دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / پروانه ارائه خدمات پستی غیر دولتی

پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، با مراجعه به سامانه آن، یعنی پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پس از ثبت درخواست، بارگذاری مدارکی نظیر اساسنامه شرکت و واریز هزینه حق امتیاز پروانه که در حال حاضر، مبلغی بین 1 تا 2 میلیارد تومان است، می باشد.

 

یکی از حوزه هایی که افراد بسیاری، پس از ثبت یک شرکت غیردولتی، تمایل به فعالیت در خصوص آن را دارند، خدمات پستی غیردولتی داخلی یا بین المللی می باشد که با توجه به حساسیت های بالای این حوزه، دولت، برای علاقمندان به فعالیت در این حیطه، قوانین بخصوصی را در نظر گرفته است.

از جمله این قوانین، داشتن پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی می باشد که این امر، صرفا با مراجعه به سامانه مخصوص آن، بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه های تعیین شده و طی کردن مراحل ویژه آن، ممکن و میسر خواهد بود.

لذا، در مقاله حاضر، قصد داریم، به معرفی سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، به آدرس www.cra.ir بپردازیم و پس از ذکر شرایط، مراحل و نحوه، هزینه، مدارک و مدت زمان صدور این پروانه، در خصوص نحوه تمدید اعتبار آن، توضیح دهیم.

سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

ارائه خدمات پستی غیردولتی، از جمله حیطه هایی است که افراد متمایل به فعالیت در حوزه آن باید، اولا، دارای شرکت ثبت شده از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها باشند و ثانیا، از طریق سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، برای اخذ مجوز، اقدام کنند.

سوالی که مطرح می گردد، این است که سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی چیست و از طریق کدام آدرس، باید به آن، دسترسی یافت؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت، سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می باشد و از طریق آدرس www.cra.ir، می توان به آن، وارد شد.

از دیگر امکانات این سامانه، می توان به ارائه مجوز در زمینه خدمات رادیویی و همچنین، مجوز ثبت سفارش، ترخیص و تایید نمونه تجهیزات فاوا، اشاره کرد. متقاضیان می توانند، با جست و جوی آدرس سامانه، از دو قسمت میز خدمت یا خدمات الکترونیک، به این امکانات، دسترسی یابند. در قسمت بعدی مقاله، به تفصیل، در خصوص شرایط دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، توضیح خواهیم داد.

شرایط دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

پس از معرفی سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص شرایط دریافت این پروانه صحبت کرده و بگوییم که شرایط دریافت آن، چه می باشد. شرایط دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، به شرح زیر است:

متقاضی باید، دارای یک شرکت ثبت شده غیردولتی در ایران، از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها بوده و موضوع فعالیت شرکت در اساسنامه، باید، مربوط به مسائل پستی باشد.

هیچ یک از شرکای خارجی دارنده پروانه، دارای حق رای، (به ویژه از نوع ممتاز) و یا سهم بیش از چهل و نه درصد سهام کل نباشند.

شراکت، سهامداری و حق رای، چه مستقیم و چه غیر مستقیم، در بیش از یک دارنده یا متقاضی پروانه، وجود نداشته باشد.

متقاضی بتواند، مدارک موارد فوق الذکر را ارائه نماید.

متقاضی بتواند، هزینه های دریافت پروانه را بپردازد.

متقاضی، بدهی قطعی معوق بانکی نداشته باشد.

متقاضی، درخواست خود برای دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی را در سامانه مخصوص، یعنی www.cra.ir، ثبت کند.

درگاه ملی مجوز های کشور، درگاهی است که توسط دولت، راه اندازی شده است و در خصوص ارائه مجوز برخی کسب و کارها، به صورت الکترونیکی، ارائه خدمت، می نماید که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام کنند.

مراحل و نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

از آنجا که ، دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، نیازمند ثبت درخواست الکترونیکی در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می باشد، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص مراحل و نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، از طریق سامانه مخصوص آن، ضمن یک راهنمای تصویری، صحبت کنیم که به شرح زیر می باشد:

در ابتدا، متقاضی باید، آدرس www.cra.ir را در مرورگر خود، جستجو نماید تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شده و سپس، بر روی گزینه خدمات الکترونیک، کلیک کند.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این گام، متقاضی باید، گزینه دوم، یعنی، گزینه ارائه مجوز های مربوط به خدمات پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات را انتخاب نماید.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این مرحله، متقاضی باید، بر روی گزینه صدور پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، کلیک کند.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این گام، متقاضی باید، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و بر روی گزینه ورود، کلیک نماید. شایان ذکر است، چنانچه متقاضی، تا کنون، نسبت به ثبت نام اقدام ننموده، ابتدا باید، برای این امر، اقدامات لازم را انجام دهد.

 

 سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این مرحله، متقاضی باید، بر روی گزینه اشخاص حقیقی/ حقوقی، کلیک کند تا وارد قسمت شرکت من گردد.

