سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، درگاهی در عدل ایران است و تعبیه شده تا در صورتی که سامانه اصلی ابلاغ، دچار اختلال بود، از سامانه پشتیبان استفاده شود. نحوه ورود به این سامانه جهت استفاده از امکانات آن، با جستجوی آدرس عدل ایران، انتخاب سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی و سپس، سامانه پشتیبان می باشد.
برای مشاوره امکانات و مراحل ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک
برای مشاوره امکانات و مراحل ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک
قوه قضائیه نیز همچون سایر دستگاه های دولتی، از ارائه خدمات خود به صورت هوشمند و الکترونیک، استقبال نموده و در همین راستا، از سال های گذشته، اقدام به راه اندازی سامانه ای الکترونیک، تحت عنوان سامانه عدل ایران، برای ارائه خدمات قضایی ای نظیر ابلاغ اوراق قضایی و احضاریه های دادگاه، همچنین، مشاهده ابلاغیه های قضایی و ثبت نام الکترونیک سامانه ثنا کرده است.
از جمله زیر سامانه های سایت عدل ایران adliran.ir، سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک است که تمامی افرادی که از حساب کاربری ثنا برخوردار بوده، باید با امکانات، نحوه ورود و ثبت نام در آن، آشنایی داشته باشند تا در پرونده های حقوقی خود، دچار تضییع حق به واسطه مواردی نظیر عدم اطلاع از تاریخ ابلاغ ها و به تبع، عدم اطلاع از وقت جلسات رسیدگی یا مهلت های اعتراض، نگردند.
لذا، در مقاله حاضر، نحوه ورود، ثبت نام و بازیابی رمز عبور سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، توضیح داده شده و در آخر، امکاناتی که این سامانه، در اختیار مراجعه کنندگان خود قرار می دهد، مورد بررسی قرار گرفته است.
برای ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک کلیک کنید.
کاربران برای ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک باید به سایت adliran.ir مراجعه کنند.
سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، درگاهی در سامانه عدل ایران adliran.ir است و از سوی قوه قضائیه، راه اندازی و پیش بینی شده است تا در صورتی که سامانه اصلی ابلاغ، دچار اختلال، کندی یا قطعی بود، از سامانه پشتیبان استفاده گردد. نحوه ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، مطابق روند زیر است:
در ابتدا، فرد باید، آدرس adliran.ir را در مرورگر خود، جستجو کرده تا وارد صفحه ای همانند صفحه زیر گردد و سپس، گزینه سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی را انتخاب کند.
در این مرحله، فرد، با دو گزینه "سامانه اصلی ابلاغ الکترونیک" و "سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک" مواجه می گردد و همچنین، این عبارت را مشاهده می نماید که بیان داشته "مراجعه کننده محترم، در صورتی که سامانه اصلی دچار اختلال کندی و یا قطعی بود، از سامانه پشتیبان استفاده نمایید." در این مرحله، فرد برای ورود به سامانه پشتیبان، باید بر روی آن کلیک نماید تا به مرحله بعدی، هدایت گردد.
در این مرحله، متقاضی باید، نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و بر روی گزینه مرحله بعد، کلیک نماید. شایان ذکر است که نام کاربری و رمز عبور در سامانه پشتیبان ابلاغ، همان نام کاربری و رمز عبور در سامانه اصلی ابلاغ الکترونیک است که موقع ثبت نام حساب کاربری ثنا، به فرد داده شده است. در صورتی که متقاضی، پیش از این اقدام به حساب کاربری ثنا ننموده، برای استفاده از امکانات سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک و ورود به آن، ابتدا باید، نسبت به ثبت نام اقدام کند.
در این مرحله از ورود به سامانه ابلاغ، رمز موقت ثنا، به شماره همراهی که فرد، هنگام ثبت نام اولیه در سامانه، وارد نموده، ارسال می گردد. در صورت در دسترس نبودن خط تلفن همراه، یافراموشی آن، فرد باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مراجعه کرده و درخواست ثبت شماره جدید را داشته باشد.
پس از وارد کردن رمز موقت، فرد وارد سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک می گردد و می تواند از امکانات آن، از جمله مشاهده ابلاغیه ها، استفاده کند.
با توجه به اینکه امکان ورود به سامانه ثنا با گوشی همراه نیز فراهم آمده، علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص نحوه ورود می توانند، نسبت به مطالعه مقاله پیشنهادی در بخش حتما بخوانید مقاله، اقدام کنند.
