ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، به صورت حضوری، از طریق مراجعه به بانک و با ارائه مدارکی چون، مدارک هویتی و در مواردی، معرفی نامه بهزیستی و کمیته امداد، انجام می گیرد و سایتی تحت عنوان سامانه وام بلاعوض یا وام زنان سرپرست خانوار، راه اندازی نشده است. مبلغ این وام، 100 میلیون تومان، با بازپرداخت 7 ساله می باشد.
برای مشاوره شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار
برای مشاوره شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار
با توجه به اینکه در جامعه ایرانی، از دیرباز تا کنون، اغلب، مردان، نان آور و سرپرست خانوار بوده و زنان، بیشتر به مدیریت مسائل درون خانواده و تربیت فرزندان می پرداخته اند، اکثر زنان، شغلی خارج از منزل ندارند و هنگام مواجه شدن با نقش سرپرستی خانوار، مدیریت مخارج این امر، برایشان دشوار می گردد.
از همین رو، دولت، با کمک نهادهایی چون کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی و بانک رفاه، اقدام به پیش بینی و ارائه تسهیلات مختلفی برای زنان سرپرست خانوار نموده اند که از جمله آن ها، وام زنان سرپرست خانوار است که به آن، وام بلاعوض زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی نیز می گویند و تنها، به زنانی تعلق خواهد گرفت که از نحوه ثبت نام آن، مطلع و از مدارک لازم و شرایط این امر، برخوردار باشند.
لذا در مقاله حاضر، سایت ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، مدارک لازم، نحوه ثبت نام و مبلغ این وام، بررسی شده و پس از ذکر شرایط و سامانه وام بلاعوض بانوان خانه دار، نحوه بازپرداخت وام خانم های سرپرست خانواده، توضیح داده شده است. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
در توضیح این پرسش که سایت ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار از طریق چه آدرسی، قابل دسترسی می باشد باید گفت، تا کنون و تا زمان نگارش این مقاله که تیرماه 1402 بوده، سایتی تحت عنوان سامانه وام بلاعوض یا همان وام زنان سرپرست خانوار، مورد پیش بینی، قرار نگرفته و راه اندازی و رونمایی، نشده است.
به همین علت، زنان سرپرست خانوار متقاضی اخذ این نوع از انواع وام بانکی باید، به صورت سنتی و از طریق طی کردن مراحل و نحوه ای که در تیترهای بعدی مقاله، مورد توضیح قرار خواهد گرفت، برای ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، اقدام نموده و با ارائه مدارک مورد نیاز، در صورت واجد شرایط شناخته شدن، وام را از بانک هایی نظیر بانک رفاه، دریافت نمایند.
در توضیح این وام، باید گفت، این وام، که با اسامی مختلفی چون وام اشتغال خُرد زنان سرپرست خانوار یا وام بلاعوض کمیته امداد و بهزیستی، شناخته می شود، بدون نیاز به معرفی ضامن و با شرایط پرداخت منعطف، به زنان سرپرست خانوار دهک های 1 تا 5، تعلق می گیرد تا بدین ترتیب، کسب و کار خود را راه اندازی و بتوانند، مخارج خانواده را تامین کنند.
شایان ذکر است، علاوه بر وام زنان سرپرست خانوار، وام هایی نظیر وام مشاغل خانگی، وام فوری بانوان بانک دی، وام طرح بانوی ایرانی بانک کشاورزی، وام زنان خانه دار بانک کارگشایی، وام طرح یاس بانک سینا و وام طرح پرنیان بانک ملت نیز برای زنان، پیش بینی شده که کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت نام و شرایط هریک از آن ها، با مطالعه مقاله پیشنهادی قسمت حتما بخوانید، میسر است.
مدارک لازم برای ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار که به آن، وام بلاعوض کمیته امداد یا بهزیستی نیز می گویند، مبحثی است که در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مدارک لازم برای ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، عبارتند از:
داشتن مدارک معتبر فنی و حرفه ای و دیگر مراکز معتبر آموزشی؛ داشتن پرونده اشتغال و مجوز کار؛ تاییدیه صلاحیت فعالیت در کمیته اشتغال بهزیستی شهرستان ها و معرفی نامه بهزیستی یا کمیته امداد به بانک، از جمله مدارک لازم برای ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند.
سایر زنان، همچنین، زنان تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی، باید مدارک هویتی، اعم از شناسنامه، کارت ملی هوشمند یا رسید ثبت نام آن، به همراه کارت ملی قدیمی و مدارک مثبت سرپرست خانوار بودن، نظیر طلاق نامه را به عنوان مدارک لازم برای ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، به بانک عامل پرداخت کننده وام، نظیر بانک رفاه یا ملی، ارائه دهند.
در پاسخ به این پرسش که نحوه ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار در سامانه وام بلاعوض یا وام کمیته امداد، چگونه می باشد؟ باید گفت، با توجه به عدم راه اندازی سامانه مخصوص، در حال حاضر، ثبت نام اینترنتی وام بلاعوض یا همان وام زنام سرپرست خانوار، امکان پذیر نیست.