 

 سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این گام، متقاضی باید، نسب به ثبت اطلاعات شرکت، در سامانه، اقدام نماید و نوع شرکت، شماره ثبت شرکت، آدرس و سایر اطلاعات مورد نیاز را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و با کلیک بر روی دکمه ثبت، به مرحله بعد برود.

 

 سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این قسمت، متقاضی باید، اطلاعات افراد صاحب امضا در شرکت را ثبت کند و پس از وارد کردن تصویر امنیتی، بر روی گزینه ثبت و جست و جو، کلیک نماید.

 

 هزینه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در گام، متقاضی باید، اطلاعات مربوط به تابعیت، شماره شناسنامه و تاریخ تولد فرد حقیقی ثبت شده را در کادرهای مربوطه، وارد کرده و بر روی گزینه جستجو، کلیک کند.

 

هزینه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

پس از تکمیل اطلاعات، صفحه ای مانند صفحه زیر، به متقاضی، نمایش داده می شود که متقاضی باید، اقدام به تکمیل برخی کادرها، نظیر کادر مربوط به اطلاعات پستی یا سری و سریال شناسنامه نماید و در صورت موافقت، باید بر روی گزینه ثبت نهایی فرد صاحب امضا، کلیک کند. 

 

 هزینه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این مرحله، نوبت به ثبت اطلاعات سهام داران حقیقی و حقوقی شرکت است که با کلیک بر روی ثبت و جدید، پس از انتخاب نوع سهامدار، امکان پذیر خواهد بود. ما به عنوان مثال، نوع سهام دار را شخص حقیقی انتخاب کردیم.

 

 دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در صورت کلیک بر روی گزینه شخص حقیقی، صفحه ای مانند صفحه زیر، نمایش داده خواهد شد و متقاضی باید، کادر های مربوط به اطلاعات هویتی و پستی سهامدار را تکمیل نماید.

 

دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

پس از پایان ثبت اطلاعات سهام دار، متقاضی باید، به صفحه ابتدایی پرتال خود، بازگردد و گزینه ارائه خدمات پستی غیردولتی را انتخاب نماید.

 

 دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در صورت انتخاب گزینه فوق الذکر، متقاضی باید، نوع شخص را انتخاب کرده و اطلاعات سهامداران شرکت را مطابق آنچه توضیح داده شد، مجددا، ثبت نماید.

 

دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

پس از ثبت اطلاعات سهامداران، صفحه ای مانند صفحه زیر، به متقاضی، نمایش داده می شود و باید، با تیک زدن گزینه اینجانب کلیه اطلاعات فوق را تایید می نمایم و..... بر روی گزینه ثبت اطلاعات سهامداران، کلیک کند.

 

هزینه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در این گام، کلیه اطلاعاتی که فرد، ثبت کرده، برای وی، نمایش داده خواهد شد و متقاضی می تواند، پس از کلیک بر روی گزینه دریافت کد و وارد کردن آن، در کادر مربوطه، در قسمت انتهایی صفحه، بر روی گزینه سبز رنگ ارسال درخواست صدور پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، کلیک کند.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

پس از بررسی درخواست متقاضی، فیش واریز، به همراه یک نامه ضمانت نامه، به پرتال متقاضی، ارسال خواهد شد و در این مرحله، متقاضی باید، برای دریافت ضمانت نامه بانکی و همچنین، دریافت کد سپام و واریز هزینه حق امتیاز دریافت پروانه ارائه خدمات غیر پستی، به بانک، مراجعه کند و حداکثر، ظرف سی روز، مجددا، مطابق مراحل توضیح داده شده، وارد سامانه شود و در بخش مشاهده درخواست، کد سپام خود را در کادر مربوطه، وارد نماید و بر روی گزینه ارسال، کلیک کند.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

پس از بررسی فیش واریز و کد سپام، موافقت نامه سازمان، جهت دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، در پرتال فرد، قرار خواهد گرفت و فرد پس از موافقت با آن، می تواند، نسبت به دانلود آن، اقدام کند.

 

نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

 

در ادامه مقاله، قصد داریم در خصوص هزینه حق امتیاز پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی و سایر هزینه های مورد نیاز برای دریافت این پروانه صحبت کنیم و بگوییم، مدت زمان دریافت پروانه، چقدر است.

 

هزینه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

متقاضی دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، باید، بتواند، هزینه های پیش بینی شده برای این امر را بپردازد، در غیر این صورت، موفق به اخذ پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، نخواهد شد که این هزینه ها، به شرح زیر می باشند:

اولین و مهم ترین هزینه، هزینه مربوط به امتیاز این پروانه است که بسته به نوع و سطح آن، همچنین، زمان موافقت با درخواست و صدور ضمانت نامه، متغییر است و به نرخ روز، محاسبه می گردد اما، در حال حاضر، برای پروانه ارایه خدمات پست بین‌الملل و یا داخلی؛ در سطح 1، 2، 3 و 4، به ترتیب، یک میلیارد تومان، یک میلیارد و پانصد هزار تومان و 2 میلیارد تومان (سطح 3 و 4) می باشد.

