دینا / تجاری / مجوزها / مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

طبق دستورالعمل صدور و خرید مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، صدور مجوز، در چهار حوزه مشاوره، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، از طریق مراجعه به سامانه moshavere.mcls.gov.ir و با داشتن شرایط و مدارکی چون، مدرک کارشناسی و بالاتر، همچنین، پرداخت هزینه، میسر می باشد.

 

مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، از مهم ترین مراکزی هستند که امروزه، در چهار حوزه مشاوره کارآفرینی، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، فعالیت و اقدام به ارائه خدمات، به مراجعین و شهروندان محترم نموده و همین امر، ضرورت نظارت بر روند کار آن ها، توسط نهادهای ذی صلاح و دولت را ایجاب می نماید.

از این رو، دستورالعملی برای اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی و سامانه ای به آدرس moshavere.mcls.gov.ir، برای صدور مجوز این مراکز، در هر چهار حوزه فعالیت آن ها، یعنی مشاوره، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، ایجاد شده و تنها، اشخاص واجد شرایط و مطلع از نحوه و مراحل دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، موفق به اخذ آن، خواهند شد.

لذا، در مقاله حاضر، سامانه صدور، شرایط دریافت، مدارک لازم، مراحل و نحوه ثبت نام، هزینه و دستورالعمل اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص امکان خرید مجوز این مراکز، توضیح داده شده است.

سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

بر اساس آخرین دستورالعمل دولت و اخبار اعلام شده تا زمان نگارش این مقاله که تیرماه 1402 بوده، برای اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در چهار حوزه مشاوره، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، سامانه ای تحت عنوان سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، راه اندازی شده است.

علاقمندان به اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، در هر یک از 4 حوزه فوق الذکر، باید به آدرس سامانه صدور مخصوص این امر، یعنی، moshavere.mcls.gov.ir، مراجعه و مطابق مراحلی که در تیترهای بعدی مقاله، توضیح داده خواهد شد، نسبت به ثبت درخواست صدور مجوز مورد نظر خود، اقدام کنند.

شایان ذکر است، این سامانه، یعنی سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی moshavere.mcls.gov.ir، از زیر مجموعه های درگاه ملی مجوزهای کشور بوده و درگاه اصلی (درگاه ملی مجوز ها)، صرفا در خصوص صدور مجوز این مراکز، فعال نیست و علاقمندان به دریافت سایر مجوزها، نظیر مجوز مشاغل خانگی نیز، می توانند به آن، مراجعه کنند.

علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص درگاه ملی مجوزهای کشور که سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی نیز زیرمجموعه آن می باشد می توانند، نسبت به مطالعه مقاله ای که در زیر، در بخش حتما بخوانید مقاله، لینک داده شده، اقدام کنند.

شرایط دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

در توضیح شرایط دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، باید، شرایط اخذ چهار نوع مجوز، که شامل مشاوره کارآفرینی، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی بوده را به طور جداگانه، مورد بررسی قرار داد؛ چرا که بر اساس آنچه در سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی moshavere.mcls.gov.ir آمده، متقاضیان می توانند، در چهار حوزه مذکور، اقدام به اخذ مجوز نمایند. این شرایط، عبارتند از:

 

 شرایط دریافت مجوز فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی

 

متقاضی نباید به صورت تمام وقت، در هیچ یک از نهادها، شرکت های تجاری و غیر تجاری دولتی ( اعم از اینکه در سامانه جامع ثبت شرکت ها ثبت شده اند یا نه)، دستگاه ها و موسسات اجرایی و دولتی، فعال باشد؛

متقاضی باید، برای فعالیت حضوری، اقدام به ثبت درخواست نماید؛

متقاضی باید، از یکی از مدارکی که در ادامه، نام برده می شود، برخوردار باشد و بتواند، مستندات آن مدرک را ارائه نماید. مدارک مورد نظر، عبارتند از: مدرک کارآفرین برتر استانی شناخته شدن، آن هم از دوره یازدهم جشنواره به بعد؛ مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر؛ مدارک مثبت سابقه راه اندازی یک کسب و کار تخصصی با حداقل فعالیت و عمر سه سال؛ 

