بیمه عمر سامان یکی از بیمه های مورد توجه بین بیمه گذاران مختلف است. از مزایای این بیمه می توان به امکان دریافت وام و برداشت بخشی از سرمایه پس از گذشت یک سال اشاره کرد. خرید این بیمه نامه تابع شرایط سنی برای بیمه گذاران بوده و نحوه ثبت نام آن به صورت مراجعه حضوری به نمایندگی های بیمه سامان یا سایت این بیمه است.
برای مشاوره نحوه خرید بیمه عمر سامان
برای مشاوره نحوه خرید بیمه عمر سامان
یکی از روش های سرمایه گذاری و کسب اطمینان خاطر از تامین هزینه ها در آینده، خرید بیمه نامه های عمر است. بیمه سامان از جمله شرکت های بیمه است که این پوشش را ارائه می دهد و افراد در سنین مختلف قادر به خرید این بیمه نامه ها هستند که با پرداخت اقساطی به صورت منظم از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
اطلاع از شرایط و جزئیات پوشش بیمه عمر سامان برای متقاضیان استفاده از این بیمه نامه ضروری بوده و کمک می کند تا بیمه گذاران با اطمینان خاطر بیشتری برای آینده خود برنامه ریزی کرده و در مواقع لازم اقدام به دریافت سرمایه اندوخته خود و سود آن کنند.
در این مقاله به شرایط و مدارک لازم برای دریافت بیمه عمر سامان و محاسبه و پرداخت آنلاین آن پرداخته خواهد شد. همچنین نحوه ثبت نام و پرداخت بیمه عمر سامان با کد ملی و سود آن بررسی شده و در ادامه مزایا و معایب این بیمه و حقوق بازنشستگی آن توضیح داده می شود تا خوانندگان اطلاعات لازم را در این خصوص کسب نمایند.
یکی از بیمه های پر طرفدار در میان انواع بیمه نامه، بیمه عمر است. بیمه عمر یا بیمه آتیه، پوششی است که در قبال پرداخت اقساط متنوع به صورت ماهانه یا چند ماه یک بار، مزایایی را برای آینده بیمه گذاران در نظر می گیرد. شرکت بیمه سامان به عنوان یکی از شرکت های مطرح در صنعت بیمه کشور، ارائه دهنده بیمه عمر با سود قابل توجه به افراد است.
از شرایط دریافت بیمه عمر سامان می توان به شرایط سنی بیمه گذاران اشاره کرد. در طرح بیمه عمر و تشکیل سرمایه حداقل سن مورد نیاز 1 ماه و در طرح بیمه عمر و امراض خاص حداقل سن 2 سال در نظر گرفته شده است و لازم به ذکر است که افراد در نهایت تا سن 80 سال امکان خرید بیمه عمر سامان را خواهند داشت.
افراد متناسب با درآمد خود قادر به دریافت بیمه عمر سامان بوده و پس از دریافت بیمه عمر سامان امکان استفاده از سود صندوق های سرمایه گذاری بیمه سامان و وام بیمه عمر نیز وجود دارد. همچنین لازم به ذکر است سودی که از سرمایه گذاری در بیمه عمر سامان حاصل می شود، معاف از مالیات بوده و از این جهت مزیت دیگری را به بیمه گذاران ارائه می دهد.
در بخش قبلی مقاله شرایط دریافت بیمه عمر سامان که شامل شرط سنی بود بررسی شد. در این بخش مدارک لازم برای دریافت بیمه عمر سامان مورد بررسی قرار می گیرد. بیمه عمر سامان به سادگی از طریق سایت این بیمه به نشانی الکترونیکی si24.ir و یا نمایندگی های آن قابل خریداری بوده و روند و مدارک لازم برای خرید بیمه عمر سامان به صورت زیر است:
کپی کارت ملی و شناسنامه بیمه شونده و بیمه گذار
فیش واریز اولین حق بیمه
فرم پرسشنامه بیمه به صورت تکمیل شده
نتایج آزمایشات پزشکی برای تایید سلامت در صورت درخواست شرکت بیمه
پس از ارائه مدارک لازم و خرید بیمه عمر سامان، بیمه گذاران یک حامی مالی برای زمان بازنشستگی و از کار افتادگی و یا وقوع حوادث مختلف خواهند داشت. بیمه عمر سامان در قالب طرح های مختلف و با مدت زمان و مبلغ پرداخت انتخابی قابل خریداری است، بنابراین بیمه گذاران می توانند با توجه به شرایط خود از پوشش ها و مزایای این بیمه بهره مند شوند.
محاسبه بیمه عمر روش خاصی دارد. برای محاسبه بیمه عمر در زمان خرید این بیمه یک فرم به بیمه گذار داده می شود که با تکمیل اطلاعات آن، اقساط بیمه مشخص می شود. اطلاعات این فرم شامل میزان حق بیمه، نحوه پرداخت حق بیمه که هر چند وقت یک بار باشد، میزان افزایش حق بیمه سالانه، مدت بیمه نامه و سن بیمه گذار است.
