پیگیری کارت پایان خدمت، از طریق روش های متنوعی مانند استعلام حضوری و آنلاین از طریق ادارات پست و سامانه پیگیری مرسولات پستی، سایت سازمان خدمت وظیفه عمومی، سامانه سخا، مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10، تلفن گویا ۰۹۶۴۸۰ و سامانه پیامکی ۱۱۰۲۰۶۰۱۰، برای متقاضیان امکان پذیر بوده و بسته به روش انتخابی، ارائه اطلاعات کد ملی، شماره مرسوله پستی و کد سخا، الزامی می باشد.
برای مشاوره پیگیری کارت پایان خدمت
برای مشاوره پیگیری کارت پایان خدمت
حضور در دوره آموزشی خدمت سربازی، جز در موارد استثنایی، برای تمامی مردانی که به سن 18 سال رسیده اند، اجباری بوده و پایان موفقیت آمیز این دوره نیز با صدور کارتی، تحت عنوان کارت پایان خدمت، اعلام می گردد.
از زمانی که کارت پایان خدمت، صادر شده، تا هنگامی که به آدرس پستی متقاضی برسد، یک بازه زمانی حدودا 15 روزه طول می کشد. اما، در صورتی که پس از پایان این مدت، کارت هنوز به دست متقاصی نرسد، لازم است تا برای پیگیری کارت پایان خدمت خود، اقدام کرده که انجام این پیگیری، در هر یک روش های مراجعه حضوری و استعلام آنلاین، نیازمند آشنایی با مراحل آن روش ها می باشد.
با توجه به اهمیت دریافت این کارت، در مقاله حاضر ابتدا، به معرفی سامانه پیگیری کارت پایان خدمت، پرداخته و سپس، نحوه استعلام این کارت را با کد ملی از طریق پست، با کد سخا و از طریق پلیس + 10 را توضیح خواهیم داد.
هنگامی که دوره خدمت سربازی، به پایان می رسد، کارتی، تحت عنوان کارت پایان خدمت، برای مشمولینی که دوره آموزشی را طی کرده اند، صادر شده که به طور معمول، از زمان صدور کارت در سامانه نیروهای مسلح، 15 روز طول می کشد تا به آدرس پستی متقاضی، ارسال گردد. حال، اگر در این مدت، کارت مزبور به دست متقاضی نرسد، روش هایی برای پیگیری کارت پایان خدمت و استعلام آنلاین و حضوری آن، با کد ملی و کد سخا وجود داشته که در این قسمت، به بررسی سامانه های مرتبط با این پیگیری می پردازیم و روش های استعلام کارت پایان خدمت را نیز در بخش های بعد، توضیح خواهیم داد.
سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا
اولین سامانه ای که جهت پیگیری کارت پایان خدمت و استعلام آنلاین آن، همانند پیگیری کارت معافیت، می تواند مورد استفاده قرار گیرد، سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا بوده که آدرس اینترنتی آن، vazifeh.police.ir می باشد. متقاضیان، می توانند از طریق بخش خدمات الکترونیکی این سامانه، برای پیگیری آنلاین کارت پایان خدمت خود، اقدام نمایند.
البته، لازم به ذکر است که این سامانه، اختصاص به پیگیری کارت پایان خدمت نداشته و اطلاعات مرتبط با بسیاری از امور مربوط به مشمولین خدمت نظام وظیفه عمومی، مانند کسر خدمت ایثارگران، تعویض کارت پایان خدمت و معافیت تحصیلی، از طریق سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا، قابل دریافت می باشد.
سامانه سخا پلیس
سامانه سخا پلیس نیز عنوان سامانه ای دیگر است که در آدرس اینترنتی sakha.epolice.ir، امکان پیگیری کارت پایان خدمت و استعلام آنلاین آن، با کد ملی را برای متقاضیان، فراهم کرده است. با این توضیح که پس از کلیک بر روی گزینه خدمات الکترونیکی سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا، متقاضی، به این سامانه هدایت شده و ادامه پیگیری را از طریق ورود به سایت آن، انجام می دهد.
در این سامانه، علاوه بر پیگیری آنلاین کارت پایان خدمت، خدمات مرتبط با استعلام تخلفات رانندگی، استعلام نمره منفی گواهینامه، شماره گذاری وسایل نقلیه، درخواست گذرنامه، درخواست مجوز خروج از کشور و معافیت تحصیل، ارائه می گردد.
سامانه رهگیری مرسولات شرکت ملی پست
کارت پایان خدمت، پس از ثبت و تکمیل درخواست، حداکثر ظرف 15 روز، به آدرس پستی متقاضی، ارسال می گردد. اما، در صورتی که در این مدت، کارتی به آدرس متقاضی، ارسال نشود، وی می تواند با مراجعه به سامانه رهگیری مرسولات شرکت ملی پست، به آدرس tracking.post.ir، برای استعلام آنلاین کارت پایان خدمت با شماره مرسوله، اقدام نماید.
