تسهیلات بنیاد علوی در قالب های گوناگون قابل پرداخت است مانند تسهیلات اشتغال زایی و ساخت مسکن که از جمله آن ها می توان به وام دانشجویی نیز اشاره کرد. از شرایط دریافت این وام این است که متقاضی دانشجوی روزانه یا شبانه باشد و از طریق ارائه مدارک مورد نیاز اقدام به ثبت نام این تسهیلات کند.
برای مشاوره نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی
برای مشاوره نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی
بنیاد علوی یکی از نهاد هایی است که در جهت محرومیت زدایی و کمک به مستضعفان اقدام به انجام پروژه های مختلف در سطح کشور کرده و هر ساله بودجه ای را جهت اعطا به اقشار مختلف در نظر می گیرد. یکی از قشر های نیازمند توجه و حمایت ، دانشجویان هستند که به دلیل اشتغال به تحصیل ، ممکن است با مسائل مالی مختلفی درگیر بوده و اعطای وام به آن ها ضروری به نظر می رسد.
تسهیلات بنیاد علوی در قالب های گوناگون مانند وام دانشجویی و کمک هزینه تحصیل ، وام اشتغال زایی و وام ساخت مسکن و غیره پرداخت می شود. وام دانشجویی بنیاد علوی از مهم ترین تسهیلات پرداختی این بنیاد است ، بنابراین مهم است تا دانشجویان از شرایط و جزئیات دریافت این وام اطلاع داشته و در صورت نیاز در زمان های مقرر شده اقدام به ثبت نام برای برخورداری از تسهیلات مورد نظر کنند.
در این مقاله به شرایط دریافت و مدارک لازم برای دریافت تسهیلات بنیاد علوی پرداخته خواهد شد و توضیحاتی در خصوص ثبت نام این تسهیلات ارائه می شود. در ادامه نیز مبلغ این وام و نحوه بازپرداخت آن بررسی خواهد شد تا متقاضیان دریافت وام از این بنیاد اطلاعات کافی در این خصوص کسب نمایند.
واضح است که در شرایط سخت اقتصادی کشور ، اخذ وام یکی از شیوه های تامین مالی برای افراد بوده و قشر های مختلف جامعه از طرح های تسهیلاتی گوناگون بانک ها و موسسات ، استقبال خوبی می کنند. زمانی که بحث وام و تسهیلات مطرح می شود ، اکثر افراد به یاد بانک ها می افتند اما برخی نهاد ها و موسسات غیر مالی نیز برای حمایت از افراد تحت پوشش خود وام هایی را در نظر گرفته اند مانند وام فرهنگیان و وام بنیاد علوی.
وام بنیاد علوی در طرح های گوناگونی قابل پرداخت است. از جمله این طرح ها می توان به تسهیلات اشتغال زایی ، ساخت و خرید مسکن و وام تحصیلی دانشجویان اشاره کرد. از آن جا که وام دانشجویی این بنیاد جزو تسهیلات پر طرفدار است ، لذا اطلاعات در خصوص این نوع از وام بنیاد علوی بیشتر در دسترس است و در این بخش به شرایط دریافت این وام پرداخته می شود.
تسهیلات بنیاد علوی با همکاری صندوق رفاه دانشجویان یکی از وام هایی است که جهت کمک به دانشجویان کشور در نظر گرفته شده تا قشر محصل جامعه در کنار تحصیل خود ، دغدغه های مالی کمتری داشته باشند. در این بخش به شرایط دریافت تسهیلات دانشجویی بنیاد علوی پرداخته می شود.
شرایط دریافت تسهیلات بنیاد علوی در حوزه تحصیلی در دو بخش شرایط عمومی و اختصاصی در نظر گرفته شده و این تسهیلات به گونه ای طراحی شده است تا با نرخ سود صفر درصد خود و زمان تنفس 6 ماهه و بازپرداخت بلند مدت ، امنیت خاطری برای دانشجویان وام گیرنده از این بنیاد فراهم آورد.
شرایط عمومی دریافت تسهیلات بنیاد علوی عبارتند از :
اشتغال به تحصیل در قالب دانشجوی روزانه یا شبانه
دریافت مبلغ وام از طریق بانک تجارت
معدل بالای 14 برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
شرایط اختصاصی دریافت تسهیلات بنیاد علوی نیز عبارتند از :
جزو نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاهی و یا بین المللی بودن
بالا بودن میزان محرومیت محل تولد متقاضی دریافت وام
همسر و فرزند رزمنده با حداقل مدت 6 ماه حضور در جبهه بودن
همسر و فرزند شهدا و آزادگان و جانبازان بالای 50 درصد بودن
جزو بسیجیان فعال بودن به شرط تایید ارگان های ذی ربط
سایر موارد خاص با تایید ریاست بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی
بدیهی است که پرداخت تسهیلات بنیاد علوی ، تابع مشمول این شرایط بودن از سوی متقاضی دریافت وام است. بنابراین توجه به شرایط عمومی و اختصاصی برای متقاضیان دریافت وام اهمیت زیادی داشته و در کنار این شرایط ، جهت ثبت نام تسهیلات بنیاد علوی ، مدارکی نیاز است که در بخش بعدی مقاله به این موضوع پرداخته خواهد شد.
