شرایط ثبت نام و مدارک لازم برای دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مشمول قانون کار بودن فرد متقاضی، پیش از بازنشستگی و بهره مندی از کارت ملی، فیش حقوقی و حکم بازنشستگی می باشد؛ نحوه ثبت نام و دریافت این کارت که از مزایای آن، امکان ثبت نام وام ضروری بازنشستگان بوده، حسب مورد، به صورت حضوری و یا اینترنتی، است.
برای مشاوره ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
برای مشاوره ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
یکی از مهم ترین اقشار جامعه، بازنشستگان نهادهای مختلف، نظیر صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق فرهنگیان و تامین اجتماعی هستند که سرمایه های کشور محسوب می گردند و باید، در راستای رفاه و تکریم آنان، گام هایی از سوی نهادهای صلاحیت دار و دولت، برداشته شود.
سازمان تامین اجتماعی، در راستای این هدف، کانون بازنشستگان تامین اجتماعی را در شهر ها و استان های مختلف، راه اندازی نموده که خدمات مختلفی را به بازنشستگان این سازمان، ارائه می دهند و از جمله آن ها، می توان به کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، اشاره کرد که دریافت آن، مزایای ویژه ای دارد و بازنشستگان متقاضی استفاده از این مزایا، باید از این شرایط و مدارک و نحوه ثبت درخواست دریافت این کارت، مطلع باشند.
لذا، در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم، نحوه ثبت نام و دریافت و تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خصوص مزایای ناشی از داشتن این کارت، توضیح داده خواهد شد. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی که تمایل به ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی یزد یا سایر استان ها و یا تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان خود را دارند، باید واجد برخی شرایط بوده تا موفق به این امر شوند که در این تیتر، این شرایط، مورد بررسی قرار خواهند گرفت. شرایط دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی عبارتند از:
مستفاد از ماده 4 اساسنامه کانون، بازنشسته باید، قبل از بازنشستگی، مشمول قانون کار بوده باشد؛
بازنشسته، از لحاظ دریافت حقوق، جزو بازماندگان نباشد؛
فرد از کارافتاده، از لحاظ دریافت حقوق، جز مشاغل آزاد و یا اختیاری محسوب نشود؛
بازنشسته حقوق بگیر تامین اجتماعی متقاضی کارت عضویت کانون بازنشستگان، جزو بازنشستگان انتقال سوابق از مراکز غیر مشمول قانون کار و استخدام کشوری و ماده 103 قانون تامین اجتماعی نباشد. در ادامه، مدارک لازم برای تمدید و یا ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مورد بررسی قرار می گیرد.
مدارک لازم برای دریافت کارت هوشمند عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مبحثی است که در این تیتر از مقاله، مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ چراکه بدون داشتن مدارک کافی و لازم، بازنشسته، موفق به دریافت کارت عضویت نخواهد شد. مدارک لازم برای ثبت نام و تمدید کارت هوشمند عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به شرح زیر هستند:
کارت قبلی عضویت، در خصوص بازنشستگانی که کارت عضویت داشته لکن، اعتبار آن به اتمام رسیده و قصد دریافت کارت جدید را دارند.
تصویر کارت ملی و در صورت عدم برخورداری از کارت ملی هوشمند، رسید ثبت نام آن، همچنین، شناسنامه فرد بازنشسته؛
حکم بازنشستگی متقاضی؛
آخرین فیش حقوقی متقاضی؛
یک قطعه عکس پرسنلی متقاضی.
بازنشستگی تامین اجتماعی، قواعد و ضوابط مخصوص خود را داشته که تنها در صورت وجود شرایط و رعایت ضوابط و قواعد قانونی، فرد موفق به بازنشستگی خواهد شد و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این موضوع می توانند، مقاله زیر را مطالعه کنند.
نحوه ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی، ممکن و میسر می باشد. به عنوان مثال، ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی آذربایجان غربی حضوری و رشت اینترنتی می باشد. البته، ثبت نام اینترنتی، صرفا در صورتی قابل انجام خواهد بود که سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان فرد بازنشسته، این امکان را در سامانه خود، طراحی و پیش بینی کرده باشد.
در ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت کارت به صورت حضوری، متقاضی باید، با در دست داشتن اصل مدارک مورد نیاز، اعم از کارت ملی، فیش حقوقی، حکم بازنشستگی و سایر مدارکی که در تیتر پیشین ذکر شد، به آدرس کانون بازنشستگان شهر خود، مراجعه کرده و نسبت به تکمیل فرم دریافت کارت عضویت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، اقدام نماید و پس از پرداخت هزینه و بررسی فرم توسط مسئول مربوطه، منتظر دریافت کارت عضویت خود باشد.
