مراحل و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، بدین صورت بوده که درخواست انتقال، باید از طریق سایت جامع مدیریت منابع انسانی، به ثبت رسیده و موافقت دستگاه اجرایی مبدا و مقصد، در مورد انتقال، اخذ گردد. نداشتن تعهد خدمت، پرونده مفتوح در هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و فاصله خدمتی نیز از شرایط این انتقال می باشد.
برای مشاوره شرایط و نحوه انتقال به آموزش و پرورش
برای مشاوره شرایط و نحوه انتقال به آموزش و پرورش
با توجه به اینکه گاهی، ممکن است تعداد کارمندان دولت، در یک بخش، مازاد بر نیاز آن بخش بوده، اما در سایر بخش ها، دولت با کمبود نیروی متخصص مواجه باشد، در قوانین اداری کشور، نهادی تحت عنوان انتقال کارمندان، پیش بینی شده است.
یکی از انواع انتقال کارمندان، انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش از سیار دستگاه های اجرایی بوده که بدین منظور، لازم است تا متقاضیان، با ضوابط مربوط به شرایط و نحوه این انتقالی، آشنا شده و از طریق سایت اختصاصی آن، اقدام نمایند.
لذا، در این مقاله، پس از معرفی سایت انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، شرایط ، مراحل و نحوه اقدام برای این انتقالی، توضیح داده شده و در بخش انتهایی، جدیدترین و آخرین بخشنامه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، جهت استفاده خوانندگان محترم، ارائه خواهد گردید.
در داخل سیستم اداری کشور، ممکن است تحت شرایطی، انتقال کارمندان از یک سازمان یا اداره به سازمان یا اداره دیگر انجام گرفته که یکی از مصادیق این انتقال، انتقال به آموزش و پرورش از سایر دستگاه های اجرایی است. بنابراین، ممکن است این سوالات در رابطه با این نوع از انتقال مطرح گردد که شرایط و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش به چه صورت بوده و آیا این انتقال، از طریق سایت خاصی ، امکان پذیر می باشد یا خیر؟
لذا، در این بخش، به معرفی سایت انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، پرداخته و سپس، در بخش های بعد، شرایط و نحوه این نتقال را توضیح داده و در انتها، متن بخشنامه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش را جهت استفاده متقاضیان واجد شرایط، ارائه خواهیم کرد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه فیش حقوقی فرهنگیان fish.medu.ir کلیک کنید.
برای پاسخ به این سوال که سایت انتقال به آموزش و پرورش چه سامانه ای است، باید به دو بخشنامه صادره از وزارت آموزش و پرورش، مراجعه نمود. با این توضیح که به موجب بخشنامه شماره 710/25 مورخ 5/6/1401 و همچنین، بخشنامه شماره ۲۷/۷۱۰ مورخ ۲۷/۰۶/۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش، انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش و سایر موارد انتقال دائم ورودی و خروجی به این وزارت خانه و توابع آن، صرفا از طریق سامانه جامع مدیریت منابع انسانی به آدرس hrm.medu.ir انجام می گیرد.
سایت جامع مدیریت منابع انسانی، عنوان سامانه ای است که انجام برخی امور کارمندان دولت، از طریق آن امکان پذیر بوده و از جمله امکانات این سایت، می توان به درخواست کارت پرسنلی، ثبت درخواست ماموریت و انتقال و مدیریت امور بازنشستگی، اشاره نمود.
کارکنان دستگاه های اجرایی که قصد انتقال به آموزش و پرورش را داشته، اغلب با این سوال مواجه می شوند که شرایط انجام این امر چیست؟ به همین دلیل، در این بخش، به بررسی شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، خواهیم پرداخت.
برای بررسی شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، همانند سایت و نحوه انجام این انتقال، باید به جدیدترین و آخرین بخشنامه های وزارت آموزش و پرورش، در این زمینه مراجعه نمود. بر اساس بخشنامه شماره 710/25 مورخ 5/6/1401 و همچنین، بخشنامه شماره ۲۷/۷۱۰ مورخ ۲۷/۰۶/۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش، شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، به شرح زیر می باشد:
انتقال به آموزش و پرورش، برای مشاغل اداری و آموزشی انجام گرفته و متناسب با رشته تحصیلی متقاضی، مجاز خواهد بود.
اولویت برای انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، اختصاص به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور دارد.
کارمند متقاضی انتقال نباید تعهد خدمت، پرونده مفتوح در هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دولت و فاصله خدمتی داشته باشد.
در صورتی که کارکنان سایر دستگاه های اجرایی، در گروه نیروهای قرارداد کار معین قرار داشته باشند، انتقال آنها صرفا برای مشاغل اداری، انجام گرفته و احتساب سنوات یا تبدیل وضعیت این نیروها، پس از ورود به آموزش و پرورش، بر اساس مقررات طرح طبقه بندی رسته های اداری، مجاز خواهد بود.
از دیگر شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، آن است که در صورتی انتقال کارکانان سایر دستگاه های اجرایی، به وزارت آموزش و پرورش انجام گیرد، لازم است تا شرایط طبقه بندی رسته های اداری طرح طبقه بندی مشاغل معلمان در مورد انتقال گیرندگان، احراز گردد. در این صورت اگر، رعایت مقررات طرح، منجر به تنزل طبقه شغلی کارمند و کاهش حقوق و مزایای مستمر وی شود، حق اعتراضی برای او وجود نخواهد داشت.
