دینا / تجاری / امور بانکی / ضمانت نامه بخش تعاون

صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

از شرایط و مدارک لازم صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون، توان پرداخت نيم در هزار مبلغ ضمانت نامه درخواستی و برخورداری از مدارک هویتی است. زیر ساخت های درخواست صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون از سایت cigf.ir، فراهم نشده و نحوه دریافت آن از صندوق سرمایه گذاری با مراجعه حضوری به صندوق، می باشد.

 

ضمانت نامه های بخش تعاون، با رویکرد کاهش نقش دولت در اقتصاد، افزایش نقش بخش غیر دولتی (طوی که اولویت با بخش تعاون باشد)، ایجاد اشتغال مولد برای بیکاران و رفع محدودیت‌ های مربوط به حضور تعاونی‌ ها در عرصه‌ های اقتصادی، صادر می گردند.

صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون، جهت توسعه بخش تعاون و رفع موانع آن، پس از اعتبارسنجی متقاضیان، نسبت به صدور انواع ضمانت‌ نامه‌، اقدام می‌ نماید که با توجه به قواعد جدید صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون، تنها کسانی موفق به دریافت این ضمانت نامه خواهند شد که از شرایط و مدارک لازم و نحوه انجام این امر، برخوردار و مطلع باشند.

لذا در مقاله حاضر، شرایط و مدارک لازم صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون، بررسی شده و در خصوص نحوه دریافت این ضمانت نامه از صندوق سرمایه گذاری cigf.ir، توضیح داده شده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این امر می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.

شرایط صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون

قبل از توضیح شرایط صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون و نحوه دریافت آن از صندوق سرمایه گذاری cigf.ir باید گفت، اخبار منتشره، حاکی از این است که بخش تعاون، قصد دارد، صدور ضمانت نامه های خود را الکترونیکی کند تا بدین ترتیب، ضمانت نامه، در سریع ترین زمان ممکن صادر گردد و در وقت و هزینه، صرفه جویی شود.

اما تا کنون و زمان نگارش این مقاله (31 مرداد 1402)، هنوز از سامانه و درگاهی که بتوان از طریق آن، اقدام به صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون نمود، رونمایی نشده و بنابراین، در توضیح شرایط صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون، به شرایط صدور آن، در حال حاضر (به صورت غیر الکترونیکی)، اشاره خواهد شد که عبارتند از:

برخورداری از مدارک لازم، بسته به نوع ضمانت نامه که می تواند شامل مواردی چون آگهی ثبت شرکت تعاونی و سایر مواردی باشد که در تیتر دوم، ارائه خواهد شد؛

توان پرداخت نيم در هزار مبلغ ضمانت نامه درخواستی به عنوان هزينه كارشناسی که این هزینه، غیر قابل بازگشت است؛

رضایت ذینفع، مبنی بر قبول ضمانت نامه های صادره از طرف صندوق و رضایت هيات مديره شركت مبنی بر موافقت با اخذ ضمانت نامه. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص ضمانت نامه بانکی و ویژگی های آن می توانند، مقاله زیر را مطالعه نمایند.

مدارک لازم برای صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون

بر اساس آنچه در سایت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون cigf.ir آمده، مدارک لازم برای صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون، به مدارک عمومی که برای انواع ضمانت نامه بخش تعاون، مورد نیاز است و به مدارک مخصوص هریک از انواع ضمانت نامه بخش تعاون، تقسیم بندی می گردند. لذا در زیر، ابتدا مدارک عمومی و سپس مدارک اختصاصی هریک از انواع ضمانت نامه بخش تعاون، ذکر می شود:

 

مدارک عمومی مورد نیاز صدور تمامی ضمانت نامه های بخش تعاون

 