در خصوص محاسبه و پرداخت آنلاین بیمه عمر سامان باید گفت در سایت این بیمه به نشانی si24.ir و منوی خدمات، بخشی تحت عنوان خدمات الکترونیکی وجود دارد که خدماتی از جمله پرداخت آنلاین حق بیمه و استعلام بیمه عمر و غیره در آن قابل دسترسی است. پرداخت حق بیمه از دو طریق پرداخت با استفاده از کد اعلامیه بدهکار و کد بیمه گذار یا کد ملی و کد بیمه گذار ممکن است.
پرداخت آنلاین بیمه عمر سامان از طریق استفاده از اینترنت بانک ملت و واریز حق بیمه به حساب بانک ملت بیمه سامان نیز امکان پذیر است. امکان پرداخت اقساط بیمه عمر سامان از طریق روش های حضوری هم وجود داشته اما با توجه به اهمیت صرفه جویی در وقت و انجام کار ها در سریع ترین زمان ممکن بسیاری از بیمه گذاران روش های آنلاین را ترجیح می دهند.
بیمه گذارانی که قصد استفاده از پوشش بیمه عمر سامان را دارند ممکن است در خصوص نحوه ثبت نام بیمه عمر سامان سوال داشته باشند. مثل تمام بیمه های دیگر، ثبت نام بیمه سامان نیز به روش مراجعه حضوری به نمایندگی های مجاز این بیمه امکان پذیر است اما روش دیگری که مورد توجه اکثر متقاضیان است ثبت نام اینترنتی بیمه عمر سامان است که در ادامه شرح داده خواهد شد:
برای ثبت نام بیمه عمر سامان ابتدا باید در مرورگر خود آدرس اینترنتی si24.ir را جستجو کرد و وارد سایت بیمه سامان شد. در صفحه اصلی این سایت انواع بیمه نامه ها قابل مشاهده است که با انتخاب گزینه بیمه زندگی می توان بیمه نامه های عمر را مشاهده کرد.
در اینجا به عنوان مثال بیمه عمر و تشکیل سرمایه انتخاب شده و صفحه مربوط به این بیمه باز می شود که یک گزینه تحت عنوان خرید آنلاین در آن دیده می شود و باید این گزینه را انتخاب کرد.
پس از انتخاب گزینه خرید آنلاین صفحه ای باز می شود که باید اطلاعات مورد نیاز توسط بیمه گذار تکمیل شود و به ترتیب مراحل مختلف را طی کرد تا خرید بیمه عمر نهایی شود.
باید ذکر کرد که امکان ثبت نام بیمه سامان از طریق سایت های خرید آنلاین بیمه مانند سایت ازکی نیز وجود دارد. همان طور که مشاهده شد نحوه ثبت نام بیمه عمر سامان بسیار ساده بوده و بیمه گذاران در کمترین زمان امکان برخورداری از پوشش بیمه نامه های عمر سامان را خواهند داشت.
در بخش های قبلی مقاله عنوان شد که پرداخت اقساط بیمه عمر سامان از طریق سایت این بیمه امکان پذیر است. در صورتی که مشتریان بیمه سامان بخواهند اقساط بیمه خود را به صورت حضوری بپردازند، این امر زمان بر بوده و پیچیدگی های بیشتری نسبت به پرداخت اینترنتی دارد. در این بخش پرداخت بیمه عمر سامان با کد ملی به صورت اینترنتی شرح داده می شود:
ابتدا باید وارد سایت بیمه سامان شد و از منوی قرار گرفته در سمت راست بالای صفحه گزینه خدمات الکترونیکی را انتخاب کرد. در این بخش گزینه ای تحت عنوان پرداخت آنلاین حق بیمه وجود دارد که باید انتخاب شود.
پس از طی مراحل گفته شده، صفحه مربوط به پرداخت اقساط بیمه باز می شود که در آن امکان پرداخت از طریق کد اعلامیه بدهکار و کد بیمه گذار یا کد ملی و کد بیمه گذار فراهم شده است.
بدیهی است که بیمه گذاران به کد ملی خود دسترسی راحت تری دارند و پرداخت اقساط بیمه عمر از این روش برای آن ها راحت تر است. ضمن اینکه در صفحه مربوط به پرداخت بیمه عمر سامان ذکر شده که با استفاده از کدام مرورگر ها فرآیند پرداخت ساده تر بوده و مشکلی پیش نخواهد آمد.
