وام مضاربه بانک ملی پس از بررسی مدارک و وثایق متقاضی با نرخ سودی بین 15 الی 20 درصد به اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخت می شود. مبلغ پرداختی این وام به عوامل مختلفی مانند نوع کالای مورد معامله و نوع سند وثیقه بستگی دارد و مشتریان بانک ملی می توانند با ارائه مدارک لازم درخواست وام مضاربه فوری نمایند.
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی
عقد مضاربه یک قرارداد در جهت رونق تجارت است که بانک عامل در این قرارداد وجهی را به متقاضی دریافت وام اعطا می کند و بر اساس سود مشخص شده در زمان عقد قرارداد در زمان بازپرداخت، وجه خود را به همراه عایدی سرمایه دریافت می کند. سود حاصل از کسب و کار انجام شده با استفاده از وام دریافتی، بین وام گیرنده و وام دهنده تقسیم می شود.
بانک های عامل دولتی و خصوصی وام مضاربه را به اشخاص حقیقی و حقوقی ارائه می دهند تا بخش صادرات و تجارت کشور توسعه یابد. به دلیل تاثیر این وام در رونق کسب و کار ها نیاز است تا تجار و بازرگانان از جزئیات این وام و مواردی همچون نحوه دریافت و بازپرداخت آن اطلاع داشته باشند. داشتن آگاهی در خصوص این وام به فعالان اقتصادی در جهت کسب سود و توسعه فعالیت های آنان کمک می کند.
در این مقاله به بررسی جوانب مختلف وام مضاربه بانک ملی مانند شرایط و مدارک لازم برای دریافت و نحوه ثبت نام این وام پرداخته خواهد شد. توضیحاتی در خصوص سقف و مبلغ این وام و محاسبه نرخ سود آن نیز ارائه می شود و در نهایت به موضوع دریافت وام مضاربه فوری بانک ملی و نحوه بازپرداخت این وام به بانک پرداخته می شود تا خوانندگان اطلاعات کاملی در این خصوص کسب نمایند.
وام مضاربه که بر اساس عقد مضاربه به متقاضیان اعطا می شود، شامل تسهیلاتی است که جهت مشارکت وام دهنده و وام گیرنده در معاملات و کسب سود اختصاص می یابد. بانک های عامل دولتی و خصوصی گوناگون از جمله بانک ملی اقدام به پرداخت وام مضاربه به مشتریان خود می کنند. پرداخت این وام ها تابع شرایط خاصی است. شرح کامل شرایط دریافت وام مضاربه بانک ملی در فایل زیر ارائه شده است.
از جمله شرایط دریافت وام مضاربه بانک ملی می توان به ثبت درخواست و سپس تکمیل فرم درخواست وام در دو نسخه اشاره کرد. در صورتی که طول مدت قرارداد مضاربه و حوزه فعالیت و نتیجه اعتبارسنجی متقاضی دریافت وام و مجوز های لازم برای معامله وی و سایر موارد مورد تایید بانک باشد، بانک با درخواست وام متقاضی موافقت کرده و پس از دریافت مدارک لازم و سپری شدن مدت زمانی، مبلغ وام را به حساب اعلام شده از سوی متقاضی واریز خواهد کرد.
اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی دریافت وام مضاربه بانک ملی باید در شعب این بانک حساب قرض الحسنه جاری یا پس انداز داشته باشند. اولین مرحله ثبت درخواست وام مضاربه بانک ملی تحویل فرم درخواست وام به شعب بانک است و سپس مدارکی که از سوی بانک مشخص شده است باید توسط متقاضی وام تحویل شعبه مربوطه شود. لیست کامل مدارک لازم برای دریافت وام مضاربه بانک ملی برای اشخاصی که دارای پرونده عمومی نزد شعبه باشند یا نباشند در فایل زیر ارائه شده است.
در فایل بالا مدارک کلی برای تکمیل پرونده درخواست وام مضاربه مشخص شده است اما ممکن است با توجه به حوزه فعالیت، مبلغ وام درخواستی و یا سایر موارد، بانک مدارک جزئی تری نیاز داشته باشد که در این صورت به متقاضی اعلام شده و پس از جمع آوری مدارک و مستندات روند تخصیص وام آغاز خواهد شد.
جهت دریافت تسهیلات مضاربه در بانک های عامل باید مراحل مختلفی طی شود. همان طور که در بخش های قبلی مقاله توضیح داده شد نحوه ثبت نام وام مضاربه بانک ملی به این صورت است که درخواست وام ابتدا باید کتبا به شعب بانک تحویل داده شود و سپس بر حسب مورد مدارک لازم نیز به بانک ارائه شود. این مراحل برای دریافت وام مضاربه تقریبا در تمامی بانک ها یکسان است. ممکن است برخی از بانک ها امکان ثبت درخواست وام مضاربه به صورت غیر حضوری و اینترنتی را فراهم کرده باشند.
در حال حاضر اشخاص حقیقی و حقوقی برای دریافت وام مضاربه بانک ملی باید حضورا به شعب این بانک مراجعه کرده و فرم درخواست وام را تکمیل نمایند. پس از طی مراحل ذکر شده بانک در خصوص مواردی همچون حوزه فعالیت متقاضی وام و توانایی بازپرداخت وی تحقیق کرده و در صورتی که شرایط شخص با قوانین اعطای وام هماهنگ باشد، مبلغ وام طبق قراردادی به شخص پرداخت می شود که در این قرارداد نکاتی همچون سود وام و مهلت بازپرداخت و تعداد اقساط مشخص شده است.
