دینا / عقود و قراردادها / سایر عقود / قرارداد مشاوره حقوقی

قرارداد مشاوره حقوقی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

قرارداد مشاوره حقوقی که نحوه تنظیم آن می تواند شفاهی یا کتبی و با کمک دانلود رایگان نمونه pdf این قرارداد از مقاله حاضر صورت گیرد، عقدی لازم بوده که می تواند در قالب ماده 10 قانون مدنی یا مواد قانون کار، میان مشاور حقوقی یا وکیل با شرکت و یا شخص، منعقد شده و به موجب آن، مشاور به طرف دیگر عقد، مشورت حقوقی دهد.

 

قراردادها از مهم ترین موارد پیش بینی شده در قانون مدنی و قانون کار هستند که می توانند بر حسب موضوع یا نحوه انعقاد، دارای انواع مختلفی باشند که از جمله مهم ترین قراردادها از حیث موضوع، قرارداد مشاوره حقوقی وکیل یا فرد دارای مدرک معتبر حقوق، با شخص یا با شرکت است.

 

از آنجا که قرارداد مشاوره حقوقی، می تواند به شیوه های مختلفی منعقد شود و صرف کمک گرفتن از نمونه قرارداد مشاوره حقوقی با شرکت یا شخص که در اینترنت موجود است، برای انعقاد صحیح آن و ایجاد اثر حقوقی مد نظر طرفین، کافی نمی باشد، ضروری است که متقاضیان انعقاد چنین قراردادی، اعم از وکیل، شخص یا شرکت، از چیستی، شرایط، نحوه تنظیم و قواعد مهم تنظیم این قرارداد، مطلع باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، پس از توضیح چیستی قرارداد مشاوره حقوقی، شرایط انعقاد این عقد و نحوه تنظیم آن، ذکر گردیده و نمونه قرارداد مشاوره حقوقی با شرکت و فایل pdf دانلود رایگان آن، ارائه شده است که علاقمندان، در صورت نیاز بتوانند آن را دانلود و از آن، استفاده کنند.

قرارداد مشاوره حقوقی چیست؟

در پاسخ به این پرسش که قرارداد مشاوره حقوقی چیست؟ باید گفت، در شرایطی که وکیل یا فرد دارای مدرک معتبر حقوق، اقدام به انعقاد عقد در قالب قراردادهای موضوع ماده 10 قانون مدنی یا مواد قانون کار، با شرکت یا شخص می نماید تا به آن ها، در مواردی چون امور اداری و حقوقی و...در قالب وکیل یا مدیر حقوقی و یا صرفا مشاور، مشورت دهد، قرارداد مشاوره حقوقی، منعقد گردیده و تحقق یافته است.

 

این عقد، از عقود نامعین و لازم بوده و هیچ یک از طرفین قرارداد، جز در صورت وجود خیارات قانونی یا موارد مصرح در عقد، قادر به فسخ یک طرفه آن نخواهد بود. در قرارداد مشاوره حقوقی، مشاور، در مقابل مشاوره، حق مشاوره یا حقوق و مزد ماهانه دریافت خواهد کرد و این بسته به توافق طرفین است که قرارداد آن ها، تابع قانون مدنی باشد یا قانون کار.

 

علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قرارداد مشاوره، انواع و شرایط انعقاد آن، می توانند مقاله پیشنهادی در قسمت حتما بخوانید را مورد مطالعه قرار داده تا بدین ترتیب، اطلاعات لازم و ضروری را در خصوص این قرارداد، به دست آورند.

شرایط قرارداد مشاوره حقوقی

شرایط قرارداد مشاوره حقوقی، پرسش افراد بسیاری است که قصد دارند در سمت وکیل یا مدیر حقوقی با شرکت یا شخص اقدام به انعقاد قرارداد نموده و در قبال دریافت مزد مشخص، در اموری همچون امور اداری یا مسائل مربوط به انعقاد قراردادها و... به شخص یا شرکت، مشاوره دهند. لذا در زیر، شرایط انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی، ذکر می گردند:

 

 اهلیت قانونی طرفین قرارداد مشاوره، حین انعقاد عقد، از مهم ترین شرایط انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی می باشد؛ یعنی طرفین، دارای رشد، بلوغ و عقل باشند.

 

وجود قصد و رضا، از دیگر شرایطی است که وجود آن، برای انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی با شرکت یا شخص، ضروری بوده و طرفین، باید با قصد ایجاد قرارداد مشاوره حقوقی، با میل و رغبت و رضای قلبی و نه از روی اکراه و اجبار، اقدام به انعقاد عقد مشاوره حقوقی نمایند.

 

طرفین باید، به هر طریقی که ممکن است، اعم از کتبی یا شفاهی با لفظ یا نوشته، ایجاب و قبول خود برای انعقاد قرارداد مشاره حقوقی را نمایان سازند.

