سرمایه گذاران برای معاملات و ثبت نام در بورس کالا از طریق درخواست با کد بورسی، ابتدا باید شرایط دریافت کد بورسی را مطالعه و نسبت درخواست کد بورسی خود اقدام نمایند. برای دریافت کد بورس، سرمایه گذار می بایست در سامانه سجام و همچنین، در یک کارگزاری رسمی ثبت نام کرده و سپس، به صورت حضوری یا آنلاین برای احراز هویت اقدام نماید.
برای مشاوره ثبت نام در بورس کالا
برای مشاوره ثبت نام در بورس کالا
بورس کالا، یکی از فعالترین بازارهای مالی ست. در صورتی که فرد، مهارت کافی در این بازار داشته باشد، سرمایه گذاری در آن می تواند بازدهی زیادی برای وی داشته باشد. بورس کالا، بازاری منسجم است که عرضه کنندگان محصولات، کالای خود را در آن عرضه می کنند و کالا پس از قیمت گذاری و کارشناسی توسط کارشناسان بورس کالا، به خریداران عرضه می شود.
بورس در سال های اخیر، بیشترین بازدهی را در مقایسه با سرمایه گذاری در بازارهای دیگر، مثل بازار طلا و دلار یا حتی مسکن داشته است. کالاهایی که در این بازار عرضه می شوند، معمولا کالاهای خام و فرآوری نشده، مانند فلزات سیمان و پنبه و .... هستند. از سوی دیگر، اخذ کد بورسی اولین قدم برای شروع سرمایهگذاری در بورس است. در واقع، این کد همان شناسه کاربری مشتریان در بازار سهام است که به آن کد سهامداری نیز می گویند و لازم است تا افراد متقاضی، با نحوه دریافت آن، آشنا شوند.
در این مقاله، شرایط ثبت نام در بورس کالا و درخواست بورس کالا با کد بورسی، مدارک لازم برای دریافت کد بورس کالا، مراحل درخواست این کد، و ثبت نام در بورس کالا بررسی شده. همچنین، توضیحاتی در خصوص نحوه ثبت نام خودرو در بورس کالا ارائه شده است.
پس از آشنایی با مفهوم بورس کالا، لازم است تا شرایط ثبت نام و سرمایه گذاری در بورس کالا، بررسی گردد. ثبت نام در بورس کالا و درخواست بورس کالا با کد بورسی به صورت غیر حضوری امکان پذیر بوده و متقاضیان می توانند به صورت آنلاین کد بورسی خود را دریافت کنند.
اگر مراحل دریافت کد بورس کالا از قبل انجام شده باشد، دیگر نمی توان به صورت آنلاین ثبت نام را تکمیل کرده و کد کالا دریافت نمود. در این شرایط، متقاضی دریافت کد بورسی لازم است به صورت حضوری به شعب کارگزاری مورد نظر مراجعه کرد.
دریافت کد بورس کالا من جمله بورس کالا کارگزاری مفید از طریق کارگزاری ها انجام می گیرد. پس از اخذ کد بورسی، امکان معاملات فراهم خواهد شد. اما برای معامله در بورس کالا، تنها داشتن کد بورسی معمولی کافی نیست و شرط اصلی برای دسترسی به معاملات در این بازار، داشتن کد بورسی مخصوص بورس کالا است که در ادامه مطلب به شرایط لازم جهت اخذ آن می پردازیم.
شرایط لازم برای ثبت نام در بورس کالا
دریافت کد بورسی، محدودیت سنی ندارد و متقاضیان با هر میزان سن و تحصیلات می توانند اقدام به درخواست بورس کالا با کد بورسی و سرمایهگذاری در بورس نمایند. اما برای افراد زیر 18 سال، ثبت نام تنها با حضور و رضایت ولی و یا قیم، امکان پذیر است.
متقاضی با مراجعه به سامانه سجام sejam.ir باید در بورس ثبت نام کند و برای درخواست بورس کالا با کد بورسی اقدام نماید. در تیتر بعد، در خصوص نحوه ثبت نام در سجام، به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد.
در گام بعدی، متقاضی باید به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه کرده و با در دست داشتن مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه) احراز هویت کند.
