شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور، مواردی نظیر برخورداری از شرط سنی، همچنین، داشتن مدارک لازم برای دریافت این گواهینامه مانند مدارک هویتی و فیش واریز هزینه هایی اعم از هزینه کلاس های آموزشی و صدور کارتکس می باشد. ثبت نام گواهینامه تراکتور، در قدم اول با ثبت نام در کلاس های آموزشی و شرکت در آزمون های عملی، آغاز می گردد.
برای مشاوره شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور
برای مشاوره شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور
کشاورزی، از مهم ترین حوزه هایی است که بر اقتصاد فردی و اقتصاد کشور، تاثیر مستقیمی می گذارد و از این رو، بسیاری از افراد، شغل دائمی خود را به کشاورزی و مسائل و حواشی مربوط به آن، اختصاص می دهند و از این راه، کسب درآمد می نمایند.
از جمله این شغل های حاشیه ای مرتبط با کشاورزی، رانندگی با تراکتور برای شخم زدن زمین و چیدن محصولات به دست آمده می باشد که از درآمد خوبی برخوردار بوده، لکن، انجام این شغل، منوط به داشتن گواهینامه تراکتور است که با توجه مراحل و شرایط و مدارک ویژه لازم برای دریافت این گواهینامه، ضروری می باشد تا متقاضایان این گواهینامه، از تمام امور مربوط به آن، آگاه باشند.
لذا، در مقاله حاضر، شرایط ثبت نام، مدارک لازم برای دریافت، همچنین، مراحل ثبت نام و هزینه اخذ گواهینامه تراکتور، مورد بررسی قرار گرفته و در خصوص تمدید آن، توضیح داده شده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این موضوع می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.
از آنجا که گواهینامه تراکتور، تنها به افراد واجد شرایط اعطا می گردد، اطلاع از این شرایط بسیار مهم بوده و در این تیتر از مقاله، شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور، به شرح زیر است:
شرط سنی که عبارت است از داشتن حداقل بیست سال تمام که قبلا، این شرط سنی، 23 سال بوده است.
شرکت در تمامی مراحل آموزش در آموزشگاه های مورد تایید راهنمایی و رانندگی ای که فرد در آن ثبت نام نموده است.
برخورداری از سلامت جمسانی و روانی کافی که برای تایید این امر، متقاضی باید، به پزشک ذی صلاح و مورد تایید مراجعه کرده و تاییدیه این امر را دریافت کند.
قبولی در آزمون های عملی و نظری آموزشگاه های رانندگی.
برخورداری از تمام مدارک لازم که اثبات می کند فرد، واجد شرایط است که می توان به مدارکی نظیر مدارک لازم مربوط به تعیین وضعیت نظام وظیفه؛ گواهی نامه پایه یک در صورتی که سرعت تراکتور از 30 کیلومتر در ساعت تجاوز می کند؛ همچنین، مدارک مثبت پرداخت هزینه دریافت گواهینامه تراکتور اشاره کرد.
مدارک لازم برای دریافت گواهینامه تراکتور، مبحثی است که در این بخش از مقاله، به بررسی آن، پرداخته خواهد شد؛ چراکه بدون بهره مندی از این مدارک، فرد حتی اگر واجد شرایط باشد، موفق به دریافت گواهینامه تراکتور نخواهد شد. مدارک لازم برای دریافت گواهینامه تراکتور عبارتند از:
مهم ترین مدارک لازم برای دریافت گواهینامه تراکتور، مدارک هویتی که شامل اصل و کپی مدارک، اعم از شناسنامه، کارت ملی متقاضی دریافت گواهینامه تراکتور و رسید کارت ملی هوشمند، در صورتی که متقاضی، از کارت ملی هوشمند برخوردار نیست، هستند.
مدارک تعیین کننده گروه خونی و مدارک تائیدیه پزشکی که سلامت جسمانی و روانی متقاضی را تعیین می کند و این مدرک از مدارک لازم برای دریافت گواهینامه تراکتور باید از سوی پزشک صلاحیت دار، صادر گردیده باشد.
مدارکی که نشان دهنده گذراندن دوره های آموزشی عملی و نظری در تمامی مراکز آموزشی و مورد تایید برای آموزش رانندگی هستند.
مدارک لازم مربوط به پرداخت هزینه که شامل فیش های بانکی واریز هزینه در خصوص ثبت نام و دریافت گواهینامه تراکتور هستند.
عین گواهینامه پایه یک و همچنین، تاییدیه مربوط به این گواهینامه از واحد صدور گواهینامه شهرستان که البته، ارائه این تائیدیه، تنها در صورتی لازم است که گواهینامه پایه یک، از شهرستان صادر شده باشد. شایان ذکر است، ارائه گواهینامه پایه یک، در مواردی ضروری خواهد بود که سرعت تراکتور، از 30کیلومتر در ساعت، تجاوز می کند.
