نحوه ثبت نام اینترنتی برای درخواست خط تلفن ثابت مخابرات با مراجعه به سایت my.tci.ir و نحوه ثبت نام حضوری با مراجعه به اداره مخابرات محل سکونت متقاضی می باشد. از جمله شرایط و مدارک لازم این امر داشتن حداقل 18 سال سن و مدارک هویتی متقاضی بوده و در حال حاضر، قیمت خرید خط تلفن ثابت، 218 هزار تومان است.
یکی از نتایج و ماحصل پیشرفت تکنولوژی، خطوط تلفن ثابت هستند که امکان برقراری تماس از منزل و محل کار را با تعرفه های دولتی و ارزان، برای افراد، فراهم آورده و بدین ترتیب، شهروندان می توانند با پرداخت هزینه ای اندک، تماس تلفنی برقرار کرده و بسیاری از نیازهای خود برای دریافت خدمات و اطلاع رسانی را مرتفع سازند.
برخورداری از خط تلفن ثابت مخابرات، نحوه خرید مخصوص به خود را دارد و برای این امر باید، مدارک ویژه ای ارائه شوند؛ بنابراین، تنها کسانی که از این مدارک و نحوه خرید اینترنتی و حضوری خط تلفن ثابت، مطلع هستند می توانند، موفق به ثبت درخواست خط تلفن شده و از این امکان، بهره مند گردند.
لذا در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم، نحوه ثبت نام اینترنتی و حضوری، قیمت خرید و درخواست خط تلفن ثابت منزل از مخابرات بررسی شده و نمونه نامه درخواست خط تلفن ثابت، ارائه گردیده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این امر می توانند ادامه مقاله را دنبال کنند.
درخواست خط تلفن ثابت مخابرات به صورت اینترنتی یا حضوری، صرفا در شرایطی میسر خواهد بود که متقاضی از شرایط لازم برای این امر که در سایت مخصوص راه اندازی شده از سوی مخابرات، یعنی my.tci.ir ذکر گردیده، برخوردار باشد. در ادامه، شرایط درخواست خط تلفن ثابت مخابرات، با استناد به آنچه در my.tci.ir ذکر گردیده، توضیح داده می شوند:
متقاضی خط تلفن ثابت باید از شرایط سنی برخوردار باشد که بر اساس آنچه در سامانه درخواست خط تلفن my.tci.ir آمده، سن متقاضی در زمان ثبت درخواست خط تلفن، باید ۱۸ سال تمام باشد. البته، در شرایطی که متقاضی دارای حکم رشد از دادگاه است، می تواند قبل از ۱۸ سالگی نیز درخواست خط تلفن ثابت خود را به صورت اینترنتی یا حضوری، ثبت نماید و این امر، بلامانع می باشد.
چنانچه متقاضی خط تلفن ثابت مخابرات، صغیر، مجنون و سفیه باشد، درخواست خط تلفن باید توسط قائم مقام قانونی آنان، اعم از ولی یا قیم، ثبت گردد.
چنانچه وکیل فردی، بخواهد اقدام به درخواست خط تلفن ثابت برای موکل خود نماید، انجام این امر، بلامانع بوده، منوط بر آنکه وکالتنامه (وکالت کاری) در دفاتر اسناد رسمی یا سایر مراجع ذی صلاح تنظیم شده و مفاد آن ناظر به انجام امور موکل باشد.
در صورتی که متقاضی خط تلفن ثابت، اتباع و مهاجرین خارجی بوده، باید از کارت هویت صادره از استانداری محل سکونت و پروانه اقامت صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی که دارای اعتبار است، برخوردار باشند.
متقاضی خط تلفن ثابت، نمی تواند تقاضای خط تلفن ثابت به صورت مشاع را داشته باشد؛ چرا که این امر از سوی مخابرات، ممنوع اعلام شده و در صورتی که چنین درخواستی ارائه گردد، به هیچ وجه مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت و درخواست متقاضی، رد خواهد شد.
در صورتی که فردی، واجد شرایط درخواست خط تلفن ثابت مخابرات بوده ولیکن از مدارک لازم برای این امر برخوردار نباشد، موفق به خرید خط تلفن ثابت مخابرات نخواهد شد. لذا، اطلاع از مدارک لازم برای خرید خط تلفن ثابت مخابرات، ضروری بوده و از همین رو، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مدارک لازم، بر اساس آنچه در سایت مخابرات من my.tci.ir ذکر گردیده، بررسی می شوند. مدارک لازم برای خرید و درخواست خط تلفن ثابت مخابرات، عبارتند از:
اصل و کپی کارت ملی اشخاص حقیقی؛
اصل نامه معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت و مدارک مربوط به آخرین تغییرات اساسنامه شرکت در خصوص اشخاص حقوقی؛
اصل و کپی گذرنامه، پروانه کار و مجوز اقامت در خصوص اتباع و مهاجرین خارجی؛
در ادامه مقاله، نحوه ثبت نام اینترنتی و حضوری خط تلفن ثابت مخابرات، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و راهنمای تصویری آن، ارائه می گردد. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص مالکیت سیم کارت و استعلام آن می توانند، مقاله پیشنهادی در قسمت بیشتر بخوانید را مورد مطالعه قرار دهند.
ثبت نام تلفن ثابت، به دو صورت اینترنتی و حضوری، ممکن و میسر می باشد و از آنجا که نحوه ثبت نام تلفن ثابت اینترنتی و حضوری، پرسش اغلب افرادی است که متقاضی خط تلفن ثابت هستند، در این تیتر از مقاله، هر کدام از این دو روش، به صورت جداگانه، مورد بررسی قرار می گیرد.
