دینا / تجاری / مجوزها / مجوز مهد کودک

مجوز مهد کودک

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

نحوه دریافت مجوز مهد کودک، بدین صورت بوده که متقاضی واجد شرایط که حداقل دارای مدرک لیسانس است باید، درخواست خود را جهت صدور موافت اصولی و سپس پروانه تاسیس، به مرجع ذی صلاح ارائه نماید و پس از احراز وجود شرایط تاسیس، نظیر صلاحیت متقاضی و تایید مکان و پرسنل معرفی شده، مجوز یا پروانه فرد، صادر خواهد شد.

 

امروزه، بر خلاف گذشته، مهد کودک ها، به محلی برای رشد و تعالی فکر و روح کودکان تبدیل شده اند و گرایش خانواده ها، به ثبت نام فرزندانشان در مهد، افزایش یافته و همواره، به دنبال مهد کودکی هستند که بهترین امکانات و مربیان را داشته باشد و تاثیر مثبتی، بر روند رشد ذهنی و اخلاقی فرزندانشان بگذارد.

با توجه به نقش مهم و پررنگ مهد ها، قانون گذار نیز، سخت گیری های ویژه ای در اعطای مجوز، به این مراکز آموزشی دارد و به ویژه در سال های اخیر، تغییری بنیادین و اساسی، در خصوص شرایط و مراحل دریافت مجوز مهد کودک و تاسیس آن، اعمال کرده است.

لذا، در مقاله حاضر، قصد داریم در خصوص شرایط تاسیس، سایت ثبت نام و نحوه دریافت مجوز مهد کودک، همچنین، مدارک لازم و هزینه و سرمایه مورد نیاز، برای تاسیس مهد، صحبت کرده و بگوییم که شرایط اجاره مجوز مهد کودک چیست و نحوه دریافت وام، برای تاسیس مهد، چگونه می باشد.

شرایط تاسیس و دریافت مجوز مهد کودک

با توجه به نقش مهم مهد کودک ها در شخصیت کودکان و تاثیر مستقیمی که بر رشد و تعالی اخلاقی و ذهنی آن ها می گذارند، قانونگذار، شرایط ویژه ای را برای تاسیس و دریافت مجوز مهد کودک، مورد پیش بینی قرار داده است که در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص آن ها، صحبت کنیم. از آنجا که شرایط تاسیس و دریافت مجوز مهد کودک، به دو گروه عمومی و اختصاصی، تقسیم می گردد، در ذیل، ضمن دو بخش جداگانه، به توضیح این شرایط، پرداخته ایم: 

 

شرایط عمومی تاسیس مهد کودک 

مسلمان بودن موسس و پایبندی او به نظام جمهوری اسلامی ایران

 نداشتن اعتیاد و سوء پیشینه کیفری

برخورداری از کارت پایان خدمت یا کارت معافیت سربازی در خصوص متقاضیان آقا (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)

برخورداری از تائیدیه صلاحیت فردی حراست و تائیدیه گزینش 

داشتن سلامتی جسمانی و روانی و برخورداری از تائیدیه در این خصوص که توسط پزشک معتمد سازمان، صادر شده است.

 

شرایط اختصاصی تاسیس مهد کودک 

موسس باید، حداقل دارای مدرک تحصیلی کارشناسی باشد و در خصوص شخص حقوقی، حداقل دو نفر از اعضای هیئت مدیره، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی باشند. 

موسس باید، دوره های آموزشی ویژه برگزار شده در جهاد دانشگاهی را گذرانده باشد.

موسس، موفق به اخذ موافقت نامه اصولی، از نهاد ذی صلاح، شده باشد.

موسس، باید، مسئول فنی خانم کمتر از 60 سالی را معرفی نماید که علاوه بر برخورداری از شرایط عمومی و طی کردن دوره های آموزشی، در مصاحبه تخصصی، امتیاز و تایید لازم را به دست آورده باشد و از حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی، در رشته هایی نظیر پیش دبستانی، روان شناسی، علوم اجتماعی، فقط با گرایش مددکاری اجتماعی و خدمات اجتماعی، علوم تربیتی، مشاوره و راهنمایی و مدیریت آموزشی بر خوردار باشد.

در خصوص مدرک تحصیلی حداقل لیسانس، ذکر این نکته ضروری است که کارکنان بهزیستی بازخرید یا بازنشسته دارای 8 سال سابقه کار مرتبط و مدرک دیپلم، بدون داشتن مدرک کارشناسی، برای اخذ مجوز، واجد شرایط محسوب شده و دیپلم آن ها، معادل لیسانس، محسوب می گردد.