در صورتی که کارت پایان خدمت، دیرتر از موعد تعیین شده، یعنی حداکثر 15 روز پس از صدور کارت در سامانه نیروهای مسلح، به آدرس پستی متقاضیان، ارسال نشود، این سوال برای آنها مطرح می گردد که نحوه پیگیری کارت پایان خدمت، به چه صورت بوده و از طریق کدام روش های آنلاین یا حضوری، می توانند برای استعلام کارت خود، اقدام نمایند؟
در پاسخ به سوال فوق، باید گفت، پس از صدور کارت پایان خدمت، به طور معمول، یک پیامک، برای متقاضی، ارسال می گردد. در این مرحله، متقاضیان، دو وضعیت داشته: برخی پیامک صدور کارت پایان خدمت را دریافت کرده و برخی دیگر، چنین پیامکی را دریافت نمی کنند. بر اساس اعلام رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، بسته به اینکه چنین پیامکی، دریافت شده یا دریافت نگردد، استعلام کارت پایان خدمت، دارای روش ها و مراحل گواناگونی بوده که به شرح زیر می باشند:
چنانچه، پیامک صدور کارت پایان خدمت، برای متقاضی، ارسال شده، اما، ظرف 15 روز از دریافت این پیامک، کارت به آدرس پستی وی، ارسال نشده باشد، لازم است تا در مرحله اول، متقاضی، از طریق اداره پست، برای پیگیری کارت پایان خدمت، اقدام نماید. پیگیری از طریق پست نیز به دو روش مراجعه حضوری به اداره پست و استعلام آنلاین از طریق سامانه پیگیری مرسوله پستی، به آدرس tracking.post.ir و با استفاده از شماره مرسوله، امکان پذیر می باشد.
اما، در صورتی که کارت پایان خدمت متقاضی، در اداره پست نیز موجود نباشد، یعنی هنوز از سوی سازمان نظام وظیفه، برای پست، ارسال نشده و بنابراین، متقاضی باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)، درخواست خود را برای کارت، مجددا، ارسال نماید که ارسال این درخواست نیازمند، دسترسی به کد سخا متقاضی می باشد.
حال، در وضعیتی که پیامک کارت پایان خدمت، برای متقاضی، ارسال نگردد، چند روش دیگر، برای استعلام آنلاین و غیر حضوری این کارت، با استفاده از اطلاعات کد ملی و کد سخا متقاضی، وجود داشته که اولین روش، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ می باشد. همچنین، متقاضیان، می توانند با ارسال پیامک به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰، برای پیگیری کارت پایان خدمت خود، اقدام نمایند.
اما، یکی دیگر از روش های استعلام آنلاین کارت پایان خدمت که با استفاده از کد ملی متقاضی، برای وی، امکان پذیر بوده، استفاده از سامانه سازمان وظیفه ناجا و سامانه سخا است. لذا، در ادامه، ضمن یک راهنمای تصویری، به توضیح مراحل پیگیری کارت پایان خدمت، از طریق این روش، می پردازیم.
مرورگر دستگاه خود را باز کرده و آدرس سامانه سازمان وظیفه ناجا، یعنی vazifeh.police.ir را در آن جست و جو نمایید. پس از ورود به سایت این سامانه، مطابق تصویر زیر، بر روی گزینه خدمات الکترونیکی، کلیک کنید.
حال، به سامانه سخا، هدایت می شوید که لازم است تا با استفاده از اطلاعات مربوط به نام کاربری و کلمه عبور، برای ورود به سامانه، اقدام نمایید.
پس از ورود به حساب کاربری خود در سایت سخا پلیس، از منوی سمت راست، بر روی گزینه وظیفه عمومی، کلیک کرده و سپس، از زیر منوی ظاهر شده، گزینه استعلام های وظیفه عمومی را انتخاب کنید.
ثبت سابقه کار برای سربازان، به دو صورت، امکان پذیر است: مهارت آموزی سرباز در طول دوره و کسب گواهی فنی و حرفه ای. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
در وضعیتی که پیامک صدور کارت پایان خدمت، برای متقاضی، ارسال شده، اما، ظرف 15 روز از دریافت این پیامک، کارت به آدرس پستی وی، ارسال نشده باشد، متقاضی، باید برای پیگیری کارت، از طریق پست، اقدام نماید. استعلام کارت پایان خدمت، از طریق پست، با استفاده از شماره مرسوله، امکان پذیر بوده و از آنجا که از هر دو طریق مراجعه حضوری و ورود به سایت پست، قابل انجام بوده، در ادامه، به توضیح هر دو روش، خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که در هیچ یک از این روش ها، نیازی به ارائه کد ملی و کد سخا نمی باشد.