پس از این که احراز هویت فرد انجام شد، باید کارگزاری مورد نظر خود را انتخاب کرده و در سایت آن کارگزاری ثبت نام اولیه انجام دهد. با طی مراحل ثبت نام اولیه و ارسال اطلاعات شناسایی، شخص به مرحلهی احراز هویت کارگزاری می رسد.
احراز هویت کارگزاری هم مانند احراز هویت سجام است و باید مدارک شناسایی را به یکی از شعب کارگزاری مورد نظر برده تا احراز هویت انجام گیرد.
پس از انجام این مراحل، متقاضی، شرایط لازم برای اخذ کد بورس را داشته و می تواند از طریق سامانه EBGO کارگزاری ها به روشی که در بخش مراحل گرفتن کد بورس کالا برایتان توضیح خواهیم داد، کد بورسی دریافت کند.
به طور کلی، دو گروه سهامدار در بازار بورس فعالیت می کنند، افراد حقیقی و حقوقی. هر کدام از این دو گروه افراد، تاثیر متفاوتی بر بازار سهام می گذارند. بر اساس عرضه و تقاضا در بازار سهام و بورس، این دو گروه سهامدار می توانند با ارائه مدارک لازم نسبت به دریافت کد بورس کالا اقدام نمایند.
افراد حقیقی که به آن ها سهامداران خرد نیز گفته می شود، تمام کسانی هستند که به طور مستقل در بازار بورس فعالیت می کنند. اگر متقاضی با طی کردن فرآیند احراز هویت سجام، کد بورسی دریافت کرده باشد و به صورت یک هویت مستقل در بازار بورس ارز و کالا خرید و فروش کند، یک سهامدار حقیقی به شمار می رود. افراد حقیقی، معمولا دید کوتاه مدت به بازار دارند، با سرمایه اندک وارد بازار می شوند و معمولا به دنبال کسب سود هستند.
حقوقی ها یا همان سهامداران، عمده مجموعه ای از سهامداران حقیقی هستند که در قالب یک شرکت سرمایه گذاری، صندوق سرمایه گذاری، کارگزاری و غیره در بازار سهام فعالیت می کنند. یعنی، هر فرد نمی تواند به صورت مستقل معامله کند بلکه همه مجموعه، تحت عنوان صندوق یا شرکتی که در آن عضو هستند، فعالیت می کنند. در این حالت، سازمان مربوطه یک سهامدار حقوقی نامیده می شود.
افراد حقوقی، معمولا با دید بلند مدت وارد بازار می شوند و سرمایه زیادی را به بازار تزریق می کنند. هدف آن ها تنها کسب سود نیست، بلکه گاهی برای حمایت از یک سهم، حفظ یا به دست آوردن مقام هیئت مدیره یا تامین مالیف اقدام به خرید و فروش حقوقی سهم می کنند و این کار را بر اساس ارزش واقعی سهم ها انجام می دهند. از این گذشته، نظارت هایی از سوی ناظر بازار و سهامداران شرکت بر عملکرد آن ها وجود دارد.
برای سرمایه گذاری در بورس، چه به صورت شخص حقیقی و چه به صورت حقوقی، ابتدا نیاز به یک کارگزاری رسمی بوده تا بتوان کد بورسی یا همان کد سهامداری خود را دریافت کرد . کد بورسی، یکی از الزامات ورود به بورس کالا و خرید و فروش در بازار سرمایه است.
کد سهامداری، از ترکیب سه حرف و یک عدد پنج رقمی تشکیل شده است و مانند کد ملی هر شخص است. یعنی اگر فرد در چند کارگزاری مختلف هم افتتاح حساب نماید، باز از همان کد بورسی به عنوان شناسه کاربری وی استفاده می شود.
مدارک لازم برای دریافت کد بورسی اشخاص حقیقی:
اصل و کپی شناسنامه (صفحه اول و توضیحات)
اصل و کپی کارت ملی
تکمیل فرم احراز هویت اشخاص حقیقی
تکمیل فرم درخواست کد مشتریان حقیقی در سایت بورس کالای ایران
شماره حساب بانکی و شماره شبای آن
مدارک لازم برای دریافت کد بورسی و اشخاص حقوقی:
کپی آگهی رسمی تاسیس شرکت
کپی روزنامه رسمی آخرین آگهی تغییرات
کپی اساسنامه شرکت کپی شناسنامه و کارت ملی مدیر عامل اعضای هیئت مدیره به صورت کامل
کپی روزنامه رسمی آخرین آگهی در خصوص اعضای هیئت مدیره و دارندگان امضای مجاز
کپی صورت های مالی که به تایید حسابرس قانونی رسیده باشد.
