سامانه پنجره واحد مدیریت زمین اخیرا در اکثر استان های کشور راه اندازی شده و به عنوان پل ارتباطی میان سازمان های مسئول در حوزه مدیریت اراضی و صدور مجوز و اشخاص حقیقی و حقوقی عمل می کند. ورود به این سامانه از طریق سایت iraneland.ir امکان پذیر بوده و ثبت و پیگیری درخواست ها در این سایت صورت می گیرد.
برای مشاوره ثبت نام و ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین
برای مشاوره ثبت نام و ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین
با گسترش ارائه خدمات الکترونیک در کشور، سامانه های مختلفی در راستای خدمت رسانی به افراد ایجاد شده اند. سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به عنوان سامانه ای که نقش تسهیل گر در ارائه خدمات مربوط به اراضی به متقاضیان و عامل نظارتی بر عدم انجام تخلفات در این حوزه را دارد، در حال راه اندازی و توسعه است.
از آن جا که با راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین تمامی خدمات مربوط به زمین به صورت اینترنتی انجام می شود و سازمان های ذی ربط و افراد مختلف موظف به استفاده از این سامانه هستند و این سامانه نظارت گسترده ای را بر اراضی کشور اعمال می کند، نیاز است تا افراد فعال در حوزه اراضی، اطلاعات جامعی از این سامانه داشته و علاوه بر آگاهی از نحوه کار سامانه، فعالیت های خود را از این طریق راحت تر پیگیری کنند.
در این مقاله به معرفی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین و نحوه ورود و ثبت نام در آن پرداخته خواهد شد و همچنین خدمات و تسهیلات ارائه شده از سوی این سامانه بررسی شده اند و در آخر مزایای استفاده از سامانه ایران لند ذکر شده تا خوانندگان دید جامعی از کارکرد این سامانه کسب کنند.
برای ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین کلیک کنید .
کاربران برای ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین باید به آدرس iraneland.ir مراجعه کنند.
سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در حکم یک پلتفرم واسط است، که ارتباط میان سازمان های متولی صدور جواز و اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی کسب جواز ساخت و ساز را فراهم کرده و نقش تسهیل گر و ناظر را در این عرصه ایفا می کند. در این سامانه امکانات متفاوتی پیش بینی شده است، از جمله پایش اراضی کشور با استفاده از تصاویر ماهواره ای، مدیریت درخواست متقاضیان خدمات حوزه زمین و مدیریت فرآیند های بین دستگاه های مختلف.
این سامانه به تازگی معرفی شده و در حال راه اندازی است و در پاسخ به سوال "سامانه پنجره واحد مدیریت زمین چیست؟" باید گفت این سامانه نقش نظارتی بر تخلف های گوناگون در حوزه زمین از جمله ساخت و ساز غیر قانونی، تصرف، تغییر کاربری زمین و فروش اراضی ملی و دولتی را داشته و صدور مجوز های مرتبط با زمین از این درگاه انجام می شود.
با توجه به سهم عمده تخلفات مرتبط با زمین در دستگاه قضائی از سالیان پیش جای خالی نهادی برای نظارت و جلوگیری از زمین خواری و ساخت و ساز های غیر قانونی، احساس می شد. اکنون با ارائه این سامانه شفافیت بیشتری در حوزه مدیریت اراضی ایجاد شده و تمامی دستگاه های مرتبط هم ملزم به اتصال به این سامانه و ثبت اطلاعات خود هستند.
از طریق ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین می توان خدمات مختلفی را که این سامانه ارائه می دهد، دریافت کرد. ورود به سامانه ایرانلند و ایران لند اطلاعات خاصی نیاز نداشته و تنها با در دست داشتن کد ملی و رمز عبور سامانه می توان وارد سایت شده و درخواست های مختلف خود را ثبت یا پیگیری کرد.
برای ورود به سامانه پنجره واحد امور اراضی ابتدا باید عبارت "سامانه پنجره واحد مدیریت زمین" یا آدرس iraneland.ir را در مرورگر خود جستجو کرد.
پس از ورود به اولین لینک نمایش داده شده، صفحه اصلی سامانه به شکل زیر نشان داده می شود. در صفحه اصلی باید بر روی بخش اشاره شده به نام درگاه ورود متقاضیان کلیک کرد.
پس از کلیک بر روی بخش مورد نظر صفحه درخواست اطلاعات برای ورود باز شده و با تکمیل اطلاعات می توان وارد سامانه شده و از خدمات مختلف آن بهره مند شد.
اگر افراد برای ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، رمز عبور در اختیار نداشته باشند ابتدا باید مراحل ثبت نام در این سامانه را طی کرده و رمز عبور دریافت کنند که در قسمت بعدی مقاله نحوه ثبت نام در این سامانه توضیح داده شده است.
در این قسمت نحوه ثبت نام در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین توضیح داده خواهد شد. در قسمت قبلی مقاله ذکر شد که برای ورود به سامانه ایرانلند و ایران لند نیاز به در اختیار داشتن رمز عبور است. برای دریافت رمز عبور باید ابتدا وارد سامانه iraneland.ir شده و پس از انتخاب گزینه درگاه متقاضیان، در صفحه ورود، گزینه ثبت نام را انتخاب کرد.