برخورداری از اجاره نامه یا اسناد مالکیت دفتری که به مرکز مشاوره کارآفرینی، اختصاص داده شده است؛

متقاضی باید بتواند، اقدام به معرفی فضای فعالیت خود، همچنین، وبسایت و آدرس شبکه‌ های اجتماعی خود برای فعالیت مد نظرش، نماید؛

تعیین و اعلام حیطه و حوزه ای که شخص، قصد فعالیت در آن را دارد و می تواند برای صدور مجوز، مدارک مرتبط با داشتن سابقه در آن حوزه را بارگذاری نماید که این مدارک، شامل مواردی چون، مدرک سابقه کار مرتبط یا مدرک تحصیلی مرتبط با حوزه تخصصی مورد تقاضا می باشد.

 

 شرایط دریافت مجوز مشاوره و شتاب دهندگی

 

همانند شرایط دریافت مجوز مشاوره کارآفرینی، در مجوز شتاب دهندگی و مشاوره نیز متقاضی باید، از اجاره نامه یا اسناد مالکیت دفتری که به مرکز شتاب دهندگی و مشاوره، اختصاص داده شده، برخوردار بوده و نباید به صورت تمام وقت، در هیچ یک از نهادها، شرکت های تجاری و غیر تجاری دولتی ( اعم از اینکه در سامانه جامع ثبت شرکت ها ثبت شده اند یا نه)، دستگاه ها و موسسات اجرایی و دولتی، فعال باشد؛

همچنین، برای اخذ این مجوز نیز، متقاضی باید بتواند، مدارک سابقه راه اندازی یک کسب و کار تخصصی با حداقل فعالیت و عمر سه سال یا مدرک کارشناسی به بالا یا مدرک مثبت کارآفرین برتر استانی شناخته شدن، آن هم از دوره یازدهم جشنواره به بعد را، ارائه دهد؛

متقاضی باید، برای فعالیت حضوری یا مجازی یا هر دو نوع فعالیت، درخواست مجوز دهد؛

متقاضی باید بتواند، سه نفر را به عنوان کادر فنی، معرفی نماید ؛

کادر فنی معرفی شده، باید، حداقل از یکی از شرایط و مدارکی که در ادامه می آید، برخوردار باشند. شرایط مد نظر برای کادر فنی، مواردی چون، داشتن مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته هایی مانند تمامی گرایش های کارآفرینی، MBA، DBA، حقوق، مدیریت، علم اقتصادی، استراتژی، بازاریابی، مالی، مهندسی صنایع، حسابداری، آمار، سابقه راه اندازی یک کسب و کار تخصصی با حداقل فعالیت و عمر سه سال یا مدرک کارشناسی به بالا یا مدرک مثبت کارآفرین برتر استانی شناخته شدن، آن هم از دوره یازدهم جشنواره به بعد را در برمی گیرد.

 متقاضیان شتاب‌ دهنده مجازی و مشاوره، باید بتوانند، اقدام به ایجاد دسترسی مدیریتی نمایند؛

متقاضی باید بتواند، حوزه ای که قصد فعالیت در آن را دارد مشخص و برای صدور مجوز، مدارک مرتبط با داشتن سابقه در آن حوزه را بارگذاری نماید که این مدارک، مواردی چون، مدرک سابقه کار مرتبط یا مدرک تحصیلی مرتبط با حوزه تخصصی مورد تقاضا، برای کادر فنی و یا متقاضی، می باشد؛

صرفا متقاضی مجوز شتاب دهنده، باید بتواند، در قالب فرم پیوست، اقدام به ارائه حوزه فعالیت، برنامه‌ها، شبکه سرمایه‌گذاران، نحوه تامین مالی و تعیین شرکای استراتژیک کرده و فضای فعالیت خود، همچنین، وبسایت و آدرس شبکه‌ های اجتماعی خود برای فعالیت مد نظرش را معرفی نماید.