در روش حضوری، فرد واجد شرایط باید با در دست داشتن مدارک لازم که در تیتر قبلی مقاله ذکر شد، به نزدیک ترین اداره مخابرات محل سکونت خود رفته و با تحویل مدارک و تکمیل فرم درخواست، همچنین پرداخت هزینه های لازم، برای خرید و دریافت خط تلفن ثابت مخابرات، ثبت نام نماید.
نحوه ثبت نام اینترنتی خط تلفن ثابت، با جستحوی آدرس my.tci.ir و کلیک بر روی گزینه ورود میسر می باشد.
در این گام فرد باید اقدام به وارد کردن شماره تلفن همراه به نام خود نموده و بر روی گزینه ورود، کلیک کند.
در این مرحله، متقاضی باید کد ارسالی به شماره همراه خود را در کادر مربوطه وارد نماید.
در این مرحله، فرد وارد درگاه مخابرات من و پورتال شخصی خود شده و باید بر روی گزینه تکمیل اطلاعات، کلیک کند.
در این مرحله، شخص باید مشخصات هویتی خود و سایر اطلاعات لازم را وارد و به مرحله بعدی برود.
در این قسمت، شخص باید مدارک هویتی مورد نیاز را بارگذاری کرده و به مرحله بعدی برود.
در این گام، فرد باید بر روی گزینه پیشخوان کلیک کرده و با انتخاب گزینه افزودن خط جدید، بر روی ثبت نام خط جدید، کلیک کند.
در این گام، فرد باید موافقت خود را با شرایط و قوانین، اعلام کرده و به مرحله بعدی برود.
در این مرحله، متقاضی باید اطلاعات مربوط به استان و شهر محل سکونت خود و سایر موارد را در کادرهای مربوطه وارد کرده و به مرحله بعدی برود.
در این گام، فرد باید اطلاعات مربوط به محل نصب، اعم از پلاک و کد پستی و سایر موارد لازم را در کادرهای مربوطه وارد نموده و به مرحله بعدی برود.
در این قسمت، فرد باید اطلاعات شخصی خود را تکمیل و به مرحله بعدی برود.
در این گام فرد باید تصویر شناسنامه و کارت ملی خود را بارگذاری و به مرحله بعدی برود.
در این قسمت، اطلاعاتی که تا کنون ثبت شده، به فرد نمایش داده خواهد شد و در صورت موافقت باید گزینه تایید و مشاهده قرارداد را انتخاب کند.
در این مرحله، مفاد قرارداد، به متقاضی نمایش داده می شود و در صورت موافقت، باید بر روی گزینه تایید و ادامه، کلیک نماید.
در نهایت، فرد با طی کردن کامل مراحل، درج اطلاعات لازم و تکمیل فرم ها، همچنین پرداخت هزینه خط تلفن ثابت مخابرات، موفق به انعقاد اینترنتی قرارداد خرید و درخواست خط تلفن ثابت مخابرات خواهد شد و در موعد مقرر، مامورین اداره مخابرات، برای نصب و راه اندازی خط، به آدرس محل نصب، مراجعه خواهند کرد.
در قسمت های قبلی مقاله، در خصوص نحوه ثبت نام اینترنتی و حضوری خط تلفن ثابت مخابرات، صحبت شد و مدارک و شرایط لازم برای خرید خط تلفن ثابت، بررسی گردید. از آنجا که درخواست خط تلفن، رایگان نبوده و مستلزم پرداخت هزینه است، در این تیتر از مقاله، پیرامون قیمت خط تلفن ثابت منزل، توضیح داده خواهد شد.
در خصوص قیمت خرید خط تلفن ثابت تلفن مخابرات، باید مد نظر داشت که نرخ و مبلغ آن، سالانه و با توجه به تورم، تغییر پیدا خواهد کرد و نرخی که در این تیتر ذکر می گردد، بر اساس تعرفه های اعلام شده از سوی شرکت مخابرات در مرداد ماه 1402 می باشد.
قیمت خرید خط تلفن ثابت منزل، در سایت مخابرات من به آدرس my.tci.ir، مبلغ 218 هزار تومان ذکر گردیده که باید، هنگام ثبت نام اینترنتی یا حضوری خط تلفن، توسط متقاضی پرداخت گردد. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص نحوه و مراحل ثبت شکایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می توانند، مقاله زیر را مطالعه نمایند.
در صورتی که مدیر شخص حقوقی، بخواهد از طریق نماینده شرکت، اقدام به خرید خط تلفن ثابت برای شخص حقوقی نماید، باید معرفی نامه درخواست خط تلفن ثابت را برای نماینده شرکت، نوشته و آن را مهر و امضا کند. چرا که این نوشته، یکی از مهم ترین مدارک درخواست خط تلفن ثابت است. لذا در مقاله حاضر، نمونه نامه درخواست خط تلفن ثابت که از سوی مدیر شرکت برای نماینده شخص حقوقی صادر شده، ارائه می گردد.
شایان ذکر است که شخص حقیقی نیاز به ارائه نامه درخواست خط تلفن ثابت مخابرات نداشته و همین که از طریق مراجعه حضوری و یا از طریق سایت اینترنتی، فرم های لازم را تکمیل و قرارداد از پیش آماده تنظیم شده از سوی مخابرات را امضا نماید، برای تکمیل درخواست خرید خط تلفن، کافی خواهد بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه درخواست خط تلفن در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه درخواست خط تلفن پاسخ دهند.
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©