سایت ثبت نام مجوز مهد کودک بهزیستی و آموزش و پرورش

یکی از سوالات رایج متقاضیان دریافت مجوز مهد کودک، این است که سایت ثبت نام مجوز مهد کودک بهزیستی و آموزش و پرورش چیست و از طریق چه آدرسی، در دسترس است؟ قبل از پاسخ به این پرسش، ذکر توضیحاتی در خصوص مرجع صالح برای صدور مجوز مهد کودک، ضروری می باشد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط دریافت مجوز موسسات و مراکز غیردولتی و خیریه، کلیک کنید.

 

بر اساس قانون، سازمان ملی تعلیم و تربیت، سازمان صلاحیت دار، برای تقدیم درخواست صدور مجوز مهد کودک است که پس از بررسی مدارک و شرایط متقاضی، اقدام به صادر کردن مجوز مورد درخواست می نماید.

 در سال های اخیر، اخباری مبنی بر تغییر صلاحیت صدور مجوز تاسیس مهد کودک، از بهزیستی، به آموزش و پرورش، منتشر شده که، به مرحله اجرا، رسیده است و اخذ مجوز مهد کودک، بدین ترتیب خواهد بود که متقاضیان دریافت مجوز، باید به سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت به آدرس smttk.gov.ir مراجعه کرده و نسبت اخذ معرفی نامه اقدام نمایند و پس از آن نیز، به آموزش و پرورش استان خود، مراجعه نموده و درخواست کتبی خود، برای صدور مجوز مهد کودک را تقدیم این سازمان کنند.

مراحل و نحوه دریافت مجوز مهد کودک

پس از توضیح در خصوص اینکه شرایط تاسیس مجوز مهد کودک چیست و سایت ثبت درخواست دریافت مجوز، چه می باشد، در این بخش از مقاله، قصد داریم درباره مراحل و نحوه دریافت مجوز مهد کودک صحبت کنیم که به شرح زیر است: 

در ابتدا، متقاضی باید، فرم تکمیل شده درخواست خود برای دریافت موافقت اصولی را به همراه سایر مدارک مورد نیاز که مثبت واجد شرایط بودن متقاضی، برای دریافت مجوز می باشد را به مرجع ذی صلاح که اکنون سازمان ملی تعلیم و تربیت است ، تحویل دهد و مرجع ذی صلاح باید، فرم درخواست را به کمیسیون صدور پروانه استان، ارسال نماید.

سپس، کمیسیون صدور پروانه فعالیت استان، بعد از دریافت نظر حراست استان، همچنین، نظر کارشناسی کمیته نظارت تخصصی استانی، در صورت موافقت، موافقت نامه اصولی را با اعتبار یک سال (قابلیت تمدید 6 ماهه دارد)، صادر خواهد کرد. 

پس از دریافت موافقت اصولی تاسیس مهد کودک، متقاضی باید، قبل از انقضای تاریخ موافقت اصولی، نسبت به معرفی پرسنل و همچنین، مکان مناسب که مطابق آیین نامه، از شرایط و تجهیزات لازم، برخوردار است، به مرجع ذی صلاح که اکنون سازمان ملی تعلیم و تربیت بوده ، اعلام نماید و کارشناس مربوطه، باید، واجد شرایط بودن متقاضی و محل مورد نظر برای مهد را تایید کند.

پس از بررسی تمامی مسائل و شرایط، مکان معرفی شده و تایید پرسنل، در صورتی که متقاضی، واجد شرایط شناخته شود، مدارک وی، به کمیسیون صدور پروانه فعالیت استان، ارسال شده و پروانه فعالیت، برای وی، صادر خواهد شد و او می تواند، در زمینه مهد کودک و آموزش و تربیت کودکان از این طریق، فعالیت نماید.

بنا بر اعلام رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت که زیر مجموعه‌های وزارت آموزش و پرورش است،  افرادی که پیش از این مجوز مهدکودک دریافت کرده اند، باید مجوز خود را در سامانه smttk.gov.ir تطبیق دهند. بر این اساس افرادی که برای تطبیق مجوز خود اقدام می کنند، یک مجوز با الگوی جدید دریافت می کنند، پس از آن نیز بر اساس مجوز تطبیق یافته خود، مجوز فعالیت خواهند گرفت. 

