دینا / سایر موضوعات / سامانه های اینترنتی / سامانه سپامک

سامانه سپامک

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سامانه سپامک، سامانه ای هست که مهندسین می توانند از طریق ورود به سایت آن، به آدرس spamak.mrud.ir، برای ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی و دریافت این پروانه، اقدام نمایند. نحوه ثبت نام در این سامانه و ثبت درخواست صدور پروانه، بدین صورت بوده که که متقاضی، ابتدا باید برای ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کشور، اقدام کرده و سپس، با ورود به سایت سپامک، درخواست خود را تکمیل نماید. 

 

امروزه، بر خلاف گذشته، افرادی که قصد آغاز یک فعالیت شغلی را داشته، در اولین مرحله، باید برای دریافت مجوز یا پروانه های قانونی مربوطه، اقدام نمایند. یکی از این مشاغل، شغل مهندسی بوده که اشتغال به آن، نیازمند صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، می باشد. 
افراد متقاضی، جهت دریافت این پروانه، باید به سامانه سپامک یا سایت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، به آدرس spamak.mrud.ir مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نمایند. لذا، آشنایی با نحوه ثبت درخواست در این سامانه، برای مهندسین واجد شرایط، ضروری می باشد. 
بنابراین، در مقاله حاضر، پس از معرفی سامانه سپامک، در مورد نحوه ورود به سایت آن و ثبت نام در سامانه مزبور، صحبت کرده و در پایان، مراحل ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی در سایت سپامک را توضیح خواهیم داد. 

 

برای ورود به سامانه سپامک کلیک کنید .

 

سامانه سپامک spamak.mrud.ir

 

کاربران برای ورود به سامانه سپامک باید به آدرس spamak.mrud.ir مراجعه کنند.

معرفی سامانه سپامک spamak.mrud.ir

در سال های گذشته، با ورود و گسترش زیرساخت های مرتبط با اینترنت در کشور ما، علاوه بر استفاده های شخصی افراد از این تکنولوژی جدید،  دولت نیز درصدد برآمده تا با استفاده از این پدیده، ارائه خدمات خود را به شهروندان، تا حد امکان، تسهیل و تسریع نماید. به منظور تحقق این هدف، سامانه ها و سایت های متعددی، همانند سامانه جامع تجارت، توسط بخش دولتی، راه اندازی شده که یکی از این سایت ها، سامانه سپامک بوده که آدرس آن، spamak.mrud.ir می باشد.

سامانه سپامک یا سایت صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، سامانه ای است که از طریق ورود به سایت آن، مهندسان، کاردان ها و معماران تجربی ساختمان، در سراسر کشور، این امکان را داشته تا درخواست خود را برای صدور پروانه، ثبت کرده و این درخواست را پیگیری نمایند.

در این سامانه، امکان ورود به سایت افراد حقیقی و اشخاص حقوقی، مانند شرکت های تجاری، از طریق دو گزینه متفاوت، پیش بینی گردیده و بنابراین، صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، در سایت سپامک، اختصاص به افراد حقیقی ندارد.

لازم به ذکر است که در رابطه با سامانه سپامک spamak.mrud.ir، باید به دو نکته، توجه شود: اولا، در حال حاضر، شروع ثبت نام در سامانه، از درگاه ملی مجوزهای کشور بوده و لذا، امکان ثبت نام مستقیم در سامانه، وجود ندارد؛ ثانیا، برای پرداخت وجوه مربوط به صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، باید از طریق ورود به سامانه پاتمک یا همان سایت پرداخت الکترونیکی تعرفه های مهندسان اقدام نمود.

ورود به سامانه سپامک spamak.mrud.ir

ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، در سامانه سپامک نظام مهندسی، توسط مهندسان، کاردان ها و معماران تجربی ساختمان، در مرحله اول، همانند سامانه جستجوی شغل و سایر سامانه ها، مستلزم ورود به سامانه sepamak و حساب کاربری متقاضی در این سایت می باشد. از آنجا که این ورود، دارای نحوه مخصوصی بوده، در این بخش، ضمن یک راهنمای تصویری، به توضیح مراحل و نحوه ورود به سایت سپامک  spamak.mrud.ir می پردازیم.

مرورگر دستگاه خود را باز کرده و آدرس سامانه سپامک، یعنی spamak.mrud.ir را در آن، جست و جو نمایید. پس از ورود به سایت، مطابق تصویر زیر، بسته به شخص متقاضی پروانه اشتغال به کار مهندسی، بر روی یکی از دکمه های ورود اشخاص حقیقی یا ورود اشخاص حقوقی، کلیک نمایید. ما به عنوان مثال، بر روی گزینه ورود اشخاص حقیقی، کلیک کرده ایم.

 

سامانه سپامک spamak.mrud.ir

 

حال، در این مرحله از مراحل ورود به سایت صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، کد ملی خود را در کادر اول، وارد کرده و در کادر دوم، نتیجه عملیات ریاضی را وارد نموده و در انتها، بر روی دکمه ورود به سامانه، کلیک کنید.

 

ورود به سایت سپامک

 

لازم به ذکر است که پیش شرط ورود به سامانه سپامک spamak.mrud.ir ، ثبت نام در این سایت بوده که دارای مراحل و نحوه اعلام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی است و ما در بخش بعد، به توضیح آن، خواهیم پرداخت.

نحوه ثبت نام در سایت سپامک spamak.mrud.ir

ورود به سایت سپامک و ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، نیازمند آن است که متقاضی، ابتدا، برای ثبت نام در این سامانه، اقدام نماید. لذا، در ادامه، مراحل و نحوه ثبت نام در سایت سپامک spamak.mrud.ir را توضیح خواهیم داد.

 

جهت کسب اطلاعات در خصوص سایت مقررات ملی ساختمان، کلیک کنید.

