دینا / تجاری / شرکت ها / شرکت حمل و نقل بین المللی

شرکت حمل و نقل بین المللی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی به این صورت است که متقاضی می بایست با احراز شرایط لازم، به سامانه جامع ثبت شرکت ها مراجعه کرده و فرم ثبت نام شرکت حمل و نقل بین المللی را در این سایت تکمیل و ارسال نماید. پس از تایید اولیه کارشناسان اداره ثبت، شخص باید ظرف مهلت مقرر مدارک لازم را به آدرس این اداره پست نماید.

 

حمل و نقل به جا به جایی مسافر و کالا از نقطه ای به نقطه دیگر گفته می شود که می تواند به سه صورت زمینی، هوایی و دریایی، رخ دهد. با توجه به ارتباط هر چه بیشتر کشورها با یکدیگر، روزانه میلیون ها بار و مسافر به طور بین المللی در سراسر جهان جا به جا می گردد که این امر، بسیاری از افراد را تشویق نموده تا به تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی اقدام نمایند.

در همین راستا، یکی از پرسش های رایجی که ممکن است در ذهن برخی مخاطبان مطرح شود این است که شرایط تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی چیست و چه مدارکی می بایست در این زمینه تهیه شود. از طرف دیگر، به موجب قانون ثبت شرکت ها، کلیه شرکت هایی که در ایران تاسیس می شوند، می بایست در سامانه به ثبت برسند که این امر، به نوبه خود مستلزم آشنایی با مراحل و نحوه تاسیس و ثبت می باشد.

از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پاسخ به این پرسش که شرایط تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی چیست و سامانه آن چه می باشد؛ به مراحل و نحوه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی بپردازیم. سپس در خصوص مدارک لازم و هزینه آن صحبت خواهیم کرد و در انتها، روند پیگیری تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.

شرایط تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی چیست

همانطور که پیش تر بیان شد، حمل و نقل به معنی جا به جایی بار و مسافر از نقطه ای به نقطه دیگر می باشد که یکی از انواع آن، حمل و نقل بین المللی است. در حمل و نقل بین المللی، بار و مسافر به خارج از مرز های یک کشور منتقل گردیده و وارد یک کشور دیگر می گردد.

 

 با توجه به گسترش ارتباط کشور ها با یکدیگر، راه اندازی شرکت هایی که به تسهیل این امر بپردازند، بیش از پیش، مورد توجه قرار گرفته است. یکی از سوالات رایجی که ممکن است در این میان، برای متقاضیان راه اندازی شرکت حمل و نقل بین المللی مطرح شود این است که شرایط تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی چیست. از این رو، در این بخش از مقاله، ضوابط و شرایط ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در ایران بیان گردیده که به شرح زیر می باشد:

 

تکمیل و ارسال فرم تایید نام در سامانه جامع ثبت شرکت ها

طی کردن مراحل ثبت در اداره ثبت شرکت ها

حداقل سن هیجده سال (در مواردی که فرد در شرکت دارای سمت گردد.)

تامین حداقل سرمایه لازم برای تاسیس و ثبت شرکت بین المللی (میزان این سرمایه با توجه به نوع شرکت متفاوت می باشد.)

داشتن حساب کاربری در سامانه ثنا به نام هر یک از اعضا

دریافت مجوز حمل و نقل بین المللی از ارگان مربوطه

افتتاح حساب به نام شرکت در نزد یکی از بانک ها (در موردی که شرکت حمل و نقل بین المللی در قالب شرکت سهامی به ثبت برسد.)

داشتن خط تلفن همراه به نام هر یک اعضا

 

با توجه به ماده بند 2 ماده 2 قانون تجارت، شرکت های حوزه حمل و نقل (اعم از داخلی و بین المللی) شرکت تجاری به حساب آمده و مطابق ماده 20 همین قانون می توانند در قالب هفت نوع مختلف، از قبیل شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی تولید و مصرف به ثبت برسند.

