دینا / آیین دادرسی / آیین دادرسی مدنی / سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، یکی از سامانه های زیرمجموعه سامانه عدل ایران بوده که اشخاص حقوقی می توانند با ورود به سایت آن، از طریق گزینه ارائه و پیگیری دادخواست، برای ثبت دادخواست خود اقدام نمایند. ضمنا، نحوه ثبت نام و احراز هویت در این سامانه، از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی می باشد.

 

سامانه عدل ایران قوه قضاییه، به عنوان سامانه اصلی اینترنتی خدمات قضایی این قوه، در سال های اخیر، خدمات متنوعی را به کاربران ارائه کرده که از جمله این خدمات می توان به مشاهده ابلاغیه های الکترونیکی، استعلام کارشناس و وکیل، اشاره نمود.

یکی از خدمات سامانه عدل ایران، سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی بوده که این اشخاص می توانند از طریق ورود به سایت آن، برای ثبت دادخواست های خود اقدام نمایند. البته، انجام این امر، مستلزم آشنایی با نحوه ثبت نام، احراز هویت و ثبت دادخواست در سامانه مزبور می باشد.

به همین دلیل، در این مقاله، پس از توضیح نحوه ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، مراحل ثبت نام و احرازهویت در این سامانه، توضیح داده شده و در انتها، به این سوال پاسخ داده می شود که نحوه ثبت دادخواست در سامانه مزبور، به چه صورت می باشد.

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

سامانه عدل ایران قوه قضاییه، به عنوان سایت اصلی این قوه، دارای زیرمجموعه های متعددی بوده که یکی از سامانه های نسبتا جدید زیر مجموعه آن، سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی است که اشخاص حقوقی می توانند از طریق ورود به سایت آن، برای دریافت خدمات مربوطه، از جمله ثبت دادخواست، اقدام نمایند. از آنجا که دریافت این خدمات، نیازمند ورود به سایت سامانه بوده، در این بخش، ضمن یک راهنمای تصویری، نحوه ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی را توضیح خواهیم داد.

در اولین مرحله، نماینده شخص حقوقی باید آدرس سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، که همان سامانه عدل ایران بوده، یعنی adliran.ir را در مرورگر دستگاه خود جست و جو کرده و پس از ورود به سایت سامانه عدل ایران، مطابق تصویر زیر، بر روی گزینه سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، کلیک نماید.

 

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این مرحله از مراحل ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، لازم است تا کد ملی نماینده شخص حقوقی، در کادر اول، وارد شده و رمز عبور یا کد ثنا نیز در کادر دوم، وارد گردید و پس از درج شناسه ملی شخص حقوقی در کادر سوم، بر روی گزینه مرحله بعد، کلیک شود. 

 

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

حال، یک رمز عبور موقت، به شماره همراه نماینده شخص حقوقی که در سامانه ثنا ثبت شده، ارسال خواهد شد که لازم است این کد در کادر مشخص شده، وارد گردد و سپس، بر روی دکمه ورود، کلیک شود.

 

ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

لازم به ذکر است که علاوه بر ثبت دادخواست و شکوائیه های مربوط به اشخاص حقوقی، پیگیری آن ها، آماده سازی دادخواست یا شکواییه جهت دریافت وجه، چاپ اولیه، اخذ امضای الکترونیک، محاسبه و دریافت هزینه و ارسال به دفتر خدمات یا مرجع قضایی، از مهم ترین بخش های سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی بوده که افراد متقاضی می توانند با ورود به سایت این سامانه، برای استفاده از این بخش ها، اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی و ثبت دادخواست در آن، مستلزم آن است که شخص حقوقی، در ابتدا برای ثبت نام در این سامانه اقدام نماید که این ثبت نام، توسط نماینده این شخص، انجام می گیرد. از آنجا که این ثبت نام، دارای مراحل مشخصی بوده، در ادامه، به توضیح نحوه ثبت نام در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، می پردازیم.

بر اساس اعلام سایت ثنا، به عنوان سامانه ثبت نامی قوه قضاییه، در حال حاضر، نحوه ثبت نام شخص حقوقی در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بوده ولذا، این اشخاص، بر خلاف اشخاص حقیقی نمی توانند برای ثبت نام در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، به صورت اینترنتی و غیر حضوری، اقدام نمایند.

