نحوه دریافت پروانه آتلیه و ثبت نام مجوز عکاسی، صرفا برای کسانی که از شرایط تاسیس، یعنی مواردی نظیر داشتن گواهی مهارت از فنی و حرفه ای برخوردارند، با مراجعه به سامانه مخصوص این امر و بارگذاری مدارکی از قرار سند مالکیت محل مورد نظر برای عکاسی و اسناد هویتی، امکان می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز عکاسی
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز عکاسی
عکاسی کردن و فیلم برداری در قالب یک فعالیت حرفه ای، علاقمندی و خواسته بسیاری از افراد برای کسب درآمد است و بسیاری از افراد، تمایل دارند تا با راه اندازی یک مغازه عکاسی یا آتلیه، به صورت حرفه ای در این شغل، فعالیت نمایند.
از آنجا که عکاسی و فیلم برداری در قالب یک حرفه و با راه اندازی یک آتلیه، ارتباط زیادی با حریم شخصی افراد دارد، قانون گذار، فعالیت در این حرفه به عنوان یک شغل و با قصد راه اندازی یک مغازه و آتلیه را نیازمند اخذ مجوز دانسته که شیوه و شرایط دریافت مخصوص به خود را دارد.
از این رو، در مقاله حاضر، ، قصد داریم سامانه اخذ مجوز عکاسی، شرایط تاسیس و نحوه دریافت پروانه آتلیه را مورد بررسی قرار داده و پس از صحبت از مدارک و هزینه های لازم برای دریافت این مجوز، نحوه پیگیری مجوز درخواستی با کد ملی را بگوییم.
سامانه ثبت نام مجوز عکاسی یا سامانه دریافت پروانه آتلیه، یکی از زیر سامانه های درگاه ملی مجوز های کشور است که برای اعطای مجوز به واحد های صنفی، به صورت الکترونیک، راه اندازی شده است. این زیر سامانه، از طریق آدرس auth.g4b.ir، در دسترس متقاضی خواهد بود.
شایان ذکر است، از آنجا که بخشی از پروسه درخواست مجوز عکاسی، با ارجاع به سامانه نوین اصناف، انجام می گیرد، در واقع، این سامانه نیز که از طریق آدرس novin.iranianasnaf.ir در دسترس متقاضی می باشد را نیز می توان به عنوان سامانه ثبت نام مجوز عکاسی، لحاظ کرد.
چنانچه متاضی بخواهد از طریق auth.g4b.ir، اقدام به ثبت درخواست مجوز عکاسی نماید، ابتدا باید، در سامانه مذکور، ثبت نام کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را دریافت کند. امکان حذف درخواست، تا زمانی که در مرحله ثبت موقت است، از امکانات سامانه ثبت نام مجوز عکاسی و پروانه آتلیه auth.g4b.ir، می باشد.
شرایط دریافت مجوز عکاسی و پروانه آتلیه، از مهم ترین مواردی است که باید از آن ها، مطلع بود تا درخواست فرد، مورد پذیرش قرار گیرد. در زیر، در خصوص این شرایط، بر اساس آنچه در درگاه ملی مجوز های کشور آمده است، توضیح خواهیم داد. شرایط دریافت پروانه آتلیه و مجوز عکاسی، عبارت است از:
داشتن مکان، با متراژ مناسب که این متراژ، در خصوص عكاسی و فيلمبرداری معمولی و ديجيتالی (پرتره)، حداقل 30 متر مربع؛ برای عكاسی و فيلمبرداری معمولی و ديجيتالی (پرتره) و تولید عکس رنگی، حداقل 50 متر مربع؛ دفتر عكسبرداری و فيلمبرداری مجالس، حداقل 12 متر مربع؛ دفتر عكسبرداری و فيلمبرداری و ميكس و مونتاژ مجالس، حداقل 30 متر مربع و چاپ عكس رنگی ماشينی فوری، حداقل 30 متر مربع، می باشد.