 

همچنین، به موجب آیین نامه تاسیس و فعالیت شرکت های حمل ونقل بین المللی کالا، شرکت های حمل و نقل بین المللی که در حوزه انتقال کالا فعالیت می نمایند علاوه بر شرایط فوق، ضوابطی از قبیل اخذ مجوز تاسیس شرکت و پروانه فعالیت، داشتن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، داشتن حداقل 25 سال سن، حداقل دیپلم کامل متوسطه، کسب رتبه قبولی در آزمون ... را نیز می بایست مورد رعایت قرار دهند.

 

سامانه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

در قسمت گذشته، در خصوص شرایط تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی صحبت نموده و بیان کردیم که یکی از شرایط تاسیس این نوع شرکت، تکمیل و ارسال فرم مربوطه در سامانه می باشد. در این میان ممکن است که برخی افراد با سامانه ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی آشنایی نداشته و از نشانی آن، بی اطلاع باشند، از این رو، در این بخش از مقاله به معرفی سامانه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی خواهیم پرداخت.

 

سامانه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در واقع همان سامانه جامع ثبت شرکت ها به آدرس irsherkat.ssaa.ir می باشد. این سامانه، زیر مجموعه سایت ثبت اسناد و املاک کشور می باشد که فعالیت آن، زیر نظر قوه قضائیه کشور صورت می گیرد. کلیه متقاضیان ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی، می بایست به بخش تاسیس شخصیت حقوقی، در سامانه جامع ثبت شرکت ها مراجعه نموده و با توجه به نوع شرکت، فرم تایید نام شرکت را تکمیل نمایند.

 

ذکر این نکته در این میان حائز اهمیت می باشد که تکمیل و ارسال فرم ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در سامانه irsherkat.ssaa.ir برای ثبت شرکت در اداره ثبت کافی نبوده و متقاضی می بایست مراحلی از قبیل ارسال مدارک مربوطه، چاپ و آگهی روزنامه تاسیس و ... را نیز، در این زمینه پشت سر گذارد.

 

مراحل و نحوه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

به موجب ماده 2 قانون راجع به ثبت شرکت ها مصوب سال 1310، کلیه شرکت‌ های ایرانی مذکور در قانون تجارت، موظفند تشکیلات خود را با مقررات قانون تجارت تطبیق نموده و مطابق قانون مزبور تقاضای ثبت کنند. در غیر این صورت، به تقاضای دادستان محلی که ثبت باید در آن جا به عمل آید، دادگاه مدیران شرکت را به پرداخت جریمه نقدی و یا در مواردی به انحلال شرکت محکوم خواهد کرد. به همین جهت، این بخش از مقاله، به مراحل و نحوه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی پرداخته شده است.

 

به منظور ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی، متقاضی می بایست، نشانی سایت ثبت شرکت ها به آدرس irsherkat.ssaa.ir را در مرورگر خود جست و جو نموده و مطابق تصویر زیر به صفحه اصلی این سایت وارد شود. پس از آن، فرد لازم است که از کادر بالا عبارت "تاسیس شخصیت حقوقی" را انتخاب نماید.

 

شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی، صفحه ای مطابق تصویر زیر برای کاربر نمایش داده می شود که فرد می بایست گزینه "پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی" را فعال نموده و بر روی گزینه ادامه که در پایین صفحه قرار گرفته، کلیک کند.

 

نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در بخش بعدی، انواع شخصیت های حقوقی موجود در قانون تجارت و همچنین موارد مربوط به تاسیس شعبه یا نمایندگی، برای کاربر به نمایش در می آید که لازم است با توجه به شرایط و نیاز متقاضی، یکی از انواع شرکت ها برای ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی انتخاب شود. در این قسمت، برای نمونه مراحل ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در قالب شرکت مسئولیت محدود آمده است.

 

مدارک لازم برای ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از انتخاب نوع شخصیت حقوقی، نوبت به تکمیل اطلاعات عمومی شرکت می رسد. در این صفحه فرد می بایست، استان واحد ثبتی، شهرستان، مدت فعالیت و.... را مطابق با اطلاعات شرکت وارد نموده و سپس بر روی گزینه گام بعدی کلیک کند.

