بانک تجارت خدمات ارزی متنوعی را ارائه می دهد که شامل افتتاح انواع حساب ارزی برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی است. حساب ارزی یک نوع حساب بانکی است که به دارندگان آن اجازه می دهد تا به جای استفاده از پول ریالی، از پول ارزی استفاده کنند.
افتتاح حساب ارزی در بانک تجارت می تواند راهکاری برای محافظت از سرمایه و جلوگیری از افت ارزش سرمایه فرد باشد. با نگهداری دارایی های خود در حساب ارزی، افراد می توانند از نوسانات ارزش پول ریالی جلوگیری کنند و سرمایه خود را حفظ نمایند. از این رو، افتتاح حساب ارزی در بانک تجارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
به دلیل اهمیت بسیار زیاد این موضوع؛ در این مقاله، به مواردی مانند شرایط افتتاح حساب ارزی بانک تجارت، مدارک لازم برای افتتاح آن، انواع حساب ارزی بانک تجارت، نحوه افتتاح این نوع حساب در بانک پاسارگاد، طریقه افتتاح حساب آنلاین و غیرحضوری بانک تجارت، میزان سود آن و معرفی شعب ارزی این بانک اشاره شده است.
شرایط افتتاح حساب ارزی بانک تجارت، برای انواع مختلف آن متفاوت است. برای افتتاح انواع حساب های ارزی، متقاضیان باید شرایط افتتاح حساب های ریالی را نیز داشته باشند. مشتریان می توانند برای اطلاع از سایر شرایط افتتاح حساب و مدارک لازم به نزدیک ترین واحد ارزی یا شعب بانک تجارت که دارای شرایط افتتاح حساب ارزی است، مراجعه کنند.
باید توجه داشت که داشتن سن بالای 18 سال، یکی از شرایط حال حاضر بانک تجارت برای افتتاح حساب ارزی است. برای افتتاح حساب جاری ارزی، حداقل مبلغ قابل قبول 5,000 دلار (یا معادل آن به سایر ارزهای قابل قبول) است.
همچنین داوطلبان افتتاح حساب جاری ارزی، نباید سابقه برگشت چک یا فقدان ایفاء تعهد در سیستم بانکی داشته باشند، در خصوص حساب قرض الحسنه پس انداز ارزی نیز حداقل مبلغ قابل قبول برای افتتاح حساب، در حال حاضر 100 دلار (یا معادل آن به سایر ارزهای جهانی مورد قبول) می باشد.
برای افتتاح سپرده مدت دار ارزی، حداقل مبلغ قابل قبول 1,000 دلار (یا معادل آن به سایر ارزهای قابل قبول) است. سپرده های مدت دار ارزی به صورت شش ماهه ساله افتتاح می شوند. در مورد اشخاص حقیقی ایرانی، متقاضی باید دارای معرف باشد که نزد بانک تجارت، حساب جاری ارزی یا ریالی دارد. برای متقاضیان خارجی، معرفی نامه یکی از سازمان های دولتی یا سفارتخانه های خارجی کافی است.
برای اطلاعات دقیق تر، بهتر است به منابع معتبری مانند وب سایت رسمی بانک تجارت مراجعه کرده یا با واحد ارزی یا شعبه های بانک تجارت تماس گرفته شود. سامانه رسمی بانک تجارت به نشانی tejaratbank.ir می باشد و از خدمات آنلاین بسیار دیگری نیز برخوردار است.
مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی بانک تجارت مانند تمامی بانک های دیگر شامل مدارک خاصی می باشد. در نکته قابل ذکر این است که تفاوت زیادی بین مدارک لازم برای افتتاح حساب سپرده ریالی و ارزی وجود ندارد، اما باید توجه داشت که برای حساب های ارزی که توسط شرکت ها و سازمان ها افتتاح می شوند، مدارک اشخاص حقیقی با دقت بیشتری مورد بررسی قرار می گیرد.
مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی اشخاص حقیقی شامل اصل شناسنامه همراه با اصل کارت ملی (جدید)، تکمیل فرم قرارداد افتتاح حساب و قبول شرایط حساب سپرده ارزی، اصل و کپی سند محل اقامت، تامین حداقل موجودی ارزی برای افتتاح حساب و نداشتن سوء سابقه (چک برگشتی و بدهی بانکی) در سیستم بانکی کشور مورد نیاز است.
مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی اشخاص حقوقی، مدارک هویتی صاحبان امضای مجاز شرکت طبق اساسنامه و آخرین آگهی منتشر شده در روزنامه رسمی، مدارک هویتی شرکت یا موسسه شامل شرکت نامه، اساسنامه شرکت، روزنامه رسمی، آگهی تاسیس اولیه، صورتجلسه مجمع عمومی مبنی بر آخرین تغییرات الزامیست.