در مورد انتقال صندوق بیمه و بازنشستگی کارمندان، در صورت انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، تا قبل از انتقال، پرداخت وجوه بیمه ای، بر عهده سازمان یا اداره مبدا بوده و پذیرش تجمیع یا عدم تجمیع سوابق بیمه ای صندوق مبدا و مقصد، پس از انتقال، با ذی نفع(کارمند انتقال یافته) است و در صورت بروز مشکل در این زمینه، وزارت آموزش و پرورش، مسئولیتی نخواهد داشت.
پس از تایید انتقال به آموزش و پرورش، کارمندانی که به آموزش و پرورش، منتقل شده، باید دوره های مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان و رجایی را طی نمایند. همچنین، پس از گذراندان دوره آموزشی فوق، کارمند انتقال یافته باید در آزمون جامع، شرکت کرده و تعهد محضری مبنی بر بر خدمت در محل تعیین شده را ارائه داده تا مراحل مربوط به صدور احکام کارگزینی وی انجام گیرد.
مطابق شرط انتهایی از شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش که مربوط به پرداخت حقوق کارمندان انتقال داده شده بوده، پرداخت حقوق به این کارمندان، مشروط بر این است که سازمان برنامه و بودجه، نسبت به انتقال اعتبارات مربوط به وزارت آموزش و پرورش اقدام نماید. لذا، لازم است تا تاییدیه اعتبارات از دفتر بودجه و مدیریت منابع، پیش از صدور حکم کارگزینی، اخذ گردد.
در صورتی که شرایط انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، برای کارمندان متقاضی وجود داشت باشد، آنها می توانند برای این انتقالی اقدام کنند. از آنجا که انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش از سایر دستگاه های اجرایی، دارای مراحل و نحوه مخصوصی بوده، در این بخش، به توضیح این مراحل و نحوه انجام این انتقالی پرداخته و به این سوال پاسخ خواهیم داد که مراحل و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، به چه صورت می باشد؟
اما، پیش از توضیح مراحل و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، لازم به ذکر است که برای بررسی مراحل و نحوه این انتقالی، باید به بخشنامه شماره ۲۷/۷۱۰ مورخ ۲۷/۰۶/۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش، مراجعه نمود و بر اساس این بخشنامه، نحوه انتقال به آموزش و پرورش را توضیح داد.
در اولین و مهم ترین مرحله از مراحل نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، لازم است تا موافقت دستگاه اجرایی مبدا و مقصد، در مورد انتقال حقوق و مزایای کارمند و اعتبارات آن، اخذ گردد.
پس از اخذ این موافقت، لازم است تا اطلاعات کارمند متقاضی، توسط اداره کل آموزش و پرورش استان، در به سایت جامع مدیریت منابع انسانی به آدرس hrm.medu.ir، ثبت شده و مورد موافقت ستاد مربوطه، قرار گیرد. لازم به ذکر است که این امر، از طریق قسمت (سامانه نقل و انتقالات و ماموریت ها) امکان پذیر می باشد.
در این مرحله از مراحل نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، سازمان ثبت احوال باید کد ملی متقاضی را تایید کرده و یک کد پرسنلی به وی، اختصاص یابد.
در این گام، باید حکم انتقال دستگاه مبدا و مقصد، با تاریخ اجرایی مانند هم، صادر شده که تایید نهایی این حکم انتقالی، منوط بر آن است که کارمند متقاضی، تعهد خدمت، پرونده مفتوح در هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دولت و فاصله خدمتی، نداشته باشد.
در مرحله بعد، لازم است تا فرم های انتقال اعتبار، توسط اداره امور مالی و ذیحسابی و بودجه و مدیر کل آموزش و پرورش استان، مورد تایید قرار گیرد.
در این مرحله از مراحل نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، تصویر حکم انتقالی ورودی و خروجی و فرم های مربوط به انتقال حقوق و مزایای و اعتبارات آن، باید در سایت جامع مدیریت منابع انسانی، بارگذاری شود.
در آخرین مرحله، نماینده اداره کل استان، باید مدارک کلیه متقاضیان استان را به دفتر برنامه، بودجه و مدیریت منابع سازمان برنامه و بودجه کشور، ارائه کرده تا مورد تایید این مرجع قرار گیرد. با انجام این گام، مراحل انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، مطابق مقررات نحوه انجام قانونی آن به اتمام خواهد رسید.
با توجه به اینکه سایت، شرایط و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش، به موجب بخشنامه هایی که وزارت آموزش و پرورش، تصویب می کند، مشخص می گردد، در این قسمت، فایل دو بخشنامه انتقال به آموزش و پرورش، جهت دانلود متقاضیان این نوع از انتقال، ارائه می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه طلایی فرهنگیان کلیک کنید.
خوانندگان محترم می توانند با کلیک بر روی دکمه دانلود فایل در باکس زیر، برای دانلود بخشنامه انتقال به آموزش و پرورش، اقدام نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و نحوه انتقال از ارگان های دولتی به آموزش و پرورش پاسخ دهند.
برای مشاوره شرایط و نحوه انتقال به آموزش و پرورش
برای مشاوره شرایط و نحوه انتقال به آموزش و پرورش
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©