سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، از سوی این نهاد، طراحی شده تا وکیل دادگستری و موکل، بتوانند به صورت الکترونیک، اقدام به انعقاد قرارداد وکالت نمایند. ورود به سایت قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، با جستجوی آدرس adliran.ir، انتخاب گزینه سامانه وکلا و کارشناسان و گزینه وکلا و ثبت نام در آن، با انتخاب گزینه احراز هویت برخط، میسر می باشد.
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه
قوه قضاییه، در سال های اخیر و در راستای همگام شدن با الکترونیکی شدن امور که ناشی از استفاده گسترده از اینترنت در سراسر کشور و دسترسی اکثر شهروندان به گوشی و سیستم های هوشمند می باشد، اقداماتی برای ارائه خدمات الکترونیکی در سیستم قضایی کشور نموده و بدین ترتیب، از حجم کار دادگاه ها به جهت مراجعه حضوری، کاسته است.
تاسیس و راه اندازی سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه adliran.ir، از جمله مهم ترین اقداماتی بوده که این قوه، در جهت ارائه خدمات الکترونیکی، انجام داده و بدین ترتیب، از سوء استفاده های احتمالی از موکلین و فرار مالیاتی وکلای دادگستری، جلوگیری نموده است که استفاده از این سامانه، مستلزم اطلاع از نحوه ورود به سایت و ثبت نام در آن، همچنین، اطلاع از چگونگی ثبت قرارداد الکترونیکی بین وکیل دادگستری و موکل، می باشد.
لذا، در مقاله حاضر، ورود به سایت سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه adliran.ir و ثبت نام در آن، بررسی شده و راهنمای تصویری مراحل و نحوه ثبت قرارداد در سامانه، ارائه گردیده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این امر می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
برای ورود به سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه کلیک کنید .
کاربران برای ورود به سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه به سایت adliran.ir مراجعه کنند.
ورود به سایت سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، پرسش اغلب وکلای دادگستری و موکلینی است که قصد انعقاد قرارداد وکالت قضایی در خصوص مسائل حقوقی و کیفری را از طریق این سامانه دارند، لذا در این بخش، چگونگی ورود به سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، بررسی می گردد.
در ابتدا، وکیل پایه یک دادگستری باید، آدرس سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه adliran.ir را جستجو کرده تا به صفحه ای همانند صفحه زیر، دسترسی یابد و سپس، گزینه سامانه وکلا و کارشناسان را انتخاب کند.
سپس، وکیل دادگستری باید، گزینه سامانه وکلا را انتخاب نماید.
در این بخش، وکیل پایه یک دادگستری باید، نام کاربری و کلمه عبور را وارد و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نماید تا رمز موقت، به شماره همراهی که حین ثبت نام در این سامانه، ثبت نموده است، ارسال گردد. درصورت عدم برخورداری از نام کاربری و رمز عبور، وکیل باید، ابتدا، نسبت به ثبت نام در سایت سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، اقدام کرده که مراحل آن، در تیتر بعد، توضیح داده می شود.
در نهایت، وکیل باید کد موقت را در کادر مربوطه وارد و بر روی گزینه ورود به سایت سامانه کلیک کند.
با توجه به اینکه سامانه عدل ایران به آدرس adliran.ir، سایت سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه می باشد، علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این سامانه می توانند، مقاله پیشنهادی در قسمت حتما بخوانید را مورد مطالعه قرار دهند.
از آنجا که برای ورود به سایت سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، فرد نیازمند نام کاربری و رمز عبور است و این امر، صرفا از طریق ثبت نام در سایت میسر می باشد، در این بخش، مراحل و نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه که به آن، سامانه ثنا نیز می گویند، توضیح داده شده است و مراحل آن، مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
در اولین مرحله از مراحل و نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، فرد باید، adliran.ir را جستجو و بر روی گزینه سامانه احراز هویت برخط، کلیک کند.
سپس، فرد باید، بر روی گزینه ثبت نام برخط، کلیک نماید.
در این گام، فرد باید، اطلاعات لازم، نظیر شماره ملی، تاریخ تولد و شماره سریال شناسنامه خود را در کادرهای مربوطه وارد و پس از درج کد امنیتی، بر روی گزینه سبز رنگ ادامه، کلیک نماید.
در این مرحله، متقاضی ثبت نام، اطلاعات هویتی خود را مشاهده کرده و باید، کادرهای ستاره دار قرمز، نظیر محل تولد را کامل و به مرحله بعدی برود.
در این بخش، فرد باید شماره ثابت و همراه خود را در کادرهای مربوطه درج و بر روی گزینه مرحله بعد، کلیک کند.
در این قست از مراحل و نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، متقاضی باید اطلاعات اقامتگاه خود، اعم از استان، شهرستان، شهر، محله، خیابان و کد پستی را وارد و به مرحله بعدی برود.
در این بخش، متقاضی باید اطلاعات شغل و تحصیلات خود را وارد و بر روی گزینه ثبت اطلاعات اولیه، کلیک نماید تا کدی به شماره همراه او، ارسال شود.
در این گام، متقاضی باید کد امنیتی پیامک شده به تلفن همراه خود را در کادر مرتبط با این امر وارد و بر روی گزینه سبز رنگ تایید کد امنیتی، کلیک کند.
پس از طی کردن مراحل قبل، نوبت به پرداخت هزینه و سپس احراز هویت می رسد که برای این امر، ابتدا متقاضی باید، بر روی گزینه پرداخت هزینه، کلیک کند.