پس از انتخاب گزینه ثبت نام، صفحه ای باز می شود که در آن نیاز به وارد کردن شماره تلفن همراه ثبت شده با کد ملی و شماره کد ملی شخص است. پس از وارد کردن این اطلاعات و کلیک بر روی گزینه ثبت نام، یک رمز عبور اولیه به شماره همراه ثبت شده پیامک می شود.
پس از ورود با رمز اولیه از متقاضی درخواست می شود تا رمز عبور دیگری با امنیت بالاتر برای خود انتخاب و ثبت کند و یک بار دیگر با این رمز عبور وارد شود. پس از ورود به سامانه در مرحله اول نیاز به ثبت اطلاعات هویتی متقاضی است.
پس از ثبت اطلاعات هویتی، مرحله بعدی ثبت اطلاعات سکونت است که تنها با وارد کردن کد پستی منزل، اطلاعات سکونتی شخص نمایش داده می شود.
پس از تایید نهایی اطلاعات سکونت، مراحل ورود به سامانه تکمیل شده و متقاضی می تواند از خدمات مختلف سامانه استفاده کند.
از جمله امکانات پیش بینی شده در این سامانه ثبت درخواست های مرتبط با ساخت و ساز به صورت شخصی و به وکالت از اشخاص حقیقی و حقوقی است. ثبت درخواست ها در این سامانه مراحل صدور مجوز های لازم را تسهیل و تسریع می کند و افراد راحت تر می توانند خدمات مرتبط با زمین را دریافت کنند.
هدف راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ارائه آسان تر خدمات مربوط به این حوزه به متقاضیان است. از جمله خدمات سامانه پنجره واحد مدیریت زمین می توان به ثبت درخواست احاله مدیریت منابع طبیعی، استعلام زمین، تغییر کاربری، تفکیک، تجمیع، واگذاری و ساخت و ساز در اراضی و املاک، اشاره کرد. متقاضیان با ثبت نام و ورود به این سامانه می توانند خدمات ذکر شده را دریافت کنند.
از خدمات دیگر سامانه پنجره واحد امور اراضی می توان به پایش اراضی کشور اشاره کرد. یک زیر سامانه با استفاده از تصاویر ماهواره ای اقدام به رصد و پایش اراضی کشور می کند و تغییراتی که فاقد مجوز از دستگاه های ذی ربط باشد یا با مجوز صادره مغایرت داشته باشد به عنوان تخلف شناسایی کرده و برخورد قانونی را با متخلفان صورت خواهد داد.
آغاز به کار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، به معنی تسهیل ارائه خدمات به متقاضیان دریافت مجوز های لازم برای ساخت و ساز و یا سایر خدمات مربوط به زمین است. از جمله تسهیلات سامانه پنجره واحد مدیریت زمین می توان به ایجاد بستری برای تمامی دستگاه های صادر کننده مجوز در استان ها اشاره کرد که پس از راه اندازی سامانه موظف اند فقط از این طریق درخواست های متقاضیان دریافت خدمات را بررسی کرده و خروجی و نتیجه نهایی را با متقاضیان تبادل کنند.
تسهیلات دیگری که این سامانه ارائه می دهد راه اندازی سامانه دریافت و ثبت اطلاعات به صورت رایگان است به نحوی که تا پایان سال 1401 دستگاه های ذی ربط موظف اند امکان سنجی درخواست و استعلام اصالت مدارک و مستندات متقاضی را به طور الکترونیکی و رایگان انجام دهند. تمامی پیگیری های پس از ثبت درخواست هم از طریق سامانه به منظور جلوگیری از اتلاف وقت متقاضیان و کارکنان دستگاه های ذی ربط، انجام می گیرد.
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از سامانه ایران لند، مقابله با زمین خواری و تخلفات مربوط به اراضی کشور است. تقریبا درصد بالایی از پرونده های قضائی کشور مربوط به تخلفات مرتبط با زمین است و از طرفی اکثرا این تخلفات با پرداخت جریمه ناچیزی بخشوده شده و مانع از تخریب ساخت و ساز های غیر قانونی می شود. با ورود این سامانه، سازمان دهی کلانی در بخش اراضی صورت گرفته و تمامی اطلاعات مرتبط با این بخش از طریق دستگاه های ذی ربط و متقاضیان دریافت خدمات ثبت می شود.
مزیت دیگر استفاده از این سامانه صرفه جویی در وقت و تسریع روند دریافت مجوز های مختلف است. برای مثال مجوز تغییر کاربری باید ظرف مدت 6 ماه صادر شود اما در نبود سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، گاها صدور این مجوز تا 2 سال هم زمان می برد. از طرف دیگر پایش و نظارت بر اراضی ملی و دولتی با استفاده از تصاویر ماهواره ای تسهیل شده و شفافیت و قانونمندی بیشتری در عرصه اراضی در سطح کشور حاکم می شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت نام و ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین
برای مشاوره ثبت نام و ورود به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©