دینا / عقود و قراردادها / سایر عقود / وکیل اخذ جواز تاسیس

وکیل اخذ جواز تاسیس

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در پاسخ به این سوال که وکیل اخذ جواز تاسیس کیست؛ باید بیان داشت که شخصی است که از جانب موکل خود، نایب به انجام امور و وظایف مربوط به دریافت مجوز تاسیس برای واحد تولیدی از ارگان مربوطه، شده است. به منظور دریافت شماره این نوع وکیل، شخص می تواند به سامانه کانون وکلا استان ها مراجعه کند.

 

جواز تاسیس، مجوزی است که به دارنده آن (اعم از شخص حقیقی یا حقوقی)، اجازه می دهد تا به تاسیس و راه اندازی واحدهای تولیدی اقدام نماید. مرجع صدور این مجوز، با توجه به نوع محصول متفاوت بوده و می تواند هر کدام از وزارت خانه های صمت، بهداشت و ... باشد. اخذ جواز تاسیس برای راه اندازی مجموعه تولیدی الزامی بوده و به این منظور، شخص می تواند یا خود به دریافت مجوز اقدام نموده یا برای این کار، وکیل اخذ نماید.

 

یکی از پرسش های متداولی که در این زمینه مطرح می شود، این است که؛ وکیل اخذ جواز تاسیس کیست و وظایف او چه می باشد. از طرف دیگر، اخذ وکیل برای انجام فرآیند دریافت جواز تاسیس، مستلزم آشنایی متقاضی با ویژگی های یک وکیل خوب و کاربلد می باشد که این امر، اهمیت اطلاع و آشنایی با جزئیات وکیل اخذ جواز تاسیس، را دو چندان می نماید.

 

از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، به پاسخ این پرسش بپردازیم که وکیل اخذ جواز تاسیس کیست و این فرد، چه کسی می باشد. سپس در خصوص وظایف وکیل اخذ جواز تاسیس صحبت خواهیم کرد و روش دسترسی به شماره وکلای خوب در این زمینه را ارائه خواهیم نمود. در انتها؛ نیز به پاسخ به این سوال خواهیم پرداخت که چگونه یک وکیل اخذ جواز تاسیس خوب پیدا کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.

وکیل اخذ جواز تاسیس کیست

در پاسخ به این پرسش که وکیل اخذ جواز تاسیس کیست؛ در ابتدا، لازم است که توضیحات مقدماتی پیرامون مفهوم وکالت و شخص وکیل ارائه شود. ماده 656 قانون مدنی، در خصوص تعریف وکالت چنین بیان می دارد: «وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.» به کسی که نایب به انجام امور گردیده، وکیل و به شخصی که انجام امور را به طرف دیگر واگذار می نماید، موکل گفته می شود.

 

بنابراین، با توجه به تعریف فوق می توان چنین نتیجه گیری نمود که وکیل شخصی است که به موجب عقد وکالت، از جانب موکل خود، نائب به انجام امری شده است. وکیل ممکن است برای انجام این امر، اجرت مطالبه نماید یا این که آن را به طور رایگان انجام دهد. 

 

با توجه به این تعریف، می توان بیان کرد که وکیل اخذ جواز تاسیس، شخصی است که از جانب موکل خود، نایب به انجام امور مربوط به دریافت مجوز تاسیس برای واحد تولیدی از ارگان مربوطه، شده است. با قبول شخص وکیل، وکالت در انجام امور اخذ جواز تاسیس، محقق می گردد.

 

عقد وکالت در اخذ جواز تاسیس، از جمله عقود معین بوده و هم وکیل و هم موکل وی، می بایست در این زمینه؛ شرایط موجود در ماده 656 تا 683 قانون مدنی را رعایت نمایند. توجه به این نکته ضروری است که عقد وکالت بین موکل و وکیل اخذ جواز تاسیس از نوع عقد جایز بوده، بنابراین، وکیل و موکل هر وقت بخواهند می توانند عقد وکالت را فسخ نمایند.

 

مطابق ماده 662 قانون مدنی، وکیل اخذ جواز تاسیس باید کسی باشد که برای انجام آن امر اهلیت داشته باشد. بنابراین، این شخص نمی تواند از میان افراد سفیه، صغیر یا مجنون انتخاب شود. همچنین بنابر ماده 657 همین قانون، تحقق وکالت در انجام امور مربوطه به اخذ جواز تاسیس، منوط به قبول وکیل است. در نتیجه تا زمانی که وکیل اخذ جواز تاسیس عقد را قبول ننموده است، وکالت رخ نداده است.

وظایف وکیل اخذ جواز تاسیس

در قسمت گذشته، پیرامون تعریف و ماهیت وکیل اخذ جواز تاسیس، توضیحاتی ارائه گردید و بیان شد که وکیل اخذ جواز تاسیس، شخصی است که از جانب موکل خود، نایب به انجام امور مربوط به دریافت مجوز تاسیس برای واحد تولیدی از ارگان مربوطه، شده است. در این قسمت از مقاله قصد داریم، به بیان تعهدات و وظایف وکیل اخذ جواز تاسیس بپردازیم.