درخواست صدور ضمانت نامه توسط متقاضی به انضمام صورتجلسه هيات مديره شركت مبنی بر موافقت با اخذ ضمانت نامه؛ اعلام کتبی ذینفع بر قبول ضمانت نامه های صادره از طرف صندوق؛
تصوير اساسنامه شرکت؛ روزنامه رسمی کشور که حاوی آگهی تاسيس شرکت، ثبت آخرين تغييرات که شامل اسامی مديران، دارندگان حق امضا، ميزان سرمايه، موضوع فعاليت و محل اقامت شرکت است؛

تصوير آگهی تغييرات ثبت شده در اداره ثبت مربوطه؛ تصویر کارت ملی و شناسنامه مديران و صاحبان امضا مجاز به انضمام مشخصات کامل و نشانی آنان؛ ترازنامه و صورت حساب سود و زيان آخرين دوره مالی که به تصويب مجمع عمومی رسيده باشد؛ تراز آزمايشی مربوط به آخرين ماه قبل از ارائه درخواست با تاييد صاحبان امضا مجاز و بازرس يا بازرسان قانونی شرکت؛

ارائه آخرین صورت حساب شرکت نزد بانک ها؛ تصوير سند مالکيت یا اجاره نامه معتبر محل اجرای طرح و یا محل فعالیت به نام متقاضی؛ واریز نيم در هزار مبلغ ضمانت نامه درخواستی بعنوان هزينه كارشناسی به حساب امور مالی (غير قابل برگشت) و ارائه فیش آن به امور اعتبار سنجی و صدور ضمانت نامه؛ فرم تکمیل شده پرسشنامه درخواست صدور ضمانت نامه.

 

ضمانت نامه اعتباری

 

تصویر مجوزهای فعالیت، از جمله موافقت اصولی يا (اعلاميه) جواز تاسيس، پروانه تاسيس، پروانه ساختمانی، پروانه بهره برداری، پروانه بهداشتی، گواهی استاندارد، کارت بازرگانی، رتبه بندی، پروانه توسعه و يا ساير مجوزهای مرتبط با نوع فعاليت به نام متقاضی، براساس فعالیت وی در هر یک از بخش های اقتصادی و موضوع درخواست از مراجع ذی صلاح؛ گزارش کارشناسی تصویب کننده اعتبار یا طرح يا گزارش توجیهی مورد تاييد بانک ها یا موسسات اعتباری تصويب كننده اعتبار؛

تصوير پیش قرارداد یا پیش فاکتورهای اقلام سرمايه گذاری ممهور به مهر تصويب كننده اعتبار؛ تصویر مصوبه بانک ها و موسسات اعتباری يا فرم تكميل شده توسط تصويب كننده اعتبار؛ گزارش رتبه بندی اعتباری متقاضی و اعضا هيات مديره يا سهامداران از شركت مشاوره رتبه بندی اعتباری ايران به تشخيص هيات مديره؛ وضعیت تعهدات احتمالی و چک های برگشتی احتمالی شرکت تعاونی و مدیران به بانک ها و موسسات اعتباری.

 

ضمانت نامه شرکت در مناقصه/مزایده

 

تصویر آگهی برگزاری مناقصه/مزایده مندرج در روزنامه کثیر الانتشار (مشخصات روزنامه، تاریخ چاپ و غيره)؛ مدارک مثبته، مبتنی بر توانایی و ارتباط حوزه فعالیت متقاضی با موضوع مناقصه/ مزایده؛ ساير مدارک مورد نياز حسب مورد.

 

ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات

 

پیش نویس یا تصویر قرارداد منعقده فی مابین متقاضی و کارفرما یا اعلام کتبی شرایط قرارداد از سوی ذینفع؛ مدارک معتبر از جمله موافقت اصولی يا (اعلاميه) جواز تاسيس؛ پروانه تاسيس؛ پروانه ساختمانی؛ پروانه بهره برداری؛

 پروانه بهداشتی؛ گواهی استاندارد؛ کارت بازرگانی؛ رتبه بندی؛ پروانه توسعه و يا ساير مجوزهای مرتبط با نوع فعاليت به نام متقاضی، صادره از مراجع ذی صلاح که باید با موضوع انجام کار، هماهنگی و ارتباط مستقیم داشته باشد؛ ساير مدارک مورد نياز حسب مورد.

