در این مقاله به بررسی ملاقات با کودک ، زمان و مکان ملاقات با فرزند و ملاقات با کودک در کلانتری خواهیم پرداخت .
برای مشاوره ملاقات با کودک در کلانتری
برای مشاوره ملاقات با کودک در کلانتری
زمانی که والدین از هم جدا می شوند ، مسئله حضانت فرزندان اهمیت ویژه ای می یابد . بر اساس قانون ، حضانت فرزند دختر و حضانت فرزند پسر تا سن هفت سالگی بر عهده مادر است . بعد از آن ، تا سن بلوغ بر عهده پدر است . نکته مهم این است که قرار گرفتن حضانت بر عهده یکی از والدین ، سبب نمی شود که دیگری از حق ملاقات با فرزند محروم بشود . اما گاهی جزئیات مربوط به ملاقات با فرزند سبب اختلاف میان زوجین می شود تا اینکه بلاخره ملاقات با فرزند یا تحویل گرفتن کودک در کلانتری ها انجام می گیرد . به همین مناسبت در این مقاله به بررسی ملاقات با کودک ، زمان و مکان ملاقات با فرزند و ملاقات با کودک در کلانتری خواهیم پرداخت .
بر اساس قانون ، زمانی که حضانت فرزندان بعد از طلاق بر عهده یکی از والدین قرار گرفت ، طرف دیگر به هر حال حق ملاقات با فرزند خود را خواهد داشت . به موجب ماده 1174 قانون مدنی ، در صورتی که به علت طلاق یا به هر علت دیگری والدین طفل در یک منزل سکونت نداشته باشند ، هر یک از والدین که طفل تحت حضانت او نمی باشد ، حق ملاقات با فرزند خود را دارد . بنابراین ، ملاقات با فرزند حق والدین است ، امکان از بین بردن این حق وجود ندارد ، صرفا می توان زمان ملاقات با فرزند را کاهش یا افزایش داد . برای ملاحظه ملاقات با فرزند بعد از طلاق و دادخواست کاهش زمان ملاقات فرزند کلیک کنید .
برخی اوقات زوجین بر سر ملاقات با فرزند و جزئیات مربوط به آن دچار اختلافاتی می شوند ؛ به همین دلیل یکی از موضوعات مهمی که در خصوص ملاقات با فرزند ممکن است مطرح بشود ، زمان ملاقات با فرزند و مکان ملاقات با فرزند می باشد . بر اساس قانون مدنی ، تعیین زمان و مکان ملاقات با فرزندان در صورت اختلاف بین والدین با دادگاه خانواده است . بنابراین ، زمانی که زوجین در این خصوص به اختلاف می خورند ، دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت طفل و شرایط خانوادگی طفل ، زمان و مکان ملاقات با کودک را تعیین می کند . هیچ یک از والدین هم نمی تواند از ملاقات دیگری با کودک جلوگیری به عمل آورد . برای مشاهده ضمانت اجرای جلوگیری از ملاقات با فرزند کلیک کنید .
سابقا ، در پی اختلاف زوجین در خصوص ملاقات با طفل و زمان و مکان آن ، ملاقات با کودک و یا محل تحویل گرفتن و تحویل دادن کودک در کلانتری ها انجام می شد تا از اختلافات میان والدین کم شود . اما محیط کلانتری ها برای اطفال نامناسب بوده و به روحیه آنان آسیب وارد می سازد . در همین راستا بر اساس ماده 41 قانون حمایت خانواده سال 1391 ، قوه قضاییه مکلف شده است برای نحوه ملاقات والدین با طفل ، سازوکار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم کند . همچنین بر اساس ماده 68 آیین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده در این خصوص چنین مقرر شده است : " رئیس کل دادگستری استان موظف است در هر حوزه قضایی ، محل یا محل هایی را با فضای مناسب با روحیات اطفال با همکاری و استفاده از امکانات و منابع انسانی سازمان بهزیستی و ادارات تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت و درمان یا سایر مراکز ذی ربط با تعداد کافی مددکاراجتماعی و در صورت نیاز ، مامور انتظامی جهت ملاقات والدین با اطفال اختصاص دهد " .
در همین راستا ، در حال حاضر در برخی از شهرستان ها مراکزی هم برای ملاقات با فرزندان ایجاد شده است تا ملاقات با فرزندان در فضای مناسب تری انجام شود و دیگر ملاقات با کودک در کلانتری انجام نشود . برای مشاهده عدم تمایل فرزند به ملاقات کلیک کنید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ملاقات با کودک در کلانتری به کانال تلگرام حقوق خانواده مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ملاقات با کودک در کلانتری پاسخ دهند .
برای مشاوره ملاقات با کودک در کلانتری
برای مشاوره ملاقات با کودک در کلانتری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©