 

تعهدات و وظایف وکلا در قبال موکل خود، به طور کلی در مواد 666 تا 673 قانون مدنی ارائه شده است. از آن جایی که وکیل اخذ جواز تاسیس نیز زیر مجموعه ای از وکلا محسوب می شود، می توان با توجه به این مواد، تعهدات و وظایقی را برای وکیل اخذ جواز تاسیس در نظر گرفت که این وظایف عبارتند از:

 

در مواردی که به دلیل تقصیر وکیل اخذ جواز تاسیس، خسارتی به موکل وارد شود که عرفا وکیل، مسبب آن محسوب شود، وکیل مسئول جبران خسارات وارده خواهد بود.

وکیل اخذ جواز تاسیس می بایست در انجام امور محوله؛ مصلحت موکل را مراعات نموده و از آنچه که موکل به صراحت اختیار آن را به وکیل واگذار کرده یا عرف و عادت؛ آن را داخل در اختیار وکیل قرار می دهد، تجاوز ننماید.

وکیل دریافت مجوز تاسیس وظیفه دارد که حساب مدت وکالت خود را به موکل داده و آنچه را که به جای او، به هر نحوی، دریافت کرده است، به موکل رد نماید.

هرگاه برای انجام امور مربوط به اخذ جواز تاسیس، دو یا چند نفر وکیل معین شده باشد، هیچ یک از آن ها نمی تواند بدون دیگری یا دیگران در امر محوله دخالت نماید؛ مگر‌ این که هر یک مستقلا وکالت داشته باشند. 

وکیل موظف است که وظایف محوله را خود انجام دهد و نمی تواند برای اخذ جواز تاسیس به دیگری وکالت دهد. (در صورتی که موکل اجازه دهد که وکیل برای انجام برخی امور مربوط به اخذ جواز تاسیس، وکیل اخذ کند، گرفتن وکیل دوم مشکلی نخواهد داشت.)

 

در مواردی که وکیل حق اخذ وکیل دوم، برای انجام  امور مربوط به اخذ جواز تاسیس را نداده باشد، اما وکیل اول انجام برخی امور را کلا یا جزئا به شخص ثالثی واگذار نماید، هر یک از وکیل و شخص ثالث در‌ مقابل موکل نسبت به خساراتی که مسبب آن محسوب می شوند، مسئول خواهند بود.

شماره وکیل اخذ جواز تاسیس

همانطور که پیش تر اشاره گردید، افراد می توانند برای پیگیری امور مربوط به دریافت جواز تاسیس، خود به طور مستقیم اقدام نموده یا وکیلی را اخذ نمایند، که به نیابت از آن ها، به انجام کارهای اخذ جواز تاسیس اقدام نماید. در صورتی که شخص، راه دوم، یعنی اخذ وکیل را انتخاب نماید لازم است که، از شماره وکیل اخذ جواز تاسیس مطلع بوده و ضمن برقرار تماس، از قبول پرونده خود توسط وکیل مورد نظر، اطمینان حاصل نماید.

 

برای مشاهده لیست نام و شماره تلفن وکیلان کانون وکلا، شخص می بایست به آدرس سامانه کانون وکلا استانی که قصد دارد در آن استان، وکیل اتخاذ نماید، مراجعه کرده و از قسمت جست و جوی وکیل، به پیدا کردن شماره وکیل اخذ جواز تاسیس اقدام نماید. در سایت مربوطه، شخص می تواند ضمن مشاهده شماره، مدت اعتبار پروانه، محل دفتر و ... را نیز مشاهده نماید. در ضمن فرد می تواند از وکیل تلفنی هم استفاده کند.

 

همچنین، برای مشاهده لیست نام و شماره تلفن وکیلان قوه قضاییه، شخص می تواند به آدرس سامانه آنلاین مرکز وکلا به نشانی اینترنتی 23055.ir مراجعه کرده و در قسمت جست و جوی وکیل، به پیدا کردن شماره وکیل اخذ جواز تاسیس اقدام کند. در این قسمت نیز، سایت علاوه بر نمایش شماره وکیل، آدرس دقیق دفتر و وضعیت فعال بودن یا نبودن وکیل را نشان می دهد.

 

چگونه یک وکیل اخذ جواز تاسیس خوب پیدا کنیم

در بخش های پیشین مقاله، به این سوال پاسخ داده شد که وکیل اخذ جواز تاسیس کیست و در ادامه، توضیحات جامع و کاملی در خصوص وظایف وکیل اخذ جواز تاسیس و نیز شماره آن بیان گردید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به توضیح این که چگونه یک وکیل اخذ جواز تاسیس خوب پیدا کنیم، بپردازیم. 

 

به منظور پیدا کردن یک وکیل اخذ جواز تاسیس خوب، فرد باید معیارها و ملاک های متعددی را مدنظر قرار دهد. مهم ترین نکته در انتخاب وکیل اخذ جواز تاسیس خوب این است که وکیل، حتما دارای پروانه وکالت معتبر از کانون وکلای دادگستری یا قوه قضاییه باشد.

 

نکته دیگر در پیدا کردن یک وکیل اخذ جواز تاسیس خوب این است که فرد دارای تجربه و تخصص کافی در حیطه موضوعات مربوط به دریافت جواز تاسیس باشد. در این راستا فرد می تواند با مطالعه رزومه وکیل، از موضوعات دارای تخصص وی مطلع گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وظایف و شماره وکیل اخذ جواز تاسیس در کانال تلگرام عقود و قراردادها عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون وظایف و شماره وکیل اخذ جواز تاسیس پاسخ دهند.