روش حضوری پیگیری کارت پایان خدمت با کد ملی از طریق پست
برای پیگیری کارت پایان خدمت با کد ملی از طریق پست، به روش حضوری، لازم است تا متقاضی، با در دست داشتن کارت ملی و کد مرسوله، به اداره پست محل زندگی خود، مراجعه کرده و از آخرین وضعیت ارسال کارت پایان خدمت خود، استعلام بگیرد.
روش آنلاین پیگیری کارت پایان خدمت با کد ملی از طریق پست
جهت پیگیری کارت پایان خدمت با کد ملی از طریق پست، به روش آنلاین، متقاضی باید به سامانه رهگیری مرسولات شرکت ملی پست، به آدرس اینترنتی traking.post.ir مراجعه کرده و پس از ورود به صفحه اصلی سایت، شماره مرسوله خود را در کادر جست و جو وارد کرده و از آخرین وضعیت ارسال کارت پایان خدمت خود، استعلام دریافت نمایید.
خرید بیمه خدمت سربازی، تحت شرایطی، با ورود به سایت خدمات اینترنتی تامین اجتماعی، به آدرس eservices.tamin.ir برای متقاضیان، امکان پذیر می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
پیگیری کارت پایان خدمت با کد سخا، یکی از سوالاتی است که همواره از سوی افراد متقاضی که کارت خود را در موعد مقرر دریافت نکرده اند، مطرح می گردد. لذا، در این بخش، قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که آیا استعلام کارت پایان خدمت با کد سخا، به روش حضوری یا آنلاین، برای متقاضیان، امکان پذیر بوده و یا خیر و در صورت امکان، مراحل انجام آن، به چه صورت می باشد؟
اما، پیش از آنکه به پرسش های مطرح شده، پاسخ دهیم، لازم به ذکر است که کد سخا نظام وظیفه، یک کد پنج رقمی بوده که برای تمامی افرادی که خدمت وظیفه را سپری کرده، صادر می شود و دریافت خدمات مرتبط با سربازی، مستلزم ارائه این کد می باشد.
همچنین، در پاسخ به سوالات فوق، باید گفت، در حال حاضر، پیگیری کارت پایان خدمت با کد سخا، تنها در روش مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)، برای متقاضیان، امکان پذیر بوده و اصولا، در سایر روش ها، کد سخا، کاربردی ندارد. لازم به ذکر است که متقاضیان، پیش از مراجعه به این دفاتر، می توانند از طریق سایت نوبت دهی اینترنتی دفاتر پلیس + 10، اقدام به دریافت نوبت مراجعه نمایند.
با این توضیح که در وضعیتی که پس از گذشت 15 روز از زمان دریافت پیامک، کارت دریافت نشده، متقاضی باید پس از مراجعه به پست و در صورت عدم ارسال کارت پایان خدمت به پست، به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) مراجعه کرده و با ارائه کد سخا، درخواست ارسال مجدد کارت را ثبت نماید.
در بخش های قبل، به توضیح روش های پیگیری کارت پایان خدمت، پرداخته و گفتیم که استعلام این کارت، به روش های مختلف آنلاین و حضوری، شامل مراجعه حضوری به پست، ورود به سایت های سامانه رهگیری مرسولات پستی، سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا و سامانه سخا پلیس و با استفاده از اطلاعات مربوط به کد ملی و کد سخا، برای متقاضیان، امکان پذیر می باشد.
اما، یکی از روش های پیگیری کارت پایان خدمت، که در بخش های قبل نیز به آن، اشاره کردیم، استعلام این کارت از پلیس + 10 یا همان دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی، که متفاوت از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هستند، می باشد که در این بخش، قصد داریم تا به توضیح این روش بپردازیم.
برای پیگیری کارت پایان خدمت از طریق پلیس + 10، متقاضی، باید با در دست داشتن کارت ملی و کد سخا، حضورا به یکی از دفاتر این پلیس، مراجعه کرده و بنابراین، در حال حاضر، استعلام کارت با این روش، به صورت آنلاین و از طریق سایت پلیس + 10، برای متقاضیان، امکان پذیر نمی باشد. لازم به ذکر است که متقاضیان، پیش از مراجعه به دفاتر پلیس + 10، لازم است تا ابتدا، با مراجعه به اداره پست یا سامانه مرسولات شرکت ملی پست، ارسال کارت پایان خدمت خود را پیگیری نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد پیگیری کارت پایان خدمت در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پیگیری کارت پایان خدمت پاسخ دهند.
برای مشاوره پیگیری کارت پایان خدمت
برای مشاوره پیگیری کارت پایان خدمت
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©