حساب ارزی بانک ملی به دو صورت قرض الحسنه و سرمایه گذاری مدت دار در دسترس بوده و نحوه افتتاح آن از طریق مراجعه با مدارک لازم، فرم درخواست افتتاح حساب و حداقل مبلغ لازم برای باز کردن حساب به شعب بانک است. از شرایط افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز ارزی بانک ملی، سپرده گذاری حداقل مبلغ 100 دلار یا 100 یورو در این بانک است.
برای مشاوره نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی
برای مشاوره نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی
امروزه با توجه به نوسانات زیاد و غیر قابل پیش بینی نرخ ارز بسیاری از افراد ترجیح می دهند دارایی های خود را به صورت ارزی در بانک نگه داری کرده تا با کسب سود ارزش دارایی خود را حفظ کنند یا به نقل و انتقال وجوه ارزی خود بپردازند. بانک هم در قبال ارائه این خدمات کارمزدی از مشتریان دریافت می کند.
با توجه به اهمیت اطلاع از شرایط خاص و نحوه افتتاح حساب ارزی در بانک ملی، ضروری است تا افراد با آگاهی کامل نسبت به باز کردن حساب ارزی در این بانک اقدام کنند و جزئیات لازم برای افتتاح حساب ارزی را در اختیار داشته باشند تا بتوانند در این زمینه به کسب سود و یا تامین نیاز های مالی خود بپردازند.
در این مقاله شرایط افتتاح حساب ارزی بانک ملی و مدارک لازم برای آن شرح داده خواهد شد و نحوه افتتاح حساب ارزی این بانک مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در نهایت در بخش آخر مقاله به نحوه باز کردن حساب ارزی آنلاین بانک ملی به صورت تصویری پرداخته خواهد شد.
بانک ملی خدمات ارزی خود را در قالب افتتاح حساب ارزی قرض الحسنه پس انداز و جاری و حساب ارزی سرمایه گذاری مدت دار ارائه می دهد. اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند اقدام به باز کردن هر یک از این حساب ها در بانک ملی کنند. افتتاح حساب ارزی اگر با هدف سرمایه گذاری و کسب سود و حفظ ارزش دارایی ارزی باشد باید از حساب ارزی مدت دار استفاده کرد چرا که به حساب های قرض الحسنه ارزی سودی تعلق نمی گیرد و اینگونه حساب ها بیشتر برای انجام امور بانکی و نقل و انتقالات وجوه ارزی کاربرد دارند.
شرایط افتتاح حساب ارزی بانک ملی در قالب قرض الحسنه به این صورت است که افراد با سن 12 سال تمام می توانند به نام خود این حساب را افتتاح کرده اما برداشت از آن پس از سن 15 سال تمام امکان پذیر است. حداقل موجودی برای افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز ارزی 100 دلار یا 100 یورو می باشد.
حداقل مبلغ افتتاح حساب در سپرده قرض الحسنه جاری ارزی بر اساس وضعیت اعتباری مشتری و تشخیص شعبه بانک مشخص می شود و اشخاص حقوقی هم با ارائه مدارک لازم اعم از اساسنامه و آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی که نام صاحبان امضای مجاز شرکت در آن قید شده باشد امکان افتتاح حساب دارند.
افتتاح حساب سپرده ارزی مدت دار بانک ملی نیز نیازمند سرمایه گذاری حداقل مبلغ 1000 دلار یا 1000 یورو است. امکان سرمایه گذاری ارز های پوند انگلیس و درهم امارات هم در این حساب وجود دارد. افتتاح این نوع حساب در قالب سپرده مدت دار یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، نه ماهه و یک ساله امکان پذیر است و اتباع خارجی هم با ارائه گذرنامه و داشتن روادید معتبر، مجاز به افتتاح حساب سپرده ارزی مدت دار در بانک ملی هستند.
عموما در بانک ها مدارکی که برای افتتاح حساب لازم است مشترک بوده و افتتاح حساب ارزی بانک ملی هم از این امر مستثنی نیست. مدارک لازم برای حساب ارزی بانک ملی در قالب حساب قرض الحسنه پس انداز عبارتند از اصل کارت ملی و شناسنامه و تکمیل فرم درخواست افتتاح حساب و ثبت امضا در حضور مسئول ذی ربط بانک.
