سامانه استعلام ازدواج و اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی، ثبت من my.ssaa.ir بوده که ازدواج و طلاق های ثبت شده مربوط به سال 1392 و بعد از آن را نمایش می دهد و یکی از راه های اطلاع از سوابق ازدواج و وضعیت تاهل برای ایرانیان عازم یا مقیم خارج از کشور، درخواست صدور گواهی تجرد می باشد که باید توسط فرد یا وکیل او درخواست شود.
برای مشاوره نحوه و امکان استعلام ازدواج
برای مشاوره نحوه و امکان استعلام ازدواج
با توجه به اینکه در قانون، راه هایی وجود دارد که افراد می توانند به کمک آن ها، ازدواج های قبلی خود را از شناسنامه پاک کرده و شناسنامه المثنی دریافت کنند و به این ترتیب، وضعیت تاهل و سوابق ازدواج را در شناسنامه خود، سفید نگاه دارند، عده ای هنگام ازدواج، به راحتی سوابق ازدواج دائم یا موقت قبلی خود را از دیگری پنهان می کنند.
از این رو، برخی از افراد، به دنبال راه هایی برای استعلام ازدواج و اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی هستند که برای تحقق این امر، لازم است از مسائلی چون وجود یا عدم وجود سامانه اینترنتی برای این موضوع و شرایطی که آگاهی از وضعیت تاهل دیگری را فراهم می آورند، مطلع باشند.
لذا در مقاله حاضر، سامانه استعلام آنلاین ازدواج my.ssaa.ir و sabteahval.ir ، روش ها و نحوه استعلام این واقعه، استعلام ازدواج موقت از ثبت احوال و اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی، جهت اطلاع از داشتن یا نداشتن سابقه ازدواج بررسی شده که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این امر می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
در پاسخ به این پرسش که آیا سامانه استعلام آنلاین ازدواج دائم و صیغه یا همان عقد موقت، توسط ادارات ثبت احوال و اسناد کل کشور، راه اندازی شده است یا خیر و نحوه استعلام و اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی در این سامانه چگونه است؟ باید گفت؛
در حال حاضر و تا زمان نگارش این مقاله (مرداد 1402)، تنها سایت ثبت من به آدرس my.ssaa.ir از سوی ثبت احوال، راه اندازی شده که هر فرد با ثبت نام در آن از طریق کد ملی و شماره همراه منطبق با کد ملی خود، می تواند از وقایع ازدواج و طلاق مرتبط به خودش که مربوط به سال 1392 و بعد از آن بوده اند، مطلع گردد.
سامانه صدور گواهی تجرد به آدرس sabteahval.ir که صرفا این گواهی را برای ایرانیان عازم یا مقیم خارج از کشور، آن هم به دستور فرد یا وکیل رسمی و قانونی وی صادر می نماید، از دیگر سامانه هایی است که با مسامحه می توان از آن، به عنوان سامانه استعلام آنلاین ازدواج نام برد که در ادامه، نحوه استعلام ازدواج برای اطلاع از وضعیت تاهل و سوابق این امر، از طریق هر دو سامانه توضیح داده خواهد شد.
روش ها و نحوه استعلام ازدواج، پرسش اغلب افرادی بوده که قصد دارند با فردی، اقدام به انعقاد عقد نکاح دائم یا موقت نمایند اما، برایشان مهم است که طرف مقابلشان، پیش از این از سابقه ازدواج برخوردار نبوده یا در مورد آقایان، اکنون در تاهل فردی دیگر، به موجب ازدواج دائم یا موقت نباشد.
لذا در این تیتر از مقاله، روش ها و نحوه استعلام ازدواج و اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی و سایر اطلاعات هویتی، مورد بررسی قرار گرفته و به این پرسش که روش ها و نحوه استعلام ازدواج چگونه می باشد، پاسخ داده خواهد شد.
در توضیح روش ها و نحوه استعلام ازدواج باید گفت که در حال حاضر، صرفا خود افراد یا وکیلشان، با مراجعه به سامانه ثبت من یا سامانه ثبت احوال برای صدور گواهی تجرد، موفق خواهند شد که سوابق ازدواج و طلاق خود را استعلام کنند.
در صورتی که ایرانیان عازم یا مقیم خارج از کشور، تقاضای صدور گواهی تجرد از طریق سایت ثبت احوال را داشته باشند، یا باید به صورت حضوری به یکی از اداره سجلات و احوال شخصیه در وزارت امور خارجه (در داخل کشور) و یا نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران (در خارج از کشور)، مراجعه کرده و درخواست صدور گواهی مد نظر را بنمایند یا به سایت sabteahval.ir مراجعه و از قسمت معرفی خدمات بر روی گزینه صدور گواهی تجرد کلیک کنند.
در این مرحله، فرد باید بر روی گزینه سامانه های مرتبط، کلیک کند.
در این گام، فرد باید بر روی گزینه دریافت خدمت کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید تمامی اطلاعات لازم را در کادرهای مرتبط درج نموده و گزینه ثبت درخواست را انتخاب کند.