همچنین تعهدنامه مبنی بر تسلیم آخرین مدارک و اطلاعات مربوط به شرکت و اعلام کتبی هر نوع تغییری به محض وقوع در اساسنامه، مدارک هویتی و نامه رسمی نماینده شرکت برای افتتاح حساب، تکمیل فرم قرارداد افتتاح حساب و قبول شرایط حساب سپرده ارزی و تامین حداقل موجودی ارزی برای افتتاح حساب مورد نیاز است.
همانطور که در بخش قبل توضیح داده شد، انواع حساب ارزی بانک تجارت بسته به نوع خدمات بانک متفاوت می باشد. بانک تجارت انواع حساب های ارزی متنوعی را برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی ارائه می دهد. انواع حساب های ارزی بانک تجارت عبارتند از:
حساب جاری ارزی: این نوع حساب ارزی برای افرادی است که به دنبال انجام تراکنش های متنوع در ارز هستند. با افتتاح این حساب، امکان انجام تراکنش های بین المللی و خرید کالاها و خدمات از سایت های خارجی راحت تر می شود.
حساب جاری ارزی به مشتریان امکان می دهد تا ارزهای خارجی را در حساب خود نگهداری کنند و از آن ها برای تراکنش های روزانه مانند پرداخت قبوض، انتقال وجه و خرید کالاها و خدمات استفاده کنند. معمولا حساب جاری ارزی دارای کارت بانکی متصل به آن است که به مشتری امکان می دهد تا به راحتی از ارزهای خارجی خود استفاده کند.
حساب پس انداز ارزی: این نوع حساب ارزی برای گروهی از افراد است که به دنبال نگهداری دارایی های خود در حساب ارزی هستند. با نگهداری دارایی های خود در این حساب، افراد از نوسانات ارزش پول ریالی جلوگیری کرده و سرمایه خود را حفظ می کنند.
حساب پس انداز ارزی به مشتریان امکان می دهد تا ارزهای خارجی را در حساب خود نگهداری کنند و به صورت پس انداز برای آینده استفاده کنند. معمولا این حساب ها به منظور نگهداری بلند مدت ارزهای خارجی و انجام سرمایه گذاری در ارزهای خارجی استفاده می شوند.
حساب پس انداز ارزی معمولا به صورت سپرده مدت دار ارائه می شود، به این معنی که مشتری باید مبلغی را به مدت مشخصی در حساب خود قرار دهد. طول مدت حساب پس انداز ارزی ممکن است بین چند ماه تا چند سال متغیر باشد.
حساب سپرده مدت دار ارزی: این نوع حساب ارزی برای افرادی است که به دنبال سرمایه گذاری در بازار جهانی ارز هستند. اشخاص با سرمایه گذاری در این حساب، ارزش سرمایه خود را افزایش داده و از فرصت های سرمایه گذاری در سراسر جهان بهره مند می شوند.
حساب سپرده مدت دار ارزی به مشتریان امکان می دهد تا ارزهای خارجی را در حساب خود نگهداری کنند و به صورت سپرده مدت دار درآمدزایی کنند. در این نوع حساب، مشتری مبلغی را به مدت مشخصی در حساب خود قرار می دهد و بهره ای با عنوان سود، برای آن دریافت می کند. در حال حاضر، حساب سپرده مدت دار ارزی، به صورت 3 ماهه، 6 ماهه، 12 ماهه به مشتریان عرضه می شود.
بانک تجارت برای حساب های ارزی کارت بانکی نیز صادر می کند. به گفته وب سایت رسمی بانک تجارت، این بانک به منظور تسهیل معاملات خرد مشتریان عازم خارج از کشور، اقدام به صدور کارت ارزی Visa از طریق واحدهای ارزی در سراسر کشور می نماید.
نحوه افتتاح حساب ارزی بانک تجارت، تنها به صورت حضوری قابل انجام است. برای افتتاح حساب ارزی به صورت حضوری، متقاضیان باید پس از آماده سازی شرایط و مدارک لازم، به یکی از شعب ارزی بانک تجارت مراجعه کنند. پس از تحویل مدارک مورد نیاز و واریز حداقل موجودی مورد نیاز، فرد باید فرم افتتاح حساب ارزی را پر کند. در این فرم، باید اطلاعات شخصی و مالی وارد شود.
همچنین، بانک ممکن است از فرد برای اثبات منابع درآمد، اطلاعات مربوط به تراکنش های ارزی یا اطلاعات بانکی دیگری برای مبالغ با حجم بالا را درخواست کند. پس از گذر از این مرحله، حساب ارزی برای متقاضی افتتاح خواهد شد. در حال حاضر امکان افتتاح حساب ارزی به صورت آنلاین وجود ندارد و افراد باید از طریق مراجعه به شعب، اقدامات لازم را انجام دهند.