همچنین برای افتتاح حساب ارزی قرض الحسنه جاری بانک ملی علاوه بر مدارک ذکر شده نیاز به داشتن معرف مورد قبول که هویت وی نزد بانک محرز باشد، هست. برای افتتاح حساب ارزی سرمایه گذاری مدت دار بانک ملی نیز ارائه مدارک هویتی و درخواست کتبی افتتاح حساب کفایت کرده و اشخاص می توانند با در دست داشتن این مدارک اقدام به افتتاح سپرده ارزی مورد نظر خود کنند.
مدارک لازم برای افتتاح حساب ارزی قرض الحسنه بانک ملی از سوی اشخاص حقیقی شامل یک نسخه از شرکت نامه و اساسنامه و آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی است. ارائه اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه صاحبان شرکت و تقاضای شرکت مبنی بر افتتاح حساب ارزی قرض الحسنه که به امضای صاحبان شرکت رسیده باشد نیز ضروری است.
نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی بسیار ساده بوده و اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب و تکمیل فرم درخواست افتتاح حساب در بانک، اقدام به باز کردن حساب مورد نظر خود کنند. فرم های درخواست افتتاح حساب در بانک موجود است و مشتریان می توانند از این فرم ها استفاده نمایند.
تکمیل مدارک مورد نیاز و در اختیار داشتن آن ها هنگام مراجعه به شعب بانک برای افتتاح حساب ارزی اهمیت داشته و فرآیند افتتاح حساب را تسریع می بخشد. همچنین باید در نظر داشت که در برخی شرایط علاوه بر مدارک مورد نیاز و وجه لازم برای افتتاح حساب، همراه داشتن یک معرف معتبر و شناخته شده نزد بانک نیز ضروری است.
نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی از طریق مراجعه به شعب ارزی این بانک که در سراسر کشور وجود دارند به راحتی امکان پذیر است. همچنین بانک ملی در راستای تحقق اجرای بانکداری الکترونیک و تسهیل انجام خدمات بانکی برای مشتریان خود، امکان افتتاح حساب ارزی آنلاین را هم فراهم کرده است که در بخش بعدی مقاله به آن پرداخته خواهد شد.
بانک ملی با ارائه اپلیکیشن تلفن همراه خود اقدام به تامین نیاز های مشتریان خود به صورت مجازی و آنلاین کرده است. باز کردن حساب ارزی آنلاین بانک ملی نیز از طریق این اپلیکیشن امکان پذیر است. برای استفاده از خدمات آنلاین بانک ملی ابتدا باید اپلیکیشن "ایوا" را بر روی تلفن همراه نصب کرد. نصب این اپلیکیشن از طریق سایت بانک ملی قابل دسترسی است. در ادامه به نحوه باز کردن حساب ارزی آنلاین بانک ملی می پردازیم.
پس از نصب اپلیکیشن ایوا و ایجاد حساب کاربری، در سمت راست پایین صفحه، گزینه نشان بانک دیده می شود که خدمات بانکی آنلاین از طریق این بخش ارائه می شود.
پس از ورود به نشان بانک، امکاناتی که از این طریق قابل استفاده است نمایش داده می شود. یکی از این امکانات افتتاح حساب آنلاین است. با لمس این گزینه، کاربر وارد بخش افتتاح حساب مجازی می شود.
پس از ورود به بخش افتتاح حساب آنلاین، مانند تصویر زیر از کاربر خواسته می شود تا ابتدا کد ملی خود را وارد کند. لازم به ذکر است که کد ملی باید با شماره همراهی که برای ساخت حساب کاربری استفاده شده هماهنگ باشد.
در صورتی که کاربر جزو مشتریان بانک ملی باشد می تواند با تکمیل مراحل اقدام به باز کردن حساب ارزی آنلاین بانک ملی نماید و در صورتی که از قبل حساب دیگری در بانک ملی نداشته باشد باید برای افتتاح اولین حساب خود به یکی از شعب بانک مراجعه نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. همچنین، کارشناسان مرکز مشاوره تجاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی
برای مشاوره نحوه افتتاح حساب ارزی بانک ملی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©