 

ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی، شخص باید اطلاعات شناسنامه ای خود را در کادرهای مربوطه وارد نماید. شماره تلفنی که در این قسمت درج می گردد، همان شماره تلفنی است که ابلاغیه ها به آن ارسال می گردد. در قسمت پایین نیز، مشخصات امضاکننده دفتر قانونی درج می شود که در اکثر موارد همان اطلاعات متقاضی است. توجه به این نکته ضروری است که اطلاعات مندرج در این قسمت از سامانه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور استعلام گرفته شده و صحت آن مورد بررسی قرار می گیرد.

 

شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از آن، فرد به صفحه نام های درخواستی هدایت می شود. متقاضی لازم است که در این صفحه نام های درخواستی خود برای ثبت شرکت را به ترتیب اولویت وارد کند. بهتر است که متقاضی حداقل سه نام را در این قسمت ثبت کرده تا در صورت تکراری بودن یک اولویت، نام بعدی مورد بررسی قرار گیرد. پس از وارد نمودن هر نام، لازم است که متقاضی گزینه ثبت را انتخاب نموده و بعد از انتخاب همه نام ها، گزینه گام بعدی را برگزیند.

 

نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی، فرد می بایست موضوع فعالیت شرکت را مشخص کرده و گروه و زیر گروه آن را معین کند. از آن جایی که موضوع این شرکت از نوع مجوزی است، شخص می بایست در مرحله ارسال مدارک، حتما اصل مجوز فعالیت را نیز به همراه اسناد دیگر به آدرس اداره ثبت شرکت ها ارسال نماید. دریافت مجوز فعالیت از طریق درگاه ملی مجوز های کشور، به آدرس g4b.ir صورت می گیرد.

 

مدارک لازم برای ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی لازم است که نوع سرمایه و مبلغ آن معین شود. در این قسمت، دو نوع سرمایه درج شده که شامل سرمایه نقد و غیر نقد می گردد. در سرمایه غیر نقد، میزان سرمایه می بایست به دقت ارزشیابی شده و مبلغ آن در بخش مربوطه درج شود.

 

ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی، شخص لازم است که اطلاعات مدیران و شرکا شرکت حمل و نقل را در سامانه وارد نماید. همانطور که پیش تر بیان شد، سامانه ثبت شرکت ها به سامانه ثبت اسناد و املاک کشور و سایت سازمان ثبت احوال متصل بوده و در صورت درج اطلاعات اشتباه، سایت خطایی مبنی بر "عدم دریافت اطلاعات" را برای کاربر نمایش می دهد.

 

شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در قسمت بعدی، داوطلب می بایست روزنامه کثیر الانتشار شرکت حمل و نقل بین المللی را انتخاب نماید که در آن آگهی های شرکت درج می گردد. به منظور صرفه جویی در هزینه ها، به افراد توصیه می شود که در این قسمت، به انتخاب روزنامه های با حق آگهی پایین اقدام نمایند.

 

نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعد، نوبت به بارگذاری اساسنامه شرکت، می رسد. متقاضی می بایست در این قسمت، متن اساسنامه شرکت که به امضای کلیه اعضا رسیده است را درج نماید. در این بخش، امکان استفاده از نمونه اساسنامه پیشنهادی خود سامانه نیز وجود دارد.

 

مدارک لازم برای ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از آن، نوبت به درج شرکت نامه ای که بین شرکا تنظیم شده، می رسد. در این قسمت، فرد می بایست شرکت نامه را به دقت مطالعه نموده و در صورت، مشاهده هرگونه ایراد یا نیاز به اصلاح، با ورود به گام مربوطه، اطلاعات را ویرایش نماید.

 

ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در مرحله بعدی، صورتجلسه مجمع عمومی موسسان راجع به تشکیل شرکت حمل و نقل بین المللی برای کاربر نمایش داده می شود که در صورت بروز خطا در آن، لازم است، همانند مرحله قبل، به گام مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات را ویرایش نمود. سپس، لازم است که شخص، برای ادامه مراحل، بر روی گزینه گام بعدی کلیک کند.

 

شرکت حمل و نقل بین المللی

 

در بخش بعد، متن تقاضانامه تشکیل شرکت نشان داده می شود که امکان ویرایش متن به صورت مستقیم در این قسمت وجود نداشته و فقط با مراجعه به مراحل پیشین می توان مندرجات آن را تغییر داد.