مدارک مربوط به کارت پایان خدمت یا مدارک مربوط به معافیت از خدمت یا هر مدرکی که وضعیت نظام وظیفه متقاضیان دریافت گواهینامه تراکتور متولد سال 1338 به بالا را مشخص می نماید. شایان ذکر است که برای تعیین تکلیف در خصوص وضعیت نظام وظیفه، متقاضی دریافت گواهینامه تراکتور می تواند دفترچه آماده به خدمتی که مهر غیبت ندارد یا گواهی اشتغال به خدمت عکس دار که از حوزه مربوطه اخذ شده را نیز ارائه کند.
یک از مواردی که اغلب افراد متقاضی دریافت و ثبت نام گواهینامه تراکتور، خواهان کسب اطلاع از آن هستند، هزینه دریافت گواهینامه تراکتور است که در این بخش از مقاله، این هزینه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. باید در نظر داشت تمامی این هزینه ها، سالانه افزایش می یابند.
هزینه بابت تست عدم اعتیاد و بابت تعیین آزمایش گروه خونی؛ مبلغی در حدود 200 هزار تومان.
هزینه بابت صدور کارتکس گواهینامه؛ مبلغی حدود 34 هزار تومان
هزینه بابت کتاب آموزشی؛ مبلغی در حدود 25 هزار تومان.
هزینه بابت عوارض که به حساب جاری وزارت كشور، خزانه داری كل، واریز می گردد؛ مبلغ 5000 هزار تومان.
هزینه بابت عوارض، که به حساب وزارت دارایی واریز می گردد؛ مبلغ 1000 تومان.
هزینه بابت آزمون گواهینامه که باید در یکی از شعب بانک ملی مرکزی، واریز گردد؛ مبلغ 4 الی 6 هزار تومان (بسته به نوع وسیله نقلیه ویژه، اعم از لودر، لیفتراک، جرثقیل، گریدر، بلدوزر و بیل مكانیكی)
هزینه بابت تجدید آزمون آیین نامه که باید به حساب وازرت کشور واریز شود؛ مبلغ 5000 تومان.
هزینه بابت شرکت در کلاس های آموزش رانندگی که در حال حاضر، در حدود 3 میلیون و 600 هزار تومان می باشد. گواهینامه یک روزه، امکان جدیدی است که دولت برای موتور سواران، پیش بینی نموده و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آن، می توانند مقاله زیر را مطالعه کنند.
مراحل و نحوه ثبت نام گواهینامه تراکتور، پرسش اغلب افرادی است که قصد دارند در خصوص دریافت این مدرک، اقدام کرده و بدین ترتیب، موفق به رانندگی قانونی با تراکتور شوند. لذا در ادامه، مراحل و نحوه ثبت نام گواهینامه تراکتور، توضیح داده خواهد شد.
در گام اول، شخصی که متقاضی ثبت نام گواهینامه تراکتور است باید، نسبت به ثبت نام در کلاس های آموزشی، اقدام نماید. این کلاس ها، شامل 10 جلسه کلاس نظری بوده که 5 جلسه آن، به آیین نامه و 5 جلسه آن، به مسائل فنی، اختصاص می یابد.
در مرحله بعد از مراحل و نحوه ثبت نام گواهینامه تراکتور، فرد باید در آزمون آیین نامه مقدماتی، شرکت کرده و پس از پذیرفته شدن، 10 جلسه كلاس مهارت رانندگی را پشت سر بگذارد.
در گام بعدی از مراحل و نحوه ثبت نام گواهینامه تراکتور، متقاضی باید، نسبت به ثبت نام شرکت در آزمون های رانندگی اقدام کند و منتظر فرم درخواست گواهینامه خود که به آن کارتکس می گویند بماند.
در نهایت و پس از دریافت کارتکس، فرد متقاضی دریافت گواهینامه تراکتور، باید در آزمون مهارت رانندگی شرکت کند و تنها در شرایطی که در این آزمون قبول گردد، گواهینامه تراکتور، برای او صادر خواهد شد. ذکر این نکته، خالی از لطف نیست که گواهینامه تراکتور، گواهینامه ویژه نیز نامیده می شود.
نحوه و مراحل و شرایط تمدید گواهینامه تراکتور، مبحثی است که تمامی افراد دارای این نوع از انواع گواهینامه، باید از آن اطلاع داشته باشند تا در موعد مقرر و حتی الامکان، یک ماه قبل از انقضای مدت، برای تمدید این مدرک، اقدام نموده و با کمترین اتلاف وقت، بتوانند گواهینامه خود را تمدید کنند.
در ابتدا، اولین و مهم ترین گام در تمدید گواهینامه تراکتور، این است که فرد، مدارک لازم این امر اعم از کپی مدارک هویتی، برگه های مربوط به آزمایش خون و معاینه چشم و همچنین، فیش واریز هزینه های مربوط به تمدید این مدرک را جمع آوری نماید.
سپس، خود فرد، با در دست داشتن مدارک لازم، به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نموده و با تکمیل فرم درخواست تمدید گواهینامه، اراده خود مبنی بر تمدید را اعلام دارد تا مسئول مربوطه، پس از بررسی های لازم، مراحل اداری تمدید گواهینامه را انجام داده و بدین ترتیب، گواهینامه متقاضی، تمدید شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور
برای مشاوره شرایط ثبت نام گواهینامه تراکتور
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©