قبل از توضیح در خصوص مراحل و نحوه ثبت نام ثنا در سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، لازم به توضیح است، سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، همان سامانه ابلاغ الکترونیک ثنا است و با رمز عبور و نام کاربری ثنا، قابل دسترسی می باشد؛
بنابراین، در صورتی که پیش از این، فردی، اقدام به تشکیل حساب کاربری ثنا نموده، نیازی به ثبت نام مجدد نخواهد داشت. چراکه این سامانه، یعنی، سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، تنها راه اندازی شده تا در صورت اختلال در سامانه اصلی ثنا، نظیر قطعی و کندی، به عنوان جایگزین، از این سامانه استفاده گردد و ابلاغیه ها و... مشاهده شوند. با این توضیحات نحوه ثبت نام ثنا در سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک یا همان سامانه ثنا، به شرح زیر است:
در ابتدا، فرد باید، adliran.ir را در مرورگر خود جستجو کرده و پس از ورود به صفحه، گزینه احراز هویت برخط را انتخاب نماید.
در این مرحله، فرد باید، گزینه ثبت نام برخط شخص حقیقی را انتخاب نماید.
در این گام، متقاضی باید، شماره ملی، تاریخ تولد و شماره سریال شناسنامه خود، را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و پس از درج عدد امنیتی، بر روی گزینه ادامه، کلیک کند. شایان ذکر است، در صورت عدم پذیرش شماره سریال جدید شناسنامه، شماره سریال شناسنامه قدیمی باید وارد شود که در عقد نامه فرد، تحت عنوان شماره مسلسل زوج یا زوجه درج می گردد.
در این مرحله، فرد باید، اطلاعات شناسنامه ای خود را در کادرهای مربوطه، وارد کند. لازم به ذکر است که صرفا، پر کردن کادرهای ستاره دار قرمز، الزامی می باشد.
در این گام، فرد باید اطلاعات تماس خود، اعم از شماره ثابت و شماره همراه را وارد نماید. دقت شود که تمامی ابلاغ ها و رمزها، به شماره همراهی که در این مرحله ثبت می شود، ارسال خواهد شد و البته، بعد از ثبت نام، در صورت تمایل به تغییر شماره تلفن در سامانه ثنا، از طریق همین سایت یا مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی، قابل تغییر خواهد بود.
در این قسمت، متقاضی باید، اطلاعات پستی خود را وارد نماید. شایان ذکر است در صورتی که امکان ابلاغ الکترونیکی نباشد، تمامی ابلاغ ها، به نشانی درج شده، ارسال خواهند شد؛ پس در صحت آدرس درج شده، باید، دقت لازم، وجود داشته باشد.
در این گام، فرد باید، شغل و تحصیلات خود را مشخص نموده و بر گزینه ثبت اطلاعات اولیه کلیک کند.
در این گام، شماره همراه فرد نمایش داده می شود و کدی امنیتی به تلفن وی، ارسال می گردد که باید، کد امنیتی را در کادر مربوطه، وارد و بر روی گزینه سبز رنگ تایید کد امنیتی، کلیک کند.
در این مرحله، فرد باید بر روی گزینه پرداخت اولیه، کلیک کند.
در این قمست، هزینه ثبت نام در ثنا یا همان سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، باید پرداخت شود.
در این گام، فرد مجدد به این صفحه هدایت خواهد شد یا در صورت عدم هدایت، متقاضی باید مجددا، به صفحه ای که در مرحله دوم همین تیتر، توضیح داده شد، برود و با وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و سریال شناسنامه و کلیک بر روی گزینه ادامه، به این صفحه، هدایت شود؛ در نهایت، فرد باید بر روی گزینه سبز رنگ شروع احراز هویت غیر حضوری کلیک کند.
در این گام، فرد در سامانه احراز هویت ثنا بوده و باید، با گوشی جلوی دوربین یا سیستم، یک تصویر سلفی، با رعایت شئونات اسلامی و حتی الامکان با پشت زمینه سفیدی مانند دیوار، از خود بگیرد؛ برای این کار، کافی است، صورت خود را مقابل دوربین قرار داده و با تنظیم صورت، نسبت به کادر، علامت قرمز رنگ، فشار داده شود.
