دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / سقف انتقال وجه بانکی

سقف انتقال وجه بانکی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سقف انتقال وجه بانکی در سال 1403، تابع روش انتقال و نوع تراکنش است. با  این حال؛ بنابر ابلاغ رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، هر شخص حقیقی دارای حساب غیرتجاری، می تواند روزانه از 5 میلیون تومان تا سقف 400 میلیون تومان بسته به نوع انجام عملیات؛ منتقل نماید.

 

امروزه، ثمن بسیاری از معاملات، نقدا پرداخت نمی شود و از طریق انتقال وجه بانکی، با کمک همراه بانک، همراه بانک، کارت به کارت از عابر بانک یا با استفاده از خدمات بانکی ای نظیر ساتنا، پایا یا پل صورت می گیرد؛ چراکه، حمل و نقل پول نقد، خطرناک بوده و انجام انتقال وجه، از طریق روش های مذکور، سبب صرفه جویی در وقت افراد و کاهش مراجعات به بانک می شود. 

 

اما، از آنجا که سقف انواع تراکنش بانکی و انتقال وجه بانکی، در هر یک از روش های نام برده شده، صرفا تا مبلغ مشخصی، پشتیبانی می شود، برای اینکه افراد بتوانند، به راحتی، اقدام به انتقال و جابجایی وجه نمایند، ضروری است تا با سقف انتقال وجه در انواع تراکنش بانکی، آشنا باشند.

 

از این رو، قصد داریم تا در مقاله حاضر، سقف انتقال وجه بانکی در سال ۱۴۰۳  را در هریک از روش های مراجعه حضوری به بانک؛ کارت به کارت؛ مراجعه به عابر بانک؛ همراه بانک؛ همراه بانک؛ تلفنبانک؛ ساتنا، پایا و پل؛ همچنین، اپلیکیشن های پرداخت، بررسی کنیم و بگوییم که سقف انواع تراکنش بانکی، چقدر است.

سقف انتقال وجه بانکی در سال 1403

امروزه، مردم، چندان از پول نقد استفاده نمی کنند و در معاملات و خرید و فروش های خود یا حتی برای اموری نظیر پرداخت قبوض، از روش هایی نظیر همراه بانک، تلفن بانک، کارت به کارت از عابر بانک یا ابزارهایی نظیر ساتنا، پایا یا پل استفاده می کنند.

 

همین امر، سبب طرح این پرسش گردیده که سقف انتقال وجه بانکی در انواع تراکنش بانکی، در سال ۱۴۰۳  چقدر است؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت، با توجه به متنوع بودن ابزارهای پرداخت و شیوه هایی که با کمک آن ها، انتقال وجه بانکی صورت می گیرد، نمی توان سقف انتقال مشخصی را برای همه انواع تراکنش بانکی 1403 مشخص کرد و این امر، کاملا بستگی به شیوه انتقال و ابزار پرداختی دارد که فرد، برای جابجایی وجه بانکی، از آن استفاده می کند.

 

چراکه هر یک از ابزارهای پرداخت، سقف انتقال مخصوص به خود را دارد و در تعیین سقف انتقال وجه بانکی، باید به نوع تراکنش و ابزار پرداخت مورد استفاده نیز دقت داشت که در ادامه، در خصوص میزان سقف انواع تراکنش بانکی، همچنین، انواع ابزار انتقال، توضیح خواهیم داد.

سقف انتقال وجه بانکی حضوری و از شعبه ۱۴۰۳

یکی از روش هایی که دارندگان انواع سپرده بانکی، برای انتقال وجه بانکی، مورد استفاده قرار می گیرد، روش مراجعه حضوری به بانک و انجام انتقال وجه، از شعبه بانک است. لذا، در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا در خصوص سقف انتقال وجه بانکی، از طریق مراجعه حضوری و شعبه صحبت کنیم.

 

سقف انتقال وجه بانکی در شیوه غیرحضوری، تا سقف 200 میلیون تومان (روزانه) و 1 میلیارد تومان (ماهانه) خواهد بود و امکان انتقال مازاد بر 200 میلیون تومان، از طریق مراجعه حضوری به شعبه و تکمیل فیلد «بابت» و ارائه اسناد مربوط به معامله و قرارداد میسر است.

 

 بنابراین، در صورتی که فردی، قصد داشته باشد در مراجعه حضوری، اقدام به انتقال وجه مازاد بر 200 میلیون تومان نماید، باید از ابزارهای پرداخت مذکور استفاده کند که در ادامه، در خصوص حداقل و حداکثر سقف هریک، به تفکیک، توضیح خواهیم داد.

سقف انتقال وجه بانکی به روش کارت به کارت ۱۴۰۳

از دیگر روش هایی که برای انتقال وجه بانکی مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده کردن از شیوه کارت به کارت می باشد که از طریق مراجعه به عابر بانک و یا استفاده کردن از اپ های موبایلی، نظیر آپ و ایوا و 724، قابل انجام است و به محض انجام علملیات، وجه مورد نظر، به حساب دیگری یا سایر حساب های خود شخص، منتقل خواهد شد.

