ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی و پیگیری شکایت ثبت شده با کد رهگیری، صرفا از طریق مراجعه به آدرس سامانه رسیدگی به شکایات و ارتباط مردمی بانک مرکزی crm.cbi.ir، امکان پذیر می باشد ، همچنین افراد میتوانند با تماس با شماره تلفن ۲۷۰۶، درخواستها و شکایتهای خود را ثبت کنند.
برای مشاوره ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی
برای مشاوره ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی
بانک ها و موسسات مالی و اعتباری، از مهم ترین نهادهای اقتصادی، در هر کشور می باشند که با تجهیز و توزیع اعتبارات، انجام عملیات اعتباری و مالی، نقل و انتقال وجوه و مورادی از این دست، نقش بسیار موثری را در چرخه اقتصادی هر کشور، ایفا می نمایند و به مشتریان خود، خدمت رسانی می کنند.
اما، در برخی موارد، بانک ها در انجام وظیفه خود، کوتاهی نموده یا مرتکب تخلف، نسبت به مشتریان خود می شوند که در این صورت، امکان ثبت شکایت از آن ها، وجود دارد. در ایران نیز مشتریان، باید، اقدام به ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، از طریق سامانه مخصوص آن، نمایند که نحوه و مراحل ویژه خود را دارد.
از این رو، در مقاله حاضر، قصد داریم به معرفی سامانه ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، به آدرس crm.cbi.ir، بپردازیم و نحوه انجام این امر و پیگیری آن با کد رهگیری را توضیح دهیم؛ سپس، تلفن ثبت شکایت را ذکر کرده، پیرامون شکایت از بانک ها در بازرسی بانک مرکزی، صحبت کنیم و یک نمونه متن شکایت در این خصوص، به همراه فایل دانلود آن را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
یکی از مهم ترین نهادهای تاثیر گذار در اقتصاد هر کشور، از جمله ایران، بانک های دولتی و خصوصی آن کشور بوده که با ارائه خدمات، در زمینه امور مالی و اعطای تسهیلات، نظیر انواع وام بانکی، به مشتریان خود، نقش پررنگی را در رونق اقتصادی دولت ها، ایفا می کنند.
با توجه به اینکه بخش مهمی از گردش مالی بانک ها در ایران، حاصل اعتماد مشتریان آن ها و به تبع، سپردن سرمایه خود، به این نهادهای اقتصادی می باشد، ضروری است تا این نهادها، با بالاترین کیفیت، اقدام به خدمت رسانی به مشتریان خود نمایند و از هرگونه کوتاهی و تخلف در ارائه خدمت، بپرهیزند.
در همین راستا و در راستای احترام به مشتریان بانک ها، بانک مرکزی، اقدام به راه اندازی سامانه اینترنتی تحت عنوان سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی به آدرس crm.cbi.ir نموده تا متقاضیان بتوانند، نسبت به ثبت شکایت از بانک ها، از طریق آن، اقدام کنند و سپس، با کد رهگیری دریافت شده، اقدام به پیگیری شکایت خود نمایند.
با توجه به توضیحات بالا، متقاضیان ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، می توانند به آدرس سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی به آدرس crm.cbi.ir، مراجعه کرده و با طی کردن نحوه و مراحلی که در قسمت های بعدی مقاله، توضیح داده خواهد شد، نسبت به ثبت شکایت و سپس، رهگیری آن، اقدام نمایند.
پس از معرفی سامانه ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا در خصوص نحوه ثبت شکایت در سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی به آدرس crm.cbi.ir ، توضیح دهیم و با کمک یک راهنمای تصویری، بگوییم که متقاضی، باید چه مراحلی را طی کند. نحوه ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، مطابق مراحل زیر است:
در ابتدا، متقاضی باید، آدرس سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی یا همان سامانه ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، یعنی crm.cbi.ir را در مرورگر خود، جست و جو نموده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شود و سپس، گزینه ثبت شکایت را انتخاب کند.
در این قسمت، متقاضی باید، اطلاعات هویتی، اطلاعات مربوط به شعبه و آدرس را در کادرهای مربوطه، وارد نماید.
در این گام، متقاضی باید، موضوع اصلی و فرعی شکایت خود را انتخاب و تعیین و شرح شکایت خود را در کادرهای مربوطه بنویسد و بر روی دکمه دریافت رمز یکبار مصرف، کلیک کند و با وارد کردن رمز دریافتی در کادر رمز یکبار مصرف، دکمه ارسال را انتخاب نماید.
به این ترتیب، باطی باقی روند، شکایت فرد، در سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی به آدرس crm.cbi.ir ثبت شده و به وی، یک کد رهگیری، برای پیگیری های بعدی، از طریق همین سامانه، داده خواهد شد. در ادامه، در خصوص نحوه پیگیری شکایت ثبت شده با کد رهگیری، توضیح خواهیم داد.
هنگامی که متقاضی ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، از طریق سامانه مخصوص این امر، اقدام به ثبت شکایت خود می نماید، می تواند، نسبت به رهگیری آن، از طریق سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی یا همان سامانه ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، به آدرس crm.cbi.ir، مطابق راهنمای تصویری زیر، اقدام کند:
در ابتدا، متقاضی باید، برای ورود به سامانه، آدرس سایت، یعنی crm.cbi.ir را جست و جو نموده تا وارد سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی شود و سپس، گزینه پیگیری درخواست را انتخاب نماید.
