در هر سنی برای سرمایه گذاری دیر نیست، هر فردی که به سن هجده سالگی تمام می رسد می تواند به نام خود سرمایه گذاری کند و این سرمایه گذاری می تواند در بورس، بانک، مسکن، زمین، ارز دیجیتال و غیره باشد. برای سرمایه گذاری در هر حوزه ای باید دید بهترین زمان چه موقع می باشد و سن مشخصی برای آن تعیین نشده است.
برای مشاوره سن مناسب برای سرمایه گذاری
برای مشاوره سن مناسب برای سرمایه گذاری
در تمام دنیا، سرمایه گذاری به اطلاعات زیادی احتیاج دارد و عوامل مهمی در موفقیت سرمایه گذاران وجود دارند که آن ها می توانند از این روش ها به اهداف دست پیدا نمایند، سن یکی از روش هایی است که می توان به واسطه آن درک درستی از سود و زیان و نوسانات قیمتی داشت و همچنین سن مناسب براساس سرمایه گذاری برای هر فرد متفاوت است.
یادگیری مواردی همچون سن مناسب برای سرمایه گذاری چه سنی می باشد و از چه سنی می توان برای سپرده گذاری اقدام نمود، برای والدین و کسانی که می خواهند برای خود و یا فرزندانشان سرمایه گذاری کنند بسیار مهم بوده، زیرا این سرمایه گذاری در بلند مدت بسیار پر بازده است.
سرمایه گذاران می توانند با یادگیری موضوعاتی از قبیل اینکه سن مناسب برای سرمایه گذاری چه سنی است و یا اینکه والدین در چه سنی می توان برای کودکان، نوجوانان و یا حتی جوانان سرمایه گذاری کنند، اقدام به کسب سود و بازدهی بیشتر نموده که در ادامه این مقاله به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
کارشناسان سن مناسب برای کسانی که می خواهند سرمایه گذاری در بازار بورس را انجام دهند، سنی می دانند که قابلیت درک احساسات، صبر و اعصاب قدرتمندی داشته باشند، لذا یکی از شرایط سرمایه گذاری و افزایش سرمایه در بورس داشتن سن مناسب است و بهترین زمان برای سرمایه گذاری در بورس معمولا بین 50 تا 65 سالگی است، که این سن نشان از پختگی کسانی است که در این بازار فعال هستند.
سن مناسب برای سرمایه گذاری چه سنی است؟ افراد جوانی که در بازار بورس فعالیت می نمایند زیر سی سال هستند، بنابراین هرچند سن مناسب، یکی از عوامل مهم در موفقیت در بازار بورس است، اما تنها عامل و کافی نیست، چرا که بسیاری از جوان ها به علت نداشتن تجریه، خیلی مشتاق به این بازار نیستند و همچنین به علت عدم نقدینگی کافی، از ورود به این بازار منصرف می شوند.
از طرفی دیگر افراد تازه کار و جوان زمان کافی برای سرمایه گذاری دارند و آن ها می توانند هرماه مقداری از پول خود را در این راه پس انداز نمایند، هرچند افراد جوان ممکن است پول کمی داشته باشند اما بازدهی آن در طولانی مدت مناسب است.
با سرمایه گذاری برای کودکان می توانیم از همان ابتدا نحوه پس انداز را به آن ها آموزش دهیم و آینده بهتری را برای آن ها ایجاد نماییم و همچنین راه های زیادی جهت سرمایه گذاری برای کودکان مناسب با سن آن ها وجود دارد که در ذیل در مورد آن ها توضیح خواهیم داد.
سپرده گذاری در بانک: در قدیم قلک یکی از ابتدایی ترین راه برای سرمایه گذاری بود، لذا با تحولات و به وجود آمدن بانک ها حضور قلک در خانه ها کمرنگ و کمرنگ تر شد، بنابراین یکی از راه های سرمایه گذاری برای کودکان، سپرده گذاری در بانک است که با سرمایه گذاری در بانک راهی برای پس انداز کودکان ایجاد می گردد که می توان برای هزینه های آینده کودک خود پس انداز کرد.
بهترین زمان برای انواع سپرده گذاری در بانک برای کودکان از همان ابتدای تولد می تواند انجام شود، نکته مهمی که بهتر است به آن توجه نمود این است، هنگامی که والدین جهت سرمایه گذاری به بانک رجوع می کنند حتما فرزندان را همراه خود ببرند و اگر امکان دارد کارت بانکی مناسب سن برای فرزندانشان تهیه نمایند تا از همان ابتدا نحوه پس انداز و خرج کردن را آموزش ببیند. هنگام انتخاب حساب پس انداز برای کودکان باید به موارد زیر توجه کنید:
نرخ بهره بانکی
هرگونه هزینه یا حداقل الزامات موجودی
زمان دسترسی کودک به پس انداز و سود آن
لازم است بدانید در این نوع سرمایه گذاری کودک نمی تواند پولی را برداشت نماید و برداشت آن با پدر یا مادر او می باشد تا به سن قانونی یا همان هجده سالگی برسد.
سرمایه گذاری در بورس برای کودکان: خرید سهام یکی از بهترین سرمایه گذاری ها برای آینده کودکان است زیرا دید بلند مدت دارد و بازدهی آن در طولانی مدت قابل مشاهده می باشد، بنابراین کسانی که می خواهند برای کودکان خود سرمایه گذاری کاربردی تر داشته باشند جهت کودکان خود حساب بورسی افتتاح نمایند و به طور مستمر سبد خرید کودک را متنوع نمایند.