همان طور که پیش تر توضیح داده شد وام مضاربه به جهت کسب سود از فعالیت تجاری به اشخاص پرداخت شده و سود حاصله بین وام دهنده و وام گیرنده با نسبت مشخصی تقسیم می شود. یکی از عواملی که به برنامه ریزی بهتر تجار و بازرگانان برای انجام فعالیت های تجاری می انجامد، اطلاع از مبلغ وام مضاربه دریافتی است. متقاضیان دریافت وام مضاربه از بانک ملی خواستار اطلاع داشتن از مبلغ و سقف وام مضاربه بانک ملی هستند که باید گفت این مبلغ بسته به شرایط متقاضی متغیر است.
از جمله مدارکی که بانک برای پرداخت وام مضاربه از متقاضیان درخواست می کند، وثیقه است. وثیقه می تواند سند ملک مسکونی، تجاری یا اداری باشد. بسته به نوع سند، بانک تا 70 درصد ارزش واحد مسکونی، 60 درصد ارزش واحد اداری و 50 درصد ارزش واحد تجاری به متقاضیان وام مضاربه اعطا می کند. سایر موارد از جمله نوع فعالیت متقاضی دریافت وام و ارزش کالا های مورد معامله وی نیز بر تعیین مبلغ وام مضاربه تاثیر گذار هستند. همچنین معمولا این وام در بانک های عامل سقف مشخصی ندارد.
تا این قسمت مقاله توضیحاتی در خصوص جزئیات وام مضاربه بانک ملی داده شد. برای محاسبه نرخ سود وام مضاربه بانک ملی ابتدا باید چند عامل را در نظر داشت. نرخ سود وام مضاربه بانک های دولتی معمولا بین 15 تا 20 درصد در نظر گرفته می شود و بانک های خصوصی ممکن است نرخی بیش از 20 درصد را برای وام های مضاربه اعطایی خود در نظر بگیرند. به طور کلی نرخ سود وام مضاربه به عوامل مختلفی بستگی دارد که چند مورد از آن ها عبارتند از:
مدت زمان قرارداد وام مضاربه
مبلغ وام مضاربه درخواستی
تجربه و تخصص متقاضی دریافت وام و ارزش فعالیت وی
نوع کالای مورد معامله و میزان تاثیر معاملات بر اقتصاد کشور
منابع وثیقه گذاشته شده توسط متقاضی دریافت وام
پس از در نظر گرفتن موارد بالا از سوی بانک، نرخی برای وام مضاربه اعطایی به متقاضی در نظر گرفته می شود و با دانستن نرخ وام می توان سود نهایی آن را با استفاده از فرمول زیر محاسبه کرد:
مدت قرارداد وام مضاربه که مهم ترین عامل در تعیین نرخ سود وام است بر اساس مواردی همچون وضعیت کالای مورد معامله و نوع فعالیت متقاضی و شرایط بازار سنجیده می شود. به صورت معمول مدت قرارداد وام مضاربه نهایتا تا یک سال در نظر گرفته می شود و قابلیت تمدید هم نخواهد داشت.
وام فوری نوعی وام بانکی است که پس از ثبت درخواست متقاضی و ارائه مدارک لازم، روند بررسی و اختصاص آن با سرعت بیشتری از سوی بانک انجام می شود. افرادی که نیاز به وام فوری دارند می توانند به بانک های ارائه دهنده این نوع وام مراجعه کرده و پس از طی مراحل لازم وام مورد نظر خود را دریافت کنند. بانک ملی یکی از بانک های عامل در سطح کشور است که وام مضاربه فوری به مشتریان خود ارائه می دهد. دریافت وام مضاربه فوری بانک ملی تابع داشتن شرایط خاصی از سوی متقاضیان است.
در صورتی که نوع کالای مورد معامله مشخص بوده و وثیقه ها و تضامین متقاضی آماده باشد و همچنین فاکتور یا پیش فاکتور مربوط به کالای مورد معامله موجود باشد، متقاضی دریافت وام مضاربه فوری بانک ملی می تواند به شعب این بانک مراجعه کرده و همانند حالت عادی درخواست وام خود را ثبت کرده و تقاضای اعمال فوریت برای پرداخت وام داشته باشد. در این حالت بانک نیز با سرعت بیشتری مدارک و شرایط متقاضی را بررسی کرده و در صورت احراز صلاحیت مبلغ را طی زمان کوتاهی به وی می پردازد.
تجار و بازرگانانی که برای رونق بخشیدن به کسب و کار خود اقدام به دریافت وام مضاربه از بانک های عامل مانند بانک ملی می نمایند تمایل دارند از نحوه بازپرداخت وام مضاربه بانک ملی اطلاع داشته تا به دلیل عدم آگاهی با مسائلی همچون جریمه دیرکرد بازپرداخت وام مواجه نشوند. در خصوص بازپرداخت وام مضاربه در بانک های عامل توضیح این نکته ضروری است که این وام اقساط نداشته و کل مبلغ وام به همراه سود توافق شده آن توسط بانک در سررسید دریافت خواهد شد.
وام مضاربه در واقع نوعی تسهیلات کوتاه مدت در نظر گرفته می شود چرا که بازپرداخت آن نهایتا در بازه یک ساله انجام می شود. درست است که بازپرداخت وام مضاربه به صورت یک جا انجام می شود اما سود آن به صورت ماهانه از سوی بانک محاسبه می شود بنابراین تجار و بازرگانانی که قصد دریافت این وام را دارند در صورتی که وام را با مدت قرارداد کوتاه تری مانند 9 ماه دریافت کنند، نفع بیشتری از مبلغ دریافت شده خواهند برد. از جمله روش های بازپرداخت این وام نیز می توان به مراجعه حضوری به شعب بانک اشاره کرد.
دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی
برای مشاوره نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©