در بخش قبلی نکاتی در خصوص اهمیت تحویل مدارک لازم برای دریافت تسهیلات بنیاد علوی مطرح شد. باید گفت برای برخورداری از انواع وام بانکی ، نیاز به ارائه مدارک و مستندات لازم است تا در مرحله اول صلاحیت متقاضی جهت دریافت تسهیلات بررسی شده و در صورت تایید اولیه مراحل ثبت نام تکمیل شود. لیستی شامل مهم ترین مدارک لازم برای دریافت تسهیلات بنیاد علوی در زیر ارائه می شود :
ارائه کپی کارت ملی ، شناسنامه ، کارت دانشجویی و کارت بانکی متقاضی دریافت وام
ارائه فرم تکمیل شده درخواست تسهیلات
ارائه شماره حساب معتبر بانک تجارت جهت واریز مبلغ وام
ارائه نامه کسر ازحقوق ضامن رسمی و معتبر
در خصوص ارائه نامه کسر از حقوق ، توجه به نکاتی ضروری است. ضامن متقاضی دریافت وام باید تحت استخدام رسمی ، پیمانی و یا قراردادی یکی از دستگاه های دولتی باشد و در نامه کسر از حقوق وی ، نام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ذکر شود تا نامه قابل قبول باشد. همچنین بهتر است مبلغ ضمانت در نامه کسر از حقوق ثبت نشود.
با مشمول شرایط بودن متقاضی و ارائه مدارک لازم ذکر شده در این بخش ، دانشجو می تواند برای دریافت وام دانشجویی خود در قالب تسهیلات بنیاد علوی اقدام کند. لازم به ذکر است دانشجویان برای دریافت این تسهیلات باید در زمان اعلامی اقدام به ثبت نام نمایند و منتظر نتیجه بررسی بوده و در صورت تایید، تسهیلات مورد نیاز خود را از طریق واریز به حساب بانک تجارت دریافت کنند.
لازم به ذکر است که مدارک ذکر شده در خصوص وام دانشجویی بنیاد علوی با همکاری صندوق رفاه دانشجویان بوده و برای ثبت نام سایر وام های بنیاد علوی مانند وام اشتغال و وام قرض الحسنه و غیره ، ممکن است نیاز به مدارک دیگری باشد که باید از نهاد های مربوطه استعلام گرفته شود.
وام دانشجویی بنیاد علوی که در بخش های قبلی مقاله توضیحاتی در خصوص شرایط دریافت و مدارک لازم آن ارائه شد ، از سوی صندوق رفاه دانشجویان و از طریق بانک تجارت پرداخت می شود. نحوه ثبت نام وام بنیاد علوی به صورت دانشجویی ، ثبت نام اولیه در سامانه صندوق رفاه دانشجویان و مراجعه به کارشناسان این صندوق در دانشگاه مربوطه است. در ادامه به نحوه ثبت نام در سامانه صندوق رفاه دانشجویان پرداخته می شود.
ابتدا باید به سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی swf.ir مراجعه شده و در صفحه اول این سایت از قسمت میز خدمات ، بخش اعطای وام دانشجویی به دانشجویان انتخاب شود.
پس از ورود به این بخش ، صفحه ای حاوی اطلاعات در خصوص وام دانشجویی باز شده و در بالای صفحه سمت چپ گزینه ای تحت عنوان درخواست الکترونیکی خدمات وجود دارد که باید انتخاب شود.
پس از طی مراحل ذکر شده ، صفحه ورود به سامانه درخواست وام دانشجویی باز می شود که باید اطلاعات کاربری خود را وارد کرده و در صورت مراجعه به این صفحه برای اولین بار ، در آن ثبت نام کرد.
پس از ورود دانشجویان به کارتابل خود در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ، می توانند درخواست وام جدید خود را ثبت کرده و پس از آن به نمایندگان صندوق در دانشگاه خود مراجعه و وضعیت تایید وام را بررسی نمایند.