به همین علت، نحوه ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار، با مراجعه حضوری به مراجع ذی صلاح و بانک هایی چون بانک رفاه و سایر بانک های ارائه دهنده این تسهیلات، میسر بوده و پس از ارائه مدارک لازم و بررسی آن ها، در صورت واجد شرایط شناخته شدن، وام به فرد متقاضی، تعلق خواهد گرفت.
شایان ذکر است، زنان سرپرست خانوار (دهک های ۱ تا ۵ درآمدی) که زیر پوشش بهزیستی هستند نیز می توانند در صورت برخورداری از مدارک معتبر فنی و حرفهای و یا سایر مراکز معتبر آموزشی، اقدام به تشکیل پرونده اشتغال به کار نمایند و پس از اخذ مجوز کار و داشتن پروند، چنانچه صلاحیت فعالیت آن ها، در کمیته اشتغال بهزیستی شهرستان ها بررسی و تایید شود، به بانک های عاملی چون بانک رفاه، معرفی و وام زنان سرپرست خانوار را با سهولت بیشتری نسبت به سایر زنان، دریافت کنند.
از جمله پرسش های بسیار رایج زنان سرپرست خانواری که قصد ثبت نام و درخواست دریافت وام مخصوص زنان سرپرست خانواده را دارند، مبنی بر این است که مبلغ وام و تسهیلات، چقدر است و باز پرداخت آن، چند ساله و به چه شکل خواهد بود؟
لذا در این تیتر از مقاله، مبلغ وام زنان سرپرست خانوار، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در تیتر بعدی، نحوه بازپرداخت و اقساط آن، توضیح داده خواهد شد. در خصوص مبلغ وام زنان سرپرست خانوار، باید گفت، در حال حاضر و تا زمان نگارش این مقاله، مبلغ این وام، 100 میلیون تومان است و در صورت افزایش، متن مقاله، فورا، به روزرسانی خواهد شد.
شایان ذکر است، بر اساس اخبار منتشر شده و روایت برخی منابع خبری از مسئولین، ممکن است در صورت اضافه آمدن بودجه تخصیص داده شده برای وام زنان سرپرست خانوار، مبلغ این تسهیلات، افزایش یابد و بدین ترتیب، زنان سرپرست خانوار، بتوانند، مبلغ وام بیشتری را دریافت کنند.
وام بلاعوض زنان سرپرست خانوار، وامی است که از بهره بسیار کمی برخوردار بوده و بازپرداخت آن، بلند مدت است و توسط دولت، به زنان سرپرست خانوار که به علتی نظیر جدایی از همسر، مرگ وی، بیماری او و... سرپرستی خانواده خود را بر عهده دارند، تعلق می گیرد.
مبلغ این وام، 100 میلیون تومان و سود آن، 4 درصد می باشد و معمولا، با بازپرداخت 7 ساله، به زنان سرپرست خانواری که ممکن است، تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی یا سازمان بهزیستی نیز باشند، تعلق می گیرد و بدین ترتیب، زنان سرپرست خانوار، می توانند مسائل مربوط به خانواده تحت سرپرستی خود را مدیریت کنند.
شایان ذکر است، در صورتی که زن سرپرست خانوار، تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بوده، می توانند، از وام بلاعوض 150 میلیون تا 200 میلیون تومانی بهزیستی، برای ثبت نام مسکن و وام بلاعوض مسکن که به مدد جویان کمیته امداد تعلق می گیرد، استفاده نمایند.
نکته ای که باید، مد نظر قرار گیرد، این است که تا کنون، سایتی تحت عنوان سامانه وام بلاعوض زنان خانه دار، راه اندازی نشده و همچون سایر وام ها، فرد متقاضی دریافت این وام، باید به صورت حضوری، به مراجع صلاحیت دار و در نهایت، بانک عامل، مراجعه کند.
نحوه بازپرداخت وام زنان سرپرست خانوار، برای زنانی که موفق به ثبت نام و دریافت این وام شده اند، بسیار منعطف و با سود بسیار کم، در نظر گرفته شده تا این قشر از زنان، با کمترین فشار و استرس، اقدام به بازپرداخت اقساط وام خود نمایند.
بدین ترتیب که پس از دریافت وام، تنها 4 درصد سود، به آن، تعلق خواهد گرفت و زن سرپرست خانواری که اقدام به اخذ آن نموده است، باید وام دریافتی را طی 7 سال و با اقساطی که از سوی بانک عامل، تعیین می گردند، به بانک، بازگرداند.
یکی از مزایایی که سازمان تامین اجتماعی، برای زنان خانه دار، در نظر گرفته که به واسطه آن، بتوانند، علی رغم خانه دار بودن، از حقوق بازنشستگی نیز بهره مند گردند، بیمه زنان خانه دار می باشد که متقاضیان کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این امر، می توانند مقاله بیمه زنان خانه دار، که در قسمت در ادامه بخوانید، لینک داده شده را مطالعه نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار
برای مشاوره شرایط ثبت نام وام زنان سرپرست خانوار
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©