 

ضمانت نامه حسن انجام کار 

 

تصویر قرارداد منعقده بر اساس قانون کار، فی مابین کارفرما و پیمانکار؛ تاییدیه کتبی کارفرما؛ ساير مدارک مورد نياز حسب مورد. شایان ذکر است، بر اساس آنچه در سامانه صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون آمده، صدور ضمانت نامه حسن انجام کار برای امور بازرگانی، ممنوع می باشد.

 

ضمانت نامه استرداد پیش پرداخت و ضمانت نامه استرداد کسور وجه الضمان

 

مدارک لازم صدور ضمانت نامه استرداد پیش پرداخت: تصویر قرارداد منعقده فی مابین کارفرما و پیمانکار؛ ارائه تاییدیه کتبی کارفرما و ساير مدارک مورد نياز حسب مورد.

مدارک لازم صدور ضمانت نامه استرداد کسور وجه الضمان: تصویر قرارداد منعقده فی مابین کارفرما و پیمانکار؛ تائیدیه کتبی کارفرما مبنی بر اجرای تعهدات متقاضی با کارفرما و تعیین میزان پرداخت ها و کسورات قانونی، مطابق قرارداد؛ ساير مدارک مورد نياز حسب مورد.

 

ضمانت نامه گمرکی

 

ضمانت نامه‌ های گمركی، بايد در نمونه‌ های مورد توافق با گمرک جمهوری اسلامی ايران صادر گردد و فرد باید مدارکی مبنی بر درخواست کتبی گمرک و ساير مدارک مورد نياز را حسب مورد، ارائه کند. شایان ذکر است در ضمانت نامه های متفرقه نیز، مدارک حسب مورد تعیین می شوند.

نحوه دریافت ضمانت نامه الکترونیکی از صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون

بر اساس اخبار منتشره و نقل هایی که از سوی مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری بخش تعاون می شود، نحوه دریافت ضمانت نامه الکترونیکی از صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون cigf.ir، از طریق درگاه یکپارچه این صندوق و بانک توسعه تعاون خواهد بود.

در اخبار منتشره، از سوی مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری بخش تعاون نقل می گردد که؛ "در صورتی که درگاه مشترک ما با بانک توسعه تعاون و معاونت تعاون وزارتخانه، یکپارچه شود، می‌ توانیم به راحتی در کنار شرکت‌ های تعاونی، ارائه خدمات داشته باشیم."

با این وجود، در زمان نگارش این مقاله که 31 مرداد ماه سال 1402 می باشد، هنوز درگاهی برای صدور ضمانت نامه الکترونیکی از سوی صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون معرفی نگردیده و در سایت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون cigf.ir نیز آپشنی برای این امر، قرار داده نشده و بنابراین، تمامی مراحل دریافت، مطابق قبل و با مراجعه حضوری خواهد بود. (به محض اعلام و تغییر، متن مقاله به روزرسانی می شود.)

 شایان ذکر است، بر اساس آنچه در سایت cigf.ir آمده، روند کلی صدور ضمانت نامه در شیوه حضوری، بدین شرح است که متقاضی، جهت تشکیل پرونده، اقدام به ارائه تقاضا و مدارک مربوطه به نمایندگی ها کرده؛ سپس، بررسی های کارشناسی طرح و اعتبارسنجی صورت خواهد گرفت؛ ضمانتنامه توسط ارکان اعتباری، تصویب شده و پس از اخذ کارمزد و اخذ تضمینات و عقد قرارداد، ضمانت نامه صادر می گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه صدور الکترونیکی ضمانت نامه بخش تعاون پاسخ دهند.