نحوه احراز هویت در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

برای اینکه اشخاص حقوقی بتوانند برای ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی و ثبت دادخواست در آن، اقدام نمایند، علاوه بر ثبت نام در سامانه ثنا، باید مراحل احراز هویت در این سامانه را نیز انجام دهند. لذا، در این بخش، به این سوال پاسخ خواهیم داد که نحوه احراز هویت در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به این سوال که نحوه احراز هویت در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی به چه صورت می باشد، باید گفت، همانند ثبت نام این اشخاص، نحوه احراز هویت آن ها نیز به صورت مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، بوده و در نتیجه، احراز هویت غیر حضوری و اینترنتی نیز برای اشخاص حقوقی، امکان پذیر نمی باشد.

 

نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

پس از اینکه مراحل ثبت نام و احراز هویت اشخاص حقوقی انجام گرفت، نمایندگان آن ها می توانند با ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، برای ثبت دادخواست های مربوط به اشخاص حقوقی، اقدام نماید. با توجه به اینکه برای ثبت دادخواست در این سامانه، لازم است تا مراحل خاصی طی گردد، در این بخش، ضمن یک راهنمای تصویری، نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، توضیح داده خواهد شد.

پس از ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، همانطور که در بخش اول مقاله توضیح داده شد، متقاضی به منظور ثبت دادخواست، باید از منوی سمت راست، بر روی گزینه ارائه و پیگیری دادخواست کلیک نماید.

 

سایت خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این گام، لازم است تا گزینه ارائه دادخواست بدوی، فعال شود.

 

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

نحوه تنظیم دادخواست علیه شرکت، از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بوده و درج مشخصات شخص حقوقی، در قسمت خوانده و قید کردن شناسه ملی آن، لازم است تا در این امر، مورد توجه قرار گیرد.

 

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، لازم است تا پس از فعال کردن تیک کنار عبارت(شرایط بالا را مطالعه کردم و با آن موافقت می کنم)، در انتهای صفحه، بر روی دکمه تایید، کلیک شود.

 

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

حال، باید کد واحد قضایی، یعنی مرجعی که قرار است تا دادخواست برای آن ارسال گردد، وارد شده و بر روی دکمه تقدیم دادخواست بدوی، کلیک گردد.

 

ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

اکنون، مراحل هفت گانه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، مشاهده می شود. در اولین مرحله، کاربر باید گزینه ثبت و اصلاح دادخواست را انتخاب کند. سپس، لازم است تا مراحل، مطابق توضیحات ذیل، طی گردد.

 

سایت خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، کاربر باید تعیین کند که آیا شخصا ثبت دادخواست را انجام داده یا به عنوان نماینده، این اقدام را انجام می دهد.

 

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در صفحه جدید، لازم است تا موضوع پرونده، خواسته و شرح خواسته، وارد سامانه گردد.

 

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

 

دعاوی سهامداران و اشخاص ثالث علیه شرکت و دعوای شرکت، علیه این افراد یا شرکتی دیگر، از جمله دعاوی شرکت ها بوده که برای ثبت دادخواست یا شکوائیه آن، باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اقدام نمود. البته، در موردی که شرکت، خواهان باشد، از طریق سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی نیز می توان مراحل ثبت دادخواست را انجام داد.

 

در این گام، باید مشخصات خواهان، در سامانه درج شود.

 

ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، لازم است تا اطلاعات خوانده در کادرهای تعیین شده، وارد گردد.

 

سایت خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در صورتی ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، توسط وکیل شخص انجام می گیرد، در این گام، باید مشخصات وکیل، وارد سامانه شود و سپس، مشخصات نماینده قانونی وارد گردد.

 

سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، خواهان باید شرح دادخواست خود را در کادرهای تعیین شده، وارد کند و توضیحات مربوط به خواسته خود را در این قسمت، بنویسد.

 

ورود به سایت سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در مرحله پایانی، نماینده یا وکیل شخص حقوقی باید دلایل مورد استناد خود در دادخواست را تعیین نماید.

 

ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی

 

پس از پایان همه اقدامات فوق، یک کد رهگیری برای ثبت دادخواست صادر شده که در بالا، سمت چپ صفحه، قابل مشاهده می باشد.

 

سایت خودکاربری اشخاص حقوقی

 

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت دادخواست در سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی، باید بر روی دکمه بازگشت به فهرست، کلیک شده و ادامه مراحل ثبت دادخواست، شامل آپلود و بارگذاری منضمات(مدارک)، درج امضای الکترونیک و پرداخت هزینه، انجام گرفته و در نهایت، با انتخاب گزینه ارسال به دفتر خدمات یا مرجع قضایی، برای ارسال دادخواست، اقدام شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت دادخواست سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت دادخواست سامانه خودکاربری اشخاص حقوقی پاسخ دهند.