تکمیل فرم احراز هویت اشخاص حقوقی
تکمیل فرم درخواست کد مشتریان حقوقی در بورس کالای ایران
پس از اینکه متقاضی برای دریافت کد بورسی از طریق کارگزاری اقدام کند، کارگزاری مدارک وی را برای صدور کد بورسی به سازمان بورس ارائه می دهد و می توان معاملات سهام خود را انجام داد.
پس از پاسخ به این سوال که کد بورس کالا چیست، باید به این مسئله بپردازیم که برای ثبت نام بورس کالا و درخواست بورس کالا با کد بورسی، چه مراحلی باید طی شود. برای ورود به بورس کالا و معامله در آن، بهطور کلی سه نوع کد معاملاتی وجود دارد که در ادامه مقاله، به تشریح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید سکه از بورس کالا کلیک کنید.
کد معاملاتی عام: این کد برای معامله انواع کالاهای موجود در بورس کالا قابل استفاده است؛ در واقع، با استفاده از این کد می نوان در بورس کالا فعالیت کرد و به خرید و فروش انواع کالاهای پذیرفته شده در این بازار پرداخت.
کد معاملاتی خاص: این کد بر خلاف کد معاملاتی عام، فقط برای معامله یک یا چند کالای خاص کاربرد دارد. دارندگان این کد می توانند تنها یک یا چند کالای خاص را خرید و فروش کنند.
کد معاملاتی خاص گروه: این کد برای خرید و فروش یک گروه کالایی خاص استفاده می شود. با استفاده از این کد می توان، تمام کالاهای پذیرفته شده در یک گروه کالایی خاص را معامله کرد.
کدهای عام توسط مسئولین پذیرش و کد های خاص توسط کمیته صادر شده و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. در این قسمت، به طور کامل، مراحل درخواست کد بورس کالا را برای شما توضیح خواهیم داد.
مراحل درخواست کد بورس کالا به شرح زیر است:
اولین گام برای ورود به بازار بورس کالا، این است که برای ثبت نام سامانه سجام اقدام کنید. با این ثبت نام، شما یک بار اطلاعات خود را در سیستم ثبت می کنید و دیگر نیازی به ثبت اطلاعات تکراری در هر مرحله ورود به نهادهای مالی یا تغییر کارگزاری نیست. هم چنین، می توانید اطلاعات خود را شامل اطلاعات بانکی و ارتباطی ویرایش کرده و به صورت غیر حضوری در بازار بورس به فعالیت می پردازید.
برای ثبت نام در سامانه سجام و درخواست بورس کالا با کد بورسی، می توانید به سایت سجام به آدرس اینترنتی sejam.ir مراجعه کرده و مراحل را مطابق با دستورالعمل زیر تکمیل کنید:
روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.
صفحه ای که باز می شود را تایید و به صفحه اصلی ثبت نام وارد شوید.
گزینه سبز رنگ ثبت نام در سجام را انتخاب کرده و بعد از وارد کردن شماره تلفن همراه خود و کد امنیتی، کلید دریافت کد تایید را بزنید تا کد 4 رقمی به شماره تلفن همراه شما پیامک شود. بعد از وارد کردن این کد و تایید شدن آن، به مرحله بعد می روید.
در این مرحله، گزینه مشتری حقیقی را انتخاب کنید و پس از وارد کردن تابعیت و کد ملی به مرحله بعد بروید.
در این قسمت، باید هزینه ثبت نام در سامانه سجام را که 10 هزار تومان است، به صورت اینترنتی پرداخت کنید.
بعد از این که مبلغ را پرداخت کردید و تایید شد، بخش های مورد نیاز شامل اطلاعات هویتی، ارتباطی و مالی خود را تکمیل کنید.
