دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

روستاییان و عشایری که پیش تر موفق به دریافت بیمه تامین اجتماعی و سلامت خود شده اند، می توانند با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری اقدام کرده و از خدمات و مزایای این بیمه نامه استفاده کنند. داشتن بیمه تکمیلی به منزله دریافت پوشش های حمایتی بیشتری از بیمه اصلی می باشد.

روستاییان و عشایر یکی از قشرهای ضعیف جامعه محسوب می شوند که از شرایط سخت زندگی در حومه شهرهای مختلف رنج می برند. این اقوام در تغییر فصول دچار مشکلات زیادی از جمله تغییر دمای آب و هوا، کمبود آب، نبود بهداشت کافی و به دلیل داشتن احشام زیادی که دارند دچار بیماری های مختلفی می شوند. 

در این راستا که روستاییان بتوانند از هزینه های کمتری برای درمان برخوردار باشند، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چندی پیش اقدام به راه اندازی صندوقی کرد که در آن خدمات درمانی و بازنشستگی به جامعه روستاییان فراهم گردید. 

علاوه بر ارائه بیمه سلامت و تامین اجتماعی این اقشار که با هدف جلوگیری از گسترش فقر و ارائه خدمات درمانی، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدام به ارائه بیمه تکمیلی درمانی روستایی و عشایری کرده است که در ادامه به شرایط، مدارک، و نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری پرداخته شده است.

بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

بیمه نامه ها در انواع مختلف برای عموم مردم ارائه داده می شود که پوشش دهی های متفاوتی را در بر می گیرد. از امثال این بیمه نامه ها می توان به بیمه های تامین اجتماعی و بیمه سلامت اشاره کرد. متقاضیان دریافت بیمه تامین اجتماعی و سلامت، در صورت بیماری می توانند به مراکز پزشکی مراجعه کرده و هزینه ای اندک را برای درمان خود بپردازند.

 

در این میان، بیمه تکمیلی روستایی و عشایری یکی از بیمه هایی می باشد که صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان آن را برای جلوگیری از گسترش بیماری های منتقل شده از دام و دیگر موارد در روستاها راه اندازی کرده است و دفترچه ای تحت عنوان دفترچه بیمه روستایی نیز برای آن صادر می گردد. از آنجایی که هزینه های درمانی برای این افراد بسیار بالا می باشد، دریافت بیمه تکمیلی روستایی و عشایری می تواند راهی برای کاهش هزینه های درمان شود. 

 

در واقع باید گفت بیمه تکمیلی درمان از همین بیمه های تامین اجتماعی و سلامت تابعیت می کند اما تنها تفاوتی که دارد این است که پوشش های اضافه ای را در بر می گیرد که در حال حاضر شرکت های مختلفی برای ارائه خدمات این بیمه وجود دارند. شایان ذکر است که بیمه تکمیلی در انواع مختلفی همچون بیمه تکمیلی انفرادی، بیمه تکمیلی خانواده و بیمه تکمیلی گروهی وجود دارند. 

 

 

بر اساس اطلاعیه ای که از سوی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اعلام شده است بیش از 160 هزار بازنشسته در کشور وجود دارد که 40 هزار نفر آنها از شهرهای آذربایجان شرقی، اصفهان، و همدان می باشد و اولویت دریافت بیمه تکمیلی با افراد مقیم این شهرها می باشد. 

شرایط بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

عشایر و روستاییان جزو قشر زحمتکش جامعه شناخته شده اند که از امکانات زیادی در حوزه سلامت و بهداشت برخوردار نیستند. از این رو، الزام به دریافت بیمه تکمیلی روستایی و عشایری به یکی از مواردی تبدیل شده که هر فرد روستایی نشین باید برای ان اقدام نماید. داشتن بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ نیز جهت برخورداری از خدمات بیمه ای بیشتر، به این قشر از افراد، توصیه می گردد.

 

در این راستا، باید دانست که شرایط و قوانینی برای دریافت بیمه تکمیلی روستایی و عشایری تعیین شده که متقاضیان باید جزو واجدین شرایط باشند تا بتوانند از خدمات و مزایای این بیمه نامه درمانی روستایی استفاده کنند. از جمله شرایط بیمه تکمیلی روستایی و عشایری می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

 

اولین شرط اعطای بیمه تکمیلی این است که متقاضیان می بایست در روستاها و شهرهایی سکونت داشته باشند که جمعیت آن زیر 20 هزار نفر باشد. در واقع باید گفت که کشاورزان، روستاییان، عشایر و شهرهایی که زیر 20 هزار نفر جمعیت دارند، تحت پوشش صندوق قرار خواهند گرفت.