به عنوان مثال بازنشستگان سنندج، برای ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کردستان و دریافت کارت عضویت، باید به صورت حضوری به کانون مراجعه کنند، چرا که تا کنون، سایتی مخصوص برای کانون بازنشستگان این استان، راه اندازی نشده است.
در ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری یا اینترنتی، باید در نظر داشت که این امر در صورتی امکان پذیر است که این امکان، در سامانه کانون بازنشستگان استان مد نظر فرد بازنشسته، پیش بینی شده باشد. در این شرایط، متقاضی باید، آدرس سایت سامانه را جستجو کرده و با طی کردن مراحل، نسبت به ثبت نام و ثبت درخواست دریافت کارت عضویت خود، اقدام کند.
در این مقاله، راهنمای تصویری دریافت کارت عضویت غیر حضوری کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد، به عنوان مثال، خدمت خوانندگان محترم، ارائه می گردد و در خصوص باقی کانون ها، چنانچه امکان درخواست کارت عضویت به صورت اینترنتی، فراهم آمده باشد، متقاضی تقریبا، مراحل مشابهی را طی خواهد نمود.
در ابتدا، فرد باید، آدرس سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی و مشهد www.ekanon.ir را در مرورگر خود جستجو نماید و بر روی گزینه عضویت (دریافت کارت هوشمند) کلیک کند.
در این گام از ثبت نام کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تمامی ضوابط و شرایط دریافت کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد، برای متقاضیان شرح داده می شود و فرد باید، موافقت خود با آن ها را اعلام نماید.
سپس، در این صفحه، متقاضی باید، مشخصات هویتی خود، اطلاعات تماس و اطلاعات دقیق پستی را وارد نموده و مدارک مورد نیاز، اعم از کارت ملی، فیش حقوقی و حکم بازنشستگی را بارگذاری کرده و بر روی گزینه آبی رنگ تایید فرم، کلیک کند.
پس از طی نمودن این مراحل، فرد وارد درگاه پرداخت خواهد شد و با پرداخت هزینه، درخواست فرد، ثبت نهایی می گردد و متقاضی باید، منتظر ارسال کارت، از سوی کانون بازنشستگان، باشد و در این اثنا، فرد می تواند با مراجعه به همین سایت و انتخاب گزینه پیگیری ثبت نام، با وارد کردن کد ملی و کد مستمری خود، وضعیت ثبت نام کارت عضویت خود را پیگیری کند.
کارت های عضویت صادره از سوی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، دارای تاریخ اعتبار معینی بوده و پس از منقضی شدن تاریخ، اعتبار نخواهند داشت، لذا، بازنشسته گرامی، باید در اولین فرصت و قبل از انقضا، نسبت به تمدید کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، اقدام نماید.
تمدید کارت عضویت هوشمند کانون بازنشستگان تامین اجتماعی نیز همانند ثبت نام آن، به دو صورت حضوری و غیر حضوری یا همان اینترنتی، ممکن و میسر می باشد و فرد، می تواند، با مراجعه به سایت کانون بازنشستگان استان و شهرستان خود، از ارائه خدمات حضوری و غیر حضوری تمدید کارت، اطلاعات کسب کند.
برای تمدید کارت به صورت حضوری، متقاضی باید، با در دست داشتن کارت عضویت قدیمی و سایر مدارکی نظیر کارت ملی، فیش حقوقی و حکم بازنشستگی، به آدرس کانون در شهر و استان خود، مراجعه و با ارائه مدارک و در صورت نیاز پرداخت هزینه، نسبت به تمدید کارت عضویت، اقدام کند.
برای تمدید کارت به صورت اینترنتی و غیر حضوری نیز متقاضی باید، آدرس سایت کانون استان و شهرستان مد نظر خود را انتخاب کرده و پس از ورود به پرتال یا عضویت در سایت، درخواست تمدید کارت عضویت خود را ثبت نماید و در صورت نیاز، نسبت به بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه، اقدام کند.
داشتن کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مزایایی داشته که همین امر، بازنشستگان را ترغیب می نماید تا نسبت به ثبت نام و دریافت این کارت، اقدام کنند. لذا، در این تیتر، مزایای کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی که به آن، وام بانک رفاه مستمری بگیران یا وام ضروری نیز می گویند، همچنین، بهره مندی از خدمات درمانی رایگان در مراکز وابسته و طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی، از مزایای کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی، می باشد.
همچنین، باید در نظر داشت، بسیاری از خدماتی که به بازنشستگان، به صورت تسهیلات ارائه می شود، مستلزم ارائه این کارت، خواهد بود. درخواست بازنشستگی تامین اجتماعی، مراحل و شرایط مخصوص به خود را دارد که تمامی افراد متقاضی ثبت این درخواست، باید با آن، آشنا باشند که علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص این امر، می توانند مقاله زیر را مطالعه کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
برای مشاوره ثبت نام کارت عضویت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©