در این قسمت، فرد باید، با انگشت اشاره خود، در صفحه امضا بزند تا امضای او، تحت عنوان امضای الکترونیک وی در سامانه، ثبت شود و سپس، بر روی گزینه ثبت و ادامه، کلیک کند.
در این مرحله، متقاضی باید جمله ای که به وی نمایش داده می شود یا برخی کلماتی که بالای کادر نشان داده می شود را در قالب یک ویدئو سلفی و حداکثر در کوتاه ترین زمان ممکن، رسا و شفاف قرائت کند و بر روی دکمه ارسال ویدئو، کلیک نماید.
در این گام، پس از ارسال ویدئو، در صورتی که فرد، تمامی مراحل را به درستی طی کرده باشد، پس از گذشت مدتی، رمز عبور و نام کاربری سامانه ثنا یا همان سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، به تلفن همراه وی، ارسال خواهد شد و در صورت عدم تایید احراز هویت، مراحل احراز هویت باید، مجددا، طی شوند. قابل ذکر است که؛امکان ثبت نام و احراز هویت، به صورت مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی نیز وجود دارد.
در صورتی که فرد، پس از ثبت نام در سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک یا همان سامانه ثنا، رمز عبور خود را فراموش کرد، از طریق نحوه و مراحل بازیابی رمز در سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، می تواند اقدام به بازیابی و تعیین رمز جدید کند که مراحل آن، به صورت زیر است:
در ابتدا، همانند مراحل قبل، متقاضی باید، سایت adliran.ir را جستجو کرده و برو روی گزینه احراز هویت برخط، کلیک کند.
در این گام، فرد باید، گزینه بازیابی و فراموشی رمز عبور را انتخاب نماید.
در این قسمت، فرد باید، اطلاعات لازم، اعم از کد ملی، تاریخ تولد، سریال شناسنامه، شماره همراه ثبت شده هنگام ثبت نام و کد امنیتی را وارد و بر روی ارسال کد کلیک کند. سپس، کد ارسالی را در کادر سمت چپ وارد کرده و بر روی دریافت رمز شخصی جدید، کلیک نماید تا رمز جدید، به شماره همراه او، ارسال شود.
شایان ذکر است، در صورتی که فرد، همانند آنچه در تیتر یک مقاله، توضیح داده شد، اقدام به ورود به سامانه پشتیبان نمود و در این مرحله، بر روی رمز عبور خود را فراموش کرده ام، کلیک کرد، به همین صفحاتی که در این تیتر، توضیح داده شد، هدایت می گردد و باید، همین مراحل را طی نماید.
علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر، می توانند، مقاله بازیابی رمز عبور سامانه ابلاغ الکترونیکی ثنا را که در قسمت حتما بخوانید مقاله، با همین عنوان، لینک داده شده را مطالعه نموده و با انواع مراحل بازیابی رمز، بیشتر آشنا گردند.
پس از نکاتی که در خصوص نحوه ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ و ثبت نام در آن توضیح داده شد، در این بخش از مقاله، امکانات سامانه پشتیبان، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. امکانات سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک، عبارتند از:
ورود به سایت ابلاغیه ثنا؛
مشاهده ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا، از طریق آن، در صورتی که سامانه اصلی ابلاغ در سایت adliran.ir دچار اختلال یا کندی یا قطعی بود؛
امکان بازیابی رمز عبور فراموش شده حساب کاربری سامانه ثنا و دریافت رمز جدید؛
امکان ورود شخص حقیقی ایرانی با نام کاربری و رمز عبور ثنا؛ ورود شخص حقیقی غیر ایرانی با وارد کردن کد فیدا و رمز شخصی؛ ورود شخص حقوقی با وارد کردن شناسه حقوقی، رمز شخصی و شماره ملی؛ همچنین، امکان ورود فرد دارای سمت قضایی، با وارد کردن کد واحد قضایی، رمز شخصی و نام کاربری.
با توجه به اینکه سامانه ثنا که سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک نیز یکی از زیر شاخه های آن است، امکانات گسترده ای دارد، مطالعه مقاله ای که در زیر، در قسمت در ادامه بخوانید مقاله آمده، به علاقمندان کسب اطلاعات بیشتر، توصیه می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص امکانات و نحوه ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون امکانات و نحوه ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک پاسخ دهند.
برای مشاوره امکانات و مراحل ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک
برای مشاوره امکانات و مراحل ورود به سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©