از نکات مهم برای متقاضیان درخواست وام در زمان ثبت نام و تصمیم گیری برای ثبت درخواست ، مبلغ وام مورد نظر است. چرا که اگر مبلغ وام کافی نباشد ممکن است متقاضی برای دریافت این مبلغ ، مشتاق نباشد. مبلغ وام های دانشجویی و از جمله مبلغ وام بنیاد علوی ، چندان زیاد نیست اما می تواند به عنوان کمک هزینه ای در رفع نیاز های متفاوت به دانشجویان کمک کند.
مبلغ وام بنیاد علوی با توجه به وضعیت تاهل و مقطع تحصیلی متفاوت است. طی آخرین اطلاعات مبلغ این وام برای دانشجویان مجرد ، 600 هزار تومان و برای دانشجویان متاهل 800 هزار تومان در هر نیمسال در نظر گرفته شده است. دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری تخصصی تا 8 نیمسال و دانشجویان کارشناسی ارشد تا 4 و دانشجویان دکتری حرفه ای تا 14 نیمسال امکان دریافت و استفاده از این وام را خواهند داشت.
دانشجویان متقاضی بهره مندی از تسهیلات بنیاد علوی باید در زمان های اعلام شده نسبت به ثبت نام اقدام کرده و با توجه به وضعیت تاهل و مقطع تحصیلی خود مبلغ در نظر گرفته شده را دریافت کنند. لازم به ذکر است که امکان تغییر مبلغ این وام وجود داشته و اطلاعات ذکر شده ، طبق آخرین اخبار موجود است. در صورت اعلام مبلغ جدید این وام برای دانشجویان ، این اطلاعات در متن مقاله درج خواهد شد.
همچنین باید به این نکته توجه کرد که در بخش های قبلی مقاله ذکر شد بنیاد علوی ، تسهیلات دیگری به غیر از وام دانشجویی نیز دارد ، مانند وام اشتغال زایی و وام مسکن. مبلغ وام اشتغال زایی طی آخرین اخبار برای مشاغل خرد 150 میلیون تومان و برای مشاغل بزرگ تا سقف 4 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در آخرین اطلاعیه موجود ، بنیاد علوی استان مرکزی 100 میلیارد تومان برای این وام بودجه در نظر گرفته. شرایط دریافت و مبلغ دقیق این وام و وام مسکن می تواند از طریق بنیاد علوی پیگیری شود.
از موارد مهم پس از دریافت وام ها و تسهیلات ، نحوه بازپرداخت آن ها است. افراد هنگام دریافت وام از بانک ها و موسسات در خصوص نحوه و مدت زمان بازپرداخت و تعداد اقساط و موارد این چنینی کسب اطلاعات می کنند و نهاد وام دهنده نیز ملزم به ارائه اطلاعات لازم به متقاضیان است. در خصوص نحوه بازپرداخت تسهیلات بنیاد علوی ذکر چند نکته ضروری است.
تسهیلات دانشجویی بنیاد علوی به دانشجویان حدود 6 ماه پس از فارغ التحصیلی فرصت می دهد تا نسبت به تسویه وام دریافتی خود اقدام نمایند. همچنین تعداد اقساط بازپرداخت این وام می تواند تا 20 قسط باشد. البته ممکن است این شرایط در خصوص مدت بازپرداخت و تعداد اقساط برای دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف ، متفاوت باشد.
همان طور که پیش تر اشاره شد ، سود وام دانشجویی بنیاد علوی صفر درصد بوده و در نتیجه این به معنای آن است که در زمان بازپرداخت ، تنها اصل مبلغ وام از دانشجو دریافت شده و سودی مشمول آن نخواهد شد. کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه بازپرداخت وام دانشجویی بنیاد علوی از کارشناسان مربوطه در دانشگاه ها ، امکان پذیر است.
طبق آخرین اطلاعاتی که در خصوص وام اشتغال زایی بنیاد علوی منتشر شده است ، این وام نیز با بازپرداخت 7 ساله و سود 4 درصد به مشاغل خرد تا سقف 150 میلیون تومان و مشاغل بزرگ تا سقف 4 میلیارد تومان در نظر گرفته شده. در خصوص نحوه بازپرداخت این وام نیز می توان از نهاد های مربوط به پرداخت وام استعلام گرفت.
وام دیگری که از سوی بنیاد علوی در نظر گرفته شده است ، وام قرض الحسنه جهت تامین مسکن افراد نیازمند است. این وام با همکاری بانک سینا و بنیاد علوی پرداخت می شود و سقف پرداخت آن طی آخرین اطلاعات ، 150 میلیون تومان تعیین شده و بازپرداخت آن 12 ساله است. برای اطلاع از نحوه بازپرداخت این وام نیز می توان از نهاد های مربوط مانند شعب بانک سینا استعلام گرفت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی
برای مشاوره نحوه دریافت تسهیلات بنیاد علوی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©