 

لازم به ذکر است به دلیل اینکه بیمه تکمیلی روستایی و عشایری هنوز در مرحله اجرایی قرار نگرفته است، شرایط خاصی نیز برای آن مشخص نشده است. با این وجود، گفته ها حاکی از آن است که همانند روال صندوق بیمه ای؛ مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت به جامعه تحت پوشش تعلق خواهد گرفت. 

مدارک بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

برای ثبت نام و دریافت هر نوع بیمه نامه ای بسته به شرکتی که آن را ارائه می دهد، متقاضیان می بایست مدارک لازم را فراهم کرده و در زمان ثبت نام با ارائه آن اقدامات لازم برای ثبت نام خود را انجام دهند. این در حالیست ثبت نام بیمه تکمیلی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیازمند فراهم سازی مدارک لازم می باشد. 

 

یکی از مدارکی که برای دریافت بیمه تکمیلی مورد نیاز می باشد، فرم پرسشنامه سلامت و تکمیل آن می باشد. بیمه شده این مسئولیت را داراست که با صداقت تمام این پرسشنامه که مربوط به سلامت وی می باشد را پر کرده و در کنار مابقی مدارک لازم به متصدی تحویل دهد. 

 

همانطور که قبلا اشاره شد، بیمه تکمیلی در انواع مختلفی ارائه می شود که بسته به نوع آن باید مدارک متفاوتی را نیز ارائه داد. حال به شرح این بیمه نامه و مدارک لازم پرداخته و متقاضیان را برای تهیه مدارک آماده خواهیم ساخت. 

 

در رابطه با بیمه نامه تکمیلی انفرادی، متقاضی می بایست مدارکی همچون فرم پرسشنامه سلامت، کپی پشت و روی کارت ملی، کپی شناسنامه از تمام صفحات و کپی صفحه اول دفترچه بیمه اصلی خود را به نمایندگی بیمه تحویل دهد. همچنین می توان برای ارسال مدارک از طریق اینترنت نیز اقدام نمود.

 

پیش بینی می شود این مدارک نیز برای بیمه شدگان تکمیلی روستایی و عشایری لازم بوده و در صورت اعلام ارائه مدارک می توان از این موارد برای تهیه و فراهم سازی مدارک لازم ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری استفاده و اقدام نمود.

سامانه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

پیش تر سامانه ای تحت عنوان سامانه بیمه روستایی و عشایری راه اندازی شد که اقدام به ارائه خدماتی به صورت غیر حضوری به بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می کند. مواردی که این روستاییان می توانند در این سایت انجام دهند شامل دریافت فیش حقوقی، شناسه پرداخت حق بیمه و پرداخت حق بیمه به صورت آنلاین می باشد. 

 

در رابطه با سامانه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری هنوز اطلاعاتی داده نشده و مشخص نیست که آیا سامانه ثبت نام بیمه روستایی نیز برای ثبت نام بعد از پرداخت هزینه بیمه تکمیلی استفاده می شود یا خیر. در این راستا باید در انتظار اطلاعیه های آتی از سوی صندوق بیمه کشاورزی، روستاییان و عشایر بود، که در متن مقاله بروز رسانی خواهد شد.

نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری

متقاضیان و علاقه مندان به دریافت بیمه تکمیلی با شرایط موجود می بایست با ارائه مدارک و یا ارسال آن به صورت اینترنتی اقدامات لازم برای ثبت نام خود را به انجام برسانند. پیش بینی می شود ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری از طریق همان سامانه بیمه روستایی امکان پذیر باشد، اما تا به حال هیچ سایتی برای نام نویسی متقاضیان ارائه نشده است. 

 

در این باره باید گفت که بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی هر یک از سامانه اینترنتی مجزا برخوردار بوده و متقاضیانی که قصد ثبت نام در این نوع بیمه ها را دارند می توانند با مراجعه غیر حضوری به این سامانه ها مراحل ثبت نام را انجام داده و مدارک خود را به صورت اسکن ارسال نمایند. 

 

در صورت معرفی سایتی برای نشان دادن نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری، این مقاله بروز رسانی خواهد شد.

 

ناگفته نماند که نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری نیز می تواند به صورت حضوری برپا شود چرا که بسیاری از افرادی که در روستاها و حاشیه شهرها زندگی می کنند، دسترسی به اینترنت نداشته و نمی توانند از طریق ثبت نام سامانه ای اقدام نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه تکمیلی روستایی و عشایری در​ کانال تلگرام تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تجاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی روستایی و عشایری​​ پاسخ دهند.