 

مدارک لازم برای دریافت مجوز مهد کودک

از جمله مراحل مهم دریافت مجوز مهد کودک، داشتن مدارک مورد نیاز است و بدون داشتن مدارک لازم، متقاضی، موفق به دریافت مجوز نخواهد شد. لذا در این بخش، مدارک مورد نیاز برای این امر را خواهیم گفت که به شرح زیر هستند:

کپی شناسنامه (از تمام صفحات) و کپی کارت ملی، به همراه 2 قطعه عکس سه در چهار

کپی برابر اصل مدارک مربوط به تعیین تکلیف در خصوص وضعیت خدمت متقاضیان آقا (کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت)

اصل گواهی عدم اعتیاد و گواهی عدم سوء پیشینه

تائیدیه صلاحیت فردی از ادارات اماکن و حراست

کپی برابر اصل مدرک تحصیلی 

اصل مدرک مثبت گذراندن دوره آموزشی

موافقت نامه اصولی

پروانه تاسیس معتبر صادره از بهزیستی در خصوص اشخاص حقوقی

مدارک مثبت ثبت شرکت در سامانه جامع ثبت شرکت ها، از جمله، شماره ثبت در خصوص اشخاص حقوقی

ارائه کپی برابر اصل مدارک تحصیلی کارشناسی و بالاتر دو نفر از اعضای هیئت مدیره؛ اساسنامه ای که موضوع تاسیس مهد کودک، در آن، درج شده است، همچنین، آگهی آخرین تغییرات اساسنامه در روزنامه رسمی کشور در خصوص اشخاص حقوقی.

 

هزینه و سرمایه لازم برای تاسیس مهد کودک

هنگامی که فردی قصد دارد تا مهد کودکی را تاسیس کرده و برای این امر، اقدام به دریافت مجوز کند، از جمله مهم ترین شرایط این امر این است که بتواند، هزینه های لازم برای این موضوع را پرداخت نماید که در زیر، به مواردی که باید، در خصوص آن ها هزینه شود، اشاره شده است:

 

هزینه اجاره مکان مناسب برای مهد کودک که بسته به شهر محل تاسیس مهد کودک، متفاوت خواهد بود.

هزینه های مربوط به اخذ مجوز که سالانه، توسط دولت، مشخص می گردد.

هزینه های مربوط به کپی کردن مدارک و یا کپی برابر اصل کردن مدارک.

هزینه های مربوط به تهیه تجهیزات مهد کودک.

برخی مجوز ها، از طریق معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور صادر می شوند که اطلاعات آن ها، از طریق سایت صدور مجوزهای وزارت کار، در دسترس است و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این سایت می توانند، مقاله زیر را مطالعه کنند.

 

اجاره مجوز مهد کودک

با توجه به اینکه اخذ مجوز مهد کودک، نیازمند داشتن شرایط ویژه ای است و تمامی افراد، موفق به این امر نمی گردند، عده ای تمایل دارند تا به اجاره مجوز مهد کودک، بپردازند که در این بخش، قصد داریم در خصوص شرایط و نحوه آن، توضیح دهیم.

اجاره مجوز مهد کودک، تنها در صورتی ممکن است که شخصی که مجوز، به نام او، ثبت شده، پس از اجاره نیز در مهد، حضور داشته باشد، چرا که مسئولیت هر اتفاق و حادثه در مهد کودک، بر عهده وی خواهد بود و نمی تواند، بدون نظارت و حضور، با اجاره مجوز مهد کودک، از خود، سلب مسئولیت کند.

نحوه اجاره مجوز مهد کودک، بدین صورت خواهد بود که دارنده مجوز و شخص متقاضی مجوز باید، با یکدیگر، اقدام به انعقاد قرارداد نمایند و تمامی موارد، از جمله، تاریخ و مدت اجاره و مبلغ قابل پرداخت برای اجاره را در آن، ذکر نمایند. 

 

نحوه دریافت وام برای تاسیس مهد کودک

با توجه به سنگین بودن هزینه های مربوط به راه اندازی و تاسیس یک مهد کودک، امکان گرفتن وام برای تاسیس مهد کودک، به عنوان یک راه حمایتی، وجود دارد که در ادامه، قصد داریم در خصوص نحوه دریافت آن، توضیح دهیم و بگوییم که متقاضی باید، چه مراحلی را طی کند. 

برای دریافت وام تاسیس مهد کودک، همانند وام مشاغل خانگی، ابتدا، متقاضی باید، مدارک مورد نیاز این امر، از جمله، مدارک هویتی، مجوز تاسیس، مدارک مثبت سرپرست خانوار بودن، معرفی نامه از سازمان مربوطه یا کمیته امداد (در صورتی که متقاضی، مدد جوی این نهاد ها است یا از طریق این مراجع، به بانک، ارجاع می شود) را تهیه و سپس، به بانک مراجعه کند.

بانک، اعتبار سنجی بانکی را در خصوص متقاضی، انجام خواهد داد تا از عدم وجود چک برگشتی و بدهی معوقه وام های بانکی، توسط متقاضی، مطمئن گردد. در صورت تایید اعتبار متقاضی توسط بانک، متقاضی باید، ضامنین معتبر و مورد تایید خود را معرفی کرده تا وام، در موعد مقرر، به حساب وی، واریز شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و نحوه دریافت مجوز مهد کودک در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط و نحوه دریافت مجوز مهد کودک پاسخ دهند.