اگرچه بسیاری از خدمات بانکی امروزه به صورت آنلاین و غیرحضوری ارائه می شود، اما برخی از خدمات مانند افتتاح حساب ارزی هنوز به صورت حضوری در بانک های مختلف انجام می شوند و غیرحضوری و آنلاین امکان پذیر نیست. نحوه افتتاح حساب آنلاین و غیرحضوری بانک تجارت به صورت حساب ارزی، از جمله خدمات بانک تجارت است که تنها به صورت حضوری انجام می شود.
همه افرادی که تمایل به افتتاح حساب ارزی دارند، باید شرایط افتتاح حساب های ریالی را نیز داشته باشند. مشتریان می توانند برای اطلاع از سایر شرایط افتتاح حساب، مدارک مورد نیاز، نرخ سود سپرده های مدت دار و سایر جزئیات، به نزدیک ترین شعبه واحد ارزی مراجعه کنند.
این شعب و واحدها به افراد حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی خدمات ارائه می دهند. همچنین برای اطلاع از جزئیات، افراد می توانند به سامانه رسمی بانک تجارت به نشانی tejaratbank.ir مراجعه کرده و از آخرین اخبار این حوزه باخبر شوند.
بانک تجارت برای پرداخت سود حساب ارزی از سیاست های مختلفی استفاده می کند. این سیاست ها شامل محاسبه سود بر اساس مدت سپرده، نرخ سود تعیین شده برای هر دوره سپرده گذاری و تعدیل نرخ سود بر اساس مدت توقف سپرده می شود.
بانک تجارت معمولا سود حساب ارزی را به صورت ماهانه پرداخت می کند. نرخ سود ممکن است به صورت ثابت برای تمام دوره سپرده گذاری تعیین شده باشد یا بر اساس نرخ سود متغیر و محاسبه شده و بر اساس عواملی مانند نرخ تورم و نرخ بهره برداری بانک تعیین شود.
باید توجه داشت که اطلاعات در مورد سود حساب ارزی بانک تجارت ممکن است با تغییرات زمانی تغییر کند و برای اطلاعات دقیق تر درباره نرخ سود و سیاست های بانک تجارت، بهتر است با شعبه بانک تماس گرفته یا به وبسایت رسمی آن به نشانی tejaratbank.ir مراجعه شود.
پرداخت سود حساب ارزی بانک تجارت به صورتی خواهد بود که تنها به سپرده های مدت دار ارزی تعلق می گیرد. سود به صورت روز شمار در پایان هر ماه قابل برداشت خواهد بود. مدت سپرده های سرمایه گذاری مدت دار شامل یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و دوازده ماهه است.
بانک تجارت امکان سپرده گذاری ارزی برای مشتریان از منابع ارزی داخلی بین بانکی را نیز فراهم کرده است. همچنین، مشتریان می توانند حواله های ارزی خارجی خود را در این بانک سپرده گذاری کنند. نرخ سود سپرده بر اساس طول دوره، محاسبه و پرداخت می شود.
شعب ارزی بانک تجارت در سراسر کشور و در تمامی شهرها دایر شده اند. افراد می توانند از طریق سایت رسمی بانک تجارت به نشانی tejaratbank.ir اقدام به جست و جوی شعبه بانک مورد نظر خود کنند. برای پیدا کردن شعب ارزی بانک تجارت ابتدا وارد سایت رسمی بانک تجارت شده و سپس در بخش انتهای صفحه، بر روی گزینه واحد های ارزی کلیک شود.
در این مرحله فرد به صفحه جدیدی منتقل خواهد شد که در آن لیست تمامی شعب ارزی بانک تجارت قرار داده شده است. افراد برای مشاهده شعب ارزی بانک تجارت، می توانند وارد لینک زیر شده و پس از ورود، لیست شعب ارزی بانک تجارت در تهران و سایر شهرستانها را مشاهده نمایند.
برای مشاهده شعب ارزی بانک تجارت کلیک کنید.
شعب ارزی بانک تجارت تفاوتی اساسی با شعبه های عادی بانک تجارت ندارند. هر دو نوع شعبه قادر به ارائه خدمات بانکی عمومی هستند، اما شعبه های ارزی بانک تجارت دارای به طور تخصصی در امور مربوط به ارز و ارزهای خارجی فعالیت می کنند.
این شعبه ها به مشتریانی که نیاز به خدمات ارزی دارند، مشاوره و خدمات مربوط به تبدیل ارز، سپرده گذاری ارزی و انجام تراکنش های ارزی را ارائه می دهند. در مقابل، شعبه های عادی بانک تجارت خدمات بانکی عمومی را برای مشتریان ارائه می دهند، از جمله امور مربوط به حساب جاری، وام ها، کارت های بانکی و سایر خدمات بانکی.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد افتتاح حساب ارزی بانک تجارت در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون افتتاح حساب ارزی بانک تجارت پاسخ دهند.
برای مشاوره پیرامون افتتاح حساب ارزی بانک تجارت
برای مشاوره پیرامون افتتاح حساب ارزی بانک تجارت
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©