 

نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از آن، خلاصه متن تقاضانامه بر روی صفحه نمایش داده می شود. این متن صرفا جهت اطلاع اولیه برای کاربران بوده و تا تکمیل مراحل قانونی در مراجع ثبت شرکت ها فاقد اعتبار می باشد. در صورت صحیح بودن اطلاعات، باید برای گزینه ارسال که در سمت چپ پایین صفحه قرار گرفته، کلیک نمود.

 

مدارک لازم برای ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از این که درخواست برای بررسی نام های پیشنهادی به اداره ثبت شرکت ها فرستاده شد، این سازمان اطلاعات متقاضی ثبت شرکت حمل و نقل را بررسی نموده و در صورت تایید، اطلاعیه تایید نام در قسمت پیگیری درخواست برای فرد ارسال می شود.

 

پس از تایید نام، داوطلب لازم است که مدارک لازم برای ثبت شرکت را به طی مدت سه روز، به آدرس اداره ثبت شرکت ها ارسال نماید. در صورت تایید مدارک ارسالی، فرد می بایست موضوع ثبت شرکت را در روزنامه رسمی و کثیر الانتشار درج و آگهی کرده و بدین ترتیب مراحل ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی خود را به اتمام رساند.

 

به موجب ماده 11 آیین نامه تاسیس و فعالیت شرکت های حمل ونقل بین المللی کالا، تقاضای تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی کالا می بایست مستقیما به واحد ذیربط سازمان حمل و نقل ارسال و با توجه به مقتضیات اجتماعی، اقتصادی و سایر عوامل من جمله کفایت یا عدم کفایت تعداد شرکت های موجود به تقاضاهای واصله رسیدگی و درصورت ضرورت از طریق انجام آزمون تخصصی از متقاضیان نسبت به قبول یا رد درخواست تاسیس شرکت های جدید اقدام نماید.

 

اشخاصی که در آزمون تاسیس قبول می شوند، موظفند ظرف مدت حداکثر سه ماه از اعلام نتایج قبولی در آزمون، نسبت به ارائه پیش نویس اساسنامه، شرکت نامه و فهرست اسامی هیات موسس شرکت در شرف تاسیس و همچنین سند رسمی مالکیت یا اجاره دفتر کار به نام خود یا یکی از اعضای هیات موسس را به ضمیمه سایر اطلاعات مورد نیاز به سازمان ارائه تا پس از بررسی و تطبیق مدارک اجازه ثبت شرکت صادر گردد. پس از آن متقاضی باید مطابق راهنمای تصویری فوق به ثبت شرکت مزبور اقدام نماید.

 

 

مدارک لازم برای تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

همانطور که در قسمت گذشته، اشاره گردید، فرد می بایست پس از تکمیل و ارسال فرم تایید نام در سامانه جامع ثبت شرکت ها، مدارک لازم را در مهلت مقرر شده به آدرس این اداره ارسال نماید. از آن جایی که ممکن است برخی افراد با این اسناد آشنایی نداشته باشند، در این بخش از مقاله لیست مدارک لازم برای تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی ارائه شده که به شرح زیر می باشد:

 

دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده شرکت

دو نسخه اساسنامه تکمیل شده شرکت

دو نسخه شرکت نامه تکمیل شده

تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و هم چنین فیش واریزی

اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط

اصل گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضاء هیات مدیره، مدیرعامل

دو نسخه صورت جلسه مجمع عمومی موسسان

تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکاء، مدیران و افراد دارای سمت در ساختار شرکت

دو نسخه صورت جلسه هیات مدیره

اصل وکالت نامه وکیل دادگستری (در صورتی که ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی توسط وکیل صورت پذیرد.)

اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه (حداقل 35% از 20% سرمایه تعهد شده در ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در قالب شرکت های سهامی)

 

توجه به این نکته ضروری است که مدارک قید شده در قسمت فوق، مدارکی است که برای ثبت کلیه شرکت ها الزامی بوده فلذا، ممکن است که با توجه به نوع شرکت ثبت شده، مدارکی به مدارک فوق، افزوده یا کم گردد. به طور مثال در ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی در قالب شرکت های سهامی، اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه، حداقل 35% از 20% سرمایه تعهد شده نیز الزامی می باشد.