در مرحله آخر و وقتی که اطلاعات شمابه طور کامل ثبت شد، یک کد پیگیری سجام برایتان ارسال می شود که باید آن را تا زمان احراز هویت غیر حضوری سجام نگه دارید.
شرایط احراز هویت غیرحضوری سجام به شرح زیر است:
فرد باید قبلا ثبت نام اولیه در سامانه سجام را انجام داده و کد پیگیری 10 رقمی را دریافت کرده باشد.
سن متقاضی، حتما باید بالای 18 سال باشد.
فرد دارای کارت ملی هوشمند یا رسید آن باشد.
انجام احراز هویت، تنها برای افراد حقیقی ایرانی امکان پذیر است.
تمامی اطلاعات ثبت شده توسط افراد حقیقی (عکس، فیلم، مدارک) باید مربوط به خود شخص باشد و احراز هویت نیز باید توسط خودشان انجام شود و در صورت وجود مغایرت در اطلاعات، احراز هویت انجام نخواهد شد. البته، امکان انجام احراز هویت با گوشی هوشمند شخص دیگر وجود دارد، اما مراحل باید توسط خود متقاضی انجام گیرد.
می توانید به یکی از دو روش آنلاین یا حضوری در کارگزاری دلخواه خود ثبت نام و با افتتاح حساب، معاملات خود را آغاز کنید. دقت داشته باشید که با توجه به اهمیت پشتیبانی در فرآیندهای مربوط به ثبت و انجام معاملات، کارگزاری را انتخاب کنید که پشتیبانی مناسبی ارائه دهد.
پس از انتخاب کارگزاری مورد نظر و ورود به صفحه ثبت نام آنلاین، با تصویر زیر مواجه خواهید شد. در این صفحه با انتخاب گزینه “اخذ کد آنلاین در بورس کالا” ابتدا شرایط و مدارک مورد نیاز برای شما نمایش داده می شود و با تایید این موارد به مرحله اول منتقل خواهید شد.
بهتر است پیش از رفتن به مرحله بعد، تصویری از امضای خود با فرمت png ,jpeg یا jpg و حداکثر حجم 1024 آماده کنید.
کد ملی و شماره موبایل را وارد کرده و دکمه ادامه را زده تا یک پیامک حاوی کد فعال سازی برای شما ارسال شود.
کد پیامک شده را در بخش مورد نظر وارد کرده و گزینه تایید را بزنید.
مرحله بعد، صفحه اطلاعات کاربر باز شده در آنجا همه مشخصات فردی شما از سجام فراخوانی می شود. اطلاعات نمایش داده شده را بررسی کنید و اگر فیلدهای ستاره دار خالی بودند، آنها را تکمیل کرده سپس دکمه ادامه را بزنید.
در مرحله بعد، مشخصات نشانی شما نمایش داده می شود. پس از بررسی اطلاعات و وارد کردن فیلدهای ستاره دار، دکمه ادامه را بزنید.
صفحه، بعد مربوط به مشخصات شغلی شما است. در این صفحه، نوع فعالیت شما سوال می شود، اگر قصد خرید خودرو از بورس کالا دارید، باید گزینه خرید خودرو را وارد کنید. با انتخاب گزینه خرید خودرو، دیگر لازم نیست مدرک یا مجوز خاصی ارائه بدهید. اگر گزینه های دیگر را انتخاب کرده و مجوزهای لازم را ارائه نکنید، درخواست شما رد می شود.
در صفحه بعد، اطلاعاتی مانند ارزش روز دارایی متوسط درآمد، پیش بینی ارزش معاملات در بازار اوراق بهادار و پیش بینی حجم سالیانه معاملات در بورس کالا از شما پرسیده شده و پس از تکمیل اطلاعات، وارد مرحله بعد می شوید.
در این صفحه، می توانید فرم حساب وکالتی بانک های مختلف را دانلود کنید. با تکمیل و ارائه این فرم به بانک مورد نظر، می توانید حساب خود را به حساب وکالتی تبدیل کنید. در این مرحله، اطلاعات بانکی خود را تکمیل کرده و گزینه ادامه را بزنید.
