دینا / تجاری / امور بانکی / وام مضاربه بانک ملت

وام مضاربه بانک ملت

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملت به شکل حضوری می باشد. این بانک در ابتدا درخواست کتبی، مدارک شناسایی و پروانه کسب را بررسی کرده و پس از تایید وام مضاربه در قالب چک به وام گیرنده تحویل می گردد. میزان سود در بانک های دولتی بین 15 تا 20 درصد و در بانک های خصوصی بیش از 20 درصد خواهد بود.

 

وام مضاربه یک قرارداد دو طرفه مابین بانک و فرد متقاضی دریافت وام می باشد. در این قرارداد بانک ، سرمایه‌ای را در اختیار شخص متقاضی قرار داده تا وی با آن سرمایه تجارت کرده و سود حاصل را مابین دو طرف تقسیم کند. در قرارداد مضاربه اگر سودی حاصل شود بین طرفین تقسیم خواهد شد اما در صورت زیان، خسارت متوجه دارنده مال است مگر این که در قرارداد موردی جز این ذکر شده باشد.

وام مضاربه از جمله تسهیلاتی است که بانک های دولتی و خصوصی در اختیار افراد حقیقی و حقوقی قرار می دهند. این وام به دلیل کمک به همه کسب و کار هایی است که پتانسیل رشد و صادرات را دارند، اهمیت دارد. تجار و کارآفرینان می توانند در جهت رشد کسب و کار خود و فعال کردن بخش صادرات از این تسهیلات بدون بهره سود ببرند به همین سبب آشنایی متقاضیان با شرایط و نحوه دریافت این وام ضروری است.

در این مقاله وام مضاربه بانک ملت از جوانب مختلف بررسی شده است. در ادامه مقاله  به مواردی همچون شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام مضاربه بانک ملت، نحوه دریافت تسهیلات مضاربه و بازپرداخت آن، میزان مبلغ وام مضاربه و محاسبه سود آن پرداخته می شود.

شرایط دریافت وام مضاربه بانک ملت

وام مضاربه، وامی است که به جهت رونق بخشیدن به بازار محصولات داخلی  از سوی بانک های دولتی و خصوصی به بازرگانان داخلی و خارجی عطا می شود. از این رو این تسهیلات تنها به کسب و کار های بزرگ و کوچکی که امکان صادرات دارند، تعلق می گیرد و بانک ها در مورد واردات مجاز به ارائه تسهیلات مضاربه به بخش خصوصی (هر گونه کسب و کار بزرگ و کوچک غیر دولتی) نیستند.

 

 شرایط دریافت وام مضاربه بانک ملت به طور کلی چه برای اشخاص حقیقی و چه حقوقی یکسان است. در وهله اول شخص باید یک حوزه فعالیت مشخص ، مجوز فعالیت و مجوز صنفی داشته باشد. همچنین معتبر بودن فرد متقاضی در حوزه فعالیت و سابقه صادرات آن امتیازی مثبت برای دریافت وام مضاربه در نظر گرفته می شود. فرد متقاضی دریافت تسهیلات مضاربه می بایست در نظر داشته باشد حداکثر  ظرف مدت یک سال می تواند تسهیلات مضاربه را تسویه کند.

مدارک لازم برای دریافت وام مضاربه بانک ملت

برای درخواست وام مضاربه بانک ملت می بایست افراد حقیقی و حقوقی در بانک ملت حساب داشته باشند و در ابتدا درخواست وام کتبی خود را با شماره حساب بانک ملت تحویل متصدی شعبه داده و سپس دیگر  مدارک لازم برای دریافت وام مضاربه بانک ملت را تحویل دهند. 

 

مدارک اشخاص حقیقی : پروانه کسب یا مجوز صنفی مجاز و معتبر، اصل شناسنامه و کارت ملی، کپی سند مالکیت یا اجاره نامه محل کسب، ارائه وثیقه های معتبر به بانک. در صورت نیاز دیگر مدارک لازم بر حسب نوع درخواست پس از مراجعه به شعبه اعلام می شود. 

 

مدارک اشخاص حقوقی : اصل شناسنامه کارت ملی مدیران شرکت، مجوز صنفی معتبر که حاکی از تجارت و بازرگانی (خرید و فروش کالا) باشد، اساس نامه، اظهارنامه مالیاتی، آخرین تغییرات شرکت مندرج در روزنامه رسمی، صورت های مالی، کارت بازرگانی برای واردات و ارائه وثایق معتبر. 

 

پس از مراجعه به شعبه بانک ملت و تحویل مدارک، در صورت نیاز، دیگر مدارک و مستندات از سوی متصدی شعبه اعلام می گردد. به طور کلی با توجه به حوزه فعالیت شخص و دلیل درخواست برای دریافت وام مضاربه، ممکن است برای دریافت وام، مدارک جزئی تری نیاز باشد.

نحوه دریافت تسهیلات مضاربه بانک ملت

دریافت تسهیلات مضاربه بانک ملت به صورت حضوری امکان پذیر بوده و قابلیت درخواست و دریافت به صورت اینترنتی برای آن وجود ندارد. نحوه دریافت تسهیلات مضاربه بانک ملت به این صورت می باشد که ابتدا متقاضی می بایست درخواست خود را به همراه مدارک لازم به شعبه تحویل دهد. پس از آن درخواست متقاضی و مدارکی که تحویل داده است بررسی می شوند و در صورتی که به تصویب مراجع ذی صلاح بانک ملت رسید می بایست یک وثیقه معتبر به بانک تحویل دهد. 

