دینا / تجاری / امور بانکی / استعلام حساب وکالتی

استعلام حساب وکالتی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی با جستجوی آدرس my.cbi.ir، انتخاب گزینه شخص حقیقی یا حقوقی، ورود به پنجره خدمات دولت هوشمند my.gov.ir و طی باقی مراحل می باشد برای این امر، به اطلاعات هویتی فرد نیاز بوده و در حال حاضر، سامانه ای مجزا برای استعلام حساب وکالتی وجود ندارد.

 

وکالتی کردن حساب، از جمله مراحل ضروری باید برای شرکت در طرح فروش یکپارچه خودرو بوده و بدون وکالتی شدن حساب، متقاضی خرید خودرو به قیمت دولتی، قادر به ثبت نام اولیه نخواهد بود نمی تواند مراحل درخواست شرکت در این طرح را تکمیل کند.

از این رو، یکی از دغدغه های افرادی که اقدام به وکالتی کردن حساب خود برای شرکت در طرح فروش یکپارچه خودرو نموده اند، همچنین افرادی که در بازار بورس ارز و کالا فعال بوده و نیاز به حساب وکالتی دارند این است که آیا حساب آن ها، پس از مراجعه به بانک و طی کردن مراحل لازم، وکالتی شده یا خیر که اطلاع از این موضوع، تنها با استعلام حساب وکالتی میسر است و همین امر ضرورت اطلاع از نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی را ایجاب می نماید.

لذا در مقاله حاضر، وجود یا عدم وجود سامانه استعلام حساب وکالتی بانک هایی چون صادرات، سپه، مهر ایران، کشاورزی و ملی بررسی شده و مدارک لازم و نحوه و مراحل استعلام این نوع از انواع حساب بانکی توضیح داده شده است.

سامانه استعلام حساب وکالتی

یکی از رایج ترین پرسش های افرادی که اقدام به افتتاح حساب وکالتی بورس کالا و ارز یا حساب وکالتی خرید خودرو از سامانه یکپارچه فروش خودرو نموده اند، مبنی بر این است که سامانه استعلام حساب وکالتی چیست و آیا دولت و بانک هایی چون بانک صادرات، سپه، مهر ایران، کشاورزی و ملی اقدام به راه اندازی سامانه ویژه برای استعلام این نوع از انواع حساب بانکی کرده اند یا خیر؟

در پاسخ به پرسش در خصوص سامانه استعلام حساب وکالتی باید گفت، سامانه ای جداگانه برای استعلام حساب وکالتی در بانک های مختلف وجود نداشته و در پروسه افتتاح حساب وکالتی، فرد از وضعیت موفقیت وکالتی شدن حساب خود به موجب رسیدهای دریافتی و پیامک، مطلع خواهد شد.

البته، چنانچه فرد از طریق سایت بانک مد نظر خود، اقدام به افتتاح حساب وکالتی نموده باشد، می تواند مجدد به سایت همان بانک مراجعه کرده و مراحل وکالتی کردن حساب را طی کند، در شرایطی که موفق به ثبت نام مجدد نگردد، یعنی حساب او وکالتی شده و بدین ترتیب، می توان گفت، به نوعی سامانه ثبت نام اینترنتی هر بانک برای تشکیل حساب وکالتی، سامانه استعلام آن نیز محسوب می گردد.

باید مد نظر داشت بانک مرکزی، در درگاه خدمات الکترونیکی این بانک به آدرس my.cbi.ir امکانی تحت عنوان استعلام تعداد حساب های بانکی را مورد پیش بینی قرار داده و در صورتی که فرد در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، اقدام به ثبت نام و احراز هویت سطح یک و دو کرده باشد، فرصت استفاده از این امکان برای او ممکن و میسر خواهد بود.

بنابراین در یک جمع بندی کلی می توان گفت، علی رغم اینکه سامانه ای جداگانه برای استعلام حساب وکالتی راه اندازی نشده، ولیکن درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی به آدرس my.cbi.ir و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir را می توان سامانه استعلام حساب وکالتی و سایر حساب ها دانست.