گام بعدی، بارگذاری اسناد می باشد. اگر قصد خرید خودرو دارید، تنها مدرکی که لازم است ارائه شود، نمونه امضای شما است و بقیه اختیاری هستند. اگر شخص حقیقی هستید که پروانه بهره برداری به نام خود شما است و قصد خرید محصولات پتروشیمی صنعتی دارید، در بخش مجوز فعالیت، تصویر پروانه بهره برداری خود را بارگذاری کنید. علاوه بر این، مدارک ثبت نام در سامانه جامع انبارها نیز باید بارگذاری شود. اگر قصد خرید کالایی به جز خودرو دارید، لازم است مدارک ثبت نام مودیان مالیاتی و مدارک کد نقش را نیز بارگذاری کنید.
در این مرحله، باید نوع بازارهایی را که قصد فعالیت در آنها را دارید، مشخص کنید. بهتر است تیک هر دو نوع بازار را فعال کنید و تیک تایید اطلاعات و اقرارنامه و بیانیه ریسک معاملات مشتقه نیز فعال باشد. در پایان کار، تیک قبول قوانین و مقررات را فعال و تایید کنید.
با این کار، پیام عملیات با موفقیت انجام شد، در بالای صفحه نمایش داده می شود و همچنین، پیامکی مبنی بر این که درخواست شما برای کد کالا با موفقیت انجام شد، از طرف کارگزاری برایتان ارسال می شود.
از اینجا، مابقی مراحل اطلاع رسانی به صورت پیامک برای شما انجام خواهد شد. پس از طی این مراحل شما می توانید فرم وکالتی که دانلود کرده بودید را به بانک برده و حساب خود را وکالتی کنید.
برای اعلام شماره حساب وکالتی، به سامانه کد گیری بورس کالا صفحه کارگزاری خود مراجعه کرده و گزینه اعلام شماره حساب وکالتی و در اختیار را انتخاب کنید. کد ملی و شماره تماس خود را وارد کرده و در صفحهای که نمایش داده می شود با انتخاب گزینه افزودن، شماره حساب و سایر اطلاعات خود را وارد کنید.
به خاطر داشته باشید که حتما نوع حساب وکالتی را انتخاب کنید و در پایان دکمه ذخیره را بزنید. با این کار، اطلاعات بانکی شما به کارگزاری ارسال و فرآیند تکمیل اطلاعات شما انجام می شود.
با اعلام شماره حساب وکالتی به کارگزاری، فرآیند ثبت نام بورس کالا برای شما تکمیل شده است و آماده انجام اولین معامله در بورس کالا خواهید بود. پس از دریافت کد بورسی و تکمیل مراحل ثبت نام در کارگزاری بورس کالا، متقاضیان قادر به خرید و فروش محصولات عرضه شده در این بازار هستند.
همه داد و ستدها در بورس کالا بر اساس قرارداد های استانداردی که طبق قوانین تعریف شده، انجام می گیرد. در بازار سنتی کالا خرید محصول، یک ریسک محسوب می شود زیرا قیمت محصولات در بازار با نوسانات مختلفی همراه بوده و نهادهای نظارتی نیز چندان بر روی قیمت کالا و اصالت آن، حساسیت به خرج نمی دهند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه جامع بورس کالا بانک ملی کلیک کنید.
این عدم نظارت کافی، باعث شده بسیاری از افراد، جهت تامین مواد مورد نیاز خود به بازار بورس کالا مراجعه کرده و در فضای امن اقدام به خرید کالای خود نمایند. فعالان یا افرادی که اقدام به خرید از بورس کالا می کنند، به دو گروه تقسیم می شوند:
گروه اول: این افراد، تولید کننده یا مصرف کننده هستند و به دلیل این که می خواهند از نوسانات بازار در امان باشند، مواد اولیه مورد نیازشان را در این بازار تهیه می کنند.
گروه دوم: این دسته از افراد برخلاف گروه اول، با هدف این که سودشان را به حداکثر برسانند در این بازار سرمایه گذاری می کنند و به استقبال نوسانات قیمت می روند.