در نهایت، با تکمیل مراحل مذکور و باقی مراحل، شخص موفق خواهد شد درخواست خود برای صدور گواهی تجرد را ثبت نموده و از طریق شماره پیگیری دریافت شده، وضعیت صدور یا مرحله ای که گواهی در آن قرار دارد را پیگیری نماید.
چنانچه اشخاصی که در سال 92 و بعد از آن، اقدام به ازدواج، طلاق، فسخ نکاح و... نموده اند، بخواهند اقدام به استعلام ازدواج و سوابق این امر نمایند باید به سامانه ثبت من به آدرس my.ssaa.ir مراجعه کرده و با کلیک بر روی گزینه ورود، به مرحله بعدی بروند. در صورتی که فرد قبلا در این سامانه، ثبت نام ننموده باید در ابتدا، نسبت به این امر، اقدام کند.
در این مرحله، فرد باید شماره ملی خود را وارد و بر روی گزینه ارسال رمز پویا کلیک کند تا رمز پویا به شماره همراه وی ارسال شود؛ پس از دریافت کد، شخصی باشد آن در کادر مربوطه وارد و گزینه ورود را انتخاب نماید.
در این قسمت، فرد باید بر روی گزینه ازدواج و طلاق، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید بر روی گزینه وقایع ازدواج و طلاق، کلیک کند.
در این قسمت، چنانچه فرد، در سال 92 و بعد از آن، دارای سوابق ثبت شده در خصوص وقایع مرتبط با ازدواج باشد، این امر در این صفحه به وی نمایش داده خواهد شد.
باید در نظر داشت، در حال حاضر، هیچ شخصی نمی تواند بدون رضایت طرف مقابل، اقدام به استعلام ازدواج و آگاهی از وضعیت تاهل او با کد ملی فرد نماید و برای انجام این امر، باید شناسنامه او را مشاهده کرده یا حسب مورد از وی بخواهد، از طریق سامانه ثبت من یا صدور گواهی تجرد، اقدام کرده و نتیجه را به وی نیز نشان دهد.
امکان استعلام ازدواج موقت از ثبت احوال، از دیگر پرسش های رایجی است که از سوی افراد مایل به کسب اطلاع از وضعیت تاهل و سوابق ازدواج دیگری، مطرح می گردد که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی قرار گرفته و به آن پاسخ داده خواهد شد.
در خصوص امکان استعلام ازدواج موقت از ثبت احوال باید گفت، با توجه به اینکه قانون گذار، جز در مواردی نظیر شرط بر ثبت نکاح موقت یا توافق طرفین بر این امر، همچنین بارداری زوجه در عقد موقت، الزامی بر ثبت آن ندانسته و عدم ثبت ازدواج موقت یا صیغه را جرم انگاری نکرده است، در بسیاری از موارد، ازدواج موقت مردان و زنان، ثبت نمی گردد و در درجه اول، به همین علت نمی توان از وضعیت تاهل افراد به موجب عقد موقت یا سابقه تاهل به واسطه این عقد، مطلع گردید.
در درجه دوم و با فرض ثبت ازدواج موقت به صورت رسمی و قانونی، جز در مواردی که در تیتر های قبلی مقاله ذکر گردید یا جز در صورت مراجعه حضوری اشخاص به این ادارات، به هیچ وجه، هیچ شخص دیگری نمی تواند اقدام به استعلام ازدواج موقت سایر اشخاص یا فرد مورد نظر خود برای ازدواج، از اداره ثبت احوال نماید.
استعلام سابقه ازدواج و وضعیت تاهل با کدملی، مبحثی است که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در پی آن، به این پرسش پرتکرار در خصوص نحوه اطلاع از وضعیت تاهل با کد ملی، پاسخ داده خواهد شد.
در خصوص استعلام سابقه ازدواج دائم، صیغه 99 ساله و عقد موقت، همچنین آگاهی از وضعیت تاهل با کد ملی باید گفت، انجام این امر، تنها توسط خود شخص و از طریق مراجعه به سامانه ثبت من my.ssaa.ir میسر می باشد که راهنمای تصویری این روش، در تیتر دوم مقاله، ارائه شد و به هیچ وجه شخصی دیگر، امکان استعلام سوابق ازدواج و آگاهی از وضعیت تاهل دیگری را با کد ملی او نخواهد داشت.
شایان ذکر است که بر اساس آنچه در سایت ثبت احوال sabteahval.ir آمده، گواهی تجرد نیز صرفا در خصوص ایرانیان عازم یا مقیم خارج از کشور، آن هم به درخواست خود فرد یا وکیل وی و با ارائه مدارکی چون اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه، اصل و تصویر کارت شناسایی ملی و پرداخت هزینه طبق تعرفه جاری با کارت بانکی، صادر خواهد شد و بدین ترتیب به نوعی، امکان آگاهی از وضعیت تاهل و سوابق ازدواج فرد با کد ملی وی را فراهم می سازد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه و امکان استعلام ازدواج در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه و امکان استعلام ازدواج پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه و امکان استعلام ازدواج
برای مشاوره نحوه و امکان استعلام ازدواج
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©