بیمه نامه های عمر از این نظر که در طول زمان به سود دهی می رسند نوعی سرمایه گذاری تلقی می شوند. پرداخت سود بیمه عمر سامان یا سایر بیمه ها به صورت سود قطعی است که ترکیبی از سود تضمینی و سود مشارکتی است. سود تضمینی حداقل سودی است که شرکت های بیمه پرداخت کرده و هر ساله از سوی بیمه مرکزی تعیین می شود.
بیمه سامان برای پرداخت سود مشارکتی بیمه نامه های عمر 5 صندوق سرمایه گذاری را با درصد ریسک های متفاوت مشخص کرده که هر کدام سود متفاوتی دارند. بیمه سامان با سرمایه گذاری حق بیمه های پرداختی توسط بیمه گذاران خود درآمد کسب کرده و بخشی از این درآمد را به عنوان سود مشارکتی به بیمه گذاران اختصاص می دهد.
صندوق های سرمایه گذاری بیمه سامان عبارتند از صندوق کم ریسک، صندوق با ریسک متوسط، صندوق پر ریسک، صندوق سرمایه گذاری رشد و صندوق سرمایه گذاری رشد 1. هر یک از این صندوق ها با توجه به میزان ریسک خود مقدار سود متفاوتی را ارائه می دهند. علاوه بر این تفاوت این صندوق ها در دارایی هایی است که حق بیمه ها در آن سرمایه گذاری می شود.
به طور کلی بیمه نامه ها و از جمله بیمه عمر می توانند در بر گیرنده مزایا و معایبی باشند. این مزایا شامل مواردی مانند امکان دریافت وام و سود است و معایب آن می تواند مواردی مانند عدم پوشش برخی حوادث و مسائل باشد. در ادامه به بررسی مهم ترین معایب و مزایای بیمه عمر سامان می پردازیم. ابتدا در خصوص مزایای این بیمه می توان موارد زیر را مطرح کرد.
امکان انتخاب از بین صندوق های سرمایه گذاری بیمه سامان بر اساس سود پرداختی
امکان دریافت وام بیمه عمر تا 90 درصد مبلغ اندوخته بیمه پس از پایان سال اول قرارداد
امکان برداشت از مبلغ اندوخته بیمه عمر پس از گذشت یک سال از قرارداد
امکان تبدیل تمام یا بخشی از مبلغ اندوخته بیمه عمر به مستمری بازنشستگی پس از گذشت ده سال
معافیت مالیاتی حق بیمه پرداختی و اندوخته حاصل از سرمایه گذاری در بیمه عمر
امکان پرداخت حق بیمه در فواصل انتخابی با توجه به میزان درآمد بیمه گذار
ارائه پوشش بیماری های خاص در اکثر بیماری ها
برخی از بیمه گذاران داشتن محدودیت سنی برای دریافت بیمه عمر و سخت گیری در خصوص سلامت متقاضیان خرید بیمه را جزو معایب بیمه عمر سامان می دانند اما لازم به ذکر است این شرایط در بیشتر شرکت های بیمه مطرح است. از طرفی نبود امکان بازنشستگی مادام العمر از سوی بیمه عمر سامان می تواند یکی از معایب دیگر آن باشد چرا که این بیمه تنها 15 سال به بیمه گذاران مستمری می پردازد.
بیمه نامه های عمر انواع مختلفی دارند، از جمله این بیمه ها می توان به بیمه عمر و تشکیل سرمایه اشاره کرد. بیمه گذاران با خرید این پوشش و اندوختن مبلغی به طور منظم نزد شرکت بیمه، آینده خود را تامین کرده و در زمان بازنشستگی مستمری دریافت خواهند کرد. بیمه های عمر شامل پوشش های دیگری غیر از پرداخت مستمری هستند که در صورت درخواست پرداخت مستمری این پوشش ها حذف خواهند شد.
بیمه گذاران شرکت بیمه سامان می توانند از محل اندوخته خود نزد شرکت بیمه، درخواست پرداخت مستمری ماهانه داشته باشند. در این صورت حقوق بازنشستگی بیمه عمر سامان تا پایان یافتن اندوخته مشتری ادامه خواهد یافت و همانطور که ذکر شد، سایر پوشش های بیمه عمر با پرداخت مستمری قطع خواهد شد.
بیمه تکمیلی بازنشستگی که یکی از انواع بیمه نامه های عمر سامان است، در کنار بیمه اصلی کارکنان، به جمع آوری اندوخته از طریق بخشی از حقوق آنان می پردازد و علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی در آینده، معادل 81 درصد آخرین حقوق دریافتی مشتری را در صورت فوت وی به خانواده او می پردازد. بنابراین پوشش این بیمه چه در زمان حیات و چه در زمان فوت برقرار است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه خرید بیمه عمر سامان در کانال تلگرام حقوق عقود و قراردادها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه خرید بیمه عمر سامان پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه خرید بیمه عمر سامان
برای مشاوره نحوه خرید بیمه عمر سامان
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©