 

در روش کارت به کارت، محدودیت هایی در خصوص حداکثر مبلغ قابل انتقال وجود دارد و متقاضیان استفاده از این شیوه، نمی توانند اقدام به انتقال وجه بانکی، با مبالغ نامحدود نمایند. لذا در این بخش از مقاله، قصد داریم تا در خصوص سقف انتقال وجه بانکی از روش کارت به کارت صحبت کنیم.

 

سقف انتقال وجه بانکی کارت به کارت؛ در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، روزانه، ده میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت؛ به پنج میلیون تومان می‌رسد.

 

سقف انتقال وجه بانکی ممکن است، در تراکنش بانکی کارت به کارت از طریق اپلیکیشن های پرداخت، بسته به نوع بانکی که شخص در آن، حساب دارد، می تواند روزانه متفاوت باشد. 

 

سقف انتقال وجه بانکی از عابربانک

یکی از روش های مطمئن و سریع، برای انتقال وجه بانکی، استفاده از عابر بانک یا همان کارت به کارت از طریق عابر بانک می باشد و به طور معمول، موارد استفاده از آن، در شرایطی است که شخص، رمز پویا نداشته، به اینترنت، دسترسی ندارد و یا نمی خواهد که اقدام به مراجعه حضوری به بانک و شعبه نماید.

 

از طرفی، به دلیل اینکه در هر ساعت از شبانه روز، صرف مراجعه به دستگاه های خودپرداز، افراد می توانند، اقدام به انتقال وجه بانکی نمایند، این روش، بسیار مورد استقبال می باشد. تنها نقطه ضعفی که در این شیوه انتقال وجه وجود دارد، این است که حداکثر سقف انتقال وجه بانکی از عابربانک، محدود به مبلغ مشخصی است. لذا در این بخش از مقاله، قصد داریم تا سقف انتقال وجه بانکی، در این نوع از انواع تراکنش بانکی را مورد بررسی قرار دهیم و بگوییم که سقف انتقال وجه بانکی از عابر بانک، چقدر است. 

 

در خصوص سقف انتقال وجه بانکی از عابربانک یا همان، کارت به کارت از عابر بانک، باید گفت، در حال حاضر، حداکثر مبلغ قابل انتقال در یک روز، برای هر کارت بانکی، تا 200 میلیون تومان می باشد و در صورتی که شخصی، قصد انتقال مبلغی، مازاد بر این را دارد، باید از سایر ابزارهای انتقال، استفاده کند.

 

 سقف انتقال وجه بانکی از اینترنت بانک

با رواج و گسترش استفاده از اینترنت و ارائه خدمات بسیاری، به صورت اینترنتی، نظام بانکی کشور نیز تصمیم گرفت، زیر ساخت های لازم را برای ارائه خدمات بانکی، به صورت اینترنتی، فراهم کند که با انجام این امر، تحول و انقلاب عظیمی در نظام بانکی کشور، صورت پذیرفت و مراجعات حضوری به بانک ها، به طرز چشمگیری، کاهش یافت.

 

اینترنت بانک، ماحصل استقبال نظام بانکی، از ارائه خدمات، به صورت اینترنتی است و از زمان تحقق آن، اشخاصی که به اینترنت، دسترسی داشته، می توانند به راحتی، اقدام به انجام انواع تراکنش بانکی، نظیر کارت به کارت، خرید اینترنتی، پرداخت قبوض و... کنند. با توجه به اینکه سقف انتقال وجه بانکی یا سایر تراکنش های بانکی، با استفاده از اینترنت بانک، محدودیت های مخصوص به خود را دارد، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا به بررسی سقف انتقال وجه بانکی، از طریق اینترنت بانک بپردازیم.

 

سقف انتقال وجه بانکی، در کارت به کارت از طریق اینترنت بانک، بسته به بانکی دارد که شخص، در آن، اقدام به افتتاح حساب نموده و بسته به این است که بخواهد، کارت به کارت درون بانکی انجام دهد یا شتابی، در هر صورت، سقف انتقال وجه در این شیوه، تا سقف 200 میلیون تومان، متغیر است.

 

سقف انتقال وجه بانکی، با استفاده از اینترنت بانک، در شیوه پایا، به طور معمول، در اکثر بانک ها، نظیر سامانه پایا بانک سینا، مبلغی تا سقف 200 میلیون تومان (روزانه) و 1 میلیارد ماهانه می باشد و کاملا، بستگی به بانکی دارد که شخص در آن، اقدام به افتتاح حساب نموده است.