بنابراین والدین می توانند از ابتدای تولد فرزندشان برای آن ها کد بورسی بگیرند و بعد از ثبت نام در سامانه سجام، برای احراز هویت فرزند، به صورت حضوری در کارگزاری حساب بورسی کودک را فعال نموده و سپس برای خرید سهام و سرمایه گذاری در بورس اقدام نمایند.
سرمایه گذاری در صندوق هایی با درآمد ثابت: ممکن است بعضی از والدین فرصت خرید و فروش سهام را نداشته یا اینکه می خواهند درآمد ثابت داشته باشند تا بتوانند با کمک این درآمد ثابت، هزینه های روزانه کودکشان را تامین نمایند، بنابراین می توانند این کار را به صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت واگذار و اینکه می توانند از سود این سرمایه گذاری به عنوان سود مرکب استفاده نمایند.
افتتاح حساب در بیمه عمر: یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری برای کودکان، افتتاح حساب در بیمه عمر است که والدین می توانند بخشی از درآمد ماهیانه خود را به این نوع پس انداز اختصاص دهند و با پس انداز هر چند کوچک برای فرزند خود آینده بهتری را برای آن ها ایجاد نمایند که این سرمایه گذاری می تواند از بدو تولد برای کودکان انجام بگیرد، لذا بهترین زمان مناسب در این نوع سرمایه گذاری، از بدو تولد است.
نوجوانانی که می خواهند سرمایه گذاری را آغاز نمایند، از والدین خود تقاضا کنند تا یک حساب حضانتی برایشان ایجاد نمایند تا بتوانند سبد سرمایه گذاری کوچکی را برای خود درست کنند، تا زمانی که به بزرگسالی رسیدند، سبدشان بزرگتر می شود که این کار خیلی به نفعشان است.
اکثر کارشناسان بر این باور هستند که بهترین سن مناسب برای سرمایه گذاری در بازار سهام موقعی است که افراد به اندازه کافی جوان باشند و زمان کافی برای تحمل سود و زیان را داشته باشند و یا به عبارتی وقتی سهمتان در بورس منفی شد، بتوانند در بلند مدت سود و بازده مورد نظر خود را به دست آورند.
یکی از شرایط سرمایه گذاری برای نوجوانان این است که خطرات را قبل از اینکه سرمایه گذاری کنیم بسنجیم و با مبالغ کم، سرمایه گذاری را آغاز نماییم و یا اینکه در سرمایه گذاری های جمعی شرکت کنیم تا خطر سرمایه گذاری را کاهش دهیم.
سرمایه گذاری جمعی یعنی همه مردم با پول اندک یک کسب و کار را حمایت کرده و به نوعی کارآفرین باشند و از آن سود ببرند که این کار علاوه بر آشنا شدن آن ها با انواع کسب و کارها، شرایطی را ایجاد می کنند که آن ها پس انداز با پول کم را یاد می گیرند. بهتر است نوجوانان برای سرمایه گذاری دقیق تر، سواد مالی از قبیل پس انداز، مدیریت مالی، سرمایه گذاری و غیره را آموزش ببینند تا بتوانند بهترین سرمایه گذاری و سود را از دارایی های خود داشته باشند.
هر فردی که به سن هجده سالگی تمام می رسد می تواند به نام خود سرمایه گذاری کند و این سرمایه گذاری می تواند در بورس، بانک، مسکن، زمین، ارز دیجیتال و غیره باشد. سپرده گذاری در بورس منوط به سن هجده سالگی نیست و می توان آن را در سنین پایین تر بدون حضانت انجام داد.
سن مناسب برای سرمایه گذاری جوانان در بانک چه سنی است؟ سپرده گذاری در بانک از بدو تولد انجام می گیرد، با این شرط که والدین تا قبل از هجده سالگی حق برداشت دارند و بعد از هجده سالگی تمام اقدامات به جوان هجده ساله سپرده خواهد شد و همچنین سپرده گذاری در خرید مسکن و زمین نیز از هجده سالگی به شرط داشتن اطلاعات و نقدینگی کافی امکان پذیر است.
لازم به ذکر است حساب پس انداز مسکن جوانان، یکی از زیر مجموعه های سرمایه گذاری و سپرده گذاری در بانک است، که می توانند والدین از هر زمان که بخواهند برای فرزندانشان در این بانک سرمایه گذاری کنند و یا اینکه جوانانی که به سن هجده سالگی رسیدند می توانند با پس انداز کردن در این بانک آینده خود را تضمین نمایند.
سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال زمانی بازده خواهد داشت که جوانان چگونگی خرید و فروش را بلد باشند پس ابتدا بهتر است مفاهیم پایه را یاد بگیرند تا بتوانند ارزها را تحلیل کنند، بهترین زمان مناسب برای این نوع سرمایه گذاری، سنی است که قدرت تجزیه و تحلیل این مباحث را داشته باشند، زیرا فهم این موضوعات در افراد مختلف، متفاوت است، بعضی این مفاهیم را قبل از هجده سالگی و بعضی دیگر بعد از هجده سالگی متوجه خواهند شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سن مناسب برای سرمایه گذاری در کانال تلگرام موضوعات سرمایه گذاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سن مناسب برای سرمایه گذاری پاسخ دهند.
برای مشاوره سن مناسب برای سرمایه گذاری
برای مشاوره سن مناسب برای سرمایه گذاری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©