سپس، کد رهگیری داده شده را در کادرهای مربوطه، وارد کند و پس از وارد کردن حاصل جمع اعداد، در کادر مربوطه به عنوان کد امنیتی، بر روی گزینه جستجو، کلیک نماید.
بدین ترتیب، شخص از نتیجه درخواست خود، مطلع خواهد شد و متوجه می گردد که درخواست وی، در چه مرحله ای است. در ادامه مقاله، قصد داریم در خصوص تلفن شکایت بانک مرکزی، جهت ثبت شکایت بانک ها، از طریق آن، صحبت کنیم.
یکی از پرسش های رایج افرادی که قصد دارند اقدام به شکایت از بانک ها در بانک مرکزی نمایند، این سوال است که تلفن شکایت بانک مرکزی چیست؟ لذا، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص این پرسش، صحبت کرده و به آن، پاسخ دهیم.
در خصوص پرسش مطروحه باید گفت، برای این امر، یعنی برای شکایت تلفنی از بانک ها نزد بانک مرکزی، بانک مرکزی، متقاضیان می توانند، از طریق تماس با مرکز تلفن بانک مرکزی به شماره ۲۲۲۵۷۰۶۰ و ۲۷۰۶ با این نهاد در ارتباط بوده و پرسش های خود، پیرامون ثبت شکایت مطرح نمایند.
سایت مسدودی حساب چک برگشتی یا سامانه محچک، سامانه ای است که از طریق آن می توان، برای استعلام مبالغ مسدود شده حساب های چک برگشت خورده اقدام نمود که برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آن، مطالعه مقاله زیر، توصیه می شود.
پس از توضیح در خصوص نحوه ثبت شکایت در سامانه شکایت از بانک ها در بانک مرکزی یا همان سامانه ارتباط مردمی بانک مرکزی، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص شکایت از بانک ها در بازرسی بانک مرکزی یا معاونت نظارتی بانک مركزی، بر اساس دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان موسسات اعتباری، توضیح دهیم.
بر اساس دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان موسسات اعتباری، مصوب شورای پول و اعتبار که طی بخشنامه شماره 306382/93 مورخ 15/11/1393 به کلیه بانک ها و موسسات اعتباری ابلاغ شده است، برای شکایت در بازرسی بانک مرکزی یا معاونت نظارتی بانک مركزی، ابتدا متقاضی باید، شکایت خود را به واحد بازرسی موسسه یا بانک مربوطه، تحویل دهد.
سپس، موسسه باید، ظرف 30 روز کاری، به شکایت مشتری، رسیدگی و پاسخ را به صورت مکتوب، به وی، ارائه نماید. در صورتی که مشتری، همچنان، به پاسخ بانک یا موسسه، نسبت به شکایت خود، اعتراض داشته باشد، باید پاسخ مکتوب را به همراه اعتراض کتبی خود، به بازرسی بانک مرکزی یا معاونت نظارتی بانک مركزی، تحویل دهد.
نهاد معاونت، به اعتراض، رسیدگی نموده و نظر و دستور خود را ارائه می نماید و با توجه به لازم الاجرا بودن دستور بازرسی، بانک یا موسسه مربوطه، باید، حداکثر، ظرف ده روز، نسبت به اجرا یا اعتراض به آن، اقدام نماید. شایان ذکر است که انجام شکایت، باید، تنها توسط ذی نفع یا نماینده قانونی وی، انجام گرفته و اطلاعات کامل هویتی شاکی و اطلاعات شعبه، باید در متن شکایت، درج گردد.
با توجه به اینکه شکایت از بانک ها در بانک مرکزی، باید به صورت مکتوب باشد، در این بخش از مقاله، قصد داریم یک نمونه متن شکایت و فایل دانلود آن را در اختیار خوانندگان محترم قرار دهیم تا در صورت لزوم و در مواقع نیاز، از آن، استفاده نمایند.
نمونه متن شکایت بانک مرکزی
ریاست محترم
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند، اینجانب، ..........، فرزند...........، به کد ملی..............، مشتری موسسه مالی و اعتباری........... بوده و شماره حساب اینجانب............. می باشد. متاسفانه، در مورخ ............ که جهت واریز اقساط وام مسکن روستایی خود، به بانک، مراجعه نمودم، کارمند باجه........، جناب آقای ..........، از بنده، جریمه دیرکرد، دریافت نموند، این در حالی است که اینجانب، راس موعد مقرر، برای واریز اقساط تسهیلات بانکی و سود وام خود، اقدام نموده بودم.
خواهشمند است در صورت امکان، این امر را پیگیری نموده و جریمه دیرکرد اخذ شده را به بنده، مسترد نمایید.
علاقمندان به دانلود نمونه متن شکایت بانک مرکزی از طریق لینک زیر، اقدام نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. همچنین، کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوق تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی
برای مشاوره ثبت شکایت از بانک ها در بانک مرکزی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©