با کلیک بر روی گزینه پرداخت هزینه، درگاه پرداخت، به فرد، نمایش داده خواهد شد و باید، نسبت به پراخت مبلغ مورد نظر، با کارت بانکی، اقدام کند.
پس از پرداخت هزینه، فرد مجددا، به صفحه ای همانند صفحه زیر هدایت می شود و باید بر روی گزینه شروع احراز هویت غیر حضوری، کلیک کند. شایان ذکر است در صورت عدم هدایت به این صفحه پس از پرداخت هزینه، کافی است متقاضی، سایت adliran.ir را جستجو ومراحل ابتدایی (یک تا سه) این راهنمای تصویری را طی نماید تا به این قسمت که به آن، سامانه احراز هویت ثنا می گویند، هدایت شود.
در این گام، فرد باید صورت خود را در کادر مشخص شده، قرار داده و یک عکس سلفی از خود بگیرد.
در این مرحله، فرد باید با حرکت انگشت خود یا قلم الکترونیک گوشی یا موس کامپیوتر، در صفحه سفید امضا زده و بدین ترتیب، امضای الکترونیک خود را در سامانه، بارگذاری کند.
در گام آخر، متقاضی باید، اقدام به ضبط یک ویدئو 15 ثانیه ای از خود نموده و کلمات و جملاتی که به وی نمایش داده می شوند را رسا و واضح تکرار کند تا احراز هویت او، تکمیل گردد.
با تکمیل احراز هویت، سامانه، اطلاعات بارگذاری شده را بررسی و چنانچه آن ها را تایید کند، نام کاربری و رمز عبور را به شماره همراه فرد، پیامک خواهد کرد. شایان ذکر است، موکل نیز باید، همین مراحل را برای ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه طی نماید و انجام تمامی این امور، به صورت حضوری و از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نیز میسر است.
مراحل و نحوه ثبت قرارداد در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، برای وکلای عضو کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضاییه، موضوعی است که در این تیتر از مقاله، ضمن یک راهنمای تصویری، توضیح داده خواهد شد. مراحل و نحوه ثبت قرارداد در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، مطابق راهنمای تصویری زیر است:
متقاضی باید، آدرس سامانه عدل ایران adliran.ir را در مرورگر خود، جستجو نموده و بعد از ورود به صفحه ای همانند صفحه زیر، گزینه سامانه وکلا و کارشناسان را انتخاب کند.
در این مرحله، متقاضی باید گزینه سامانه وکلا را انتخاب کند.
در این گام، فرد باید نام کاربری و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه وارد کرده و بر روی گزینه مرحله بعد، کلیک نماید.
در این قسمت از نحوه ثبت قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، فرد باید رمز موقتی که به تلفن همراه او ارسال شده را وارد کرده و بر روی ورود به سامانه، کلیک کند.
در این مرحله، وکیل باید، بر روی عبارت (قرارداد الکترونیک وکالت)، کلیک کنید.
با کلیک بر روی عبارت مذکور در مرحله قبل، 6 مرحله ای که باید، برای ثبت قرارداد در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه، طی گردند، نمایش داده می شوند.
در این مرحله، وکیل باید، نوع وکالت (عادی، تسخیری و معاضدتی) را مشخص و اطلاعات وکیل را وارد کند و بر روی دکمه مرحله بعدی، کلیک نماید.
در این مرحله، وکیل باید، مشخصات موکل را با کلیک بر روی گزینه افزودن، وارد کرده و پس از درج اطلاعاتی چون، کد ملی و تاریخ تولد موکل، باقی اطلاعات هویتی او، توسط سامانه و به طور خودکار، نشان داده می شود؛ بعد از طی شدن مراحل مذکور، فرد باید بر روی گزینه مرحله بعد، کلیک کند.
در صفحه جدید، وکیل باید با استفاده از دکمه افزودن، مشخصات طرف دعوا را وارد نماید یا در صورت عدم دسترسی به اطلاعات طرف دعوا، گزینه هر شخص حقیقی یا حقوقی را انتخاب کند.
در این بخش، وکل باید، موضوع وکالت را مشخص کند.
در این مرحله،وکیل باید، حدود اختیارات وکیل دادگستری را بر اساس آنچه موکل به او گفته است، تعیین کند.
در این مرحله، وکیل باید، شرایط قرارداد را در کادر مربوطه، درج نماید؛ کادرهای آبی، قابل ویرایش بوده و چنانچه، شرط جدیدی، مد نظر وکیل و موکل باشد، وکیل می تواند آن را در بند 32 و ذیل عنوان سایر شرایط، اضافه نماید.
در این قسمت، وکیل باید، نوع و مبلغ حق الوکاله را تعیین و بر روی دکمه ثبت موقت، کلیک کند.
در این صفحه، کد رهگیری قرارداد، صادر می شود.
در ادامه، وکیل می تواند، پیوست های قرارداد وکالت خود را با استفاده از گزینه ثبت و ویرایش پیوست، ضمیمه قرارداد کرده و با کلیک بر روی گزینه اخذ امضای الکترونیک و وارد کردن کد ارسالی به تلفن همراه موکل، امضای خود و موکل را وارد و با انتخاب گزینه تایید نهایی وکالت، ثبت قرارداد در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه را نهایی کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ورود به سایت و ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ورود به سایت و ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه
برای مشاوره نحوه ثبت نام در سامانه قرارداد الکترونیکی قوه قضاییه
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©