 

 

هزینه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

از جمله مهم ترین سوالاتی که ممکن است افرادی که قصد تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی را دارند، با آن مواجه شوند، این سوال است که برای ثبت شرکت مورد نظر خود، می بایست چه هزینه هایی را، متقبل شوند و این هزینه ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی چه انواعی دارد. به همین منظور، این بخش از مقاله، به بیان هزینه تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی پرداخته شده که این هزینه ها، عبارتند از:

 

هزینه حق الثبت: حق الثبت مبلغی است که توسط اداره ثبت دریافت شده و مبلغ آن با توجه میزان کل سرمایه شرکت تعیین می گردد. طبیعی است که هر چه میزان سرمایه شرکت، افزایش یابد، میزان هزینه حق الثبت نیز افزایش می یابد.

 

هزینه ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها از طریق پست: پس از این که اظهارنامه ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی، برای اداره ثبت ارسال گردید و تایید اولیه از جانب این اداره صادر شد، متقاضی ثبت شرکت حمل و نقل؛ می بایست مدارک لازم در این زمینه را تهیه نموده و به آدرس این اداره ارسال نماید. برای ارسال مدارک به اداره پست، شخص باید مبلغی را تحت عنوان هزینه پست به ماموران پستی پرداخت کند.

 

هزینه چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار: پس از این که مراحل ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی به اتمام رسید، داوطلب باید آگهی تاسیس شرکت را، در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیر الانتشار به چاپ برساند. هزینه چاپ آگهی در روزنامه های مختلف کشور متفاوت بوده و می تواند مقدار آن گوناگون باشد. واضح است که روزنامه های مشهور و پرتیراژ کشور دارای هزینه چاپ بیشتری نسبت به سایر روزنامه ها می باشند.

 

هزینه ابطال تمبر سرمایه شرکت: پس از آن که مراحل ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی به پایان رسید و آگهی تاسیس آن، صادر شد، موسسین شرکت حمل و نقل بین المللی، موظف هستند، مطابق با قوانین ثبت شرکت میزان تعرفه ای، معادل نیم در هزار سرمایه شرکت را به عنوان هزینه ابطال تمبر سرمایه شرکت یا حق تمبر ثبت شرکت به سازمان امور مالیاتی کشور، پرداخت نمایند.

 

علاوه بر موارد فوق، فرد باید به منظور تشکیل شرکت، مبلغی را به عنوان حداقل سرمایه تشکیل شرکت نیز در نظر بگیرد که این مبلغ با توجه به نوع شرکت متفاوت می باشد. به طور مثال، حداقل سرمایه لازم برای تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی در قالب شرکت سهامی عام، مبلغ پنج میلیون ریال، تعیین شده است. ضمن این که حداقل 35% از 20% سرمایه تعهد شده، می بایست به صورت نقد حاضر بوده و در نزد بانک و به حساب شرکت در شرف تاسیس واریز گردد.

 

 

پیگیری تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

در قسمت های پیشین، توضیحات کاملی در خصوص شرایط، مدارک و نحوه ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی ارائه گردید. به منظور پیگیری تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی و مشاهده روند بررسی ثبت آن، متقاضیان می بایست به سامانه جامع ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir مراجعه نمایند که در قسمت زیر مراحل پیگیری تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی ارائه گردیده است.

 

به منظور پیگیری تاسیس و ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی، شخص می بایست نشانی سامانه ثبت شرکت ها را در مرورگر خود جست و جو نموده و بر روی گزینه پیگیری درخواست کلیک نماید.

 

ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی

 

پس از کلیک بر روی این گزینه، صفحه ای مطابق تصویر فوق برای کاربر نمایش داده می شود که شخص می بایست با وارد نمودن شماره پیگیری و نوع درخواست و تصویری کد امنیتی، روند بررسی درخواست خود را پیگیری نماید. به کاربران توصیه می شود که پس از ثبت درخواست خود در سامانه، به طور پیوسته به این سایت مراجعه نموده و از نحوه بررسی درخواست ثبت شرکت حمل و نقل بین المللی خود استعلام گیرند تا در صورت بروز مشکل، در اسرع وقت برای رفع آن اقدام نمایند.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت و تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی پاسخ دهند.