افراد با توجه به گروهی که در آن دسته بندی شده اند، در صورت داشتن شرایط لازم ذکر شده در ابتدای مقاله، می بایست طی مراحلی که توضیح داده شد، در سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت کرده و سپس از طریق کارگزاری مورد نظرشان، کد بورسی بگیرند تا بتوانند فعالیت خود را در بازار بورس اغاز کنند.
بازار خودرو در حال تغییرات فراوانی است. از آزادسازی و واردات خودرو گرفته تا فروش خودرو در بورس کالا. به دلیل مشکلاتی که سال های گذشته در این بازار وجود داشت، مصرف کننده مجبور بود خودرو را با قیمت بالاتر و دردسرهای فراوان خریداری کند. اما حال، این اقدام مهم انجام گرفته و می توان از بورس کالا خودروی مورد نظر را خریداری کرد.
فروش خودرو در بورس کالا و کشف قیمت از طریق عرضه و تقاضا، باعث تعدیل قیمت خودرو می شود. ثبت سفارش برای خودروها در بورس کالا به صورت رقابتی بوده و مشتریان با در نظر گرفتن قیمت پایه اعلام شده هر خودرو، باید یک روز قبل از عرضه، مبلغ مورد نظر خود را جهت شرکت در رقابت خرید، از طریق سامانه خرید آنلاین بورس کالای کارگزاری، به بورس کالا ارسال کنند.
در این بخش از مقاله چگونگی خرید خودرو در بورس کالا، توضیح داده خواهد شد. برای خرید خودرو از بورس کالا، داشتن کد بورسی کافی نیست و فرد، باید کد معاملاتی بازار فیزیکی بورس کالا را دریافت کند. تا کنون خودروهای مختلفی در شرایط متفاوت در بورس کالا عرضه شدهاند . در جدول زیر انواع خودروهای قابل معامله در بورس کالا ، نشان داده شده است.
خودروهای پذیرش شده در بورس کالا | |
هایما s7 | ایران خودرو |
هایماs5 | ایران خودرو |
کامیون فورس | بهمن دیزل |
امپایر | بهمن دیزل |
کامیونت 6 تن فاو تایگر | سیبا موتور |
کشنده تک محورCA4180 | سیبا موتور |
لاماری ایما | آرین پارس موتور |
دایون Y5 | خودرو سازی ایلیا |
وانت دو کابین کاپرا | بهمن موتور |
شرایط کلی عرضه خودروها در بورس کالا به شرح زیر است:
متقاضی باید میزان مبلغ پایه و درصد وجه قیمت پایه اعلام شده هر خودرو را به حساب وکالتی خود واریز کند. این مبلغ از زمان ثبت و ارسال سفارش تا زمان اعلام نتایج، در حساب مسدود خواهد شد و متقاضی باید تا زمان اعلام نتایج منتظر باشد.
متقاضیان خرید خودرو با توجه به قیمت پایه اعلام شده از سوی شرکت خودروسازی، قیمت پیشنهادی خود را اعلام می کند. هزینه های جانبی هر خودرو، عبارتند از مالیات و عوارض شماره گذاری خودرو، 9 درصد مالیات ارزش افزوده بر مبنای قیمت نهایی فروش، خدمات حمل و نقل پستی، هوشمندسازی کارت خودرو، تولید پلاک و شماره گذاری آن و بیمه شخص ثالث.
در رقابت خرید خودرو، پس از انتخاب فرد برای خرید،اگر به هر دلیل از خرید و پرداخت مابقی وجه منصرف شود، موظف است 5 درصد از ارزش پول معامله را به عنوان غرامت فسخ و ۰.۵ درصد هزینه کارمزد دو سر معامله پرداخت نماید.
افراد انتخاب شده در رقابت، طی سه روز کاری باید مابقی مبلغ را به حساب وکالتی خود واریز کنند. در غیر این صورت، بعد از روز سوم به ازای هر تاخیربه میزان ۰.۲۵ از ارزش کل معامله جریمه می شوند. اگر تاخیر پرداخت مابقی وجه تا روز ششم طول بکشد، معامله فسخ می گردد و باید میزان ۵/۵ درصد ارزش کل معامله به عنوان جریمه فسخ پرداخت شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام در بورس کالا در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام در بورس کالا پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت نام در بورس کالا
برای مشاوره ثبت نام در بورس کالا
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©