هزینه های مربوط به اخذ گواهی عدم سوء پیشینه، که در دریافت آن، به صورت اینترنتی، 20 هزار تومان و در دریافت آن، در مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی، حدود 110 هزار تومان می باشد.

هزینه های مربوط به ثبت شرکت غیردولتی که برای مواردی نظیر تعیین نام شرکت (50 هزار تومان)؛ حق الثبت شرکت (10 هزار تومان)؛ ابطال تمبر سرمایه شرکت (معادل نیم در هزار سرمایه شرکت)؛ پست مدارک شرکت (حدود 35 هزار تومان) و چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار (از 268 هزار تومان، شروع می گردد)، باید پرداخت گردد.

 

مدارک دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

یکی از مراحل دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، داشتن مدارک مورد نیاز این امر و بارگذاری آن ها، در سامانه مخصوص که در قسمت ابتدایی مقاله، معرفی کردیم، می باشد. لذا، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص مدارک دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، صحبت کنیم که عبارتند از:

مدارک مثبت غیردولتی بودن شرکت.

مدارک مثبت عدم وجود سهامداری و حق رای، چه مستقیم و چه غیر مستقیم، در بیش از یک دارنده یا متقاضی پروانه.

مدارک مثبت عدم وجود حق رای، برای سهام داران خارجی و همچنین؛ عدم تعلق بیش از 49 درصد کل سهام و یا حق رای، به آن ها.

کپی برابر اصل اساسنامه شرکت که در آن، موضوع فعالیت شرکت، مربوط به خدمات پستی، تعیین شده است.

کپی برابر اصل آگهی روزنامه کثیر الانتشار، در خصوص تاسیس شرکت و آخرین تغییرات مربوط به نشانی رسمی شرکت و اعضای هیئت مدیره.

مدارکی از قبیل اساسنامه، روزنامه رسمی، آگهی آخرین تغییرات و مدارک مربوط به آخرین وضعیت سهامداری شرکت هایی که چه مستقیم و چه غیر مستقیم، سهامدار شرکت متقاضی دریافت کننده پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی هستند.

عکس سه در چهار رنگی و گواهی عدم سوء پیشینه اخذ شده در سه ماه اخیر، برای مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره.

ارائه یک اقرارنامه محضری و همچنین، تضمین نامه محضری، مبنی بر عدم سهام داری (مستقیم یا غیر‌ مستقیم) شرکت متقاضی دریافت پروانه، در سایر شرکت ها و افراد دارندگان این پروانه یا متقاضیان دریافت آن.

گواهی دریافتی از بانک، مبنی بر تایید عدم وجود بدهی معوق بانکی متقاضی.

سایت صدور مجوز های وزارت کار، برای اطلاع رسانی در خصوص مجوزهای صادره، توسط سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور، راه اندازی شده است که علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آن، می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام کنند.

 

مدت زمان دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

در قسمت های قبلی مقاله، در خصوص سامانه، هزینه و نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، توضیح دادیم و گفتیم که از مهم ترین شرایط اقدام برای اخذ امتیاز چنین پروانه ای، داشتن یک شرکت غیردولتی ثبت شده، در سامانه جامع ثبت شرکت ها بر اساس قوانین ثبت شرکت بوده که موضوع فعالیت شرکت در اساسنامه، مرتبط با فعالیت های پستی باشد.

در این بخش از مقاله، قصد داریم به یکی از رایج ترین پرسش هایی که در خصوص دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، مطرح می گردد، پاسخ دهیم، مبنی بر اینکه مدت زمان صدور و دریافت این پروانه، چقدر است؟

در پاسخ به پرسش مطروحه باید گفت، بر اساس آنچه در سامانه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، یعنی پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی www.cra.ir آمده، از زمان تکمیل مدارک، 150 روز کاری، زمان خواهد برد تا پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، صادر شود.

 

تمدید اعتبار پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی

افرادی که موفق به اخذ پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی شده اند، اغلب این پرسش را مطرح می کنند که تجدید و تمدید اعتبار پروانه دریافت شده، چگونه است و چه زمانی، باید نسبت به این امر، اقدام نمایند؟ لذا، در این بخش از مقاله، قصد داریم در خصوص فرایند و زمان تمدید اعتبار پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی، صحبت کنیم.

زمان اقدام برای تمدید اعتبار پروانه ارائه خدمات پستی، بر اساس آنچه در پرتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به آدرس www.cra.ir آمده، نیمه دوم سال چهارم اعتبار پروانه، می باشد و دارنده، باید برای تمدید آن، اقدام کند.

نحوه اعلام تصمیم دارنده پروانه، مبنی بر تمایل به تمدید اعتبار پروانه، به صورت کتبی بوده و دارنده یا نماینده قانونی او، باید، این درخواست کتبی را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام کند. سازمان فوق الذکر، در نیمه اول سال پنجم، تصمیم خود، مبنی بر موافقت با تمدید اعتبار را به متقاضی، اعلام خواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت پروانه ارائه خدمات پستی غیردولتی پاسخ دهند.