تسهیلات صندوق توسعه ملی 1403، به دو شکل ارزی و ریالی ارائه می گردد. از شرایط دریافت این تسهیلات این است که، طرحی که برای دریافت وام، به بانک ارائه می شود، باید دارای توجیه اقتصادی و فنی بوده و متقاضی اهلیت دریافت وام را داشته باشد. در تسهیلات ارزی، لازم است، اقرارنامه رسمی برای پذیرش نوسانات قیمت ارز ارائه گردد.
برای مشاوره شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی
برای مشاوره شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی
صندوق توسعه ملی، به موجب ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه کشور، با هدف تبدیل کردن عوایدی که از فروش نفت و گاز و فرآورده های نفتی، به دست می آید، و در گذشته صرفا به عنوان منبع تامین بودجه دولت از آن استفاده می شد، به ثروت هایی که برای نسل آینده ماندگار باشد، سرمایه های مولد اقتصادی و حفظ این ثروت و سرمایه، در سال 1390 رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
اهمیت تسهیلات صندوق توسعه ملی، به این جهت است که، گاهی افراد برای انجام طرح های بزرگ اقتصادی نیازمند، سرمایه های هنگفت هستند که، خود قادر به تامین آن نمی باشند و نیازمند هستند، تا با نحوه دریافت این تسهیلات، آشنا شوند، در همین راستا تسهیلات صندوق توسعه ملی می تواند بسیار راهگشا باشد.
در این مقاله دینا، در خصوص تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳، شرایط وام و نحوه ثبت نام و پیگیری تسهیلات این صندوق توضیح داده خواهد شد. همینطور سامانه تسهیلات صندوق توسعه ملی، میزان و نرخ سود تسهیلات و مدارک لازم برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی بررسی خواهد شد.
امروزه همه افراد برای تسهیل در انجام امور اداری و بانکی به دنبال سامانه های اینترنتی هستند. مسلما هر شرکت یا نهادی که این شرایط را برای متقاضیان خود فراهم آورد، در جذب افراد و انجام امور مربوطه موفق تر خواهد بود. در خصوص صندوق توسعه ملی نیز این سوال قابل طرح است که آیا سامانه ای تحت عنوان سامانه تسهیلات صندوق توسعه 1403ملی وجود دارد؟
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید و فروش وام کلیک کنید.
صندوق توسعه ملی که در سال 1389 و به موجب ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه تشکیل شده و در سال 1390 به طور رسمی فعالیت خود را آغار کرد نیز، به منظور رفاه حال متقاضیان دریافت تسهیلات، سامانه خود به آدرس ndf.ir را، راه اندازی کرده است. اما، شرایط اعطای تسهیلات از طریق صندوق توسعه ملی به گونه ای است که، هم اکنون امکان ثبت درخواست از طریق این سامانه میسر نمی باشد و از طریق آن می توان از، شرایط و مراحل دریافت تسهیلات مطلع گردید.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال ۱۴۰۳، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
صندوق توسعه ملی در دو بخش ریالی و ارزی اقدام به اعطای تسهیلات به متقاضیان می نماید. شرایط اعطای این تسهیلات در هر بخش متفاوت از بخش دیگر است که این شرایط در هر کدام از این بخش ها، به موجب نظام نامه است که، ضوابط و شرایط تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳ را تعیین می کند، که، به تفکیک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی، در بخش چهارم با عنوان اشخاص مجاز، شرایط عمومی برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی 1403 شرح داده شده. به موجب آن، تمامی اشخاص حقیقی ایرانی که، دارای اهلیت بوده و به موجب قانون، شرایط وام را دارا بوده و منع قانونی برای دریافت آن نداشته باشند، می توانند آن را دریافت کنند.
اشخاص حقوقی خصوصی و تعاونی و همینطور موسسات عمومی غیردولتی نیز باید بر اساس قوانین بانک مرکزی، مانعی برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی نداشته باشند، شرکت ها و موسساتی که، به صورت مشترک با سرمایه گذار خارجی فعالیت دارند و اشخاص حقیقی و حقوقی، می توانند مجدد از این وام استفاده کنند، برای این امر لازم است متقاضی دارای چند شرط باشد، که در ادامه به آن می پردازیم.
