سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، راه اندازی شده تا افرادی که حساب و کارت آن ها به علت تراکنش های مشکوک، از سوی مرکز تحقیقات بانک مرکزی، مسدود گردیده، بتوانند با درج کد ملی و شماره همراه، اقدام به ثبت نام در سامانه eers.ir نموده و با بارگذاری مدارک خود، تقاضای پیگیری و پشتیبانی رفع مسدودی حساب در سامانه را داشته باشند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک
امروزه، داشتن حساب بانکی، بسیار رایج است و اکثر شهروندان، حداقل از یک حساب بانکی برخوردار بوده و امور روزمره و در سطح کلان تر، امور مالی مربوط به بیزنس و شغل خود را از طریق واریز و برداشت پول از حساب های بانکی خود، آن هم به صورت اینترنتی، انجام می دهند.
در این اثنا، با توجه به اینکه امکان سوء استفاده های مختلف و ارتکاب جرایمی چون پولشویی و فیشینگ، از طریق حساب های بانکی وجود دارد، قانون گذار و دولت، امکان مسدودی حساب افراد را به علت های مختلف، مورد پیش بینی قرارداده اند و هم زمان، با طراحی سامانه های مختلف، من جمله سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، در برخی موارد، امکان درخواست رفع مسدودی از حساب، بدون مراجعه حضوری صاحب حساب به مرجع مسدود کننده را پیش بینی کرده اند.
از آنجا که سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، بسیار پرکاربرد و در عین حال جدید است و اغلب افراد در خصوص موارد استفاده آن دارای پرسش هستند، در مقاله حاضر، چیستی این سایت، نحوه ثبت نام در سامانه eers.ir یا همان سایت هوشمند تحقیقات الکترونیک، همچنین نحوه رفع مسدودی حساب و پیگیری و پشتیبانی رفع مسدودی حساب مسدود شده از طریق سامانه مذکور، توضیح داده شده است.
برای ورود به سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک کلیک کنید.
کاربران، برای ورود به سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، باید به آدرس eers.ir مراجعه کنند.
قبل از پاسخ به این پرسش که سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک چیست و پیگیری و پشتیبانی رفع مسدودی حساب در سامانه eers.ir چگونه است؟ باید گفت، حساب های بانکی افراد، ممکن است با علت های مختلفی که در زیر ذکر می گردند، مسدود شده و بدین ترتیب، افراد برای مدتی، نتوانند از حساب خود، پول برداشت کرده یا به آن، پول واریز نمایند. بسته به اینکه علت مسدودی حساب فرد چه عاملی باشد، روش های رفع مسدودی حساب، متفاوت خواهد بود.
علل مسدودی حساب بانکی یک شخص می تواند مواردی چون، دستور پلیس فتا به علت صدور حکم از سوی یک مرجع قضایی با عللی نظیر شکایت شاکی خصوصی یا ورود پول کثیف به حساب فرد؛ دستور بانک مرکزی و مرکز تحقیقات این بانک، به علت تراکنش های مشکوک و غیر نرمال حساب یا دستور دادستانی کل، در خصوص حساب هایی که در مواردی چون شرط بندی و قمارهای اینترنتی، فروش وی پی ان و یا فال گیری، فعالیت دارند باشد.
در شرایطی که بانک مرکزی و مرکز تحقیقات این بانک، به علت تراکنش های مشکوک و غیر نرمال و تراکنش های بسیار بالا، حساب افراد را مسدود کرده باشند، پیامکی از سوی سامانه eers.ir یا همان سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک ، به فرد ارسال شده و این مسدودی به وی، اطلاع رسانی می گردد.
در این شرایط، فرد می تواند وارد سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک eers.ir شده و با وارد کردن اطلاعات لازم، به صورت غیر حضوری، تقاضای بررسی و درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را داشته باشد و در این راستا، باید مدارک مثبت ادعای خود در خصوص سالم و نرمال بودن منشا پول های واریزی که از سوی بانک، مشکوک شناخته شده اند را نیز بارگذاری کند تا مسئولین مربوطه رسیدگی و در صورت پذیرش ادعای فرد، اقدام به رفع مسدودی حساب وی کنند.