 

پس از بررسی وثیقه و تایید ارزش آن (اگر وثیقه ملک باشد، ارزش ملک متناسب با مبلغ تسهیلات یا اگر سفته است، مبلغ سفته برابر با مبلغ تسهیلات به علاوه سود تسهیلات) قرار داد تسهیلات مضاربه منعقد شده و در نهایت، پس از اتمام مراحل اداری چک تسهیلات صادر خواهد شد.

 

لازم به ذکر است هنگام دریافت وام مضاربه بانک ملت مواردی  بر اساس میزان تسهیلات دریافتی و سود آن باید در سند ذکر شود. این موارد شامل: مبلغ تسهیلات دریافت شده، بانک بدهکار، تسهیلات پرداختی بستانکار، میزان سود تسهیلات، پیش‌پرداخت بهره بدهکار و بهره تسهیلات پرداختنی بستانکار می باشند.

 

مبلغ وام مضاربه ای بانک ملت

مبلغ وام مضاربه ای بانک ملت دارای سقف و کف مشخصی نبوده و کاملا متغیر است. مقدار تسهیلات مضاربه به میزان فروش سال قبل متقاضی یا ارزش وثیقه بستگی دارد. اگر مبلغ بر اساس میزان فروش سال قبل باشد، بانک ملت بین 60 تا 80 درصد این مبلغ را به عنوان تسهیلات ارائه می دهد. همچنین اگر میزان تسهیلات بر اساس وثیقه مشخص شود، تقریبا تا سقف ۷۰ درصد ارزش کارشناسی ملک مسکونی، ۶۰ درصد ملک اداری و ۵۰ درصد ملک تجاری برآورد می‌شود.

 

علاوه بر دو شرط بالا که عمده میزان تسهیلات به آن ها بستگی دارد هزینه های دیگری نیز وجود دارند که محاسبه شده و به مبلغ تسهیلات اضافه می شوند. این هزینه ها عبارت اند از : قیمت خرید کالا، هزینه حمل و نقل کالا، هزینه بسته ‌بندی کالا، انبارداری کالا، بیمه، حق ثبت سفارش کالا، هزینه های بانکی، حقوق گمرکی و سود بازرگانی. به غیر از موارد ذکر شده دیگر هزینه‌ ها را برعهده وام‌ گیرنده می باشد.

 

محاسبه سود وام مضاربه بانک ملت

در این قسمت به چگونگی محاسبه سود وام مضاربه بانک ملت پرداخته می شود. در ابتدا باید گفت میزان سودی که بانک های خصوصی و دولتی برای تسهیلات مضاربه در نظر می گیرند متفاوت است؛ بانک های دولتی بین 15 تا 20 درصد و بانک های خصوصی بیشتر از 20 درصد سود دریافت می کنند. به طور کلی فرمول سود وام مضاربه بانک ملت به صورت زیر می باشد.

 

وام مضاربه بانک ملت

 

علاوه بر فرمول ذکر شده مقدار دقیق سود به عوامل دیگری همچون مدت زمان قرارداد، میزان سرمایه درخواستی، ارزش کار، تخصص، تجربه و سابقه کاری مشتری، نوع کالا و منابع سپرده گذار نیز  بستگی دارد.

 

نحوه بازپرداخت تسهیلات مضاربه بانک ملت

نحوه بازپرداخت تسهیلات مضاربه بانک ملت در موعد مقرر از طریق شماره شبا بانک ملت یا سایر موارد به 2 روش امکان پذیر است. اولین روش مراجعه حضوری به یکی از شعب بانک ملت می باشد. در روش دیگر که به منظور بهبود خدمات و گسترش خدمات الکترونیکی راه اندازی شده، بازپرداخت از طریق سامانه بستام بانک ملت می باشد. 

 

برای پرداخت از طریق سامانه بستام وارد سامانه به نشانی bastam.bankmellat.com شده و در صفحه پایین اصلی گزینه باز پرداخت اقساط تسهیلات متمرکز انتخاب شود.

 

نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملت

 

در صفحه جدید باز شده  از میان دو گزینه، گزینه اول یعنی بازپرداخت اقساط تسهیلات متمرکز بانک ملت انتخاب شود.

 

محاسبه سود وام مضاربه بانک ملت

 

پس از ورود به صفحه اطلاعات می توان میان گزینه های شماره قرارداد یا شماره کارت مجازی یک گزینه را انتخاب کرده و با وارد کردن اطلاعات گزینه انتخابی و عبارت امنیتی وارد صفحه پرداخت شد.

 

وام مضاربه بانک ملت

 

تسهیلات مضاربه از نوع تسهیلات کوتاه مدت بوده و بازپرداخت آن حداکثر یک ساله انجام می شود که  بازپرداخت اقساط آن به انتخاب وام گیرنده در بازه های زمانی2 قسط ۶ ماهه، یک قسط ۶ ماهه، 2 قسط 3 ماهه و 4 قسط 3 ماهه انجام می شود. وام گیرنده می تواند نحوه بازپرداخت تسهیلات مضاربه بانک ملت را به دلخواه انتخاب کند و بر اساس آن اقدام به پرداخت اقساط خود کند.

 

دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملت در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت وام مضاربه بانک ملت پاسخ دهند.