اقساط معوق نداشته باشند، پیشرفت فیزیکی با برنامه قبلی برای دریافت وام، متناسب باشد، وام برای سرمایه گذاری جدید یا طرح توسعه باشد، شرکت هایی که صادرات داشته و دارای اشتغال بیشتری باشند، در اولویت هستند. به هیات عامل اجازه داده می شود، در مورد طرح های که، از محل سپرده های ریالی تا پایان خرداد 1397، تامین اعتبار شده باشند، با اعطای تسهیلات تکمیلی، با تایید بانک عامل، حداکثر تا 40 % تسهیلات اولیه با توجه به، میزان پیشرفت پروژه، موافقت کند.
اعطای تسهیلات تکمیلی، در مورد مناطق عشایری و روستایی نیز، صرفا به طرح هایی که تا پایان سال 1399 تامین مالی شده اند، با توجه به میزان پیشرفت، نهایتا تا 40 % تسهیلات اولیه، توسط بانک عامل پرداخت خواهد شد، البته به شرط آن که، اطمینان حاصل شود، طرح تا یکسال دیگر به بهره برداری می رسد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد امهال وام کلیک کنید.
برای دریافت تسهیلات ارزی نیز لازم است، مانند دریافت تسهیلات ریالی اشخاص حقیقی ایرانی دارای اهلیت بوده و منع قانونی برای دریافت وام نداشته باشند. اشخاص حقوقی خصوصی، و تعاونی ها و موسسات عمومی غیر دولتی که برابر مقرارت بانک مرکزی منعی برای دریافت این تسهیلات نداشته باشند. شرکت ها یی که با سرمایه گذاران خارجی به صورت مشترک کار می کنند.
از شرایط وام برای دریافت مجدد آن، این است که، شخص حقیقی و حقوقی، اقساط معوق نداشته، پیشرفت کار متناسب با برنامه بوده، وام برای طرح توسعه یا سرمایه گذاری جدیدی باشد. شرکت های صادر کننده و با اشتغال بیشتر در اولویت هستند.
به طور کلی باید گفت از آنجا که صندوق توسعه ملی 1403 یک صندوق ارزی است ،تمام طرح های که درآمد ارزی داشته یا نیاز به ارز داشته باشند، می توانند از این صندوق تسهیلات دریافت کنند، چرا که با توجه به اینکه نرخ ارز داری نوسانات بسیاری است، تنها طرح هایی که دارای درآمد ارزی هستند یا قیمت آنها با توجه به نرخ ارز تغییر می کند می توانند اقساط وام را بپردازند.
متقاضی باید اثبات کند، درآمد ارزی دارد و نوسانات نرخ ارز را نیز می پذیرد، برای این منظور لازم است، به دفترخانه رسمی رفته و اقرارنامه ای در همین خصوص را امضا کند. یکی دیگر از شرایط وام اهلیت سنجی است که توسط، بانک انجام می شود و صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳، برای متقاضی راستی آزمایی انجام می دهد. این اهلیت سنجی در واقع راهی برای ارزیابی توان متقاضی در انجام و توجیه طرح مورد نظر است.
تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳ در دو بخش تسهیلات ارزی و ریالی اعطا می گردد. پرداخت این تسهیلات از طریق بانک های عامل دولتی، غیر دولتی و صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی انجام می شود. بر این اساس لازم است، متقاضی، طرح توجیهی خود را به بانک عامل ارائه داده، تا بانک ارزیابی مالی و اقتصادی، فنی و اهلیت وی را انجام دهد.
مراحل و نحوه ثبت نام تسهیلات صندوق توسعه ملی 1403 به این شکل است که، ابتدا بانک، درخواست خود را برای تامین اعتبار از سوی صندوق توسعه ملی برای اعطای وام به متقاضیان اعلام می کند. سپس صندوق درخواست بانک را بر اساس قوانین و عملکرد بانک مورد ارزیابی قرار می دهد.
در صورات موافقت، متقاضیان می توانند درخواست خود برای تسهیلات ریالی را، به شعب سپرده پذیر ارائه دهند. بانک عامل درخواست متقاضی را، بر اساس قراردادی که، بین صندوق توسعه ملی و بانک منعقد شده ارزیابی کرده و در صورت دارا بودن شرایط، تسهیلات ریالی را برای طرح مورد نظر به متقاضی اعطا می کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دریافت وام بدون سود و کارمزد کلیک کنید.
برای دریافت تسهیلات ارزی، لازم است ابتدا متقاضی درخواست خود را به بانک عامل اعطا کند، درخواست متقاضی بر اساس اولویت های صندوق و نظام نامه ضوابط و شرایط اعطای تسهیلات ارزی، بررسی شده و با توجه به اینکه آیا طرح توجیه اقتصادی و فنی دارد یا خیر و اینکه آیا متقاضی دارای اهلیت و شرایط وام هست یا خیر، مورد ارزیابی قرار می گیرد. سپس بانک شناسنامه طرح را برای صندوق ارسال کرده تا صندوق طرح را با مندرجات قرارداد عاملیت تطبیق دهد.