مدارک لازم برای گرفتن مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

مدارک لازم برای گرفتن مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، در هر چهار حوزه مشاوره، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، یکسان بوده و تنها، حوزه شتاب دهندگی و مشاوره، به چند مدرک، علاوه بر مدارک مشترک، احتیاج دارند که در زیر، مدارک لازم برای گرفتن مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، در هر چهار حوزه، بر اساس آنچه در درگاه ملی مجوزهای کشور آمده، معرفی خواهد شد:

تصویر مدارک هویتی متقاضی؛ 

مدرک تحصیلی (کارشناسی و بالاتر)؛

مدارک مربوط به سابقه کاری متقاضی که باید در نظر داشت، متقاضیانی که از دوره یازدهم جشنواره به بعد، کارآفرینان برتر استانی، شناخته شده اند، نیازی به بارگذاری تصویر مدارک تحصیلی و سابقه کاری ندارند؛ 

مدارک مربوط به شناسه ملی شرکت؛

تصاویر مربوط به روزنامه آگهی تاسیس و ثبت شرکت؛

تصاویر اساسنامه؛

 برای افراد حقوقی، مدارک مربوط به آخرین تغییرات در سامانه؛ 

 مدارک مربوط به حوزه تخصصی فعالیت مورد درخواست مراکز؛

مدارک مربوط به اسناد مالکیت محل فعالیت مرکز یا اسناد اجاره محل فعالیت؛

تصویر مدارک هویتی، مدرک تحصیلی و سابقه کاری مرتبط کادر فنی، برای مجوز مراکز مشاوره و شتاب دهنده و مدارک مربوط به شبکه سرمایه‌گذاران، برنامه‌ها، شرکای استراتژیک و نحوه تامین مالی، در اخذ مجوز شتاب دهندگی. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص سایت صدور مجوزهای وزارت کار می توانند، مقاله زیر را مطالعه نمایند.

 

مراحل و نحوه ثبت نام برای دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

مراحل و نحوه ثبت نام برای دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، از طریق جستجوی آدرس سامانه صدور مجوز، یعنی، moshavere.mcls.gov.ir میسر بوده و بعد از ورود به سامانه، فرد باید، بر روی گزینه صدور مجوز در کادر بالای صفحه، کلیک کند.

 

مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این مرحله، فرد باید، یکی از حوزه های مد نظر خود، اعم از مشاوره، شتاب دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی، را انتخاب نموده و بر روی گزینه قرمز رنگ ورود به درگاه ملی مجوزها، کلیک نماید که در این مقاله، گزینه مرکز مشاوره، برای ارائه راهنمای تصویری، انتخاب شده است و علاقمندان به سه مجوز دیگر، می توانند، پس از ورود به درگاه ملی مجوز ها، نام مجوز خود را در درگاه ملی سرچ و نسبت به ثبت درخواست صدور آن، اقدام کنند.

 

 سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی moshavere.mcls.gov.ir

 

در این مرحله، فرد به درگاه ملی مجوزها، هدایت شده و باید بر روی گزینه درخواست صدور مجوز، کلیک کند.

 

 خرید مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این گام، شخص باید، تعیین کند که به عنوان یک شخص حقیقی، اقدام به ثبت درخواست می نماید یا یک شخص حقوقی که در راهنمای تصویری مقاله، شخص حقیقی، انتخاب شده است.

 

دستورالعمل مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این گام فرد باید، کد ملی و شماره همراه به نام خود را وارد و بر روی گزینه ارسال کد، کلیک کند تا در درگاه ملی مجوز ها، احراز هویت گردد.

 

مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این مرحله، فرد باید، پیامک ارسال شده را در کادر مربوطه، وارد کند.

 

 سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی moshavere.mcls.gov.ir

 

در این مرحله، فرد باید، کد ملی و تاریخ دقیق تولد خود را وارد نماید.

 

خرید مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این قسمت، شخص باید، کد پستی ای نمایش داده شده را تایید نماید و بر روی گزینه ثبت اطلاعات، کلیک کند.

 

دستورالعمل مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این قسمت، فرد، مجددا، وارد درگاه ملی مجوز ها خواهد شد و پیغام موفقیت آمیز بودن ورود را دریافت خواهد کرد.