 

موضوع قرارداد مشاوره حقوقی، باید به طور دقیق، معیین گردد و در صورت ذکر جهت، جهت قرارداد باید مشروع و قانونی باشد؛ چرا که در غیر این صورت، یعنی در صورت ذکر جهت نامشروع در قرارداد، قرارداد، باطل و فاقد اثر حقوقی خواهد بود. 

نحوه تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی

با توجه به اینکه نحوه تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی از مهم ترین مواردی است که افراد خواهان انعقاد این قرارداد باید از آن مطلع باشند، در این تیتر از مقاله، نحوه تنظیم و نکات حقوقی مهمی که هنگام تنظیم قرارداد باید مد نظر طرفین عقد باشد، ذکر می گردد.

 

نحوه تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی، هم به صورت کتبی و هم به صورت شفاهی، میسر است و با وجود صحیح بودن هر دو شیوه انعقاد و تنظیم، به جهت سهولت در اثبات بر حق بودن در دعاوی احتمالی ناشی از قرارداد مشاوره حقوقی، توصیه می گردد حتی الامکان، از انعقاد قرارداد به صورت شفاهی پرهیز شده یا حداقل در حضور دو شاهد عاقل و بالغ، اقدام به تنظیم قرارداد و انعقاد عقد به صورت شفاهی گردد.

 

برای تنظیم قرارداد کتبی، باید مشخصات هویتی، آدرس و اطلاعات تماس طرفین قرارداد به درستی و دقت، با استفاده از کارت ملی، قرارداد اجاره محل کار یا سکونت و... در متن قرارداد درج گردد و پس از تعیین موضوع عقد که مشاوره حقوقی بوده، حقوق و تکالیف مشاور حقوقی به عنوان وکیل یا مدیر حقوقی یا راهنمای حقوقی در امور اداری شخص یا شرکت و... ذکر و مشخص گردند.

 

در ادامه، باید، دستمزد و نحوه پرداخت حق الزحمه مشاور، تاریخ انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی، مدت آن، تاریخ شروع قرارداد، شروط ضمن عقد و نحوه قطع همکاری و سایر موارد مد نظر طرفین، به صورت دقیق در متن قرارداد مشاوره حقوقی، نوشته شود و طرفین و در صورت وجود شهود، ذیل آن را امضا نماید.

 

شایان ذکر است در صورتی که طرفین، در دفترخانه اقدام به انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی نمایند، کافی است شروط و مدارک لازم را به دفتردار ارائه داده و پس از تنظیم متن قرارداد مشاوره حقوقی توسط دفتردار، با مطالعه دقیق آن، ذیل آن را انگشت و امضا بزنند.

 

در شرایطی که طرفین قرارداد مشاوره حقوقی، بخواهند به صورت شفاهی اقدام به انعقاد قرارداد نمایند، کافی است در خصوص تمام موارد مذکور در پاراگراف های قبل، به صورت شفاهی توافق کرده و با میل و رضای قلبی، با اراده و قصد انشا قرارداد مشاوره حقوقی، ایجاب و قبول خود برای انعقاد قرارداد را اعلام نمایند و حتی الامکان، این کار را در حضور دو شاهد دارای اهلیت، انجام دهند.

 

باید دقت داشت در شرایطی که منعقد کنندگان قرارداد مشاوره حقوقی، مد نظر دارند تا قرارداد منعقده را تابع قانون کار بدانند، باید این امر، همچنین نوع قرارداد که ساعتی است یا دائم یا کار معین، به صراحت مشخص و قید گردد و حقوق تعیینی برای مشاور، از حداقل حقوق وزارت کار در سال انعقاد قرارداد، کمتر نباشد.

 

دانلود رایگان نمونه متن قرارداد مشاوره حقوقی

از آنجا که داشتن فایل دانلود رایگان نمونه متن قرارداد مشاوره حقوقی وکیل با شرکت یا سایر نهادهای اداری و تجاری و الگوبرداری از آن، در تنظیم صحیح این قرارداد، بسیار کمک کننده می باشد، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، فایل دانلود رایگان نمونه pdf متن قرارداد مشاوره حقوقی با شرکت ارائه شده است.

 

خوانندگان محترم که در سمت مدیر شرکت یا وکیل یا مدیر حقوقی و... قرار دارند، می توانند در صورت نیاز از نمونه pdf متن قرارداد مشاوره حقوقی ارائه شده استفاده نموده و با اندکی تغییر در نمونه pdf بر اساس موضوع مد نظر خویش، قرارداد مشاوره حقوقی خود را تنظیم نمایند.

 

فایل دانلود رایگان نمونه pdf متن قرارداد مشاوره حقوقی
  • حجم: 219 KB
  • منبع: دینا

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی در کانال تلگرام عقود و قراردادها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه تنظیم قرارداد مشاوره حقوقی پاسخ دهند.