 

سقف انتقال وجه بانکی از همراه بانک

همراه بانک ها نیز از ابتکارات جدید بانکداری اینترنتی هستند که به کمک آن ها، مشتریان می توانند، با نصب برنامه مخصوصی که از طریق بانک مربوط به حساب آن ها، طراحی شده است، از برخی خدمات بانکی، بهره مند شوند و بدین ترتیب، از مراجعه حضوری به بانک، بی نیاز گردند. در این بخش از مقاله، قصد داریم تا سقف انتقال وجه بانکی از طریق همراه بانک را مورد بررسی قرار دهیم.

 

در پاسخ به این پرسش که سقف انتقال وجه بانکی از همراه بانک چقدر است؟ باید گفت، سقف انتقال وجه بانکی در انواع تراکنش بانکی از طریق همراه بانک، متفاوت است و بسته به این است که فرد، قصد دارد که با همراه بانک، چه نوع تراکنشی را انجام دهد. 

 

سقف انتقال وجه بانکی در ساتنا، روزانه تا سقف 200 میلیون تومان است.

 

سقف کارت به کارت از طریق همراه بانک، بسته به بانک نیز روزانه تا سقف 200 میلیون تومان است.

 

سقف پایا از طریق همراه بانک، بسته به بانک، تا سقف 200 میلیون تومان است. در ادامه مقاله، قصد داریم تا سقف انتقال وجه بانکی از طریق تلفنبانک را در انواع تراکنش بانکی، توضیح دهیم. 

 

سقف انتقال وجه بانکی از تلفن بانک

در قسمت های قبلی مقاله، در خصوص سقف انتقال انواع تراکنش بانکی، صحبت کردیم و گفتیم که حداقل و حداکثر سقف انتقال وجه بانکی در شیوه کارت به کارت و در شیوه مراجعه حضوری به بانک و شعبه، چقدر است. در این بخش از مقاله، قصد داریم تا در خصوص سقف انتقال وجه بانکی از تلفنبانک صحبت کنیم.

 

 

در خصوص سقف انتقال وجه با تلفنبانک باید گفت، میزان و سقف انتقال وجه با تلفن بانک، همانند میزان و سقف انتقال وجه با همراه بانک ها می باشد و بسته به بانک ارائه کننده خدمات تلفنبانک نیز دارد.

 

سقف انتقال وجه بانکی از ساتنا، پایا و پل

از جمله ابزارهای پرداخت و انتقال وجه بانکی، ساتنا، پایا و پل هستند که هم به صورت حضوری و در مراجعه به شعبه و هم به صورت اینترنتی و با استفاده از همراه بانک ها و تلفنبانک ها، می توان نسبت به پرداخت از طریق آن ها، اقدام کرد و البته، سقف مبلغ آن ها، برای انتقال وجه بانکی، در مراجعه حضوری یا انجام آن به صورت اینترنتی، متفاوت است.

 

سقف انتقال وجه با کمک ساتنا، در مراجعه غیرحضوری، تا سقف 200 میلیون تومان روزانه می باشد.

 

سقف انتقال وجه با کمک پل، 15 میلیون تومان می باشد.

 

سقف انتقال وجه با کمک پایا، در مراجعه حضوری، به مبلغ بالاتر از 200 میلیون تومان نیز امکان پذیر است. بانک ها، سالانه، پس از تصویب بانک مرکزی، ممکن است، سقف مبلغ آن را نیز افزایش می دهند.

 

سقف انتقال وجه بانکی از اپلیکیشن های پرداخت

اپلیکیشن های پرداخت، نظیر آپ، تاپ، ایوا و... از جمله اپلیکیشن هایی هستند که با رواج بانکداری الکترونیک، اقدام به ارائه خدمات بانکی اینترنتی نمودند و افراد می توانند، با نصب آ ن ها، بر روی گوشی تلفن همراه یا تبلت خود، از خدمات پرداخت این اپلیکیشن ها، اشتفاده کنند.

 

یکی از خدماتی که با استفاده از اپلیکیشن های پرداخت، قابل انجام است، انتقال وجه یا کارت به کارت می باشد که با داشتن رمز پویا و بدون آن و صرف دسترسی به اینترنت، افراد می توانند، پس از نصب اپلیکیشن، از خدمات انتقال وجه بانکی از طریق آن ها، استفاده کنند که البته، انتقال وجه بین بانکی در این شیوه، سقف مبلغ مشخصی دارد که عبارت است از:

 

در صورت عدم استفاده از رمز پویا و انجام انتقال وجه بانکی، با رمز ایستا، حداکثر سقف مبلغ قابل انتقال، 100 هزار تومان در هر روز می باشد.

 

در صورت استفاده از رمز پویا و انجام انتقال وجه بانکی، با اپلیکیشن های پرداخت، سقف مبلغ قابل انتقال، تا 200 میلیون تومان خواهد بود که البته، در برخی بانک ها، این مبلغ ممکن است کمتر یا بیشتر باشد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص میزان سقف انتقال وجه در انواع تراکنش بانکی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون میزان سقف انتقال وجه در انواع تراکنش بانکی پاسخ دهند.