سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری که برای خدماتی چون ارائه انتقاد و پیشنهاد از این سازمان و ...راه اندازی شده، از طریق سرشماره 500029 در دسترس بوده و افراد با ارسال الگوهای رمز شخصی# شماره فرعی پرونده # شماره پرونده # 1 و شماره پرونده # 2 به سرشماره مذکور می توانند به خلاصه و رمز پرونده خود دست یابند.
برای مشاوره امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری
برای مشاوره امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری
دیوان عدالت اداری، یکی از مهم ترین نهادهایی است که برخی از افراد در خصوص موضوعات در صلاحیت این مرجع، در آن، پرونده داشته و همواره، در پی این هستد که بدون مراجعه حضوری، از خلاصه و رمز پرونده خود، مطلع گردند و انتقادات و پیشنهادات خود را به گوش مسئولین صلاحیت دار برسانند.
لذا سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، از سوی این نهاد راه اندازی شده تا افراد بتوانند از طریق آن، به مواردی چون خلاصه و رمز پرونده خود، دسترسی یابند و انتقادات و پیشنهادات خود از این سازمان را ارائه دهند که البته، دسترسی به این امکانات، با اطلاع از سرشماره این سامانه پیامکی و نحوه استفاده از آن، میسر می باشد.
لذا در مقاله حاضر، چیستی سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، نحوه دریافت خلاصه و رمز شخصی پرونده، همچنین نحوه دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس از طریق آن بررسی و به این پرسش که برای ارائه پیشنهاد و انتقاد از خدمات قضایی دیوان عدالت اداری چه باید کرد، پاسخ داده شده است.
به تازگی، در اخبار منتشر شده از سوی قوه قضاییه، از راه اندازی سامانه ای پیامکی برای ارائه خدمات الکترونیک مربوط به دیوان عدالت اداری، رونمایی شده و همین امر، سبب طرح این پرسش می گردد که سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری چیست؟ لذا در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، این پرسش، مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص آن، توضیح داده خواهد شد.
در پاسخ به پرسش مطروحه باید گفت، سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری که از طریق شماره 500029 در دسترس مخاطبان خود و اشخاصی که در این مرجع قضایی پرونده دارند می باشد، سامانه ای است که از طریق آن، می توان به امکاناتی چون، دریافت خلاصه پرونده؛ دریافت رمز پرونده؛ دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس؛ مشاهده فهرست پروندهها و ارسال پیشنهاد و یا انتقاد دست یافت.
با توجه به اینکه استفاده از امکانات فوق الذکر، تنها با دانستن چگونگی استفاده از سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری 500029 میسر است، در ادامه، در هر یک از تیترهای مقاله، نحوه استفاده از هریک از این امکانات، توضیح داده خواهد شد.
دریافت خلاصه پرونده در دیوان عدالت اداری بدون مراجعه حضوری به این مرجع، تنها با اطلاع از نحوه دریافت خلاصه پرونده از طریق سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، میسر است که در این تیتر از مقاله، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
برای دریافت خلاصه پرونده از طریق سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، متقاضی باید، رمز شخصی# شماره فرعی پرونده # شماره پرونده # 1 را به سر شماره 500029، پیامک نماید.
به عنوان مثال: (رمز پرونده) 2030#(شماره فرعی پرونده)2#(شماره پرونده)9009982619700000 # 1 باید به سزشماره مذکور، پیامک گردند. پس از ارسال، نتیجه در قالب یک پیامک، به شماره همراه فرد، ارسال شده و وی می تواند از خلاصه پرونده خود، مطلع گردد.
نحوه دریافت رمز شخصی پرونده از طریق سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری پرسش اغلب افرادی است که می خواهند بر اساس فرمول مذکور در تیتر قبل، اقدام به دریافت خلاصه پرونده خود کنند. لذا در این تیتر، نحوه و مراحل این امر، توضیح داده خواهد شد.
برای دسترسی به رمز پرونده، شماره پرونده # 2 باید به 500029 ارسال گردد اما، باید مد نظر قرار داد که این امکان، تنها برای اشخاصی در دسترس خواهد بود که شماره تلفن همراه آن ها، در سیستم قضایی ثبت بوده و حساب کاربری در سامانه ثنا داشته باشند.
برای دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس از طریق سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، فرد باید با نحوه و مراحل این امر، آشنا باشد که مراحل و نحوه دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس از طریق سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری، در این تیتر، بررسی خواهند شد.
برای دریافت شعبه رسیدگی گننده و آدرس، فرد باید، رمز شخصی# شماره فرعی پرونده # شماره پرونده # 1 را به سرشماره 500029، ارسال کرده و منتظر پاسخ پیامک از سوی این مرجع و این سامانه پیامکی بماند. برای اطلاع از سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری، مطالعه مقاله زیر، توصیه می شود.
بر اساس اخبار، در سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری که از طریق شماره 500029 در دسترس می باشد، راه حل و شیوه ای نیز برای ارائه پیشنهاد و انتقاد از خدمات قضایی دیوان عدالت اداری، پیش بینی شده است.
لذا، در این بخش از مقاله، به این پرسش که برای ارائه پیشنهاد و انتقاد از خدمات قضایی دیوان عدالت اداری چه باید کرد؟ پاسخ داده خواهد شد و فرمول ارائه پیشنهاد و انتقاد از خدمات قضایی دیوان عدالت اداری از طریق سامانه پیامکی آن، ذکر می شود.
برای ارائه پیشنهاد و انتقاد از خدمات قضایی دیوان عدالت اداری، فرد متقاضی ارائه این موارد باید، متن مربوط و مد نظر خود را را از این الگوی، یعنی (متن پیشنهاد یا انتقاد # 9)، به شماره 500029 پیامک نماید تا مسئولین در اسرع وقت، به آن رسیدگی نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری پاسخ دهند.
برای مشاوره امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری
برای مشاوره امکانات سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©