 

در مرورگر دستگاه خود، آدرس درگاه ملی مجوزهای کشور، یعنی، mojavez.ir را جست و جو کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سایت شوید. پس از ورود به سایت، در کادر اول، کلمه مهندسی را وارد کرده و آن را جست و جو نمایید.

 

سامانه سپامک spamak.mrud.ir

 

حال، وارد صفحه جست و جوی پیشرفته درگاه ملی مجوزها می شوید. در لیست کشویی دستگاه اصلی، وزارت راه و شهرسازی را انتخاب کرده و در کادر دستگاه تابعه، اداره کل راه و شهرسازی را تعیین نموده و در انتها، بر روی دکمه جست و جو، کلیک کنید.

 

سامانه سپامک spamak.mrud.ir

 

در این مراحله از مراحل ثبت نام در سامانه سپامک spamak.mrud.ir، در قسمت پروانه اشتغال مهندسی ساختمان (حقیقی)، بر روی دکمه راهنمای دریافت کلیک نمایید.

 

ورود به سایت صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی

 

در صفحه جدید، شرایط، مدارک و هزینه صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی را مشاهده می کنید. در صورت دارا بودن موارد مورد نیاز، بر روی دکمه درخواست صدور مجوز کلیک کنید. سپس، مشخص نمایید که شما شخص حقیقی هستید یا شخص حقوقی که ما بر روی دکمه شخص حقیقی، کلیک کرده ایم.

 

ورود به سایت صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی

 

حال در این مرحله، باید برای احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، اقدام نمایید که بدین منظور، شماره همراهی که به نام کد ملی شما ثبت شده است را در کادر اول، وارد کرده و پس از وارد کردن عدد تصویر امنیتی، دکمه ارسال کد فعال سازی را بزنید. سپس، یک کد تایید و فعال سازی، به شماره همراه شما ارسال می گردد که لازم است آن را وارد کادر مربوطه کرده و دکمه فعال سازی را کلیک نمایید.

 

مهندسین، علاوه بر دریافت پروانه از سامانه سپامک، باید برای ثبت اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات متعلقه، اقدام نموده که انجام این امور، از طریق درگاه ملی خدمات مالیات، به آدرس my.tax.gov.ir، امکان پذیر می باشد.

 

ورود به سایت سپامک

 

در این مرحله از مراحل ثبت نام سایت سپامک spamak.mrud.ir، مجددا به درگاه ملی مجوزهای کشور، هدایت می شوید. حال، پس از اطمینان از صحت مشخصات خود، پس از وارد کردن کد امنیتی، بر روی دکمه درخواست صدور مجوز، کلیک کنید. در این صورت، یک کد رهگیری صادر می شود که به معنای ثبت درخواست شما در سامانه بوده و به طور اتوماتیک، به سامانه سپامک، هدایت می شوید.

 

ورود به سایت سپامک

 

حال، مراحل ثبت نام در سامانه صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، به پایان رسیده و در ادامه، این امکان برای شما وجود خواهد داشت تا با ورود به سایت سپامک، برای ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، اقدام نماید که ما در بخش بعد، به توضیح مراحل انجام آن، می پردازیم.

 

نحوه ثبت درخواست صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی در سامانه سپامک

پس از اینکه مراحل ثبت نام متقاضی در سامانه سپامک، از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور، انجام گرفت، وی به صورت خودکار، به سایت صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، هدایت می شود. اکنون، این امکان برای فرد متقاضی، وجود داشته تابا تا با ورود به سایت سپامک، برای ثبت درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، اقدام نماید که در ادامه، به توضیح مراحل آن، می پردازیم.

پس از انجام مراحل ثبت نام و هدایت به سامانه سپامک، به منظور ورود به سایت، کد ملی خود را در کادر اول، وارد کرده و نتیجه معادله ریاضی را نیز در کادر دوم، وارد نموده و بر روی دکمه ورود به سامانه، کلیک کنید.

 

سامانه صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی

 

حال، یک کد تایید به شماره همراه شما، ارسال می شود. این کد را در کادر مشخص شده، وارد کرده و بر روی دکمه تایید کد، کلیک نمایید.

 

اظهارنامه مالیاتی، که تکمیل و ارسال آن، برای مهندسین نیز الزامی بوده، دارای مهلت ارسال تا 31 خرداد، برای اشخاص حقیقی و تا 4 ماه پس از پایان سال مالی، برای اشخاص حقوقی می باشد.

 

سامانه صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی

 

پس از ورود به حساب کاربری خود در سامانه سپامک، لیست درخواست های ثبت شده خود را در کادر صورتی، مشاهده می کنید به منظور ادامه فرآیند درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، دکمه تکمیل فرایند درخواست را بزنید. همچنین، در صورتی که درخواست خود را به اشتباه ثبت کرده اید، می توانید با کلیک بر روی دکمه انصراف از درخواست، درخواست خود را برای صدور پروانه، لغو کنید.

 

سامانه سپامک spamak.mrud.ir

 

در مرحله پایانی از مراحل درخواست صدور پروانه‌ اشتغال به کار مهندسی، وارد قسمت تکمیل فرایند درخواست می شوید که بدین منظور، باید هفت مرحله را طی نمایید. با اتمام ثبت اطلاعات این هفت مرحله کلیک بر روی دکمه ثبت نهایی و ارسال به کارشناس، درخواست شما به کارشناس مربوطه، ارسال شده و در صورت وجود شرایط قانونی و ارسال مدارک مورد نیاز، پروانه مورد درخواست، برای شما، صادر می گردد. 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد درخواست پروانه از سامانه سپامک در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون درخواست پروانه از سامانه سپامک پاسخ دهند.