بنابراین، با توجه به مقدمات بالا، در پاسخ به این پرسش که سامانه eers.ir یا همان سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک چیست باید گفت، این سامانه، از سوی بانک مرکزی راه اندازی شده تا افرادی که حساب آن ها از جانب مرکز تحقیقات بانک مرکزی با عللی چون غیر نرمال و مشکوک بودن تراکنش ها مسدود گردیده و در این راستا، پیامکی از سامانه eers.ir دریافت نموده اند بتوانند، با مراجعه به سامانه و طی مراحل لازم به صورت غیر حضوری، درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را داشته باشند.
نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، پرسش اغلب افرادی است که حساب آن ها از سوی مرکز تحقیقات بانک مرکزی بسته و مسدود شده و پیامکی از سوی سامانه eers.ir مبنی بر این امر دریافت کرده اند و قصد دارند به صورت غیر حضوری و با ثبت نام در سامانه eers.ir اقدام به رفع مسدودی حساب بانکی خود نموده و تقاضای پیگیری و پشتیبانی رفع مسدودی حساب در سامانه eers.ir را داشته باشند. نحوه ثبت نام در سامانه eers.ir، مطابق راهنمای تصویری زیر است:
در ابتدا فرد باید برای ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، آدرس eers.ir را جستجو نموده تا به صفحه ای مشابه صفحه زیر وارد شود و گزینه مسدودی حساب بانکی را انتخاب نماید.
در این گام، فرد باید اطلاعات لازم که کد ملی و شماره همراه است را در کادرهای مربوطه وارد کرده و پس از درج کد امنیتی با حروف بزرگ، بر روی گزینه ارسال، کلیک نماید.
در مراحل بعدی، فرد وارد سامانه eers.ir خواهد شد و می تواند با بارگذاری مدارک مثبت ادعای خود در خصوص سالم و نرمال بودن منشا پول های واریزی که از سوی بانک، مشکوک شناخته شده اند، از بانک تقاضای رفع مسدودی حساب را داشته باشد.
پس از ذکر چیستی سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک و توضیح نحوه ثبت نام در سامانه eers.ir، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، در خصوص نحوه رفع مسدودی کارت بانکی و حساب در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک و اقداماتی که پس از ثبت درخواست و تقاضای پیگیری و پشتیبانی رفع مسدودی حساب در سامانه eers.ir برای رفع مسدودی از حساب صورت می گیرد، صحبت خواهد شد.
نحوه رفع مسدودی حساب در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک eers.ir بدین صورت است که فرد باید مطابق آنچه در تیتر قبلی مقاله در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه eers.ir ذکر گردید، وارد سامانه شده و درخواست خود، همچنین مدارک مثبت ادعای خود مبنی بر نرمال و سالم بودن تراکنش هایی که مشکوک شناخته شده و به همین علت حساب مسدود گشته را ثبت و بارگذاری نماید.
در این شرایط، درخواست ثبت شده در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک، به مسئول مربوطه در مرکز تحقیقات بانک مرکزی ارجاع خواهد شد و در صورت موجه شناختن دلایل و مدارک فرد و تایید و پذیرش آن ها، از حساب شخص، رفع مسدودی انجام خواهد گرفت.
شایان ذکر است که در پاره ای از موارد، ممکن است که از سوی بانک با فرد تماس حاصل شده و از او بخواهند که در گام بعدی، اصل مدارک بارگذاری شده و سایر مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری تقدیم مرجع صالح نماید تا بررسی های بیشتر، صورت گرفته و رفع مسدودی از حساب انجام گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه هوشمند تحقیقات الکترونیک
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©