بر این اساس صندوق، به بانک عامل، اعلام می کند، اقدامات لازم را جهت اعطای تسهیلات انجام دهد. در مرحله بعد با متقاضی قراردادی امضا می شود و تصاویر آن، اقرارنامه پذیرش نوسانات نرخ ارز، به انضمام، جداول بازپرداخت و مستندات واریز کارمزد تعهد، به صندوق توسعه ملی، ارسال می گردد. پس از اطمینان از صحت مستندات، مسدودی مبلغ به بانک مرکزی اعلام می شود، سپس سند مسدودی صادر و به صندوق و بانک عامل اعلام شده و تسهیلات به متقاضی اعطا می گردد.
لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال ۱۴۰۳، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
در خصوص میزان و نرخ سود وام صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳ باید گفت، تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی در شش ماه نخست سال، 91 هزار میلیارد ریال بوده که به عنوان سهمیه عام، در نظر گرفته شده و سهم سایر بخش ها مانند، عشایر، بهزیستی، ایثارگران و دانش بنیان ها، باید توسط نهادهای مربوطه اعلام و بر اساس آن به طور جدا تعیین شوند.
با توجه به مصوبه صندوق مبنی بر اینکه، بانک ها باید در سرمایه گذاری ریالی، سهم و آورده 50% داشته باشند، با این احتساب، میزان تسهیلات ریالی در شش ماه نخست سال، بیش از 200 هزار میلیارد ریال بوده است. میزان تسهیلات ارزی در سال 1403، 6 میلیارد دلار است. شرط اعطای تسهیلات هم در بخش ریالی و هم در بخش ارزی آن، بدهکار نبودن بانک عامل است. نرخ سود تسهیلات صندوق توسعه ملی 1403، 12 تا 14 درصد می باشد.
لازم به ذکر است موارد و مبالغ اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال ۱۴۰۳، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.
مدارک لازم برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳، عبارتند از، مدارک هویتی، شامل کارت ملی و شناسنامه، فرم درخواست متقاضی، طرح پیشنهادی و اقرارنامه که لازم است که شخص هنگام درخواست، این مدارک را به همراه خود داشته باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دریافت وام با سند ملکی کلیک کنید.
بانک عامل شناسنامه ای از طرح را به انضمام سایر مستندات به صندوق ارسال می دارد، پس از بررسی های لازم توسط صندوق، بانک تصاویر قرارداد خود با متقاضی، به همراه اقرارنامه ای که لازم است متقاضی در دفتر خانه رسمی منعقد کرده و طی آن اعلام دارد که، نوسانات نرخ ارز را در خصوص بازپرداخت تسهیلات می پذیرد و همینطور، جداول زمان بندی و مستندات واریز کارمزد به صندوق توسعه ملی 1403 را برای این صندوق ارسال می دارد.
در بخش های گذشته در خصوص تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۳، شرایط وام، نحوه ثبت نام و همینطور میزان وام و نرخ سود و مدارک لازم برای دریافت این تسهیلات توضیحاتی ارائه گردید. اکنون در این بخش نحوه پیگیری تسهیلات صندوق توسعه ملی بررسی می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وام جواز کسب کلیک کنید.
آنچه مسلم است زمانی که شخص اقدام به ثبت درخواستی می کند، تمایل دارد از طی کردن مسیر درخواست خود آگاهی یابد و پیگیری های لازم را برای دریافت آن انجام دهد. متقاضیان دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی 1403 نیز از این امر استثنا نیستند. اما، پیگیری تسهیلات این صندوق به چه شکل است؟ آیا سامانه ای برای پیگیری این امر اختصاص یافته است؟
در پاسخ به این پرسش باید گفت، تاکنون سامانه ای برای این منظور در نظر گرفته شده و متقاضیان دریافت این وام، که درخواست خود را به ثبت رساندند در صورت دارا بودن شرایط وام و رعایت نحوه ثبت نام به شکل مقرر، می توانند برای پیگیری به بانک عاملی که در آن ثبت نام کرده اند، مراجعه نمایند، تا از روند تخصیص تسهیلات به طرح خود مطلع گردند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی
برای مشاوره شرایط و نحوه دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©