داشتن سند معتبر (عادی یا رسمی) مربوط به مالکیت؛
داشتن تاییدیه اماکن؛
توان پرداخت هزینه های دریافت مجوز؛
داشتن مدارک فنی حرفه ای در خصوص عکاسی و فیلم برداری یا دیپلم فنی حرفه ای یا مدرک دانشگاهی (در صورت عدم برخورداری از این مدارک، باید بتوان یک نفر که دارای تخصص و مدرک مرتبط است را معرفی کرد)؛
شرکت در دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار و اخذ مدرک معتبر؛
برخورداری از حداقل 18 سال سن؛
مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه (داشتن کارت پایان خدمت، معافیت از خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل برای مردان زیر 50 سال و دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.). در ادامه قصد داریم درباره مراحل و نحوه دریافت پروانه آتلیه و مجوز عکاسی، ضمن یک راهنمای تصویری توضیح دهیم.
پس از معرفی سامانه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی در تیترهای قبلی مقاله و بیان شرایط تاسیس یک عکاسی، در این بخش، قصد داریم تا ضمن یک راهنمای تصویری، مراحل و نحوه دریافت پروانه عکاسی از طریق سامانه آن را توضیح دهیم. نحوه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی، مطابق مراحل زیر است:
به عنوان اولین گام از مراحل نحوه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی، متقاضی باید در مرورگر خود، آدرس سامانه auth.g4b.ir را جستجو کند و پس از ورود به صفحه ای همانند صفحه زیر، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، به صفحه شخصی اش در سامانه دریافت مجوز عکاسی، دسترسی یابد. چنانچه متقاضی، پیش از این در این سامانه، ثبت نام ننموده، ابتدا باید، مراحل ثبت نام خود را طی کند.
در این مرحله از نحوه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی، فرد باید گزینه درخواست مجوز جدید را انتخاب نماید.
در این بخش از نحوه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی، متقاضی باید، اطلاعاتی نظیر استان، شهرستان و نوع مجوز و... را وارد نموده و گزینه ثبت نهایی را انتخاب کند.
پس از کلیک بر روی گزینه تایید پیغامی که از ثبت موفقیت آمیز درخواست، به متقاضی، خبر می دهد او به مرحله بعدی، هدایت خواهد شد.
در این گام از نحوه دریافت پروانه آتلیه و عکاسی، متقاضی، اطلاعات خود را مشاهده خواهد کرد و در صورت مورد تایید بودن، فرد باید، گزینه ادامه فرآیند ثبت درخواست را انتخاب کند.
با انتخاب گزینه ثبت درخواست در مرحله قبل، متقاضی به سامانه نوین اصناف novin.iranianasnaf.ir، هدایت خواهد شد و باید، اطلاعات مورد نیاز از قرار نوع پروانه کسب، مدت و... را مشخص کرده و سپس، و بر روی گزینه ادامه کلیک کند.
در این مرحله، فرد واجد شرایط تاسیس عکاسی، باید در کادر استان، شهرستان و رسته شغلی، اطلاعات مورد نیاز را وارد نماید.
در این گام، از مراحل نحوه دریافت پروانه آتلیه عکاسی، متقاضی واجد شرایط تاسیس باید، موافقت خود با شرایط عمومی و اختصاصی درخواست مجوز عکاسی را با تیک زدن گزینه تایید آیین نامه عمومی و اختصاصی، اعلام نماید تا به طور خودکار، به مرحله بعدی، هدایت گردد.
در این بخش، شخص، اطلاعات فردی و صنفی خود را مشاهده خواهد کرد که در صورت مورد تایید بودن، باید بر روی گزینه تایید و ادامه کلیک کند.
در این مرحله، فرد، اطلاعاتی در خصوص نوع پروانه کسب را مشاهده خواهد کرد که در صورت مورد تایید بودن، متقاضی باید بر روی گزینه تایید و ادامه، کلیک نماید.
در این بخش، باید مدارک مورد نیاز برای دریافت مجوز تاسیس عکاسی، نظیر سند مالکیت و عکس پرسنلی، بارگذاری شود.
در صورتی که فرد، تمامی مراحل را به درستی طی کند، کد رهگیری ثبت درخواست مجوز عکاسی و آتلیه، به متقاضی، نمایش داده خواهد شد و به وی، اعلام می گردد در چه تاریخی، نسبت به پیگیری مجوز عکاسی و آتلیه مورد درخواست، اقدام کند.