 

مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

سپس، فرد باید، بر روی گزینه ثبت درخواست مجوز، کلیک کند.

 

 دستورالعمل مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در این گام، فرد باید، گزینه تایید را تیک زده و اطلاعات لازم، نظیر شماره پرونده مالیاتی، کد پستی، شماره رهگیری کارت ملی و شماره همراه کسب و کاری خود را وارد نماید و در صورت عدم برخورداری از هریک از این موارد، بر روی گزینه زرد رنگ راهنما که گوشه هر کادر اطلاعات، موجود است، کلیک کرده تا راهنمایی شود.

 

 خرید مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

 

در نهایت، با طی کردن باقی مراحل و بارگذاری مدارک لازم و پرداخت هزینه، فرد موفق به ثبت درخواست صدور مجوز مورد نظر خود، خواهد شد و باید، منتظر اعلام نتیجه در استعلامات بعدی، باقی بماند. در ادامه، پیرامون هزینه صدور مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، توضیح داده خواهد شد.

 

هزینه دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، رایگان نبوده و فرد باید، هزینه های مربوط به این امر را بپردازد که در این تیتر از مقاله، در خصوص هزینه دریافت مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، توضیح داده خواهد شد و عبارتند از:

هزینه مربوط به ثبت درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوز های کشور که اکنون (تیر ماه 1402)، مبلغ 10 هزار تومان می باشد:

هزینه های مربوط به ثبت شرکت، تاسیس آن، آگهی در روزنامه رسمی و سایر هزینه هایی که شخص حقوقی متقاضی درخواست صدور مجوز یا شخص حقیقی متقاضی ثبت و تاسیس شرکت در راستای اخذ مجوز، باید بپردازد؛

هزینه اجاره محل، برای راه اندازی مرکز، هزینه تجهیزات لازم و هزینه تنظیم وکالت کاری رسمی و حق الزحمه وکیل، در صورتی که شخص، شخصا اقدام به این امر ننماید و به فردی، وکالت کاری دهد تا برای انجام امور اخذ مجور، اقدام کند.

 

دستورالعمل صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

تمامی آنچه باید در خصوص مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، مد نظر قرار گیرد، در دستورالعمل مخصوص این امر، درج و تصریح شده است که فایل دانلود این دستورالعمل، در باکس دانلود این تیتر از مقاله حقوقی دینا، ارائه گردیده تا خوانندگان محترم بتوانند در صورت نیاز، اقدام به دانلود دستورالعمل صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، نمایند.

 

 دستورالعمل صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی
حجم: 511 KB
منبع: سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 

 

علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص سایت و نحوه ثبت نام مجوز مشاغل خانگی از درگاه ملی مجوز ها، می توانند مقاله پیشنهادی در قسمت بیشتر بخوانید را مورد مطالعه قرار دهند. در ادامه، در خصوص خرید مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، صحبت خواهد شد.

 

خرید مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی

با توجه به شرایط سختی که برای صدور مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی وجود دارد، عده ای در پی خرید این مجوز هستند و در این اثنا، عده ای سودجو نیز از عدم آگاهی شهروندان، استفاده کرده و وعده فروش مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را به آن ها می دهند و بدین ترتیب، اقدام به ارتکاب جرم کلاهبرداری و بردن مال افراد، با رضایت خود آن ها، می نمایند.

همین امر، ضرورت اطلاع از نظر قانون گذار در خصوص خرید مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را ایجاب می نماید. در بررسی امکان قانونی خرید مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی باید گفت، چنین امری، از نظر قانونی، امکان پذیر نیست.

چرا که دارنده مجوز، باید، واجد تمامی شرایط مذکور در سایت و درگاه ملی مجوز ها و دستورالعمل صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، باشد و نمی توان، مجوزی که قانونا به نام دیگری صادر شده است را طی خرید و فروش و عقد حقوقی، به دیگری، منتقل کرد و در صورت امکان نیز این امر حتما باید با تایید مراجع ذی صلاح صورت گیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه اخذ مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی پاسخ دهند.