مدارک لازم برای استعلام حساب وکالتی

پس از توضیح در خصوص سامانه استعلام حساب وکالتی، در این تیتر از مقاله نوبت به بررسی مدارک لازم برای استعلام حساب وکالتی بانک سپه، صادرات، مهر ایران، کشاورزی، ملی و دیگر بانک ها می رسد. این مدارک در مراجعه حضوری به بانک یا مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی عبارتند از:

مدارک هویتی فرد یا اطلاعات مربوط به مدارک هویتی (اعم از شناسنامه و کارت ملی یا شماره شناسنامه و شماره ملی و شماره سریال کارت ملی)

مدارک مربوط به حسابی که فرد، اقدام به وکالتی نمودن آن کرده یا در دست داشتن اطلاعات مربوط به حساب که شامل شماره حساب یا شماره کارت بانکی مربوط به حساب می باشد.

در صورتی که حساب وکالتی فرد، مربوط به بورس کالا و ارز یا طرح یکپارچه خرید خودرو بوده و فرد قصد مراجعه حضوری به بانک برای استعلام حساب را دارد، رسید اینترنتی یا کاغذی تحویل شده به فرد توسط سایت ثبت نام حساب وکالتی یا کارمند شعبه بانک نیز از دیگر مدارک لازم برای استعلام حساب وکالتی بانک های مختلف می باشد.

نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی

نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی، پرسش اغلب افرادی بوده که اقدام به افتتاح این حساب نموده اند و از این رو، این تیتر از این مقاله حقوقی دینا به بررسی این پرسش پر تکرار و پاسخ به آن، اختصاص داده شده است. قبل از توضیح نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی باید گفت؛

از آنجا که معمولا، بلافاصله پس از افتتاح حساب وکالتی بانک کشاورزی، مهر ایران، سپه، صادرات و... پیامکی مبنی بر موفق بودن افتتاح حساب و وکالتی شدن آن ارسال می گردد، اکثر افراد از طی کردن مراحل استعلام حساب وکالتی، بی نیاز هستند.

لکن در شرایطی که فرد همچنان متقاضی استعلام حساب وکالتی باشد، نحوه و مراحل انجام این امر به دو صورت حضوری و از طریق مراجعه به بانکی که حساب در آن افتتاح شده و به صورت اینترنتی از طریق مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی به آدرس my.cbi.ir میسر می باشد. 

در استعلام حساب وکالتی به صورت حضوری، فرد باید به بانکی که در آن افتتاح حساب کرده مراجعه نموده و با تحویل مدارک مورد نیاز و اطلاعات هویتی و اطلاعات حساب، از بانک بخواهد وکالتی شدن یا نشدن حساب وی را تایید نماید.

در شیوه اینترنتی، کافی است که فرد به درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی به آدرس my.cbi.ir مراجعه نموده و حسب مورد گزینه شخص حقیقی یا حقوقی را انتخاب کند.

 

استعلام حساب وکالتی

 

در این بخش فرد به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir هدایت شده و باید شماره همراه و شماره ملی خود را وارد و برروی ارسال رمز یک بار مصرف کلیک کند.

 

 سامانه استعلام حساب وکالتی

 

در این بخش فرد باید شماره پیامک ارسالی را در کادر مربوطه وارد نماید.

 

نحوه استعلام حساب وکالتی

 

در این قسمت فرد به صفحه ای همانند صفحه زیر هدایت شده و در صورتی که در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند احراز هویت سطح دو را انجام داده باشد (وارد کردن سریال کارت ملی و بارگذاری ویدئو از چهره شخص) می تواند با کلیک بر گزینه استعلام حساب، از وضعیت حساب وکالتی و سایر حساب های خود مطلع گردد.

 

 مراحل استعلام حساب وکالتی

 

خوانندگان محترم، می توانند این نکته را نیز مد نظر قرار دهند که راه غیر مستقیم دیگری برای استعلام وکالتی شدن حساب وجود دارد و آن این است که فرد به سایت بانکی که حساب خود را از طریق آن وکالتی کرده مراجعه نموده و مراحل وکالتی کردن حساب به صورت اینترنتی را طی کند، چنانچه سامانه مجدد اجازه وکالتی کردن حساب را ندهد، بدین معنا بوده که حساب وی وکالتی گردیده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه و مراحل استعلام حساب وکالتی پاسخ دهند.