همانطور که برای ثبت شرکت، نیاز به داشتن مدارک مورد نیاز این امر است، برای دریافت پروانه آتلیه و مجوز عکاسی نیز متقاضی، باید از مدارک لازم برای این مجوز، بهره مند باشند که در زیر، لیست مدارک لازم برای گرفتن مجوز عکاسی، ارائه شده است:
مدارک هویتی متقاضی که شامل کارت ملی و شناسنامه می باشد؛
مدارک هویتی اتباع که از قرار پروانه کار و گذرنامه است؛
مدارک مربوط به تصفیه حساب مالیاتی یا تعیین تکلیف در خصوص آن؛
تاییدیه اماکن؛
مدرک مربوط به کارت فیلم برداری که از نهاد ذی صلاح اخذ شده است؛
عکس پرسنلی سه در چهار (12 قطعه)؛
مدارک مربوط به مالکیت محلی که عکاسی و آتلیه، در آن، فعالیت خواهد کرد که می تواند شامل قولنامه، مبایعه نامه، اجاره نامه، سند رسمی یا عادی مثبت مالکیت یا حق تصرف در ملک، صلح نامه، هبه نامه و... باشد؛
مدارک مربوط به نظام وظیفه آقایان از قرار کارت معافیت از سربازی یا کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل؛
گواهی مربوط به گذراندن دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار، همچنین، گواهی های مربوط به مهارت فنی از سازمان فنی و حرفه ای یا مدرک دیپلم فنی یا مدرک دانشگاهی مرتبط با عکاسی یا مدارک مثبت حضور یک نفر که برای شغل عکاسی، واجد شریط است و هم زمان، در این حرفه، با شخص اخذ کننده مجوز، فعالیت می نماید.
همان طور که ثبت شرکت در سامانه جامع ثبت شرکت ها، نیازمند پرداخت هزینه است، درخواست مجوز عکاسی و پروانه آتلیه نیز نیازمند پرداخت هزینه های این مجوز بوده و بدون پرداخت هزینه های لازم، متقاضی، حتی در صورت برخورداری از شرایط تاسیس، موفق به اخذ مجوز نخواهد شد. در زیر، لیست هزینه اخذ جواز کسب عکاسی، ارائه شده و شایان ذکر است که سالانه، به تناسب نرخ مصوب نهاد ذی صلاح، تغییر خواهد یافت:
750 هزار تومان بابت حق عضویت سالانه؛
2 میلیون تومان بابت حق ورودی اول سال؛
300 هزار تومان بابت حق صدور پروانه و مجوز عکاسی؛
80 هزار تومان بابت آموزش؛
20 هزار تومان بابت صدور اصناف کارت.
علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه گرفتن جواز کسب، می توانند، نسبت به مطالعه مقاله پیشنهادی در قسمت بیشتر بخوانید، اقدام نمایند. در ادامه، پیرامون پیگیری پروانه آتلیه و عکاسی با کد ملی، توضیح خواهیم داد.
سامانه نوین اصناف، سامانه ای است که امکان پیگیری مجوز عکاسی با کد ملی را میسر می سازد و از آنجا که این امر، نحوه و مراحل مخصوص به خود را دارد، در این بخش از مقاله، قصد داریم پیرامون پیگیری مجوز عکاسی از سامانه نوین اصناف، توضیح دهیم. پیگیری پروانه آتلیه و عکاسی، مطابق مراحل زیر است:
در ابتدا متقاضی باید، آدرس novin.iranianasnaf.ir را در مرورگر خود جستجو کند تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردد و در بخش پیگیری که در پایین صفحه قرارداد، گزینه پیگیری ثبت نام پروانه کسب را انتخاب کند.
در این قسمت از نحوه پیگیری مجوز عکاسی و پروانه آتلیه، متقاضی باید، کد رهگیری ای که در زمان ثبت درخواست پروانه و مجوز عکاسی، به وی داده شده را به همراه کد ملی، در کادرهای مربوطه وارد کرده و پس از درج کد امنیتی، بر روی گزینه ادامه، کلیک کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت مجوز عکاسی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت مجوز عکاسی پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز عکاسی
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز عکاسی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©